×

Miten käyttää alennuskoodi?

Lenson alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Lenson Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

Lenson
-10%

Lenson alennuskoodi jolla -10% alennusta piilolinsseistä ja tarvikkeista - lisäksi ilmainen toimitus!


Lue lisää »

Nappaa alennuskoodi Lenson verkkokauppaan ja tilaat nyt piilolinssit sekä tarvikkeet aina -10% alennuksella! Kun tilaat koodin kanssa piilolinssit netistä, saat nyt tuotteillesi myös ilmaisen toimituksen. Lensonilta löydät kaikki laadukkaimmat brändit kuten Alcon, Johnson&Johnson sekä CooperVision. Tilaa linssit netistä ja arkesi on huomattavasti sujuvampaa ja edullisempaa.

Ehdot Ei voi yhdistää muhin kampanjoihin.
Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Vahvistettu
Voimassa 31 elokuu 2017 asti
 • Vahvistettu
 • Voimassa 31 elokuu 2017 asti
Lenson
-10%

Kaikki aurinkolasit -10% alennuksella käyttämällä Lenson alennuskoodi!


Lue lisää »

Käytä loistava alennuskoodi keväälle, sillä nyt saat kaikki aurinkolasit Lenson verkkokaupasta -10% alennuksella! Lisäksi koodi liittää tilaukseesi ilmaisen toimituksen! Nappaa mukaasi huippumerkit kuten Ray-Ban, Oakley, Serengeti, Adidas ja monet muut. Kokeile kaupassa, tilaa netissä. Säästät huomattavasti rahaa ja saat taattua laatua edullisemmin kuin muualta.

Ehdot Ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.
Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Vahvistettu
Voimassa 31 elokuu 2017 asti
 • Vahvistettu
 • Voimassa 31 elokuu 2017 asti
Lenson
-40% + ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus sekä jopa -40% alennus piilolinsseistä käyttämällä Lenson alennuskoodi!


Lue lisää »

Kun haluat säästää arkisissa ostoksissa, kannattaa hyödyntää Lenson alennuskoodi. Saat nyt jopa -40% alennusta piilolinsseistä, kun tilaat piilolinssit netistä! Samalla koodi antaa tilauksellesi ilmaisen toimituksen. Kun käytät arjen ostoksissa käteviä koodeja, säästät vuosittain satoja euroja. Lenson verkkokaupan valikoimasta löydät myös aurinko- sekä silmälasit jokaiseen tyyliin. Katso myös muut tarjoukset ja koodit, joiden avulla voit säästää entistäkin enemmän!

Ehdot Voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Vahvistettu
Voimassa 31 elokuu 2017 asti
 • Vahvistettu
 • Voimassa 31 elokuu 2017 asti
Lenson
-40%!

Lenson verkkokaupasta piilolinssit jopa -40%!


Lue lisää »

Etsitkö edullisia piilolinssejä sinulle sopivilla vahvuuksilla? Lenson verkkokaupasta tilaat piilolinssit -40% edullisemmin suoraan koti-ovellesi toimitettuna! Valitse sinulle sopivat vahvuudet, haluamasti tuotemalli ja saat edulliset piilolinssit useilta eri tuotemerkeiltä entistä halvempaan hintaan.

Näytä tarjous!
Vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Lenson
ilmainen toimitus!

Ilmainen toimitus Lenson verkkokaupasta!


Lue lisää »

Jos haluat hankkia helposti ja vaivatta uudet silmälasit tai aurinkolasit viimeistelemään tyylisi, tilaa kaikki tarvittava näkösi suojaamiseksi Lenson verkkokaupasta! Tilatessa tuotteita yli 50euron arvosta, saat ilmaisen toimituksen ja vältyt siten turhilta postikuluilta.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Lenson
-35%!

Lenson sivustolta silmälasit tai aurinkolasit vahvuuksilla jopa -35%!


