×

Miten käyttää alennuskoodi?

Eyerim alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Eyerim Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

Eyerim
-10%

Resepti-silmälasit -10% alennuksella hyödyntämällä Eyerim alennuskoodi!


Lue lisää »

Kun tarvitset uudet silmälasit, jotka soveltuvat juuri sinun näköösi, käytä Eyerim alennuskoodi. Saat nyt resepti-silmälasit -10% alennuksella kun tilauksesi yhteisarvo on vähintään 129€. Täältä löydät tyylikkäät uutuudet ja muodikkaimmat pokat suosituilta merkeiltä kuten Ray-Ban, Polo Ralph Lauren, Dolce & Gabbana sekä Tommy Hilfiger.

Minimitilaus 129€
Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Vahvistettu
Voimassa vain 1 päivä
 • Vahvistettu
 • Voimassa vain 1 päivä
Eyerim
-5%

Eyerim alennuskoodi vähentää -5% jo alennetuista varaston aurinkolaseista!


Lue lisää »

Tilaa aurinkolasit kesäksi uskomattoman edullisesti! Eyerim verkkokaupasta saat brändit kuten Ray-Ban, Oakley, Persol ja monet muut suositut valmistajat. Käytä verkkokaupan alennuskoodi ja saat ylimääräisen -5% alennuksen jo alennetuista, seuraavana päivän lähetettävistä aurinkolaseista. Tästä laajasta valikoimasta on helppo löytää lasit edullisesti itselle sekä läheiselle.

Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Vahvistettu
Voimassa vain 1 päivä
 • Vahvistettu
 • Voimassa vain 1 päivä
Eyerim
-50%

Urheilumalliston aurinkolasit jopa -50% edullisemmin - hyödynnä Eyerim tarjous!


Lue lisää »

Eyerim verkkokaupassa on käynnissä maaliskuun alennusmyynti, josta tilaat helposti urheilumalliston aurinkolasit jopa -50% alennuksella! Valikoima kattaa merkit kuten Oakley, Ray-Ban sekä Carrera monissa eri malleissa ja väreissä. Tilaa nyt uudet lasit valmiiksi kevään ja kesän pyöräilyyn, juoksuun ja muuhun urheiluun. Rahaa ei tarvitse käyttää enää liikaa ja saat taattua laatua, joka helpottaa kaikkea aurinkoista tekemistä huomattavasti!

Näytä tarjous!
Vahvistettu
Voimassa vain 1 päivä
 • Vahvistettu
 • Voimassa vain 1 päivä
Eyerim
-53%

Eyerim alennus - verkkokaupasta upeat erilaiset aurinkolasit ja silmälasit jopa -53%!


Lue lisää »

Haaveleitko uusista merkkilaseista, mutta et tahdo maksaa niistä liikaa? Eyerim tarjous valikoimasta löydät paljon upeita aurinkolaseja, silmälaseja ja laskettelulaseja jopa -53% alennettuun hintaan! Tilaa omat upeat merkkilasisi jo tänään! Vaikka Eyerim alennuskoodi ei olisi käytettävissäsi, niin näiden tarjousten avulla hankit lasit edullisesti ympäri vuoden!

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Eyerim
-9,95e!

Eyerim verkkokaupasta ilmainen toimitus tilauksillesi, säästä 9,95€!


Lue lisää »

Laadukkaat silmälasit vahvuuksilla tai ilman, uusimpien trendien mukaiset aurinkolasit ja parhaat tuotemerkit! Saat nyt ilmaisen toimituksen kotiovellesi kaikille tilauksillesi Eyerim verkkokaupasta ja nettishoppailu on näin entistäkin halvempaa. Säästösi on jopa 9,95 euroa.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Eyerim
alk.43€

Eyerim verkkokaupasta polarisoidut aurinkolasit vain alkaen 43€ !


Lue lisää »

Eyerim verkkokaupasta löydät aurinkolasit vahvuuksilla ja ilman sekä tietysti laadukkaat polarisoidut lasit kesän kirkkaisiin keleihin. Saat polarisoidut lasit vain 43 eurolla, ja lasit lapsille vain 31 eurolla! Osta aurinkolasit koko perheelle tästä verkkokaupasta ja säästä!

