×

Miten käyttää alennuskoodi?

Ifolor alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Ifolor Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

alk. 9,95€

Ifolor kuvakirjat omista kuvista alkaen vain 9,95€


Lue lisää »

Ifolor tuo sinulle laadukkaat valokuvatuotteet edullisesti. Hyödynnä tämä tarjous ja tilaa huippusuositut valokuvakirjat omista kuvistasi. Saatavilla on erikokoisia vaihtoehtoja, alkaen vain hintaan 9,95 euroa. Tallenna rakkaimmat muistot yksien kansien väliin luomalla laadukas Ifolor kuvakirja helposti sivustolla.

Näytä tarjous!
Käytetty 7 tuntia sitten
Ei päättymispäivämäärää
 • Käytetty 7 tuntia sitten
 • Ei päättymispäivämäärää
Alk 21,95€

Canvas-taulut omista kuvista alkaen vain 21,95€ Ifolor sivustolta


Lue lisää »

Ifolor verkkokaupasta saat laadukkaat ja hienot canvas-taulut omista kuvista teetettyinä. Upeat taulut saat alkaen vain 21,95 eurolla. Suuntaa Ifolor kuvapalveluun ja tutustu valikoimaan. Ikuista tärkeät hetket helposti seinälle upeiden taulujen muodossa. Tilaa taulut edullisesti tästä palvelusta hyödyntämällä tämä tarjous.

Näytä tarjous!
Vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Ilmainen

Lataa Ifolor ohjelmat ilmaiseksi ja luo kuvatuotteet omista kuvista!


Lue lisää »

Voit ladata Ifolor kuvaohjelmat ilmaiseksi ja kokeilla miten ne toimivat. Luo kauniita kuvatuotteita näillä helppokäyttöisillä ohjelmilla. Kokeile Ifolor Designer -ohjelmaa ja luo kuvakirjat ja muut tuotteet omista kuvista helpommin kuin koskaan aikaisemmin. Ohjelmien lataus on ilmaista ja sujuu nopeasti, joten hyödynnä parhaat tarjoukset ja teetä kuvat netissä.

Näytä tarjous!
Vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
-40%

Kuvakirjat, canvas-taulut ja valokuvat jopa -40% alennuksella Ifolor tarjouksella!


Lue lisää »

Hyödynnä ajankohtainen tarjous Ifolor verkkokaupassa ja tilaat kuvakirjat, canvas-taulut, aidot valokuvat ja monet muut kuvatuotteet ja kuvalahjat jopa -40% alennuksella! Sivuston monipuoliset tarjoukset tekevät shoppailusta helppoa ja edullista, joten nyt voit ilahduttaa läheistäsi mahtavalla lahjalla, jota koristavat kuvat yhteisistä muistoista. Shoppaile, tee itse ja tilaa tuotteet kotiin toimitettuna, edullisemmin kuin muualta.

Näytä tarjous!
Käytetty 57 minuuttia sitten
Ei päättymispäivämäärää
 • Käytetty 57 minuuttia sitten
 • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

Ifolor alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
Ifolor
-50%!
Päättynyt

Ifolor kuvakarnevaali tarjoukset joiden avulla tilaat valokuvat ja kuvatuotteet jopa -50%!


Lue lisää »

Syksyn huipputarjous on nyt löydettävissä Ifolor sivustolla! Unohda Ifolor alennuskoodi ja hyödynnä upeat tarjoukset, joiden avulla hankit mm. valokuvat, canvas taulut, ja kuvakijrat jopa uskomattomat -50% edullisemmin. Tilaa kerralla enemmän ja maksa vähemmän!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-10%
Päättynyt

Ifolor tarjouksella kuvakirjat, canvas-taulut ja muut kuvatuotteet -10% alennuksella jouluksi!


Lue lisää »

Vielä ehdit tilaamaan joulun persoonallisimmat kuvalahjat Ifolor verkkokaupasta! Käytä tarjous ja saat nyt kuvataulut, canvas-taulut, kuvalahjat (mukit yms.) kuvakortit, kuvakalenterit, joulukortit ja muut kuvatuotteet -10% alennuksella. Tämä on tilaisuutesi ilahduttaa läheistäsi kestävällä tuotteella varustettuna muistoilla yhteisistä hetkistä. Tämän henkilökohtaisempaa lahjaa on vaikea löytää!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-50%!
Päättynyt

Upea tarjous, jolla kaikkie valokuvat -50% edullisemmin Ifolor sivustolta tilattuna!


