×

Miten käyttää alennuskoodi?

Holiday Club alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Holiday Club Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

Holiday Club
74,50€

Holiday Club alennuskoodi, jolla kylpyläloma kahdelle vain 74,50€ / vrk!


Lue lisää »

Varaa ihana arjen pako ja lähde nauttimaan Holiday Cub kylpylöihin. Suunnuntain - perjantain välisinä öinä voit nyt varata kohteet Saimaa, Caribia tai Tampere kahdelle yölle ja kahdelle hengelle yhteishintaan 149€! Alennuskoodin käyttö edellyttää vähintään kahden vuorokauden yöpymistä viikonpäivinä.

Alennuskoodin ehdot Voimassa vain sunnuntain- perjantain välisille, vähintään kaksi yötä kestäville majoituksille.
matkustusaika 13.1.-26.5.2017
Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Käytetty 48 minuuttia sitten
Voimassa 26 toukokuu 2017 asti
 • Käytetty 48 minuuttia sitten
 • Voimassa 26 toukokuu 2017 asti
Holiday Club
50€

Kolmen päivän kylpyläloma vain 50€ hyödyntämällä Holiday Club alennuskoodi!


Lue lisää »

Valitse Hotelli Caribia, Saimaa, Tampereen Kylpylä tai Katinkulta ja lähde kylpylälomalle uskomattoman halvalla. Saat 3 päivän ja kahden yön majoituksen nyt vain 50€ kun yövyt tiistaista torstaihin tai keskiviikosta perjantaihin valittuna ajankohtana! Hyödynnä siis Holiday Club alennuskoodi ja lähe uskomattoman edulliselle lomalle pitämän hauskaa koko perheen voimin. Tarjous sisältää majoituksen tasokkaassa, kahden hengen hotellihuoneessa, johon mahtuu myös 1-2 lasta. Hintaan kuuluvat tietysti myös aamiaiset sekä kylpylän vapaa käyttö!

Ti-to ja ke-pe 50€
To-la 90€
Pe-su 140€
Majoitusaika 4.-14.4.2017 ja 18.-30.4.2017.
Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Käytetty 4 tuntia sitten
Voimassa 9 huhtikuu 2017 asti
 • Käytetty 4 tuntia sitten
 • Voimassa 9 huhtikuu 2017 asti
-10%

Holiday Club alennuskoodi, jolla -10% kaikista kylpylälomista ja loma-asunnoista!


Lue lisää »

Holiday Club alennuskoodi vähentää nyt 10% öistä kylpylähotelleissa ja loma-asunnoissa! Holiday Clubilla on 30 lomakohdetta ja 1700 loma-asuntoa ympäri Suomea, joista voit valita juuri sinulle sopivan kohteen rentouttavaan yöpymiseen. Syötä alennuskoodi ja saat halvat hotellit parhaista kohteista Suomessa. Koodi ei voimassa Tampereen kylpylään.

Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Käytetty 6 minuuttia sitten
Ei päättymispäivämäärää
 • Käytetty 6 minuuttia sitten
 • Ei päättymispäivämäärää
-35%

Virkistävät Holiday Club kylpylälomat nyt alk. 39€, säästä jopa -35% päivän hinnasta


Lue lisää »

Kylpyläloma on loistava vaihtoehto, jos haluat rentoutua ja hemmotella itsäsi. Holiday Club -kylpylähotelleja on ympäri Suomen upeilla paikoilla mm. Punkaharju, Tampere, Kuusamo, Salla sekä Imatra. Kylpylälomat sopivat koko perheelle, jote käy katsomassa tarjoukset verkkokaupasta ja lunasta loma jopa -35% edullisemmin! !

Näytä tarjous!
Käytetty 24 minuuttia sitten
Ei päättymispäivämäärää
 • Käytetty 24 minuuttia sitten
 • Ei päättymispäivämäärää
alk. 49e

Vuokraa Holiday Club Villas loma-asunto super edullisesti! 2vrk alkaen 49e/hlö!


Lue lisää »

Holiday Clubin loma-asuntoja on ympäri Suomen pienillä ja suurilla paikkakunnilla. Asunnot sopivat niin perheille, pariskunnille kuin kaveriporukoillekkin. Tarjolla on kaikkea kaupunkien lomahuoneistoista perinteikkäisiin mökkeihin. Tutustu upeisiin Villas huoneistoihin kohteissa kuten Tampere, Punkaharju tai Saimaa ja varaa omasi tarjous hinnoin vain alk. 49€/vrk.

