×

Miten käyttää alennuskoodi?

Oma Aika Alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Oma Aika Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

Oma Aika
-50%

Tilaa Oma Aika lehti 5kk vain 20€ - Säästä jopa 50% ja lisäksi saat parhaat tilaajalahjat


Lue lisää »

Tilaa Oma Aika lehti ja saat 5 kuukaudeksi viihdyttävää luettavaa jopa 50% alennuksella. Tämä lehtitilaus maksaa vain 20 euroa suoraan kotiin kannettuna, ja lisäksi saat upeat tilaajalahjat lehden mukana. Ota tämä tarjous käyttöön ja nauti laadukkaasta luettavasta.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Oma Aika
20€

Nyt 5 numeroa Oma Aika lehteä sekä otsalamppu tilaajalahja yhteensä vain 20€!


Lue lisää »

Tilaa 5 numeroa Oma AIka lehteä, josta luet parhaat vinkit kaikenlaiseen matkailuun, perhe-elämään ja ihmissuhteisiin! Ota tarjous käyttöön ja saat 5 numeroa sekä otsalampun tilaajalahjana nyt yhteishintaan vain 20€! Tämä 39,90€ arvoinen tilaajalahja näyttää tietä vaikeissakin paikoissa ja se kannattaa piilottaa esimerkiksi reppuun tai autoon pahan päivän varalle. Tai sitten voit lueskella tarinoita ja kertomuksia oikeilta ihmisiltä pimeässäkin, sillä sitä on Oma Aika.

Näytä tarjous!
Käytetty 7 tuntia sitten
Ei päättymispäivämäärää
 • Käytetty 7 tuntia sitten
 • Ei päättymispäivämäärää
Oma Aika
-49€

Oma Aika tarjous säästää sinulle jopa -49€ - tilaajalahjana mahtava Aarikka viikonloppulaukku!


Lue lisää »

Tilaa nyt Oma Aika lehti, josta löydät lumoavat tarinat sekä uskomattomat kertomukset samoista kansista! Tee nyt lehtitilaus ja saat 5 numeroa Oma Aika lehteä vain 20€ hintaan! Samalla tilaukseesi liitetään mahtava tilaajalahja: Aarikka viikonloppulaukku Tulitus kuosilla! Kannoitpa laukussa sitten lehteä tai tablettia, tämä tyylikäs laukku kulkee mukana minne tahansa! Tarjous säästää sinulle -49€, sillä tämä arvokas laukku on suosittu laatutuote, jota ei kaikilla ole.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

Oma Aika alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
Oma Aika
-59€
Päättynyt

Valitse Ivana Helsinki Muumi pikkulaukku tilaajalahja Oma Aika lehtitilauksen mukana ja säästä jopa 59€


Lue lisää »

Tämä kätevä pikkulaukku on loistava valinta kesän eväsretkille ja vaikka juhliin. Tilaa Oma Aika lehti ja valitse tämä tilaajalahja, joka on arvoltaan jopa 59 euroa. Ivana Helsingin Muumi pikkulaukku näyttää hyvältä ja on hyödyllinen kesän menoissa. Tilaa omasi lehtitilauksen mukana täysin ilmaiseksi.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Oma Aika
-50%
Päättynyt

Oma Aika lehti 6 kuukaudeksi vain 24,90€ - Säästä jopa 50%


Lue lisää »

Tilaa Oma Aika lehti puoleksi vuodeksi ja saat viihdyttävää luettavaa kotiin säännöllisesti. Tämä tarjous mahdollistaa parhaat aikakauslehdet suoraan postilaatikkoosi. Käytä hyväksesi tämä alennus ja säästät lähes 50% lehtitilauksen hinnasta. Maksat kuuden kuukauden lehtitilauksesta vain 24,90 euroa.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Oma Aika
-39,90€
Päättynyt

Säästä 39,90€ valitsemalla Led-taskulamppu - Oma Aika lehtitilauksen upea tilaajalahja


Lue lisää »

Tämä Led-taskulamppu kulkee kätevästi mukana kaikkialle. Laadukas materiaali ja monikäyttöinen design ovat omiaan liikkuvan ihmisen elämään, sillä kolmijalalla saat sen pysymään hankalissakin paikoissa paikallaan. Valitse tämä tilaajalahja tilatessasi Oma Aika lehteä ja säästä 39,90 euroa. Oma Aika lehti tarjoaa mielenkiintoista luettavaa kotiin kannettuna.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Oma Aika
-59€
Päättynyt

Oma Aika tilaajalahja lehden mukana - Säästä 59€ valitsemalla Aarikka laukku


Lue lisää »

Tilaa Oma Aika lehti ja valitse parhaat tilaajalahjat sen mukana. Tämä tarjous antaa sinulle laadukkaan Aarikka tuotemerkin laukun, joka on arvoltaan 59 euroa. Tämä tilaajalahja lehden mukana on kaunis ja sopii moneen tilanteeseen. Tutustu lehteen ja tilaa se puoleksi vuodeksi, ja saat tämän tilaajalahjan ilmaiseksi.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Oma Aika
-19,60€
Päättynyt

Tilaajalahja säästää 19,60€ Oma Aika lehden mukana tulevista kahdesta lisänumerosta


Lue lisää »

Nyt saat mahdollisuuden pidentää lehtitilaustasi kahdella numerolla täysin ilmaiseksi. Tilaa Oma Aika lehti puoleksi vuodeksi ja valitse tilaajalahjaksi kaksi lisänumeroa, jotka ovat arvoltaan 19,60 euroa. Saat lehden lisänumerot kotiin ilmaiseksi. Nauti mielenkiintoisesta luettavasta.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Oma Aika
19,90€
Päättynyt

Nyt 5 numeroa Oma Aika -lehteä sekä langaton sääasema yhteensä vain 19,90€!