Lue lisää »

Teetätä syksyn valokuvat nyt paperiversioiksi ja hyödynnä upea Ifolor tarjous. Tämä tarjous säästää sinulle kaikista valokuvien hinnoista -50%. Alennus koskee kaikkia kuvakokoja, joten valmistaudu tulevaan jouluun tai kehystä nyt vuoden suosikkikuvasi entistä edullisemmin Ifolorin avulla.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-50%
Päättynyt

Kaikki valokuvat nyt 50% edullisemmin Ifolor verkkokaupasta!


Lue lisää »

Ifolor verkkokaupasta teetät helposti valokuvasi tai tilaat mahtavat kuvakirjat tai kuvalahjat tietokoneellasi olevista kuvista. Tilaat kaikki verkkokaupan valokuvat nyt 50% alennuksella! Teetä valokuvat nyt edullisesti ja lähetä vaikka kirjekuoressa kauempana asuvalle isälle tai ukille.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-20%
Päättynyt

Joulukortit nyt -20% edullisemmin hyödyntämällä Ifolor tarjous!


Lue lisää »

Persoonalliset joulukortit on nyt uskomattoman helppo tehdä Ifolor verkkokaupassa! Saat laadukkaat materiaalit korteillesi ja voit suunnitella korttien ulkonäön itse oman kuvasi pohjalta! Hyödynnä tarjous ja saat kortit nyt -20% normaalia edullisemmin ja kun olet nopea, ehdit tilata kortit vielä edulliseen joulupostiin!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-20%!
Päättynyt

Ifolor sivuston tarjous, jolla kuvatuotteet jopa -20% & valokuvat vain 0,10€ /kpl!


Lue lisää »

Ifolor viikonlopun tarjous tarjoaa loistavan tilaisuuden hankkia kuvakirja, canvas taulu, sisustustaulu tai muut kuvatuotteet jopa -20% Tämän lisäksi voit tilata vielä valokuvat superedulliseen hintaan vain 0,10€ /kpl! Kuvatuotteiden alennus on voimassa vähintään kahden saman tuotteen ostajalle

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-20%
Päättynyt

Kaikki kuvatuotteet nyt -20% Ifolor sivustolta


Lue lisää »

Tilaa Ifolor sivustolta kaikki kuvatuotteet nyt 20% alennettuun hintaan. Saat kuvakirjat, sisustustuotteet, taulut, ja monet muut tuotteet nyt huippuhalvalla. Hyödynnä tämä tarjous ja tilaa upeat kuvatuotteet halvalla tältä sivustolta ilman alennuskoodia!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-60%!
Päättynyt

Valokuvat itsellesi tai lahjaksi -60% edullisemmin Ifolor sivustolta!


Lue lisää »

Hyödynnä upea tarjous, unohda Ifolor alennuskoodi ja tilaa paperiset valokuvat itsellesi tai joululahjaksi muille. Seuraavan kahden päivän ajan säästät kaikkien valokuvien hinnoissa uskomattomat -60%! Hyödynnä edulliset hinnat ja hanki pysyvät muistot.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-50%
Päättynyt

Ifolor sivustolta kaikki valokuvat -50% alennuksella!


Lue lisää »

Hanki paperiset valokuvat tai teetätä persoonalliset joulukortit itse suunniteltuna. Ifolor sivustolta saat kaikki valokuvat -50% edullisemmin ilman alennuskoodia. Tarjous on voimassa loppuviikon ajan ja ehdit saada vielä kuvasi ajoissa joululle.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Ifolor
-20%!
Päättynyt

Kaikki kuvatuotteet -20% kun tilaat vähintään kaksi tuotetta Ifolor sivustolta!