Näytä tarjous!
Käytetty 23 minuuttia sitten
Ei päättymispäivämäärää
 • Käytetty 23 minuuttia sitten
 • Ei päättymispäivämäärää
-15%

Holiday Club Angry Birds -lomat huipputarjouksia joilla säästät -15% majoituspaketin hinnasta!


Lue lisää »

Angry Birds -lomat sisältävät majoituksen jaetussa 2 hh tai perhehuoneessa ( max. 2 aik.+2 lasta), aamiaiset, kylpylän vapaan käytön sekä pääsyn Angry Birds Activity Parkiin. Angry Birds sopii kaikenikäisille lapsille ja aikuisille! Varaa koko perheen aktiivinen loma täältä jopa -15% edullisemmin! Ota kohteeksi Saimaa, Punkaharju, Tampere tai Katinkulta ja lähde hassuttelemaan!

Näytä tarjous!
Vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

Holiday Club alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
Holiday Club
-80%!
Päättynyt

Holiday Club Tampere, Saimaa, Saariselkä & Kuusamon tropiikki tutustumisloma jopa -80% edullisemmin käyttämällä alennuskoodi!


Lue lisää »

Hyödynnä upea alennuskoodi ja varaa edullinen kylpyläloma hyödyntämällä Holiday Club hotelleissa. Säästä jopa -80% päivän hinnassa kylpylöissä Tampere, Saimaa, Saariselkä sekä Kuusamon Tropiikki. Alennuskoodin hinnat vaihtuvat kohteen ja kauden mukaan.

Päättynyt
Holiday Club
-251€
Päättynyt

Holiday Club tutustumislomat 2 vrk alkaen vain 149€/perhe


Lue lisää »

Holiday Club tutustumisloma on huippuedullinen loma, jolla pääset tutustumaan Holiday Clubin ihaniin kylpylähotelleihin ja niden tarjoamiin palveluihin yhdessä perheesi kanssa. 149 eurolla saat 2 vuorokauden loman kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, aamiaiset sekä kylpylän vapaan käytön. Normaalisti nämä lomat maksaisivat jopa 400 euroa!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Holiday Club
-10%!
Päättynyt

Holiday Club alennuskoodi säästää -10% kylpylälomasta!


Lue lisää »

Käytä Holiday Club alennuskoodi ja varaa kylpyläloma kaikkiin kohteisiin -10% edullisemmin. Holiday Club kylpylät kaikkialla Suomessa mahollistavat sinulle unohtumattoman lomaelämyksen ja alennuskoodi säästää kymmeniä euroja lomasi hinnasta!

Päättynyt
Holiday Club
50€
Päättynyt

Holiday Club alennuskoodi - tutustumisloma Katinkulta, Tampereen kylpylä tai Saimaa vain 50€/perhe/2 yötä


Lue lisää »

Varaa nyt huippuedullinen tutustumisloma Holiday Club verkkosivulta! Saat nyt 2 yötä Katinkulta, Tampereen kylpylä tai Saimaa kylpyläkohteissa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle vain 50 eurolla! Käytä Holiday Club varauskoodi ja saat lomasi tällä huippuhinnalla 8.-31.8.2016. Samalla koodilla pääset myös Saariselälle tai Kuusamon Tropiikkiin vain 75 eurolla.

Päättynyt
Holiday Club
-20%
Päättynyt

Holiday Club eksklusiivinen alennuskoodi säästää -20% majoituksesi hinnasta!


Lue lisää »

Varaa majoituksesi Holiday Club sivustolla, ja majoitu hotellissa tai Villas-lomahuoneistoissa Katinkullassa, Kuusamon Tropiikissa ja Saimaalla. Tämä alennuskoodi mahdollistaa laadukkaat ja nautinnolliset yöpymisvaihtoehdot jopa 20% edullisempaan hintaan. Majoitu 10.4.-2.6. välisenä aikana.

Päättynyt
Holiday Club
-10%!
Päättynyt

Alennuskoodi Holiday Club kylpylähotellien loma-asuntoihin joilla säästät -10% majoituksesi hinnasta!


Lue lisää »

Holiday Club kylpylähotellit löydät ympäri Suomea, vapaa-ajan keskuksista sekä kaupunkien kupeesta. Käyttämällä tämä alennuskoodi, yövyt upeissa ja korkeasti varustelluissa loma-asunnoissa -10% edullisemmin!

Päättynyt
Holiday Club
-75%!
Päättynyt

Syksyn alennuskoodi. jolla Holiday Club loma-asunnot Katinkulta, Kuusamon Tropiikki & Saimaa -75%!


