×

Miten käyttää alennuskoodi?

Eckerö Line alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Eckerö Line Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

-50%

Käytä Eckerö Line tarjous ja saat nyt Viron risteilyt jopa -50%!


Lue lisää »

Eckerö Line vie sinut viihtymään edullisesti! Varaa Päivä Tallinnassa risteily, 6h miniristeily tai yksisuuntainen tai menopaluu reittimatka jopa -50% alennuksella! Tarjous kattaa monet risteilytyypit moneen eri makuun, pääasia on kuitenkin että voit lähteä Viroon ja Tallinnaan viihtymään nyt uskomattoman edullisesti. Shoppaile, syö hyvin ja rentoudu kauniissa Vanhassa kaupungissa!

Matkustusaika 5.3.-7.5.2017
Ehdot Alennus koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Näytä tarjous!
Käytetty 6 tuntia sitten
voimassa 3 päivää
 • Käytetty 6 tuntia sitten
 • voimassa 3 päivää
-30%!

Uskomattoman edullliset maaliskuun tarjoukset, joilla Eckerö Line päiväristeily jopa -30%!


Lue lisää »

Jos kaipaat tekemistä lomapäiville tai haluat paeta arkea rannikon toiselle puolelle, varaa päiväristeily Tallinnaan. Eckerö Line sivustolta varattuna saat risteilysi jopa -30% muita laivoja edullisemmin, alkaen vain 9€! Lähde laivalle ja nauti Itämeren tunnelmasta ennennäkemättömän edullisesti!

Näytä tarjous!
Vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
-20%

Eckerö Line äkkilähdöt ja kylpylälomat Riikaan, Tartoon, Pärnuun, Saaremaalle ja Tallinnaan jopa -20%!


Lue lisää »

Jos etsit vaihtelua lomamatkoihn mutta rakastat laivamatkustamista, varaa edullinen äkkilähtö Baltiaan! Eckerö Line sivuston äkkilähdöt vievät sinut upeisiin Viron ja Latvian kohteisiin kuten Tartto, Riika, Tallinna tai Pärnu, jopa -20% edullisemmin. Halutessasi voit kätevästi ottaa auton mukaasi ja ajaa läpi Viron!

Näytä tarjous!
Vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
39€

Eckerö Line sivustolta tarjoukset, joilla hotellimatkat Tallinnaan alk. 39€!


Lue lisää »

Tallinna on kuuluisa kauniista vanhastakaupungista ja upeista hotelleistaan! Teet edullisen matkan naapurimaahan varaamalla laivamatkan ja hotellin Eckerö Line sivustolta huippuedullisesti hyödyntämällä loistavat tarjoukset! Hotellimatkat kahdelle hengelle varaat alkaen vain 39€ Eckerö Line sivustolta, joten toimi nopeasti ja lähde rentoutumaan!

Näytä tarjous!
Vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

Eckerö Line alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
Eckerö Line
12€
Päättynyt

Risteilyt maaliskuu alk. 12€ Eckerö Line


Lue lisää »

Päiväristeilyt, miniristeilyt, tai vaikka live konsertti laivalla! Koe nyt elämysmatka merillä ennennäkemättömään hintaan. Esim. Miniristeily Finlandialla alk. 12€. Ota koko perhe tulee mukaan nauttimaan!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
12€!
Päättynyt

Varaa nyt Vain Elämää artistien keikkaristeilyt vain 12€ Eckerö Line sivustolta!


Lue lisää »

Näe ja koe suosikkiartistisi livenä Finlandia laivalla uskomattoman edulliseen hintaan, Varaa Vain elämää artistien keikkaristeilyt vain alkaen 12€ helposti suoraan Eckerö Line sivustolta! Nappaa nyt edullinen keikka ja lähde nauttimaan musiikista itämerelle!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
alk.19€
Päättynyt

Eckerö Line meno-paluu Helsingistä Tallinnaan vain alkaen 19€ !


Lue lisää »

Reittimatka Helsingistä Viron Tallinnaan on helpoin ja mukavin tapa matkustaa. Saat meno-paluu laivamatkat nyt vain 19 eurolla! Eckerö Line tarjous matkat saattavat antaa sinulle matkasi jopa vieläkin edullisemmin, ja sivujamme kannattaakin käydä kurkkaamassa ennen varausten tekoa!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
alk.9€
Päättynyt

Päivä Tallinnassa risteily tai Miniristeily Finlandialla vain alkaen 9€ Eckerö Line sivustolta!