Lue lisää »

Hanki upea joululahja tai sisusta kotiasi persoonallisella tavalla tilaamalla esim. Canvas-taulu, sisutustaulu, muki omalla kuvalla sekä muut ihanat kuvatuotteet entistä edullisemmin Ifolor sivustolta. Säästä tilauksestasi -20% hyödyntämällä tarjous ja tilaamalla vähintään kaksi tuotetta.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää

Ifolor on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

Ifolor

www.ifolor.fi

4
Ajankohtaiset alennukset
92
Alennukset yhteensä

Katariina

Nettishoppailun asiantuntija

Ifolor kuvapalvelu laittaa omat kuvasi valitsemiisi tuotteisiin

Ifolor Oy on kuvapalveluyritysten edelläkävijä ja yksi arvostetuimmista verkkokaupoista Suomessa. Täältä voit tilata suosikkikuvistasi perinteiset valokuvat, kuvakirjat, kuvakortit, kalenterit sekä sisustustuotteet, kuten canvas taulut. Ikuista elämäsi tärkeät hetket laadukkaisiin ja hyvännäköisiin kehyksiin tai kuvakirjoihin. Ifolor tuotteet ovat suosittuja lahjaideoita sekä rakastettuja hankintoja. Tilaa valokuvia netistä, jotta voit ihailla mestariotoksiasi seinältä tai kuva-albumista milloin tahansa. Ifolor kirja on suosittu lahja sekä oman perheen kesken, että läheisille ystäville. Kirjaan on helppo tallentaa yhteiset muistot esimerkiksi lomamatkalta ja laittaa ne yksiin kansiin nopeasti. Tilaa nyt siis valokuvakalenteri, canvas taulu tai lukuisat muut tuotteet Ifolor verkkokaupasta. Teetä taulut omasta kuvasta ja pakkaa lomamuistot yksiin kansiin, Ifolor auttaa kaikissa tilanteissa.

Omien kuvien teettäminen

Persoonalliset kuvatuotteet voit helposti suunnitella itse kätevän ifolor.fi työkalun avulla, valitse vain haluamasi kuva, malli ja teksti. Valokuvien teettäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa, sillä nyt saat kaikki haluamasi kuvat kotiin toimitettuna nopeasti ja edullisesti. Valitse parhaat päältä ja Ifolor kehittää kuvat puolestasi. Huippulaatuiset kuvatuotteet ovat myös loistava lahjaidea! Teetä canvas-taulut hääkuvista, kuvakirja lomamatkasi tapahtumista tai vaikka kuvallinen muki lahjaksi läheisillesi. Kuvamuki on suosittu vaihtoehto varsinkin Isänpäivänä!

Ifolor kampanjakoodi edullisempiin ostoksiin

Saleduck etsii sinulle parhaat alekoodit ja tarjoukset, joiden avulla kuvatuotteiden tilaaminen on entistäkin edullisempaa. Katso vain ajankohtainen Ifolor kampanjakoodi ennen ostoksiasi ja voit säästää helposti! Hyödynnä Ifolor alennuskoodi tilatessasi tuotteita tältä sivustolta. Paras ajankohtainen tarjous voi pudottaa tilauksesi hintaa suuresti. Säästä rahaa tilaamalla valokuvat tämän palvelun kautta. Ota vain Ifolor etukoodi talteen, ja suuntaa valokuvaostoksille. Olipa tarpeenasi sitten canvastaulu tai uusi kamera, kaikki onnistuu Saleduck -sivuston kautta eduillisemmin.

Valokuvat netistä kaikkiin tuotteisiin

Tilaa kuvistasi kirja, kalenteri, kiitoskortit, joulukortit, ja paljon muita tuotteita. Voit ilahduttaa ystäviä ja sukulaisia Ifolorin kuvaratkaisuilla. Lähetä joulukortti valokuvasta, tai teetä sisustustaulut ja julisteet lempikuvistasi. Anna digikuvillesi uusi elämä ja kaiva ne esiin kovalevysi kätköistä. Tilaamalla joulukortit netistä ja teettämällä ne omista kuvistasi, teet lähtemättömän vaikutuksen kortin saajaan ja helpotat myös omaa elämääsi. Kuvien teetättäminen netissä onnistuu helposti. Tilaa kuvia tai tee valokuvasta taulu tämän helpon ohjelman avulla. Ifolor sivuston tilausohjelma auttaa sinut helposti alkuun kuvien teettämisessä. Canvastaulu omasta kuvasta tekee kodistasi juuri sinun näköisen, onhan kyseessä sinun kuvasi.

