×

Miten käyttää alennuskoodi?

Omenahotels alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Omenahotels Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

Omenahotels
-45%

Omenahotelli tarjous - hintakalenterilla varaat majoituksesi jopa -45% edullisemmin kaikkialla Suomessa!


Lue lisää »

Vaikka Omenahotels alennuskoodi ei olisi saatavilla haluamallesi ajankohdalle, hotellit tarjoavat helpon ja edullisen majoitusvaihtoehdon kaikille. Matkustitpa sitten työn merkeissä tai kaveriporukalla, käyttämällä Omenahotels.com osoitteesta löytyvää hintakalenteria, löydät majoituksesi jopa 45% edullisemmin! Valitse vain haluamasi kaupunki, jolloin sivusto vertaa kaikki saatavilla olevat Omenahotellit sinulle valmiiksi.

Näytä tarjous!
Käytetty 18 minuuttia sitten
Ei päättymispäivämäärää
 • Käytetty 18 minuuttia sitten
 • Ei päättymispäivämäärää
Omenahotels
alk. 59€

Pääsiäisen hotelliyöt kaupungeissa alkaen vain 59€ - hyödynnä Omenahotels tarjous!


Lue lisää »

Matkusta pääsiäisenä kotimaassa! Valitse Omenahotelli ja ota kohteeksi Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Vaasa tai Seinäjoki! Hyödynnä mahtava Omenahotels tarjous ja yövyt uskomattoman edullisesti haluamassasi kohteessa, sillä nyt saat hotelliyöt alkaen vain 59€! Varmista halvat hinnat ja täydellinen matkabudjetti majoittumalla laadukkaissa Omenahotelleissa.

Näytä tarjous!
Käytetty 5 tuntia sitten
Voimassa 18 huhtikuu 2017 asti
 • Käytetty 5 tuntia sitten
 • Voimassa 18 huhtikuu 2017 asti
Omenahotels
59€/vrk

Hotellimajoitus yritysmatkustajille vain 59€/vrk Omenahotels sivustolta!


Lue lisää »

Paljon työkseen matkustavat yöpyvät todella edullisesti Omenahotels hotelleissa ympäri Suomea. Varaamalla organisaatiolle huonekiintiön, jokainen yrityksen työntekijä majoittuu hotelleissa todella edullisesti, vain 59euron vuorokausi hintaan. Nauti helposta ja laadukkaasta majoituksesta keskellä kaupunkia ja säästä jopa 40% hotellihuoneiden hinnoissa.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Omenahotels
-15%

Tarvitsetko pitkäaikaismajoitusta hotellissa edullisesti? Varaa majoituksesi Omenahotels tarjous sivustolta ja säästä jopa 15%!


Lue lisää »

Tarvitsetko pitkäaikaismajoitusta opiskelujen, työkomennuksen tai kotisi remontin takia? Unohda huonokuntoiset vuokra-asunnot ja varaa nyt pitkäaikaismajoitus Omenahotels verkkosivuilta ja asu edullisesti hyvin varusteilluissa huoneissa, keskellä kaupunkia! Säästä jopa 15% päivän hintaan verrattuna. Omenahotelli alennuskoodi tähän tarjous pakettiin ei ole tarpeellinen, vaan voit varata majoituksesi suoraan nettisivuilta!

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
Samankaltaiset alennuskoodit

Omenahotels alennuskoodit, jotka juuri missasit:

Päättynyt
Omenahotels
-15%!
Päättynyt

Varaa majoitus, hyödynnä Omenahotels alennuskoodi ja säästä -15%!


Lue lisää »

Aikainen lintu madon nappaa! Hyödynnä Omenahotels alennuskoodi ja varaa majoituksesi -15% normaalihintaa edullisemmin. Omenahotelli alekoodi on voimassa kaikissa Suomen Omenahotels kohteissa kun majoitusvaraus on tehty 30 päivää ennen yöpymisen alkamista. Hyödynnä alennus ja nauti entistä edullisemmasta hotellilomasta! tarkista myös muut alennuskoodit viikon ennakkoon varaajille!

Päättynyt
Omenahotels
-10%
Päättynyt

Käytä Omenahotelli alennuskoodi ja saat 10% alennuksen hotellivarauksestasi!


Lue lisää »

Omenahotelli tarjoaa edullisen majoitusvaihtoehdon opiskelijoille, työmatkailijoille sekä lomailijoille. Muun muassa Omenahotelli Turku, Helsinki tai Tampere on helposti varattavissasi verkkosivulta, ja yövyt huippuedullisesti kaupunkien keskustassa! Käytä Omenahotelli alekoodi ja saat 10% alennuksen hotellivarauksestasi varatessasi majoituksen vähintään 14 päivää ennen yöpymistäsi!