Lue lisää »

Tilaa silmälasit ja aurinkolasit netistä samalla kertaa sinulle sopivilla vahvuuksilla. Lenson verkkokaupasta löydät tuote-erien viimeisiä kappaleita eri merkeiltä -35% edullisemmin. Hintaan sisältyy sinulle sopivat linssit oikeilla vahvuuksilla sekä valitsemasi kehykset valikoimasta! Alennuskoodi ei tähän tarjoukseen ole vaadittu vaan löydät kaikki voimassaolevat tarjoukset suoraan linkkiä klikkaamalla.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

Lenson alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
Lenson
-15%
Päättynyt

Aurinkolasit -15% ja ilmainen toimitus käyttämällä Lenson alennuskoodi!


Lue lisää »

Tämä alennuskoodi Lenson verkkokauppaan antaa sinulle 15% alennusta kaikista aurinkolaseista ja lisäksi ilmaisen toimituksen! Alennuskoodi on hyödynnettävissä kaikkiin valikoiman tuotteisiin. Suuntaa siis Lensonille ostoksille niin takaat ettei kevätaurinko tule häikäisemään kun kesä alkaa lähestyä.

Päättynyt
Lenson
-10%
Päättynyt

Lenson alennuskoodi säästää sinulta 10% piilolinssiostoksistasi


Lue lisää »

Lenson verkkokaupasta löydät erilaiset piilolinssit juuri sinun tarpeillesi. Piilolinssien tilaaminen netistä on todella halppoa, ja säästät sekä aikaa että rahaa. Lenson alennuskoodi säästää sinulta nyt 10% piilolinssiostoksistasi tilauksen loppusumman ylittäessä 55 euroa! Saat lisäksi ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 50 euron tilauksiin.

Päättynyt
Lenson
-10%
Päättynyt

Lenson -10% alennuskoodi koko valikoimasta!


Lue lisää »

Puuttuuko hyllystä piilolinssejä, silmälasit tai aurinkolasit? Päivitä nyt kaikki lasit yhdellä kertaa, sillä Lenson tuo piilolinssit suoraan kotiisi aina edullisesti! Tällä alekoodilla saat lisäksi tilauksesi 10% halvemmalla. Alennuskoodi koskee koko valikoiman kaikkia tuotteita!

Päättynyt
Lenson
-15%
Päättynyt

Lenson merkkisilmälasit jopa -15% edullisemmin !


Lue lisää »

Silmälasien ei tarvitse näyttää tylsiltä. Tyylikkäät ja hyvinistuvat pokat löydät nyt Lensonilta jopa -15% alennuksella. Valitse merkkikehyksien hulppeasta valikoimasta, lisää sinulle sopiva vahvuus ja tilaa lasit suoraan kotiisi! Silmälasit vahvuuksilla auttavat sinua näkemään paremmin ja ovat lisäksi tyylikäs asuste!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Lenson
-40%
Päättynyt

Jopa -40% alennus piilolinsseistä Lenson verkkokaupassa!


Lue lisää »

Piilarit on helppoa ja edullista tilata suoraan netistä. Lenson verkkokaupan valikoimasta saat värilliset piilolinssit tai normaalit piilolinssit jopa -40% edullisemmin! Laadukkaat piilolinssit saat suoraan kotiisi toimitettuna ja ostoksesi voit tehdä silloin kun se sinulle parhaiten sopii!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Lenson
-40%
Päättynyt

maaliskuu Lenson tarjoukset, joilla saat aurinkolasit tai silmälasit jopa -40%


Lue lisää »

Ray-Ban, Versace, Oakley… Osta lempimerkkisi aurinkolasit tai edulliset silmälasit vahvuuksilla Lensonilta ennätyksellisen edullisesti. 90 päivän avokauppa takaa turvan ja tyytyväisyyden. Nauti kesäpäivistä , näe tarkemmin ja käännä katseet kuumalla tyylilläsi!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Lenson
3for2
Päättynyt

Piilolinssit ota 3 maksa 2 Lenson


Lue lisää »

Valitse nyt 3 piilolinssipakkausta ja saat yhden niistä hintaan 0€! Uskomaton diili, jota ei kannata jättää käyttämättä.