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

Eyerim alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
Eyerim
-20€
Päättynyt

Eyerim alennuskoodi - 20€ alennus kevään aurinkolasiostoksille


Lue lisää »

Eyerim verkkokaupasta löydät laadukkaat merkkilasit suosituimmilta merkeiltä, kuten Ray-Ban, Police, Persol ja Dolce&Gabbana. Saat kaikkiin tuotteisiin aitoustodistuksen sekä kahden vuoden takuun. Mikäli haussa on uudet merkkilasit täksi kesäksi, tätä Eyerim alennuskoodia ei kannata jättää hyödyntämättä! Alennuskoodi vähentää sinulta 20 euroa yli 159 euron tilauksestasi ja saat lisäksi ilmaisen toimituksen tuotteillesi.

Päättynyt
Eyerim
-19€
Päättynyt

Silmälasit vahvuuksilla -19€ tarjoaa Eyerim alennuskoodi!


Lue lisää »

Täydellinen lahjaidea äidille! Uudet silmälasit vahvuuksilla 19 euroa alennettuun hintaan. Säästä rahaa ja ilahduta äitiä, tilaa Eyerim verkkokaupasta. Käytä vain alennuskoodi kassalla. Voit valita monen kehysmallin joukosta juuri omalle äidille sopivat.

Päättynyt
Eyerim
-15%
Päättynyt

Käyttämällä Eyerim alennuskoodi säästät kaikista silmälasi- sekä aurinkolasitilauksista -15%!


Lue lisää »

Hanki uudet silmälasit vahvuuksilla tai tilaa varastotuotteiden joukosta uudet aurinkolasit ja käytä Eyerim alennuskoodi, jolla säästät -15% kaikista pikatoimituksista. Alennuskoodi on voimassa yli 139€ tilauksille ja koskee tuotteita jotka ovat jo varastossa.

Päättynyt
Eyerim
-10€
Päättynyt

Käytä Eyerim alennuskoodi ja säästä 10€


Lue lisää »

Laadukkaat aurinkolasit suojaavat sinua haitallisilta UVA- säteiltä ja ovat lisäksi selvästi mukavammat käyttää. Löydät Eyerim verkkokaupasta merkkiaurinkolasit suosituimmilta merkeiltä helposti ja nopeatsi kotiin toimitettuna. Eyerim alennuskoodi säästää sinulta nyt 10 euroa yli 119 euron tilauksista, joten uuden merkkilasit kannattaa hankkia kesäksi nyt!

Päättynyt
Eyerim
-10%
Päättynyt

Eyerim alennuskoodi säästää 10% aurinkolaseista!


Lue lisää »

Ilahduta äitiä tällä tarjouksella! Nyt saat Eyerim verkkokaupasta aurinkolasit 10% edullisemmin. Käytä tämä alennuskoodi kassalla ja hanki vaikka lahjaksi tyylikkäät ja muodikkaat aurinkolasit. Tästä osoitteesta saat takuulla laadukkaat aurinkolasit jokaiseen makuun.

Päättynyt
Eyerim
-19€
Päättynyt

Tämä eksklusiivinen alennuskoodi säästää 19€ Eyerim sivuston tilauksista


Lue lisää »

Tilaa nyt silmälasit ja aurinkolasit Eyerim verkkokaupasta. Tarttumalla tähän eksklusiiviseen tarjoukseen säästät 19 euroa kun käytät yli 119 euroa. Kopioi vain alennuskoodi ostoksille mukaan, ja suuntaa sivustolle silmälasi- tai aurinkolasikehysostoksille. Uudista ilmettäsi uusilla laseilla.

Päättynyt
Eyerim
-19€!
Päättynyt

Eksklusiivinen Eyerim alennuskoodi säästää sinulle -19€ kaikista tilauksista!


Lue lisää »

Hanki edullisesti silmälasit, aurinkolasit, laskettelulasit ja muut tarvikkeet ja suojakotelot kaikilta huippumerkeiltä! Eksklusiivinen Eyerim alennuskoodi säästää sinulle kaikista yli 119euron tilauksista 19€! Alennus koskee kaikkia valikoiman tuotemerkkejä mm. Rayban, Prada, Oakley, Burberry, Carrera sekä Miu Miu!

