×

Miten käyttää alennuskoodi?

Eckerö Line alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Eckerö Line Suomi alennuskoodit tammikuu 2017

Eckerö Line
12€!

Varaa nyt Vain Elämää artistien keikkaristeilyt vain 12€ Eckerö Line sivustolta!


Lue lisää »

Näe ja koe suosikkiartistisi livenä Finlandia laivalla uskomattoman edulliseen hintaan, Varaa Vain elämää artistien keikkaristeilyt vain alkaen 12€ helposti suoraan Eckerö Line sivustolta! Nappaa nyt edullinen keikka ja lähde nauttimaan musiikista itämerelle!

Ehdot Hinnat alkaen hintoja. Artistien esiintymisaikataulun löydät nettisivuilta.
Näytä tarjous!
Käytetty 6 tuntia sitten
Voimassa 15 helmikuu 2017 asti
 • Käytetty 6 tuntia sitten
 • Voimassa 15 helmikuu 2017 asti
Eckerö Line
-30%!

Uskomattoman edullliset tammikuun tarjoukset, joilla Eckerö Line päiväristeily jopa -30%!


Lue lisää »

Jos kaipaat tekemistä lomapäiville tai haluat paeta arkea rannikon toiselle puolelle, varaa päiväristeily Tallinnaan. Eckerö Line sivustolta varattuna saat risteilysi jopa -30% muita laivoja edullisemmin, alkaen vain 9€! Lähde laivalle ja nauti Itämeren tunnelmasta ennennäkemättömän edullisesti!

Näytä tarjous!
Käytetty 4 tuntia sitten
Ei päättymispäivämäärää
 • Käytetty 4 tuntia sitten
 • Ei päättymispäivämäärää
Eckerö Line
-20%!

Eckerö Line äkkilähdöt ja kylpylälomat Riikaan, Tartoon, Pärnuun, Saaremaalle ja Tallinnaan jopa -20%!


Lue lisää »

Jos etsit vaihtelua lomamatkoihn mutta rakastat laivamatkustamista, varaa edullinen äkkilähtö Baltiaan! Eckerö Line sivuston äkkilähdöt vievät sinut upeisiin Viron ja Latvian kohteisiin kuten Tartto, Riika, Tallinna tai Pärnu, jopa -20% edullisemmin. Halutessasi voit kätevästi ottaa auton mukaasi ja ajaa läpi Viron!

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Eckerö Line
39€

Eckerö Line sivustolta tarjoukset, joilla hotellimatkat Tallinnaan alk. 39€!


Lue lisää »

Tallinna on kuuluisa kauniista vanhastakaupungista ja upeista hotelleistaan! Edullisen matkan teet naapurimaahan varaamalla laivamatkan ja hotellin Eckerö Line sivustolta huippuedullisesti hyödyntämällä loistavat tarjoukset! Hotellimatkat kahdelle hengelle varaat alkaen vain 39€ Eckerö Line sivustolta,

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

Eckerö Line alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
Eckerö Line
12€
Päättynyt

Risteilyt tammikuu alk. 12€ Eckerö Line


Lue lisää »

Päiväristeilyt, miniristeilyt, tai vaikka live konsertti laivalla! Koe nyt elämysmatka merillä ennennäkemättömään hintaan. Esim. Miniristeily Finlandialla alk. 12€. Ota koko perhe tulee mukaan nauttimaan!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
alk.19€
Päättynyt

Eckerö Line meno-paluu Helsingistä Tallinnaan vain alkaen 19€ !


Lue lisää »

Reittimatka Helsingistä Viron Tallinnaan on helpoin ja mukavin tapa matkustaa. Saat meno-paluu laivamatkat nyt vain 19 eurolla! Eckerö Line tarjous matkat saattavat antaa sinulle matkasi jopa vieläkin edullisemmin, ja sivujamme kannattaakin käydä kurkkaamassa ennen varausten tekoa!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
alk.9€
Päättynyt

Päivä Tallinnassa risteily tai Miniristeily Finlandialla vain alkaen 9€ Eckerö Line sivustolta!