Lue lisää »

Tilaa nyt 5 numeroa Oma Aika -lehteä ja lue parhaat vinkit matkailuun, ihmissuhteisiin ja perhe-elämään. Samalla saat myös uskomattomia tarinoita ja inspiraatiota oikeilta ihmisiltä! Hyödynnä lehden tarjous ja saat 5 numeroa lehteä sekä langattoman sääaseman, arvoltaan 39,90€, tilaajalahjana yhteishintaan vain 19,90€!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Oma Aika
-49,90€
Päättynyt

Oma Aika tarjous säästää sinulle jopa -49,90€ - tilaajalahjana upea Aarikka kylmälaukku!


Lue lisää »

Tilaa Oma Aika lehti ja uppoudu lumoaviin tarinoihin, sekä uskomattomiin kertomuksiin. Hyödynnä tarjous ja tilaa nyt, sillä saat parhaat tilaajalahjat mukaan tilaukseesi kuten aina! Nyt tilaajalahja on 49,90€ arvoinen, loistavaa suomalaista designia edustava Aarikka kylmälaukku! Kannoitpa kassissa sitten kylmää tai kuumaa, tämä tyylikäs laukku kulkee mukanasi missä tahansa.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää

Oma Aika on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

Oma Aika

www.omaaikalehti.fi

3
Ajankohtaiset alennukset
10
Alennukset yhteensä

Katariina

Nettishoppailun asiantuntija

Oma Aika lehdestä luettavaa vapaa-aikaan

Tämä suosittu aikakauslehti kattaa laajan valikoiman eri aiheita sekä miehille että naisille. Oma Aika on loistava lukupaketti niille, joita kiinnostaa viihde, syvällinen tieto ja kiinnostavat tarinat. Uppoudu tämän lehden maailmaan vapaa-ajalla. Lehden sivuilla käsitellään ihmissuhteita, työasioita, talouden hoitoa, lakiasioita, sekä matkoja ja lomailua. Oma aika tarjoaa siis erittäin monipuolista luettavaa.

Parhaat lehtitarjoukset - Oma Aika

Tilaa lehti lahjaksi tai itselle edullisesti ottamalla tarjoukset ja edut käyttöön. Alennuskoodi säästää lehtitilauksesta tuntuvia summia. Ota edut ja alennukset käyttöön ja tilaa Oma Aika lehti edullisesti. Tilaa aikakauslehdet kampanjatarjous hyödyntämällä, ja saat mukana lehtien tilaajalahjat.

Oma Aika lehdestä voit lukea monipuolisesti asiaa eri aihepiireistä

Talous ja laki

Pidä itsesi ajantasalla talouden tilanteesta ja Suomen lakikiemuroista. Pystyt paremmin puolustaa omia oikeuksiasi, kun tiedät miten laki toimii. Talouden tuntemus auttaa myös hallitsemaan omaa rahan käyttöä. Aloita vaikka sijoittaminen uutena harrastuksena.

Työelämä

Työelämässä aina sattuu ja tapahtuu, olit sitten palvelualalla tai missä tahansa muussa ammatissa. Työntekijän oikeuksista voit lukea Oma Aika lehdestä. Lehti käsittelee myös työelämää työnantajan näkökulmasta ja monesta muusta. Lue mielenkiintoiset haastattelut ja mielipiteet tästä aiheesta.

Matkat

Työelämän lisäksi yksi tärkeä tekijä on loma. Oma Aika antaa parhaat matkavinkit ja suositukset erillisille lomille, kuten kylpyläloma, perheloma tai vaikka aurinkomatka. Oma loma on tärkeä osa rentoutumista, ja loistava pakokeino arjesta. Lue lomavinkit Oma Aika lehdestä.

Ihmissuhteet ja perhe

Parisuhdeongelmat, läheisyys, syyllisyys. Mitä tahansa tunnetiloja tai ihmissuhdeongelmia oletkaan käymässä läpi, Oma Aika kirjoittaa vinkkejä ja ohjeita niiden ylipääsemiseen. Jos parisuhde ahdistaa, tai perheaikaa on liian vähän, käänny Oma Aika lehden neuvojen puoleen.

Terveys ja hyvinvointi

Oma Aika myös neuvoo, miten panostat hyvinvointiin ja ylläpidät terveyttä. Lehdestä saat vinkkejä herkullisiin ja terveellisiin ruokavalioihin ja resepteihin. Nappaa talteen parhaat leivontaohjeet tai joogaliikkeet, ja aloita parempi elämä. Terveys ja hyvinvointi alkaa treenistä ja ruokavaliosta.

Oma Aika lehti tarjoaa viihdettä vapaa-aikaan

Tilaa Oma Aika ja lue mielenkiintoisia juttuja vapaa-ajalla. Lehden tilaus on turvallista ja helppoa. Syötä vain tietosi ja valitse tilaajalahja. Maksaminen on luotettavaa. Jos haluat peruuttaa Oma Aika lehden, suuntaa Aller media lehden peruutus -sivustolle. Kun lehtitilaus on valmis, voit alkaa odotella mukavaa kuukausittaista yllätystä postiluukusta. Hanki tämä aikakauslehti ja pysyt ajantasalla siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Lisäksi saat viihdettä omaan aikaan.

Tilaa Oma Aika

Minkä arvosanan Oma Aika ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 4.0 tähteä (12 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Asiakaspalvelu
 • Ma-Pe
 • 8:30-16:30
 • Osoite
 • Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 Helsinki
 • Puhelin
 • (09) 862 17000
 • Sähköposti
 • asiakaspalvelu@aller.fi
Posti Posti
Verkkopankit Verkkopankit

Oma Aika Alennuskoodi Keskustelualue