Lue lisää »

Hyödynnä upea alennuskoodi ja varaa loma-asunto huippu edulliseen hintaan Holiday Club sivustolta! Upeat loma-asunnot löydät aivan kylpylöiden vieressä kohteissa Holiday Club Katinkulta, Kuusamon Tropiikki sekä Saimaa.

Päättynyt
Holiday Club
-87%!
Päättynyt

Kesän perhelomat Holiday Club kylpylöissä Katinkulta, Saimaa tai Tampereen kylpylä -87% käyttämällä alennuskoodi!


Lue lisää »

Varaa nyt uskomattoman edullinen perheloma jopa -87€ edullisemmin. Varaamalla majoitus kylpylöissä Katinkulta, Saimaa tai Tampereen kylpylä ja syöttämällä varausvaiheessa kampanjakoodi, saat majoituksen kahdelle yöllle vain 50€/ yö! Majoitus sisältää yöpymisen 2 aikuiselle ja 2 lapselle sekä hotellin palvelut. Alennuskoodi on voimassa ma-la. to-la yöpymiset saat koodin käyttämällä hintaan 120€ / yö!

Päättynyt
Holiday Club
-60%!
Päättynyt

Holiday Club Katinkulta tutusmisloma -60% käyttämällä alennuskoodi!


Lue lisää »

Lähde kylpylälomalle Katinkultaan! Varaamalla Holiday Club tutustumisloma ja käyttämällä alennuskoodi säästät lomassasi jopa -60%! 2hh huone huippuedullisesti alkaen vain 96€ / yö! majoituksiin ajalla to-su lisätään 50euron viikonloppulisä!

Päättynyt
Holiday Club
-15%
Päättynyt

Holiday Club uutiskirjeen tilaajille 15% alennuskoodi seuraavaan varaukseen


Lue lisää »

Holiday Club sivustolta löydät ihanan majoittumisen lomallesi, olitpa yksin, pariskuntana tai perheen kesken. Saat tehtyä sivustolta hotellivaraukset ja loma-asuntojen vuokraukset näppärästi ja nopeasti. Tilatessasi nyt uutiskirjeen saat 15% edun seuraavasta varauksestasi sekä pysyt kuulolla erilaisista tarjouksista ja kampanjoista, joita verkkosivu tarjoaa asiakkailleen.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää

Holiday Club on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

Holiday Club

www.holidayclubresorts.com

6
Ajankohtaiset alennukset
57
Alennukset yhteensä

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

Holiday Club- avain elämäsi parhaisiin loma-elämyksiin ja kokemuksia kotimaan matkailusta

Kun kaipaat pakoa arjesta ja haluat nauttia rentouttavista loma-aktiviteeteista Holiday Club loma-kohteet ovat täydellinen kohde sinulle. Valikoimasta löydät ihania kylpylälomia, upeasti varusteltuja huoneistoja aivan laskettelukeskusten ytimessä sekä valtaisia lomamökkejä luonnon helmassa järven rannalla. **Suomen kylpylät, **kuten Saimaa, Saariselkä, Katinkulta ja muut Spa kohteet tarjoavat sinulle mahtavat puitteet ja ketjun kylpyläloma tarjoukset pitävät huolen, että saat lomasi parhaaseen hintaan.

Holiday Club resorts - täydellinen pakotie arjesta

Nauti pohjoisen tunnelmasta tai yhdistä kaupunkiloma ja kylpyläloma majoittumalla ihanissa kylpyläkohteissa ympäri Suomen. Löydät yli kymmenen vaihtoehtoa Suomesta sekä ulkomailta.

Upeat kylpylälomat, modernit hotellit ja tyylikkäät loma-asunnot

Saimaan kauneutta ja loistavat harrastusmahdollisuudet tarjoileva Holiday Club Saimaa sijaitsee Lappeenrannan vieressä, Itä-Suomessa. Upea lomakeskus kylpylän, hotellin ja loma-asuntojen muodostamana tarjoaa mahtavat puitteet eri aktiviteeteille kuten golf, uinti tai keilaus. Tutustu myös uutuuskohteena avattuun Punkaharju resort kylpylään, jonka yhteydessä toimii myös kymmenen kaunista loma-asuntoa.

Kylpyläbreikki kaupungin kupeessa on mahdollista varaamalla huone joko Holiday Club Tampere tai Caribia kohteista, joissa voit rentoutua Suomen suurimpien kaupunkien tuntumassa. Upea vaihtoehto yhdistää kylpyläloma - ja edullinen kaupunkiloma Suomessa.