Päättynyt
Omenahotels
-30%
Päättynyt

Hotellihuone hintaan 55€ Omenahotels.com alennuskoodi


Lue lisää »

Omenahotellilla yöpyminen kannattaa tänä vuonna. Muista käyttää tämä alekoodi varauksen yhteydessä ja saat laadukkaan hotellimajoituksen vain hintaan 55€.

Päättynyt
Omenahotels
39e!
Päättynyt

Ystävänpäivänä kaikki Omenahotels yöt kaikissa hotelleissa vain 39e!


Lue lisää »

Hemmottele ystävääsi tai yllätä rakkaasi! Omenahotels tarjoaa nyt ystävänpäivän kunniaksi kahden hengen majoituksen uskomattoman edullisesti vain 39e/yö! Toimi pian ja varaa majoituksesi yhdessä Omenahotelleista!

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Omenahotels
-5%
Päättynyt

Omenahotels ennakkovaraajan alennuskoodi säästää sinulle -5% varatessasi majoituksen 7 päivää ennen yöpymistä!


Lue lisää »

Varaa entistä edullisempi majoitus Omenahotels sivustolta kaikissa Suomen kaupunkihotelleissa! Ennakkovaraajan etuna voit nyt säästää majoituksesi hinnassa -5% kun teet majoitusvarauksen vähintään 7 vuorokautta ennen suunniteltua majoitusta. Omenahotels alennuskoodi on voimassa kaikkiin varauksiin vuoden jokaisena päivänä! Syötä Omenahotelli alennuskoodi sille varattuun kenttään varausta tehdessäsi, ja 5% alennus vähentyy varauksesi hinnasta.

Päättynyt
Omenahotels
-20%
Päättynyt

Hiihtoloma Omenahotellissa -20% alennuksella - käytä Omenahotels alennuskoodi!


Lue lisää »

Yövy hiihtolomallasi edullisesti, sillä Omenahotels alennuskoodi vähentää -20% kaikista 17.2-15.3 välille sijoittuvista hotelliöistä. Omenahotelli on tasokas hotelli, jonka löydät jo Helsingistä, Jyväskylästä, Porista, Seinäjoelta, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta! Joten vietä mukava kaupunkiloma hiihtolomalla ja yövyt todella edullisesti kohteestasi riippumatta!

Päättynyt
Omenahotels
55€
Päättynyt

Pääsiäisen hotelliyöt vain 55€ Omenahotels alennuskoodi käyttämällä


Lue lisää »

Omenahotels.com tarjoaa pääsiäisen hotelliyöt 24. - 28.3 (ma-to) kaikissa Omenahotelleissa huippuhalvalla 55 euron hinnalla! Omenahotels alennuskoodi on helppo käyttää varausvaiheessa, jolloin kaikki tämän aikavälin hotelliyöt alennetaan 55 euron hintaisiksi.

Päättynyt
Omenahotels
-10%!
Päättynyt

Säästä -10% majoituksessa varaamalla 14 päivää ennakkoon ja hyödyntämällä Omenahotels alennuskoodi!


Lue lisää »

Ennakkovaraajat saavat mahtavia etuja ja halpa majoitus on entistä helpompaa järjestää kaikkina vuoden aikoina jokaisessa Omenahotels kohteessa. Hyödynnä Omenahotels alennuskoodi ja saat majoituksesi loppusummasta -10% alennusta. Alekoodi on voimassa kun varaat majoituksen 14vuorokautta ennen majoitusta.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Omenahotels
-10%
Päättynyt

Säästä -10% majoituksessa varaamalla 14 päivää ennakkoon ja hyödyntämällä Omenahotels alennuskoodi !


Lue lisää »

Omenahotelli sivuston ennakkovaraajat saavat mahtavia etuja ja halpa majoitus on entistä helpompaa järjestää kaikkina vuoden aikoina jokaisessa Omenahotels kohteessa. Hyödynnä Omenahotels alennuskoodi ja saat majoituksesi loppusummasta -10% alennusta. Alekoodi on voimassa kun varaat majoituksen 14vuorokautta ennen majoitusta.