Kuvakirjat itselle tai lahjaksi

Ifolor kuvakirja on loistava keino ikuistaa perheen lomamuistot tai vaikka koota yhteen hääkuvat. Kuvakirja on helppo pitää tallessa, ja sitä voi syventyä selailemaan aina kun huvittaa. Kuvakirjan luominen netissä on helppoa, lataa vain Ifolor Designer ohjelma koneellesi, ja lisää kuvat niille varattuihin kohtiin. Tilaa valokuvakirja Ifolor sivustolta ja kerää kaikki lempikuvasi yksien kansien väliin.

Muut tuotteet kuten kuvalahjat tekevät juhlapyhistä helpompia

Teetä kiitoskortti lakkiaisjuhlien vieraille tai tilaa kalenterit netistä omilla kuvilla koristettuina. Tiesitkö, että omista kuvista voi teettää myös hiirimaton tai vaikka puhelimen suojakuoret. Puhelimen kuoret ja hiirimatto ovatkin oivia lahjaideoita esimerkiksi nuorille sukulaisille, jotka ovat mukana tekniikan kehityksessä. Valitse tämän verkkokaupan selkeät ja edulliset palvelut ja säästä hinnassa. Saat kauniita ja omaperäisiä valokuvatuotteita moneen tarkoitukseen. Omista kuvista teetetyt kiitoskortit ja joulukortit ihastuttavat ja ovat persoonallinen valinta. Sisustus, ilahduttaminen, lahjat. Mikä ikinä tarpeesi onkin, Ifolor pyrkii auttamaan edullisesti ja vaivattomasti.

Ifolor Pilvipalvelu

Mikäli kuulut niihin ihmisiin, joiden valokuvien arkistointi on sekavaa ja epäjärjestelmällistä, hanki helppo ratkaisu ongelmaan ja tallenna kuvat Ifolorin Pilvipalveluun. Tämän palvelun avulla kuvien tallennus, jakaminen ja varmuuskopiointi onnistuu vaivatta. Suuntaa Ifolor verkkokauppaan ja rekisteröidy maksullisen pilvipalvelun käyttäjäksi, ja järjestä vihdoin kaikki kuvat selkeään järjestykseen.

Ifolor kokemuksia

Tuhannet käyttäjät tilaavat Ifolor verkkokaupasta apua kuvatarpeisiinsa. Näin he varmistavat onnistuneet lahjat ja laadukkaat tuotteet edullisesti moniin tilanteisiin. Tutustu verkkokauppaan ja liity iloisten ja tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Ifolor hinnasto ja toimitusaika

Ifolor.fi tuotteilla on täysi 100% tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen sinulle toimitettuihin tuotteisiin, voit palauttaa ne veloituksetta 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Verkkokaupan asiakaspalvelu auttaa mielellään, mikäli tilaaminen herättää kysyttävää. Tilauksen toimitusajat ovat nopeita ja luotettavia. Kuvatuotteet on helppo suunnitella verkkosivuston tarjoamilla ohjeilla. Tutustu palvelujen hintoihin ja yksityiskohtiin sivustolla ja tilaa lempikuvasi kotiin.

Kokemuksia verkkosivuston käytöstä

Jo tuhannet suomalaiset ovat teettäneet kuvat netissä tai tilanneet mahtavat kuvakirjat ja kuvalahjat tästä verkkokaupasta. Hinnasto on vähintäänkin kohtuullinen, eikä kuvien teettäminen netissä käy kalliiksi. Designer -tilausohjelma on helppokäyttöinen, ja omat kuvat on helppo järjestää haluamaansa järjestykseen esimerkiksi kuvakirjaan. Kuvakirjaa tai kuvalahjaa parempaa lahjaideaa et keksi! Persoonallinen lahja ihastuttaa varmasti lahjan saajasta riippumatta, eikä lahjan tarvitse käydä edes kalliiksi kun tilaat sen täältä!

Tilaa Ifolor

Minkä arvosanan Ifolor ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 3.9 tähteä (8 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Asiakaspalvelu
 • Ma-Pe
 • 09.00-17.00
 • Puh.
 • (09) 348 40 200
 • Email
 • asiakaspalvelu@ifolor.fi
 • Osoite
 • Ifolor Oy PL 1 04261 Kerava
Posti Posti
Visa Visa MasterCard MasterCard Verkkopankit Verkkopankit Lasku Lasku
Samankaltaisia verkkokauppoja
Katso kaikki verkkokaupat

Ifolor alennuskoodi Keskustelualue