Lue lisää »

Pienen irtioton ei todella tarvitse tulla kalliiksi, kun varaa matkat Eckerö Line sivustolta! Saat Päivä Tallinnassa- risteilyn tai Miniristeilyn Finlandialla vain alkaen 9 eurolla! Päivä Tallinnassa risteilyllä sinulla on aikaa Tallinnassa 7 tuntia, joten esimerkiksi shoppailuun riittää reilusti aikaa.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
-40%
Päättynyt

Eckerö Line laiva + hotellimatka yhdeksi yöksi Tallinnaan alk. 46e!


Lue lisää »

Haluatko yllättää rakkaasi ystävänpäivänä? Kaipaatko viikonloppubreikkiä kotikaupungin ulkopuolella? Eckerö Line vie sinut todella edullisesti hotellilomalle Tallinnaan! Kun varaat laivamatkat sekä yön hotellissa, saat matkapakettisi jopa alle 50euron!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
-15%!
Päättynyt

Löydä parhaat Eckerö Line laivojen Tax free tarjoukset ja tee ostoksesi jopa -15% edullisemmin!


Lue lisää »

Ota kaikki ilo irti ajastasi merellä ja tarkista parhaat Tax free tarjoukset jo ennen laivaan nousua! Tarkistamalla kuvaston edut voit hankkia kosmetiikkaa, juomia sekä paljon muuta jopa -15% edullisemmin. Tee halutessasi ennakkotilaus ja vältä marketin ruuhkat.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
-15%
Päättynyt

-15% alennuskoodi Eckerö Line varauksista


Lue lisää »

Lomailijan unelmadiili: varaa matkasi Eckerö Linelta ja saat 15% pois hinnasta kassalla. Kopioi tämä alennuskoodi ja käytä se ostaessasi. Varaa kauden elämyksellisimmät risteilyt ja hotellit ennen kuin reitit myydään loppuun!

Päättynyt
tarjous
Päättynyt

Eckerö Line Vain elämää -keikat laivalla alk. 19 €


Lue lisää »

Tiesitkö, että voit nauttia Vain elämää -starojen konsertista myös laivalla? Lähde Eckerö Line risteilylle ja kuuntele upeaa tulkintaa kotimaan TOP artisteilta kuten Anssi Kela, Antti Tuisku tai JVG. Hinnat alk. vain 19€. Varaa omasi eckeroline.fi.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
9e
Päättynyt

Eckerö Linen talvitarjouksella päivä Tallinnassa vain 9e!


Lue lisää »

Eckerö Linen upealla talvitarjouksella vietät päiväristeilyn Tallinnassa alkaen 9e! Maissa perilläoloaika on yli 7 tuntia. Tarjouksen edellyttämä matkustusaika on 23.1. -31.3.2016

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
-30%!
Päättynyt

Koe Tallinna ja hyödynnä Eckerö Line tarjoukset, jolla risteily ja reittimatkat -30%!


Lue lisää »

Lähde kesämatkalle hyödyntämällä tarjous ja koe upea Tallinna Eckerö Line Finlandia laiva matkalla! Käyttämällä ennakkovaraajan etu, S-etukortin omistajat saavat nyt tarjous hintaisen risteilyn jopa -30% edullisemmin! Matkustusaika 16.5-31.8.2016 . Tarkista sivuilta myös muut vaihtuvat Eckerö Line tarjoukset.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Eckerö Line
hotelliale
Päättynyt

Spa-matkat Eckeröline alk. 57€


Lue lisää »

Miltä kuulostaisi vähän aikaa itselle ja spa-loma Saarenmaalle? Tai miten olisi hemmottelu Pärnun kylpylässä? Se onnistuu kätevästi, kun varaat hotellimatkasi Eckerö Lineltä! Huokeat hinnat takaavat, että maksat vain taatusta laadusta ja hyvästä palvelusta. Lähde lomalle, varaa helposti, rentoudu perillä! Esim. Grand Rose Spa Hotel Saarenmaalla alk. 57€.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää

Eckerö Line on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

Eckerö Line

www.eckeroline.fi

4
Ajankohtaiset alennukset
28
Alennukset yhteensä

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

Varaa edullinen Eckerö Line miniristeily, reittimatka tai päiväristeily ja koe upea Tallinna!