Lue lisää »

Pienen irtioton ei todella tarvitse tulla kalliiksi, kun varaa matkat Eckerö Line sivustolta! Saat Päivä Tallinnassa- risteilyn tai Miniristeilyn Finlandialla vain alkaen 9 eurolla! Päivä Tallinnassa risteilyllä sinulla on aikaa Tallinnassa 7 tuntia, joten esimerkiksi shoppailuun riittää reilusti aikaa.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
-40%
Päättynyt

Eckerö Line laiva + hotellimatka yhdeksi yöksi Tallinnaan alk. 46e!


Lue lisää »

Haluatko yllättää rakkaasi ystävänpäivänä? Kaipaatko viikonloppubreikkiä kotikaupungin ulkopuolella? Eckerö Line vie sinut todella edullisesti hotellilomalle Tallinnaan! Kun varaat laivamatkat sekä yön hotellissa, saat matkapakettisi jopa alle 50euron!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
-15%!
Päättynyt

Löydä parhaat Eckerö Line laivojen Tax free tarjoukset ja tee ostoksesi jopa -15% edullisemmin!


Lue lisää »

Ota kaikki ilo irti ajastasi merellä ja tarkista parhaat Tax free tarjoukset jo ennen laivaan nousua! Tarkistamalla kuvaston edut voit hankkia kosmetiikkaa, juomia sekä paljon muuta jopa -15% edullisemmin. Tee halutessasi ennakkotilaus ja vältä marketin ruuhkat.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
-15%
Päättynyt

-15% alennuskoodi Eckerö Line varauksista


Lue lisää »

Lomailijan unelmadiili: varaa matkasi Eckerö Linelta ja saat 15% pois hinnasta kassalla. Kopioi tämä alennuskoodi ja käytä se ostaessasi. Varaa kauden elämyksellisimmät risteilyt ja hotellit ennen kuin reitit myydään loppuun!

Päättynyt
tarjous
Päättynyt

Eckerö Line Vain elämää -keikat laivalla alk. 19 €


Lue lisää »

Tiesitkö, että voit nauttia Vain elämää -starojen konsertista myös laivalla? Lähde Eckerö Line risteilylle ja kuuntele upeaa tulkintaa kotimaan TOP artisteilta kuten Anssi Kela, Antti Tuisku tai JVG. Hinnat alk. vain 19€. Varaa omasi eckeroline.fi.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
9e
Päättynyt

Eckerö Linen talvitarjouksella päivä Tallinnassa vain 9e!


Lue lisää »

Eckerö Linen upealla talvitarjouksella vietät päiväristeilyn Tallinnassa alkaen 9e! Maissa perilläoloaika on yli 7 tuntia. Tarjouksen edellyttämä matkustusaika on 23.1. -31.3.2016

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
-30%!
Päättynyt

Koe Tallinna ja hyödynnä Eckerö Line tarjoukset, jolla risteily ja reittimatkat -30%!


Lue lisää »

Lähde kesämatkalle hyödyntämällä tarjous ja koe upea Tallinna Eckerö Line Finlandia laiva matkalla! Käyttämällä ennakkovaraajan etu, S-etukortin omistajat saavat nyt tarjous hintaisen risteilyn jopa -30% edullisemmin! Matkustusaika 16.5-31.8.2016 . Tarkista sivuilta myös muut vaihtuvat Eckerö Line tarjoukset.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää

Eckerö Line on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

Eckerö Line

www.eckeroline.fi

4
Ajankohtaiset alennukset
29
Alennukset yhteensä

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

Varaa edullinen Eckerö Line miniristeily, reittimatka tai päiväristeily ja koe upea Tallinna!

Kaipaatko nopeaa maisemanvaihdosta? Mietitkö mitä tehdä viikonlopun vapaapäivinä? Haluatko ottaa nopean irtioton edullisesti ja helposti? Eckerö Line Finlandia laiva kuljettaa sinut lahden toiselle puolelle vain kolmessa tunnissa. Olipa haaveissasi sitten kylpyläloma Pärnussä, päivä Tallinnassa risteily tai vain muutaman tunnin merimatka, tämä täyden palvelun laivayhtiö on apunasi. Sivuston kautta voit varata joko yksittäisen lauttamatkan valitsemallasi lisäpalveluilla, hotellipaketin, kylpylä tai kaupunkimatkan tai vain risteilyn, jolloin voit viettää laivalla koko päivän. Hyödyntämällä päivittäin vaihtuvat Eckerö Line tarjoukset tai alennuskoodit voit saada lomasi jopa puoleen hintaan.

