×

Miten käyttää alennuskoodi?

BookBeat alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset BookBeat Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

BookBeat
0€

Tutustu BookBeat palveluun kahden viikon ajan täysin ilmaiseksi!


Lue lisää »

BookBeat on loistava palvelu, jonka sovelluksen kautta saat e-kirjat ja äänikirjat luettavaksesi ja kuunneltavaksesi helposti tabletillesi tai puhelimellesi! Saat kokeiltua palvelua täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana vain 16,90 euroa kuukaudessa! Voit irtisanoa sopimuksen koska vain haluat. BookBeat alennuskoodi on tarpeeton edun saamiseen.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
  • Alennuskoodi vahvistettu
  • Ei päättymispäivämäärää
BookBeat
0€

Luo käyttäjätili täysin ilmaiseksi BookBeat palveluun ja saat 14 päivän kokeilujakson käyttöösi !


Lue lisää »

BookBeat palvelun käyttö on huippuhelppoa, ja kaikki alkaa käyttäjätilin luomisella! Käyttäjätilin luominen on täysin ilmaista ja tapahtuu kätevästi verkossa muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen saat heti ilmaisen kokeilujaksosi käyttöösi, ja sen jälkeen palvelu maksaa sinulle vain 16,90 euroa kuukaudessa määräaikaisella sopimuksella, jonka voit irtisanoa milloin vain haluat.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
  • Alennuskoodi vahvistettu
  • Ei päättymispäivämäärää
BookBeat
16,90€

BookBeat e-kirjaston kaikki kirjat käyttöösi kokeilujakson jälkeen vain 16,90 eurolla kuussa!


Lue lisää »

BookBeat on e-kirjojen ja äänikirjojen kirjasto, josta löydät tietokirjallisuuden, elämänkerrat, scifiä, jännitystä sekä klassikoita. Lukeminen ei varmasti lopu kesken ja löydät varmasti aina jotain uutta luettavaa mahtavasta kirjojen valikoimasta. Saat palvelun kaikki kirjat käyttöösi vain 16,90 eurolla kuussa, ilman sitoutumista pitkiin sopimuksiin.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
  • Alennuskoodi vahvistettu
  • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

BookBeat alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
BookBeat
1kk ilmainen kokeilu!
Päättynyt

Eksklusiivinen Bookbeat alennuskoodi, jolla ilmainen kokeilujakso 1 kuukaudelle!


Lue lisää »

Testaa suuren suosion saavuttanut Bookbeat kirjapalvelu! Hyödynnä eklusiivinen alennuskoodi, jolla voit kokeille palvelua koko kuukauden kahden viikon sijaan! Hyödynnä siis eksklusiivinen alekoodi ja saat huimat 30pv ilmaista lukuaikaa!

BookBeat on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

BookBeat

www.bookbeat.com

3
Ajankohtaiset alennukset
4
Alennukset yhteensä

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

BookBeat Suomi tuo e- ja äänikirjat mobiililaitteisiisi huippuedullisesti

Miltä kuulostaa rajaton valikoima e-kirjoja sekä äänikirjoja vain yhdellä kuukausimaksulla? BookBeat on yhdessä Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvien Bonnierin kanssa kehittänyt markkinoiden parhaan palvelun digitaalisille kirjoille. Palvelussa luet ja kuuntelet digikirjoja suoraan sovelluksesta puhelimellasi tai tabletillasi, ja näin sinulla on aina e-kirja tai äänikirja mukanasi! Et maksa erillisiä maksuja eri kirjoista, vaan yhdellä kuukausimaksulla saat kaikki palvelun sähköiset kirjat käyttöösi!

BookBeat alennuskoodi ja parhaat tarjoukset

Palvelu tarjoaa asiakkailleen erilaisia tarjouksia ja kampanjahintoja, joilla säästää palvelun jo valmiiksi edullisista kustannuksista. Lisää BookBeat etukoodi esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä, ja säästät ensimmäisestä kuukausimaksustasi! Kaikki tarjoukset ja ajankohtainen kampanjakoodi löytyy tietysti Saleduckin sivuilta, josta nappaat ne mukaasi ennen tilausten tekoa.