Näytä tarjous!
Kannattaa yrittää
Päättynyt
Omenahotels
10%
Päättynyt

10% alennuskoodi kaikkiin Omenahotelleihin


Lue lisää »

Omenahotelleja on jo 9 kappaletta 8 eri kaupungissa! Huoneen varaat helposti netissä, eikä sinun tarvitse tehdä tulo- eikä lähtöselvityksiä. Kaikki huoneet ovat huippulaatuisia ja takaavat mukavan yöpymisen. Tällä alennuskoodilla saat huoneesi 10% halvemmalla.

Omenahotels on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

Omenahotels

www.omenahotels.com

4
Ajankohtaiset alennukset
31
Alennukset yhteensä

Katariina

Nettishoppailun asiantuntija

Omenahotels.com kokemuksia ja edullinen majoitus kohteissa Tampere, Helsinki, Oulu, Turku, Jyväskylä tai Lahti

Omenahotellit on helppo varata netistä ja ne ovat varma valinta, sillä kaikki omena hotellit ovat kaupunkien ytimessä keskeisillä sijainneilla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi sinun ei tarvitse tuhlata aikaa tulo- tai lähtöselvitykseen ja huoneet ovat huippulaatuisia. Lisäksi majoittuminen on aina edullista ja alennuskoodi Omenahotelli sivustolle tiputtaa varauksestasi entistä enemmän euroja. Mitä muuta voit hotelliltasi toivoa? Majoitusvaihtoehtoa ei tarvitse enää paljoa miettiä!

Toteuta huikeat kaupunkilomat kotimaassa ja varaa hotelli netistä. Saat nyt edulliset hotellit aina kaupungin ytimestä, varmasti edullisemmin kuin mistään muualta!

Omenahotelli alennuskoodi kaikkiin Suomen hotelleihin

Omenahotellista saat huippuluokan hotellikokemuksen edullisesti. Tämä ainutlaatuinen konsepti on levinnyt jo 8 eri kaupunkiin Suomessa. Muun muassa Omenahotelli Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku ja Oulu palvelevat satoja tyytyväisiä lomailijoita ja yritysmatkailijoita. Näissä hotelleissa yhdistyy helppous, tehokkuus ja halpa hinta. Sinun ei tarvitse tehdä tulo- tai lähtöselvitystä, vaan pääset hotelliin varauksen yhteydessä saamaasi ovikoodia käyttämällä. Halvat hotellit voivat nyt olla myös laadukkaita, siitä pitää huolen jokaisen kaupungin laadukas Omenahotelli.

Omenahotelli alennuskoodi ja tarjous on avaimesi edulliseen hotellimajoitukseen kaupungin ytimessä

Saleduck.fi ahertaa, jotta sinä voisit varata lomasi halvemmalla. Julkaisemme parhaat alennuskoodit ja tarjoukset, joiden avulla säästät eniten. Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset tarjoukset ja alekoodi kampanjat, jotka ovat käytettävissäsi täysin ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä! Etusi hotelliyöstä voi olla 10%, 20% tai jopa 50%, kuulostaa aika hyvältä, eikö? Nappaa Omenahotelli alennuskoodi ja hyödynnä etusi jo tänään! Ellei alennuskoodeja ole saatavilla, ajankohtainen Omenahotelli tarjous auttaa sinua säästämään vuoden jokaisena päivänä! Monipuoliset hotellitarjoukset pitävät huolen, että sinulla jää rahaa muuhunkin kuin hotelliin ja matkalippuun. Edulliset matkat järjestyvät helpommin kuin koskaan.

Huoneet hyville unille

Hotellien huoneet sopivat täydelliseen rentoutumiseen. Viihtyisistä huoneista löytyvät muun muassa ilmainen WIFI, WC ja suihku, hiustenkuivain, pyyhkeet, liinavaatteet, peitteet ja tyynyt, internet, laajakuva TV, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Jokaiseen huoneeseen kuuluu parivuode ja kaksi vuodetuolia, joten vaikka koko perhe mahtuu yöpymään samassa huoneessa. Parhaat hotellit eivät välttämättä maksa enää satoja euroja yöltä. Täällä yhdistyvät edullinen hinta, loistava sijainti ja kaikki tarpeelliset ominaisuudet.

Ryhmät yöpyvät edullisemmin

Omenahotelli on loistava valinta isommille ryhmille esimerkiksi pelimatkoilla, kaupunkiretkillä tai yritystilaisuuksissa, kun haluatte yöpyä samassa paikassa aivan kaupungin ytimessä. Kysy tarjousta vähintään seitsemän huoneen varauksiin ja säästätte jopa satoja euroja majoittumisestanne! Halvat matkat onnistuvat helpommin kuin koskaan, varaa hotelli netistä ja lähde lomalle isommallakin porukalla.

