×

Miten käyttää alennuskoodi?

V8-Magazine alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset V8-Magazine Suomi alennuskoodit maaliskuu 2017

V8-Magazine
-55%

Tilaa V8-Magazine lehti -55% edullisemmin hyödyntämällä alennuskoodi!


Lue lisää »

Tilaa itsellesi autojen ja moottoriurheilun ykköslehti koko vuodeksi entistä edullisemmin! V8-magazine alennuskoodi säästää sinulle yhdentoista numeron lehtitilauksesta upeat 55% ja voit tilata lehden edulliseen hintaan 44,00€ ( normaalisti 97,70€ )

Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Alennuskoodi vahvistettu
Voimassa 30 kesäkuu 2017 asti
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Voimassa 30 kesäkuu 2017 asti
V8-Magazine
-52%

V8-magazine alennuskoodi, jolla 6 numeroa vain 28,00€ - säästä 52%!


Lue lisää »

Hyödynnä upea alennuskoodi ja tilaa V8- lehti käsittämättömät 52% edullisemmin. Alekoodilla tilaa kuusi numero yhteishintaan 28,00€ ( norm. 57,60€), joten nappaa alennus ja tilaa Suomen suosituin moottorilehti uskomattoman edullisesti!

Katso alennuskoodi Katso alennuskoodi
Alennuskoodi vahvistettu
Voimassa 30 kesäkuu 2017 asti
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Voimassa 30 kesäkuu 2017 asti
V8-Magazine
-55%

V8-Magazine tarjous joka säästää sinulle jopa 55%!


Lue lisää »

Hyödynnä nyt V8-Magazine, joka säästää sinulle 55% kun tilaat 10 numeron tilauksen. Lehtitilaus on helppo tehdä netissä ja saat tämän Amerikan rautojen harrastajalehden hintaan nyt 44,50€! Lehdestä löytyvät niin amerikan autot, ihmiset niiden takana, autotapahtumat ja vinkit auton rakentamiseen. Veekasi auttaa sinua löytämään muut Amerikan autojen rakentajat ja harrastajat, joiden kanssa voit vaihtaa ajatuksia ja neuvoja.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
V8-Magazine
Ilmainen lahja

V8-Magazine tarjous jolla 15€ arvoinen tilaajalahja viiden numeron tilaajalle!


Lue lisää »

Käytä V8-Magazine tarjous ja kun tilaat lehteä viisi numeroa, lehden mukana tulee 15€ arvoinen tilaajalahja. Veekasi sisältää ohjeet ja vinkit auton rakentamiseen, jenkkiautounelmat ja ihmiset autojen takana. Auton rakentaminen on suosittu harrastus, johon V8-Magazine tarjoaa tietoa ja ideoita. Ja jos jenkkiautojen varaosat ovat hukassa, tiedät että Veekasi auttaa. Saat myös ajankohtaiset tiedot alan tapahtumista Suomesta sekä maailmalta ja tiedät koska lähelläsi järjestetään seuraava autotapahtuma.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää
V8-Magazine
27,50€

Hyödynnä V8-Magazine tarjous ja saat nyt 5 numeroa hintaan 27,50€!


Lue lisää »

V8-Magazine tuntee jenkkiautot ja ihmiset niiden takana. Hyödynnä nyt lehtitarjous, jolla saat 5 numeroa Veekasi -lehteä vain 27,50 eurolla! Tilaa lehdet netistä säästääksesi rahan lisäksi myös aikaa ja vaivaa! V8-Magazine on täydellinen viihde- ja tietopaketti jokaiselle jenkkiautoharrastajalle. Lehdestä löydät tietoa, autounelmia, käytännön vinkkejä ja tietysti jutut ihmisistä ja persoonista upeiden autojen takana.

Näytä tarjous!
Alennuskoodi vahvistettu
Ei päättymispäivämäärää
 • Alennuskoodi vahvistettu
 • Ei päättymispäivämäärää

V8-Magazine on suosittu verkkokauppa, jonka uusin alennuskoodi tai paras tarjous löytyy aina tältä sivustolta.