Kokeile palvelua 14 päivää täysin ilmaiseksi

BookBeat kokeilujakso antaa sinun kokeilla palvelun e-kirjoja sekä äänikirjoja täysin kuluttomasti 14 päivän ajan! Näin saat tutustua täysin ilmaiseksi palvelun käyttöominaisuuksiin, valikoimaan ja toimivuuteen. Tämä tarjous on voimassa ympäri vuoden, eikä sinun todella kannata jättää sitä käyttämättä! Tämän jälkeen palvelu jatkuu normaalilla kuukausimaksulla, mutta voit perua tilauksen koska vain haluat. Voimme olla varmoja että ihastut!

Edullisella kuukausimaksulla kaikki kirjaston kirjat käyttöösi

Palvelun käyttömaksu on huippuedullinen 16,90 euroa kuukaudelta, joten hinta ei todella huimaa päätä! Ensimmäisen maksusi 14 päivän kokeilukauden jälkeen maksat helposti Visa tai Mastercard luottokortilla, jonka jälkeen kuukausimaksu menee kätevästi automaattisesti korttitililtäsi. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, ja voit irtisanoa sen koska vain haluat ja se päättyy heti kauden loputtua. Sinun ei tarvitse murehtia kirjojen lainaamisesta tai lainan umpeutumisesta, vaan kaikki palvelun kirjat ovat aina luettavissasi.

Suuri valikoima klassikoita sekä uutuuskirjoja

E-kirjasto tarjoaa käyttäjilleen mahtavan valikoiman klassikoita, bestsellereitä sekä kirjauutuuksia. Löydät itseäsi kiinnostavia kirjoja helposti kirjaston hakutoiminnolla, ja saat kirjasuosituksia halutessasi sähköpostiin. Luettava ei varmasti lopu koskaan kesken! Top-listoja, scifiä, jännitystä, tietokirjallisuutta, elämänkertoja niin kotimaisilta kuin ulkomaalaisilta kirjailijoilta. Suurin osa kirjoista on suomenkielisiä, mutta löydät myös valikoiman ruotsinkielisiä kirjoja.

Miten BookBeat toimii?

BookBeatin käyttäminen on helppoa kuin heinänteko, ja saat ensimmäisen kirjan luettavaksesi vain muutamassa minuutissa! Palvelun käyttäminen alkaa helposti käyttäjätilin luomisella, jonka luot helposti ja nopeasti palvelun verkkosivuilla. Saat heti ilmaisen 14 päivän kokeilujakson käyttöösi, jolloin saat kaikki sähköiset kirjat käyttöösi täysin veloituksetta. Palvelun käyttäminen tapahtuu lataamalla sovellus App storesta tai Google play- kaupasta. Sovellus on tietysti myös täysin ilmainen, ja kirjautumistunnuksillasi pystyt lukemaan ja kuuntelemaan e-kirjaston kaikkia tuotteita.

Helppokäyttöinen sovellus kaikille laitteillesi

Palvelun BookBeat sovellus on helppo ladata ilmaiseksi App storesta tai Google play- kaupasta puhelimille, tableteille sekä lukulaitteille. Saat ladattua sovelluksen kaikkiin laitteisiisi, ja näin palvelu on aina mukanasi missä kuljetkin! Palvelu muistaa mihin jäit kirjoissasi, ja näin voit helposti jatkaa lukemista toiselta laitteeltasi. Olipa sinulle Windows phone, iPhone, tabletti tai vaikkapa läppäri, toimii sovellus varmasti laitteellasi!

BookBeat asiakaspalvelu

Asiantunteva ja nopea asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissasi sähköpostitse. Saat nopeasti vastauksia kysymyksiisi esimerkiksi kirjajulkaisuista tai tilauksesta.

BookBeat kokemuksia

Jo tuhannet suomalaiset lukutoukat ovat löytäneet tämän mahtavan palvelun, josta lukea ja kuunnella niin äänikirjoja kuin digitaalisiakin kirjojam ja kokemukset ovat olleet mahtavia! Monet käyttäjät ovat erityisesti tykästyneet palvelun kuukausimaksuun, jolloin kirjoja voi ahmia yhdellä kuukausihinnalla niin paljon kuin ikinä haluaa, ilman laina-aikojen umpeutumisia! Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon jo tänään ja aloita 14 päivän kokeilujaksosi nyt!

Tilaa BookBeat

Minkä arvosanan BookBeat ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 5.0 tähteä (13 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
  • Osoite
  • Box 3159 103 63 Stockholm
  • Sähköposti
  • info@bookbeat.com
Visa Visa MasterCard MasterCard

BookBeat alennuskoodi Keskustelualue