Päättynyt
Eyerim
-10%!
Päättynyt

Juhannusviikon -10% eksklusiivinen Eyerim alennuskoodi!


Lue lisää »

Tilaa Eyerim sivustolta aurinkolasit, silmälasit tai muut asusteet kaikilta tunnetuilta huippumerkeiltä! Käyttämällä eksklusiivinen alennuskoodi, säästät tilauksesi loppusummasta -10% kaikista tuotteista!

Päättynyt
Eyerim
-10%
Päättynyt

Alennuskoodi Eyerim verkkokaupan silmä - ja aurinkolasivalikoimaan! saat -10% alennusta ja pikatoimituksen!


Lue lisää »

Häikäseekö kevät aurinko? tarvitsetko uusia silmälaseja? Nyt on oiva aika tilata suojaa silmillesi! Eyerim verkkokaupasta saat -10% alennuksen tilatessasi toimituksen seuraavalle päivälle. Saat siis tuotteesi koti-ovelle vain 24tunnissa ja säästät tuotteen hinnassa!

Päättynyt
Eyerim
-5%
Päättynyt

Eyerim verkkokaupan alennuskoodi oikeuttaa -5% alennukseen koko valikoimasta!


Lue lisää »

Haluatko itsellesi laadukkaat merkkilasit entistä edullisempaan hintaan? Eyerim alennuskoodi säästää sinulle -5% tilauksesi loppusummasta. Koodi koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita ja alennus lasketaan kassa vaiheessa.

Eyerim on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

Eyerim

www.eyerim.fi

6
Ajankohtaiset alennukset
91
Alennukset yhteensä

Jaana

Nettishoppailun asiantuntija

Eyerim kokemuksia - kaikki mitä silmillesi tarvitset edulliseen hintaan

Etsitkö itsellesi uusia silmälaseja jotka sopivat juuri sinun persoonaasi ja tyyliisi? Kaipaatko kevätauringon kirkkauteen uusia aurinkolaseja? Haluatko saada trendikkäät laskettelulasit talven laskettelureissuille?

Saat laadukkaat silmä- ja aurinkolasit takuuvarmasti Eyerimilta. Eyerim on internetissä toimiva verkkokauppa, joka tuo saatavillesi laajan valikoiman erilaisia silmälaseja vahvuuksilla tai ilman, tyylikkäitä aurinkolaseja sopivaksi kaikkiin tyyleihin sekä upeita laskettelulaseja, jotka suojaavat kasvojasi viimalta ja pakkaselta. Kestäviä tuotteita ja kokemuksia korkealaatuisesta optikkokaupasta on taatusti saatavilla tältä sivustolta.

Eyerim - luotettava silmälasien verkkokauppa! Eyerim on tanskalainen silmä - ja aurinkolasien verkkokauppa, joka myy sivustollaan vain aitoja suosittujen merkkien ja tunnetuiden brändien aurinko- ja silmälaseja. Verkkokauppa toimii jo Suomen lisäksi kahdeksassa muussa eri euroopan maassa.

Laadukkaat silmälasit, aurinkolasit sekä laskettelulasit samasta verkkokaupasta

Nyt pystyt hankkimaan kaikki etsimäsi lasit näppärästi samasta verkkokaupasta, sillä Eyerimin valikoimasta löydät silmälasit, aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman sekä laskettelulasit. Lasien tilaaminen on helppoa - lisäät vain optikolta saamasi silmälasireseptin mukaiset arvot laseillesi ja tilaat ne kätevästi netistä!

Eyerim tuo merkkilasit saatavillesi edullisesti ja kokemuksia onnistuneista asustetyyleistä

Eyerim on erikoistunut tuomaan markkinoille vain laadukkaimmat ja trendikkäimmät silmä -, aurinko-, ja laskettelulasien mallistot. Valikoimasta löydät upeita vaihtoehtoja sekä miehille että naisille.