V8-Magazine

www.fokusmedia.fi

5
Ajankohtaiset alennukset
5
Alennukset yhteensä

Roope

Nettishoppailun asiantuntija

Kun harrastuksenasi on amerikan rauta, V8-magazine on lehti sinulle

Kiinnostaako auton rakentaminen? Onko autotalli sinulle kuin olohuone? Ja amerikan autot ovat sinulle ainoat oikeat autot tien päällä. V8-Magazine on siinä tapauksessa lehti, joka on kuin tehty sinulle. Aikakauslehdet eivät menetä voimaansa autoharrastajienkaan keskuudessa, sillä täältä löydät uusimmat oivallukset ja vinkit auton kunnostamiseen ja rakentamiseen. Amerikan autojen varaosat ovat joskus vaikeita löytää, mutta kun käytössäsi on V8-Magazine aikakauslehti, saat vinkit myös tähän aiheeseen uskomattoman helposti. Tee lehtitilaus ja liityt kunnon autoharrastajien joukkoon. Saat ajankohtaista tietoa, näät siisteimmät jenkkiautot, koet nostalgiaa ja ideoita tulevaisuuden varalle. Samalla lehti tarjoaa yksityiskohtaista teknistä tietoa ja ohjeita auton rakentamiseen. Ja jos tunnet jonkun, jolle amerikan autot ovat lähellä sydäntä, tilaa lehti lahjaksi! Näin ilahdutat autoharrastajaa varmasti ja lahjan kruunaa tietysti parhaat tilaajalahjat. V8-Magazine tilaajalahja saattaa olla esimerkiksi nahkavyö, joka sopii jenkkiautojen harrastajalle kuin rengas kardaaniakseliin. Tilaamalla lehdet netistä, säästät aikaa ja vaivaa. Saat tilattua lehdet nopeasti yksinkertaisella tilauskaavakkeella ja maksat laskun sopivasti myöhemmin. Sinun ei siis tarvitse poistua kodin rauhasta mihinkään ja lehti toimitetaan sinulle kotiin. Uppoudu viihtymään aina uuden numeron julkaisupäivänä, sillä lehti on aina heti hyppysissäsi. Katso uusimmat autoesittelyt ja saat rutkasti ideoita omiin harrastuksiisi!

Jenkkiautot, autounelmat, tieto ja käytännön ohjeet yksissä kansissa

V8, eli kavereiden kesken Veekasi tuntee jenkkiautot läpikotaisin. Harrastajia ja tilaajia on ympäri Suomea etkä tule todellakaan pettymään tämän lehden sisältöön. Sen lisäksi, että löydät lehdestä upeimmat autot, näet myös ajankohtaiset autotapahtumat Suomessa ja muualla. Alan tapahtumat vetävät paljon harrastajia puoleensa ja lehden lukijana tiedät milloin sinun lähelläsi järjestetään kokoontumisajot tai esittelytilaisuus. Vaikka Veekasi opastaakin autojen rakentamisessa, se esittelee samalla myös mielenkiintoiset ihmiset ja persoonat näiden loisteliaiden mörssäreiden takana. Sillä eihän kustomoitu jenkkikaara olisi mitään ilman persoonallista kuljettajaa, jonka kädenjälki autossa näkyy. Ja jos sinulla on jenkkiautojen varaosat hukassa, V8 kyllä auttaa ongelmissasi. Mikäli et löydä lehdestä suoraa vastausta ongelmaasi, löydät varmasti jonkun lehden sivuilta joka osaa auttaa. Kun tilaat lehden itsellesi tai lahjaksi, muista ottaa mukaan lehden mukana tulevat tilaajalahjat!

V8-Magazine alennukset

Hullut ideat Amerikan autoihin löydät aina tämän lehden sivuilta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Amerikan tyylinen hääauto? Hoituu! Muista kuitenkin aina tilatessasi tarkistaa mahdolliset alennukset ja lehtitarjoukset. Pääset aina edullisemmin kun tilaat lehdet netistä ja hyödynnät vaihtuvat tarjoukset ja tilaajalahjat. Alennus voi sisältää vuosikerran normaalia edullisemmin tai tietyn määrän irtonumeroita tarjoushintaan.

Hyödynnä V8-Magazine alennuskoodi ja muut nettikauppojen parhaat tarjoukset

Saleduck varmistaa aina suurimmat säästöt mitä ikinä haluatkin netistä shoppailla. Oli kyseessä sitten lehtitilaus tai autokaupat, me tiedämme mistä uusimmat tarjoukset ja alennukset löytyvät. Saleduck.fi sivusto päivittää aina uusimmat alekoodit ja alennuskampanjat internetin parhaista verkkokaupoista. Alennuskoodi voi säästää sinulle kymmeniä prosentteja täydestä hinnasta, joten sen käyttö todellakin kannattaa. Ja kun tilaat esimerkiksi autolehdet itsellesi, saat aina ajankohtaista ja tärkeää tietoa uusista ominaisuuksista. Lehdessä saattaa olla kesärengastesti tai talvirengastesti, joka voi olla elintärkeä sinulle ja läheisillesi!

V8-Magazine kokemuksia

Veekasin lukijat ovat lähes poikkeuksetta autoharrastajia, jotka tietävät mitä lehdeltään haluavat. Näin he saavat aina ajankohtaiset tiedot jenkkiautoista ja niiden ympärille rakennetuista tapahtumista. Tilaajat ovat olleet tyytyväisiä tietopaketin kokoon ja monipuolisuuteen, sillä se esittelee Amerikan autojen maailmaa riittävän monelta kantilta ja näin lehteä lukee mielellään jokainen autoharrastaja.

V8-Magazine asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää lehden tilauksesta, maksamisesta tai toimituksesta, voit olla yhteydessä V8-Magazine asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilaa V8-Magazine

Minkä arvosanan V8-Magazine ansaitsee?

Kiitos arviosta

Arvio: 3.9 tähteä (38 ääntä)
%1$s sai sinulta %2$s tähteä
 • Asiakaspalvelu
 • Ma-Pe
 • 10.00-16.00
 • Asiakaspalvelu
 • 020 7354 130
Posti Posti
Lasku Lasku Verkkopankit Verkkopankit

V8-Magazine alennuskoodi Keskustelualue