Päättynyt
Lenson
-15%
Päättynyt

Lenson alennuskoodi vähentää 15% kaikista piilolinsseistä!


Lue lisää »

Lenson alennuskoodi vähentää piilolinssitilauksesta 15%! Lenson on paras tapa säästää piilolinsseissä, sillä saat ne verkkokaupasta uskomattoman edullisesti. Tilaa isompi määrä kerralla ja säästät aina vain enemmän rahaa. Maailmaa kannattaa katsoa kunnollisten linssien läpi, näin elämäkin tuntuu huomattavasti paremmalta.

Päättynyt
Lenson
5€
Päättynyt

Kaikki linssit + tarvikkeet -5€


Lue lisää »

Piilolinssit, värilliset linssit, kuukausilinssit, kertakäyttölinssit... Tai miten olisi vaikka muodikkaat silmälasit. Kaikki tämä onnistuu Lenson.comista. Nyt 5 € vähemmän hintaa tilauksellesi tämän alennuskoodin avulla.

Päättynyt
Lenson
-10%
Päättynyt

-10% piilolinssit ja tarvikkeet Lenson alennuskoodi


Lue lisää »

Uskomaton tarjous piilolinsseistä ja tarvikkeista! -10% alennus tällä koodilla. Valitse kuukausilinsseistä, kertakäyttölinsseistä tai vaikka värillisistä linsseistä. Mahdollisuus edullisempaan piilarihankintaan on tässä.

Lenson on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

Lenson

www.lenson.com/fi

6
Ajankohtaiset alennukset
45
Alennukset yhteensä

Katariina

Nettishoppailun asiantuntija

Lenson verkkokauppa - edulliset piilolinssit netistä

Lenson.com on uskomattoman edullinen tapa tilata viimeisimmän trendin mukaiset aurinkolasit tai piilolinssit netistä. Sieltä saat kuukausilinssit, kertakäyttölinssit tai vaikka raikkaat värilliset piilolinssit.

Eikä tässä vielä kaikki! Mikäli piilolinssien käyttöön kaipaa vaihtelua, tarjoaa Lenson myös **silmälasit & aurinkolasit. **Valikoimasta löytyvät kaikki tunnetut laatumerkit kuten Biomedics, Focus Dailies, Ray-Ban ja Prada. Lisää halvalla mukaan vielä piilolinssinesteet ja tarvikkeet. Hyödyntämällä Lenson alennuskoodi, voit säästää uutuuksissakin jopa -10%, -20% tai -30% !

Lenson alennuskoodi ja tarjoukset

Saleduck.fi avulla saat kotiisi parhaat tuotteet edullisimmin. Etsimme sinulle tuoreimmat tarjoukset ja alennuskoodit, jotka voit kopioida mukaasi ja käyttää tilaushetkellä. Vertaa piilolinssit, etsi sinulle sopivat linssit vahvuuksilla tai ilman ja nappaa paras tarjous sivustoltamme. Seuraa hintojen tippumista ja jää odottelemaan kotiinkuljetusta. Alennuskoodi Lenson verkkokauppaan toimii näin: avaa tältä sivulta alekoodi, kopioi se, siirry verkkokauppaan ja aktivoi alennuskoodi kassalla maksun yhteydessä. Nyt huomaat alennuksen! Koodit ovat käytettävissäsi veloituksetta ja etusi voi kasvaa jopa -50% hinnanpudotukseen!

Kokemuksia Lenson sivuston valikoimasta

Piilolinssit netistä kaikkiin tilaisuuksiin

Piilolinssit sopivat erityisesti aktiiviseen elämään, jossa silmälasit eivät pysy mukana. Voit valita sopivimmat esimerkiksi käyttömäärän mukaan: jatkuvaan käyttöön sopivat yötäpäivää-linssit ja kuukausilinssit. Silloin tällöin piilareita käyttävä valitsee halvat kertakäyttölinssit. Piilolinsseillä voit myös helposti muokata lookiasi, koeta vaikka värillisiä piilolinssejä ja huomaat eron! Piiilarit tai väripiilolinssit voit valita kymmenien vaihtoehtojen joukosta.