Pidempi majoitus

Tarvitsetko tilapäistä huonetta vähintään kahdeksi viikoksi työkomennuksen, remontin tai pidemmän matkan ajaksi? Omenahotelli tarjoaa sinulle edullisen ratkaisun myös piedempiaikaiseen majoitukseen ja maksat vain siitä mitä tarvitset! Majoittujat saavat myös käyttöönsä omenahotels alekoodin, jolla viikonloppumatkat onnistuvat edullisesti muihin kaupunkeihin.

Tarjoukset yrityksille

Onko sinulla yritys, jonka takia sinä ja työntekijäsi joudutte matkustamaan paljon? Hotellikustannuksista on helppo säästää tinkimättä kuitenkaan laadusta, sillä Omenahotellit antavat hyvän osan huoneistaan yritysten käyttöön erikoishinnoin. Helsingin hotellit eivät pysty samanlaiseen hintaan kuin nämä monipuoliset, kaupungin keskustassa sijaitsevat majoitusvaihtoehdot.

Varaaminen helposti netissä

Edullisen majoituksen varaaminen onnistuu kätevästi netissä. varauksen teet helposti näin: avaa Omenahotels kalenteri, valitse kaupunki (Helsinki, Turku, Tampere, Lahti, Oulu, Jyväskylä, tms.) sekä omena hotelli, jossa haluat majoittua. Seuraavana valitse vapaa huone ja ajankohta. Tässä vaiheessa lisää tarvittaessa Omenahotels alennuskoodi sille osoitettuun ruutuun ja alennettu hinta astuu voimaan. Huoneen numero lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 24 tuntia ennen varauksen alkua ja 8 tuntia ennen vielä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Ovikoodin näet varausvahvistuksessa ja Minun varaukseni-osiossa. Mikäli haluat mennä hotelliin ilman ennakkovarausta, varauksen tekeminen onnistuu hotellin auloissa sijaitsevien varausautomaattien avulla. Kun hotellivaraus on tehty, voitkin keskittyä vain nauttimaan. Vertaa hotellit netissä ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto, sillä hintavertailu onnistuu helposti eri hotellien välillä Omenahotels kotisivuilla.

Monipuoliset maksutavat

Voit maksaa varauksesi helposti netissä luottokorteilla, omalla verkkopankillasi tai valita maksutavaksi laskun tai erämaksun. Maksaminen käy aina nopeasti ja helposti, eikä vie liikaa aikaasi.

Omenahotelli asiakaspalvelu

Osoitteesta omenahotels.com löydät paljon vastauksia erilaisiin kysymyksiin esimerkiksi maksamisesta ja sisäänkirjautumisesta. Jos vastaus ei kuitenkaan helposti löydy verkkosivulta, voit olla Omenahotellin asiakaspalvelijoihin yhteydessä soittamalla. Asiakaspalvelu on auki ympäri vuorokauden, joten palvelua saat varmasti myös esimerkiksi hätätilanteissa. Myös huoneen varaaminen onnistuu asiakaspalvelunumerosta, ellet halua tehdä sitä verkossa.

Omenahotelli kokemuksia

Jo tuhannet opiskelijat, työmatkailijat sekä lomamatkailijat ovat löytäneet tarpeisiinsa täydellisesti sopivan majoitusvaihtoehdon omenahotelleista. Hotellit ovat edullisia ja sisäänkirjautuminen käy helposti koodilla, jolloin sisäänkirjautumisesta ei tarvitse murehtia. Lisäksi erilaiset loistavat Omenahotelli tarjoukset esimerkiksi ryhmille sekä yritysvieraille tekevät majoittumisesta entistäkin edullisempaa. Varaa itsekin jo tänään ja ylläty positiivisesti! Erilaiset lomamatkat onnistuvat ilman ylimääräistä sähläystä, olipa kyseessä sitten viikonloppuloma tai päivä, jolloin haluat nähdä naapurikaupungin nähtävyydet. Nyt kaikilla on varaa matkustaa!

Tilaa Omenahotels

Minkä arvosanan Omenahotels ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 4.0 tähteä (8 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Asiakaspalvelu
 • Ma-Su
 • 24h
 • Email
 • info@omenahotels.com
 • Puh
 • +358 600 555 222
Verkkopankit Verkkopankit Visa Visa Lasku Lasku

Omenahotels alennuskoodi Keskustelualue