Halutessasi matkustaa lähemmäs lapin uniikkia luontoa, voit valita yhden hiihtokeskuksien kylpyläkohteista. Pohjoisen eksotiikkaa ja ulkoiluaktiviteetteja tarjoavat Holiday Club Katinkulta Vuokatissa, Holiday Club Saariselkä, Holiday Club Salla sekä Kuusamo, joka tunnetaan myös nimellä ** Kuusamon tropiikki**. Luonnonrauhan ja kylpyläosaston lisäksi löydät kunkin kohteen yhteydessä Villas-huoneistot ja Loma-asuntoja, jotka ovat oiva vaihtoehto kun kaipaat enemmän tilaa.

Villas- huoneisto ja upeat lomamökit

Luksusvarustellut, uudet tyylikkäät huoneistot ja eri kokoiset mökit ja loma-asunnot löydät 12 eri paikkakunnalta. Kylpylöiden yhteydessä sijaitsevien huoneistojen, kuten Holiday Club Saimaa, Tampere, Katinkulta, Kuusamo tai Saariselkä lisäksi yritys vuokraa hulppeita loma-asuntoja mm. Himoksella, Pyhällä sekä ihanissa kesämatkailukohteissa mm. Punkaharjulla, Naantalissa ja Kalajoella.

Ulkomaan kohteet - Varaa Golf loma tai kylpyläloma Euroopassa

Holiday Club resorts palvelee asiakkaitaan Suomen lisäksi suomalaisten suosikki lomakohteissa Espanjassa sekä Ruotsissa. Miltä kuuloistaisi Golf-loma aurinkorannikolla tai koko perheen lasketteluviikko upeassa Åressa? Sivuston kautta varaat helposti huoneistosi myös ulkomaan lomaasi varten.

Vaihtuvia kylpylätarjouksia, kampanjakoodi ja säästöä tuova alennuskoodi kaikkeen lomailuun

Holiday Club sivustolta löydät paljon erilaisia kampanjoita ja alennuksia sekä vaihtuvia tarjouksia koko vuodelle. Loma-asuntojen osakkaille ja rekisteröityneille kanta-asiakkaille on tarjolla lisäksi erilaisia viikko tarjouksia ja alennuksia. Nappaa vaikkapa edullinen tutustumisloma ja kokeile olisiko sinusta loma-osakkaaksi esim. Katinkulta tai Saimaa kylpylöihin.

Saleduck etsii sinulle Holiday Clubin parhaat loma tarjoukset ja huokeimmat alennuskoodit, jotta voit varata majoituksen entistä edullisemmin. Saleduck.fi sivusto kokoaa parhaat tarjoukset samalle sivulle, jotta sinulla jää enemmän aikaa lomailuun. Edullisen loman varaaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa! Nappaa paras alekoodi tai kampanjakoodi ja syötä se varausvaiheessa. Näin tiputat helposti jopa -20% majoituksesi hinnasta.

Holiday Club varaaminen

Voit varata kylpylälomasi, loma-asuntosi tai huoneiston suoraan internetistä. Heti tilauksen jälkeen saat varauksestasi vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksutavaksi verkkokaupassa voit valita Nordean, Danskebankin, Op-pankin tai S-pankin verkkomaksun. Luottokorteista sivusto hyväksyy verkkomaksamiseen Visa ja Mastercard kortit. Tutustu myös Holiday Clubin myöntämään Lomaluottoon jolla voit maksaa majoituksesi osissa. Muista syöttää kampanjakoodi tai varaustunnus sille varattuun kenttään.

Varaus - ja peruutusehdot

Varaus on sitova sen tekohetkestä alkaen. Kylpylähotelleissa huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen ja ne tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Loma-asuntojen ja Villas-huoneistojen sisäänkirjautumis - ja luovutusajat vaihtelevat kohteittain. Voit tarkistaa huoneiden luovutusajat Holiday Club internet-sivustolta.

Yksityiskohtaiset toimitus- ja peruutusehdot löydät tilauksen teon yhteydessä sekä tilausvahvistuksesta.

P.s. Etsiessäsi etuja yrityksellesi tutustu myös Holiday Club yrityspalvelu konseptiin. Lisätietoja saat nettisivuilta tai asiakaspalvelusta. Suomen paras kylpylä on mitä parhain yöpymiskohde myös työmatkalaiselle

Tilaa Holiday Club

Minkä arvosanan Holiday Club ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 4.1 tähteä (9 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Asiakaspalvelu
 • Ma-Pe
 • 08.00-18.00
 • La
 • 10.00-15.00
 • Puh.
 • 030 68 600
 • Email
 • asiakaspalvelu@holidayclub.fi
 • Osoite
 • Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki
Verkkopankit Verkkopankit Visa Visa MasterCard MasterCard

Holiday Club alennuskoodi Keskustelualue