Aurinkolasit netistä tunnetuimmilta merkeitä

Onko sinunkin aurinkolasiesi joukossa jo klassiset Ray-Ban -lasit? Tai sporttiset Adidas -aurinkolasit? Mikä tahansa onkaan sinun suosikkimallisi, täältä löydät sen! Ehkä myös uuden suosikin! Tuotteiden joukosta saat myös aurinkolasit vahvuuksilla. Tilaa lasit netistä ja saat ne takuulla halvalla.

Silmälasit - vahvuuksilla tai ilman

Varaa ennen hankintaasi näöntarkaastus, jonka perusteella tiedät, tarvitsetko moniteholinssit sekä osaat valita sinulle sopivat silmälasit vahvuuksilla. Tilatessasi silmälasit Lensonilta, pakettiin kuuluu mm. kehykset ja kotelo, linssit, ilmainen toimitus ja palautus, ja 365 päivän avoin kauppa, 2 vuoden takuu sekä heijastuksenesto- ja kovapinnoite. Saatko kaiken tämän samalla hinnalla perinteiseltä optikolta? Lenson alennuskoodi saattaa antaa sinulle vielä lisäalennuksen jo alennetuista silmälasien hinnoista.

Laskettelulasit

Mm. Oakley, Cébé, POC, Bollé ja Dirty Dog ovat merkkejä, joiden laadukkaita laskettelulaseja Lensonin virtuaalihyllyt pursuavat. Nappaa tyylikkäät lasit mukaan ja suuntaa rinteeseen!

Piilolinssien tai lasien tilaaminen, toimitusaika sekä alennus maksuvaiheessa

Tilaaminen onnistuu, kun sinulla on optikolta saatu määräys linsseihin. Valitse listalta käyttämäsi merkki ja anna sitten ruudulle linssiesi arvot. Sitten vain ilmoitat nimesi ja haluamasi maksutavan. Nyt tilauksesi toimitetaan postilaatikkoosi! Toimitusaika tuotteille on noin 2-4 arkipäivää.

Monipuoliset maksutavat & Ilmainen toimitus Lenson

Lenson oy toimittaa tilauksesi kotiisi edullisesti ja vaivatta. Tilatessasi ennen klo 16:00, niin pakettisi lähetetään jo samana päivänä! Kaikki on pakattu huolellisesti niin, että saat tuotteen kuin tuotteen alkuperäisessä, loistavassa kunnossa.

Voit maksaa ostokset suomalaisilla luottokorteilla, verkkopankkimaksulla tai valitsemalla edullinen lasku tai osamaksu vaihtoehto. Muista syöttää alekoodi ennen maksun vahvistamista. Tarjoushintoihin alennus on laskettu automaattisesti hintaan.

Kokemuksia Lenson Suomi

Lenson on turvallinen ostospaikka netissä, josta saat nopeasti, helposti ja edullisesti kaikki optikkotuotteet. Takaamme, että maailmasi kirkastuu! Valitse suosikki tuotteesi, hyödynnä alennuskoodi ja hanki edulliset piilolinssit, silmälasit tai laskettelulasit kätevästi netistä.

Tilaa Lenson

Minkä arvosanan Lenson ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 4.8 tähteä (42 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Asiakaspalvelu
 • Ma-To
 • Klo 9.30 - 18.00
 • Pe
 • Klo 9.30 - 17.00
 • Puhelinnumero
 • 00800-455 455 00
 • Email
 • support-fi@lenson.com
Posti Posti
Visa Visa Klarna Klarna MasterCard MasterCard

Lenson alennuskoodi Keskustelualue