Kaipaatko nopeaa maiseman vaihdosta? Mietitkö mitä tehdä viikonlopun vapaapäivinä? Haluatko ottaa nopean irtioton edullisesti ja helposti? Eckerö Line Finlandia laiva kuljettaa sinut lahden toiselle puolelle vain kolmessa tunnissa. Olipa haaveissasi sitten kylpyläloma Pärnussä, päivä Tallinnassa risteily tai vain muutaman tunnin merimatka, tämä täyden palvelun laivayhtiö on apunasi. Sivuston kautta voit varata joko yksittäisen lauttamatkan valitsemallasi lisäpalveluilla, hotellipaketin, kylpylä tai kaupunkimatkan tai vain risteilyn, jolloin voit viettää laivalla koko päivän. Hyödyntämällä päivittäin vaihtuvat Eckerö Line **tarjoukset **tai alennuskoodi voit saada lomasi jopa puoleen hintaan.

Matkoja kaikkialle Baltiaan - Koe Tallinna, Riika, Tartto ja varaa risteily itämerellä

Eckerö line Tallinna - Helsinki reitti on avainreittisi kaikkialle Baltiaan. Tämä Suomessa toimiva laivayhtiö, harjoittaa autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Finlandia laiva liikennöi itämerellä jopa neljän päivälähdön verran, Palvelut keskittyvät sekä rahti- että matkustajareittiliikenteeseen. Tämän lisäksi yritys tarjoaa kattavat turistipalvelut Virossa. Eckerö Line terminaali Tallinnassa ja Helsingissä sijaitsee aina keskustan tuntumassa. Tallinnassa vanha kaupunki on vain muutaman sadan metrin päässä, kun puolestaan Helsingin Jätkänsaaren satamasta siirryt vaivattomasti raitiovaunulla keskustaan alle 10 minuutin. Eckerö Line Finlandia laivan aikataulu on päivittäin sama. Valitse vain sopiva tarjous tai hyödynnä tarjouskoodi ja lähde matkaan!

Kaupunkimatkat vai kylpyläloma?

Halutessasi hemmotella itseäsi tai tutustuaksesi tarkemmin kaupunkien nähtävyyksiin voit varata hotelli- tai kylpyläpaketin. Voit valita joko yhden tai useamman yön yöpymisen monista eri pakettimatkojen vaihtoehdoista. Pakettimatkoihin sisältyy aina majoitus, aamiainen sekä valitut lisäpalvelut. Katso myös kanta-asiakkaiden laiva & hotellitarjoukset tai etsi edullisimmat kylpylät Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Halutessasi ota mukaan auto, aja Baltian rannikolle tai koe Viro aivan uudella tavalla.

Päiväristeilyt ja reittimatkat

Eckerö Line päiväristeily kuljettaa sinut Tallinnaan heti aamulla ja voit viettää upean päivän ennen suuntaamista takaisin lahden toiselle puolelle. Ihastele vanhan kaupungin nähtävyyksiä, tee ostoksia Rocca al Maren ostoskeskuksissa tai nauti lounasta yhdessä kaupungin loistavista ravintoloista.

Halutessasi räätäilöidä sinulle sopivat aikataulut tai tarvitse yhdensuuntaisen lipun, voit valita tarjonnasta reittimatkat. Mikäli tahdot nauttia vain risteilystä, valitse Eckerö Linen miniristeily ja viettää päiväsi merellä nousematta maihin. Ajankohtaisin tarjous voit mahdollistaa kummatkin vaihtoehdot alle 20euron!