Ota irtiotto arjesta ja valitse risteilyt Eckerö Linen matkassa! Matka laivalla Tallinnaan ei ole koskaan ollut näin helppo ja edullinen. Mikäli kuitenkin veri vetää vieläkin etelämmäksi, voit tarkistaa myös muut risteilyt Helsingistä. Kohteita ja matkamuotoja on paljon, yhdestäkään ei tarvitse kuitenkaan maksaa liikaa! Olipa kyseessä sitten rentouttava viikonloppuloma tai pidemmät lomamatkat, kaikki onnistuvat yhdellä laivalla.

Matkoja kaikkialle Baltiaan - Koe Tallinna, Riika, Tartto ja varaa risteily itämerellä

Eckerö Linen Tallinna - Helsinki -reitti on avainreittisi kaikkialle Baltiaan. Tämä Suomessa toimiva laivayhtiö, harjoittaa autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Finlandia-laiva liikennöi Itämerellä jopa neljän päivälähdön verran ja palvelut keskittyvät sekä rahti- että matkustajareittiliikenteeseen. Tämän lisäksi yritys tarjoaa kattavat turistipalvelut Virossa. Eckerö Line terminaali sijaitsee aina aivan keskustan tuntumassa Tallinnassa ja Helsingissä. Tallinnassa Vanhakaupunki on vain muutaman sadan metrin päässä, kun puolestaan Helsingin Jätkänsaaren satamasta siirryt vaivattomasti raitiovaunulla keskustaan alle 10 minuutissa. Eckerö Line Finlandia laivan aikataulu on päivittäin sama. Valitse vain sopiva tarjous tai hyödynnä tarjouskoodi ja lähde matkaan!

Baltia tarjoaa jännittäviä matkakohteita jokaiselle matkustajalle. Kylpyläloma on noussut yhdeksi suomalaisten suosikiksi, sillä hulppeat puitteet ja edullinen hintataso tekevät matkustamisesta todella mielekästä. Hotellimatka Tallinnaan on nykyään myös loistava tyyli toteuttaa nopeat kaupunkilomat pois harmaan arjen keskeltä. Tarkista mahtavat mahdollisuudet, joita Baltian maat tarjoavat ja lähde reissuun!

Kaupunkimatkat vai kylpyläloma?

Halutessasi hemmotella itseäsi tai tutustuaksesi tarkemmin kaupunkien nähtävyyksiin voit varata hotelli- tai kylpyläpaketin. Voit valita joko yhden tai useamman yön yöpymisen monista eri pakettimatkojen vaihtoehdoista. Pakettimatkoihin sisältyy aina majoitus, aamiainen sekä valitut lisäpalvelut. Katso myös kanta-asiakkaiden laiva ja hotellitarjoukset tai etsi edullisimmat kylpylät Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Halutessasi ota mukaan auto, aja Baltian rannikolle tai koe Viro aivan uudella tavalla. Nyt on helppoa painella lahden yli laivalla Tallinnaan ja lähteä rentouttaviin seikkailuihin ympäri Baltiaa. Monet matkatoimistot eivät pärjää edullisille Eckerö Line hinnoille, joten tämä on sinun mahdollisuutesi toimia. Halvat matkat ovat nyt vain muutaman klikkauksen päässä.

Päiväristeilyt ja reittimatkat

Eckerö Line päiväristeily kuljettaa sinut Tallinnaan heti aamulla ja voit viettää upean päivän ennen suuntaamista takaisin lahden toiselle puolelle. Ihastele Vanhankaupungin nähtävyyksiä, tee ostoksia Rocca al Maren ostoskeskuksissa tai nauti lounasta yhdessä kaupungin loistavista ravintoloista. Toteuta edulliset matkat ottamalla Tallinnan risteily alle ja painele laivalla Viroon! Siitä voi alkaa matka kohti tuntematonta tai voit myös jäädä nauttimaan kaupungin lukuisista shoppailumahdollisuuksista.

Halutessasi räätälöidä sinulle sopivat aikataulut tai tarvitessasi yhdensuuntaisen lipun, voit valita reissun reittimatkat -tarjonnasta. Mikäli tahdot nauttia vain risteilystä, valitse Eckerö Linen miniristeily ja viettää päiväsi merellä nousematta maihin. Ajankohtaisin tarjous voit mahdollistaa kummatkin vaihtoehdot alle 20 euron!