Voit selata valikoimaa joko merkkien tai tyylien mukaan. Inspiraatiota kaivatessasi voit lukea vinkkejä ja käyttötapoja Eyerim Familyn jäseniltä, jotka koostuvat pohjoismaiden suosituista bloggaajista. Löydät upeita kuvia ja käyttöideoita myös sosiaalisen median kanavista esim. yrityksen Instagram tai Facebook profiileista.

Suositut brändit

Valikoimasta löydät jopa yli 50 erilaista tunnettua huippu brändiä, kuten Tommy Hilfiger, Jimmy choo, Ray-Ban, DKNY & Michael Kors. Suurten muotitalojen lisäksi löydät valikoimasta myös pienempiä tuotemerkkejä, kuten Arnette tai Safilo.

Eyerim luotettava verkkokauppa - aitoustodistus ja takuu kaikille tuotteille

Eyerim lähettää kaikista laseistaan todistuksen niiden aitoudesta. Lisäksi jokaiselle tuotteelle on myönnetty kahden vuoden takuu, joten voit huoletta tilata himoitsemasi merkkilasit luotettavasti ja edullisesti verkkokaupasta. Alennus tai tarjous ei vaikuta tuotteen takuuseen tai aitouteen.

Eyerim alennuskoodi ja ajankohtaiset tarjoukset

Eyerim verkkokaupasta löydät kausittain vaihtuvia tarjouksia ja alennuksia. Tämän lisäksi verkkokauppa tarjoaa rekisteröityneille käyttäjilleen erilaisia kampanjoita ja vaihtuvia alekoodeja. Nappaa sopivin alennuskoodi tai tarjous ja säästä jopa -60% ! Vaikka Eyerim alekoodi ei olisi käytettävissä, pääset tekemään löytöjä verkkokaupan tarjoustuotteiden joukosta ympäri vuoden.

Saleduck auttaa sinua löytämään kaikki parhaan Eyerim alennuskoodi ja ajankohtaisimmat huipputarjoukset nopeasti ja vaivattomasti. Työskentelemme jatkuvasti löytääksemme sinulle verkkokauppojen parhaat alennukset, kampanjat ja erikoistarjoukset, jotta voit tehdä online ostoksesi entistä nopeammin ja vaivattomammin.

Eyerim kokemuksia tilaamisesta ja tarjotut maksutavat

Tilataksesi laseja verkkokaupasta, voit rekisteröityä käyttäjäksi, jolloin tietosi ovat tallessa myös tulevia tilauskertoja varten. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä käyttäjksi. Kun olet tilannut haluamasi tuotteet, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä seurantakoodin paketillesi.

Ennen tilauksen vahvistamista sinun tulee suorittaa maksu verkkokaupan kassalla. Voit valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon verkkokaupan tarjoamista maksuvaihtoehdoista. Maksaa voit Bitcoin tai Paypal -tilin avulla tai Visa-, Visa Electron-, Mastercard-, Maestro- ja American Express maksukorteilla.

Eyerim ilmainen toimitus ja palautus

Tilasessasi verkkokaupasta, saat laseillesi aina ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Eyerim toimittaa tilauksesi sinulle todella nopeasti, halutessasi jopa seuraavana arkipäivänä. Tilaustuotteiden toimitusaika on 2-10 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.

Eyerim myöntää kaikille tuotteilleen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Tehdäksesi palautuksen, sinun tulee ottaa yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun, joka toimittaa sinulle tarvittavat ohjeet palautuksen tekoon. Eyerim palautus on tehty helpoksi toimivan asiakaspalvelun avulla.

Eyerim asiakaspalvelu

Voit soittaa Eyerimin asiakaspalveluun sen aukioloaikojen puitteissa. Halutessasi voit myös lähettää sähköpostia tai olla yritykseen yhteydessä sosiaalisen median kautta. Löydät Eyerimin mm. Facebookista sekä Instagramista.

Tilaa Eyerim

Minkä arvosanan Eyerim ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 5.0 tähteä (12 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Sähköposti
 • kontakti@eyerim.fi
PayPal PayPal Visa Visa American Express American Express Bitcoin Bitcoin MasterCard MasterCard Verkkopankit Verkkopankit

Eyerim alennuskoodi Keskustelualue