Eckerön Line tarjoukset, parhaat alelähdöt & alennuskoodi laivamatkoihin, risteilyihin sekä hotellimatkoihin

Edullisten matkahintojen lisäksi Eckerö Line tarjoukset säästävät sinulle kymmeniä euroja itse laivalla. Finlandia alus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä Tax free ostoksia laivassa . eckeroline.fi sivustolta voit halutessasi tilata myös tuotteita ennakkoon ja noutaa ostoksesi myymälästä. Ennakkotilaus säästää aikaasi laivalla ja voit noutaa tuotteesi suoraan terminaaliin saapuessa.  Eckerö Linen laivalla toimivan tax free hinnaston löydät terminaalista tai aulasta heti laivaan astuttuasi. Eckerö Line kampanjakoodi, tarjous tai tax-free alennus tarjoukset voivat säästää sinulle helposti -5% - 20%

Saleduck.fi sivusto etsii sinulle parhaat alennukset, alennuskoodit ja erikoishinnat. Teemme jatkuvasti töitä, jotta voimme tarjota sinulle alekoodit kaikkiin laivamatkoihin, jolloin sinulla jää enemmän aikaa matkasta nauttimiseen. Katso sivuiltamme ajankohtaisimmat alet päivittäin!

Varaaminen

Voit varata ja maksaa matkasi helposti netistä. Valitse vain haluamasi lähtöpäivät tai klikkaa suoraan varausvaiheeseen löytämästäsi kampanjasta. Netin kautta vältyt turhilta varauksmaksuilta ja voit tulostaa lippusi sekä muut kupongit postikuluitta omasta mailista!

Laivayhtiö tarjoaa mahdollisuuden ottaa auto mukaan kaikille lähdöille lisämaksusta. Verkkokaupasta voit helposti varata ja maksaa matkasi ilman toimitusmaksuja, jolloin sinun tarvitsee tehdä vain lähtöselvitys terminaalissa. Auto on mahdollista ottaa mukaan kaikille lähdöille.

Lisäksi voit varata buffet ruokailun tai maittavan aamiaisen sekä hytin laivalta.

Maksutavat

Kaikki verkkokaupasta varatut reitti- paketti- tai päiväristeily matkat voi maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksupalvelulla, Visalla, Visa Electronilla, Mastercardilla tai Eurocardilla. Maksu tulee suorittaa varauksen yhteydessä. Jo maksetuista varauksista ei myönnetä alennuksia jälkikäteen. Ennen maksamista tarkista vaatiiko tarjoukset kanta-asiakaskorttia tai tiettyjä todisteita.

Matkaehdot

Eckerö Line vaatii asiakkaalta ajantasaiset matkustusasiakirjat ja tiedot. Mikäli asiakas kieltäytyy luovuttamasta pyydettyjä tietoja, voidaan laivaan pääsy evätä eikä maksua palauteta. Tarjoukset ja niihin liittyvät tarjousehdot kannattaa tarkistaa kuitista varausvaiheessa. Kaikkien matkojen ikäraja on 18-vuotta. Alle 18-vuotiaat voivat matkustaa ainoastaan holhoojan tai, tämän kirjallisesti valtuuttaman, yli 22 vuotta täyttäneen valvojan seurassa. Tarkista tarkemmat matka-ehdot sekä vaadittavat asiakirjat joko Eckerö Linen asiakaspalvelusta tai internet sivustolta.

Lähtöselvitys

Laivan Check-in avautuu kaksi tuntia ennen lähtöä. Terminaali on avoinna laivojen lähtöaikoijen puitteissa.

Tilaa Eckerö Line

Minkä arvosanan Eckerö Line ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 4.7 tähteä (58 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Asiakaspalvelu
 • ma - pe
 • 8.30 - 19.00
 • la-su
 • 8.30 - 15.00
 • Puhelinnumero
 • 06000 4300
 • Email
 • info.ee@eckeroline.ee
 • Osoite
 • Länsiterminaali, Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki
Visa Visa Maestro Maestro American Express American Express MasterCard MasterCard Verkkopankit Verkkopankit Verified by Visa Verified by Visa Mastercard SecureCode Mastercard SecureCode Visa Electron Visa Electron

Eckerö Line alennuskoodi Keskustelualue