Eckerön Line alennuskoodi, parhaat alelähdöt & tarjoukset laivamatkoihin, risteilyihin sekä hotellimatkoihin

Edullisten matkahintojen lisäksi Eckerö Line tarjoukset säästävät sinulle kymmeniä euroja itse laivalla. Finlandia-alus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä tax-free -ostoksia laivassa. Eckeroline.fi sivustolta voit halutessasi tilata myös tuotteita ennakkoon ja noutaa ostoksesi myymälästä. Ennakkotilaus säästää aikaasi laivalla ja voit noutaa tuotteet suoraan terminaaliin saapuessasi. Eckerö Linen laivalla toimivan tax-free -liikkeen hinnaston löydät terminaalista tai aulasta heti laivaan astuttuasi. Eckerö Line kampanjakoodi, tarjous tai tax-free alennus ja lukuisat tarjoukset voivat säästää sinulle helposti -5% - 20%.

Saleduck.fi sivusto etsii sinulle parhaat alennukset, alennuskoodit ja erikoishinnat. Teemme jatkuvasti töitä, jotta voimme tarjota sinulle alekoodit kaikkiin laivamatkoihin, jolloin sinulle jää enemmän aikaa matkasta nauttimiseen. Katso sivuiltamme ajankohtaisimmat alet päivittäin! Olipa tarpeenasi sitten Tallinnan matkat tai mahtavat hotellitarjoukset, me autamme sinua löytämään molemmat helpommin kuin koskaan.

Eckerö Line kokemuksia

Eckerö Linen asiakkaat palaavat yhä uudestaan risteilemään mukaville laivoille. Edulliset hinnat, loistavat matka-ajat sekä laadukas viihde- ja ostostarjonta laivoilla ovat loistava valttikortti tälle suomalaisten suosimalle risteilyfirmalle. Liity sinäkin mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja lähde irrottelemaan!

Varaaminen

Voit varata ja maksaa matkasi helposti netistä. Valitse vain haluamasi lähtöpäivät tai klikkaa suoraan varausvaiheeseen löytämästäsi kampanjasta. Netin kautta vältyt turhilta varausmaksuilta ja voit tulostaa lippusi sekä muut kupongit postikuluitta omasta mailista!

Laivayhtiö tarjoaa mahdollisuuden ottaa auton mukaan kaikille lähdöille lisämaksusta. Verkkokaupasta voit helposti varata ja maksaa matkasi ilman toimitusmaksuja, jolloin sinun tarvitsee tehdä vain lähtöselvitys terminaalissa. Auto on mahdollista ottaa mukaan kaikille lähdöille.

Lisäksi voit varata buffet ruokailun tai maittavan aamiaisen sekä hytin laivalta.

Maksutavat

Kaikki verkkokaupasta varatut reitti- paketti- tai päiväristeilymatkat voi maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksupalvelulla, Visalla, Visa Electronilla, Mastercardilla tai Eurocardilla. Maksu tulee suorittaa varauksen yhteydessä. Jo maksetuista varauksista ei myönnetä alennuksia jälkikäteen. Ennen maksamista on hyvä tarkistaa vaativatko tarjoukset kanta-asiakaskorttia tai tiettyjä todisteita.

Matkaehdot

Eckerö Line vaatii asiakkaalta ajantasaiset matkustusasiakirjat ja tiedot. Mikäli asiakas kieltäytyy luovuttamasta pyydettyjä tietoja, voidaan laivaan pääsy evätä eikä maksua palauteta. Tarjoukset ja niihin liittyvät tarjousehdot kannattaa tarkistaa kuitista varausvaiheessa. Kaikkien matkojen ikäraja on 18-vuotta. Alle 18-vuotiaat voivat matkustaa ainoastaan holhoojan tai, tämän kirjallisesti valtuuttaman, yli 22 vuotta täyttäneen valvojan seurassa. Tarkista tarkemmat matka-ehdot sekä vaadittavat asiakirjat joko Eckerö Linen asiakaspalvelusta tai internet sivustolta.

Lähtöselvitys

Laivan Check-in avautuu kaksi tuntia ennen lähtöä. Terminaali on avoinna laivojen lähtöaikojen puitteissa.

Tilaa Eckerö Line

Minkä arvosanan Eckerö Line ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 4.7 tähteä (58 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Asiakaspalvelu
 • ma - pe
 • 8.30 - 19.00
 • la-su
 • 8.30 - 15.00
 • Puhelinnumero
 • 06000 4300
 • Email
 • info.ee@eckeroline.ee
 • Osoite
 • Länsiterminaali, Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki
Visa Visa Maestro Maestro American Express American Express MasterCard MasterCard Verkkopankit Verkkopankit Verified by Visa Verified by Visa Mastercard SecureCode Mastercard SecureCode Visa Electron Visa Electron

Eckerö Line alennuskoodi Keskustelualue