Zooplus alennuskoodi

zooplus.fi

Zooplus tarjoaa laajan valikoiman lemmikkieläintarvikkeita, kuten ruokaa, leluja ja tarvikkeita kaikenlaisille lemmikeille. Tutustu valikoimaan ja hemmottele lemmikkiäsi!

Zooplus kuponki Suomi - maaliskuu 2024

Zooplus alennuskoodi: Säästä 10% Ensimmäisestä Zooplussa Tilauksestasi

Katso alennuskoodi E10 Suosittu 1

Zooplus alennuskoodi: Säästä 15% 8in1- ja Smartbones-koiranherkuista!

Katso alennuskoodi _15

Zooplus alennuskoodi: Säästä 20% Sheba-kissanruokatuotteista!

Katso alennuskoodi A20

5% Alennuskoodi Zooplus

Katso alennuskoodi E-5

Zooplus alennuskoodi 2023 - Uusille asiakkaille 5% alennus verkkokaupan tuotteista

Katso alennuskoodi aat

Zooplus alekoodi - Tilaa ruoat ja tarvikkeet 5% edullisemmin lemmikillesi

Katso alennuskoodi aat

5% Zooplus etukoodi

Katso alennuskoodi aat

Zooplus alennuskoodi: 5% alennusta kaikesta

Katso alennuskoodi E-5

Zooplus alennuskoodi: 10% alennus uusille asiakkaille

Katso alennuskoodi RVE

Zooplus hihnat 15% alennuksessa

Näytä tarjous

Zooplus Suomi poistomyynti koirille ja kissoille: säästä jopa 40%

Näytä tarjous

Zooplus kiipeilypuu edulliseen hintaan

Näytä tarjous

Zooplus koiranpeti alkaen 29,99€

Näytä tarjous

Zooplus alennuskoodit, jotka juuri missasit:

15% alennus Zooplus alennuskoodi: Säästä 15% Hoito- ja Trimmaustuotteista! TURKKI-15
40% Zooplus alennuskoodi: Jopa 40% alennusta lemmikkituotteista Zooplusin Valentine's Day -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
80% Zooplus alennuskoodi: Jopa 80% alennusta lemmikkien tarvikkeista Zooplusin Cyber Monday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
80% Zooplus alennuskoodi: Jopa 80% alennusta lemmikkien tarvikkeista Zooplusin Black Friday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
25% alennus Zooplus alennuskoodi: Säästä 25% Gourmet-kissanruoasta GOURMET-25

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimitusehdot näkyvät verkkokaupan omilla sivuilla. Voi olla, että saat myös maksuttoman kuljetuksen riippuen tilauksesi summasta.
Zooplus asiakaspalvelu suomi numero on 9 4255 0111
Toimitusaika on 3-5 arkipäivää.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.5 tähteä / 48 Ääntä

Hanki edullisesti kaikki mitä lemmikkisi tarvitsee hyödyntämällä upea alennuskoodi tai tarjous

Raapimuspuu kissallesi, Häkki perheen papukaijalle, uusi talutushihna perheen koiralle…

Verkkokauppa tarjoaa pelastuksen jokaisen lemmikinomistajan arkeen. Huolimatta siitä, millaisen lemmikin omistat, löydät takuulla kaiken tarvittavan ravinnosta virikkeisiin. Verkkokaupasta voit tilata haluamasi tuotteet suoraan sinulle toimitettuna, mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kokemuksia kanssasi jakavat jo tuhannet muut sivuston tyytyväiset asiakkaat ympäri Eurooppaa. Tämä eläinkauppa tarjoaa kaiken tarpeellisen lemmikillesi olipa sitten kotonasi koira, hevonen, kissa tai jyrsijä.

Zooplus kokemuksia helppoon lemmikin hoitoon

Sivustolta löydät yli 8 000 erilaista tuotetta linnuille, koirille, kissoille, matelijoille ja kotieläimille. Kauppa on perustettu Saksassa vuonna 1999 ja se toimii tällä hetkellä yli 28 maassa ympäri Eurooppaa. Tällä suurella eläintarvikkeiden verkkokaupalla on yli 15 vuoden kokemus lemmikkieläinten ja omistajien palvelusta. Kokemuksia Zooplus verkkokaupasta on jo yli 28 miljoonalla asiakkaalla kaikkialla maailmassa. Kauppa toimii vain internetissä. Tältä sivustolta löytyy Suomen kattavin lemmikki tuotteiden valikoima ja se onkin Euroopan suurin eläintarvikekauppa netissä. Koodi ja vaihtuvat kampanjat mahdollistavat sinulle edulliset ostokset vuoden jokaisena päivänä.

Laadukas koiranruoka, kissanruoka tai kuivamuona jyrsijöille

Zooplus verkkokauppa valikoimasta löydät tunnetut eläintenruokamerkit edulliseen hintaan. Lemmikeille löydät erilaisia vaihtoehtoja kuivaruokien sekä säilyke ja märkä-ravinnon merkeiltä kuten Royal Canin, Eukanuba, Gourmet, Purina ja Taste of the Wild. Koiranruoka ja kissanruoka onkin helppo tilata netistä, sillä verkkokaupan monipuolisesta valikoimasta löydät omalle lemmikillesi sopivan ruoan!

Hevosille saatavilla ovat merkit kuten Happy Horse, Marstall ja Eggersman. Lisäksi sivustolta voit lisätä laadukkaat ruoat ja lisäravinteet pieneläimille ja kaloille, kuten kaneille, jyrsijöille tai matelijoille. Olipa sinulla siis lemmikkinä akvaariokalat tai hamsteri, saat tästä verkkokaupasta sopivat ruoat lemmikillesi!

Virikkeet ja lelut lemmikillesi

Purulelut koirallesi, virikelelut lemmikkilinnuille, koristeet akvaarioon, raapimispuu kissallesi…

Millä ikinä tahdotkaan lemmikkiäsi viihdyttää, löydät siihen sopivat tuotteet varmasti sivuston valikoimasta. Yli 200 erilaista vaihtoehtoa takaavat sen, että löydät takuuvarmasti mieluisan lelun pitämään seuraa lemmikillesi. Olipa siis etsinnässä kissan raapimispuu, koirien purulelut tai kissan kiipeilypuu, löydät ne kaupasta!

Kestävät ja turvalliset tarvikkeet

Zooplus lemmikkikauppa auttaa sinua löytämään oikeat tarvikkeet lemmikillesi. Valikoima kattaa paljon erilaisia vaihtoehtoja häkkien malleissa ja koossa erilaisille linnuille ja jyrsijöille. Samalta sivustolta voit tilata myös suodattimet, akvaariot sekä muut tarvikkeet kaloille ja matelijoille.

Onko etsinnässä uusi koiranpeti koirallesi? Vai koiran kuljetushäkki matkalle? Kaupasta löydät kaikki tarvittavat koiratarvikkeet!

Koiratarvikkeiden lisäksi löytyy valikoimasta tarvikkeet myös kissoille, kaneille, linnuille sekä kaloille. Esimerkiksi akvaario on helppo tilata kaupasta, kuten myös vaikka kanin häkki. Muita tarvikkeita, joita löydät tästä verkkokaupasta on esimerkiksi kissanhiekka sekä valjaat isommille ja pienemmille lemmikeille.

Palvelut kasvattajille

Zooplus haluaa tehdä koirien, kissojen ja hevosten, sekä muiden lemmikkieläinten kasvattajien työn hieman helpommaksi. Verkkokauppa tarjoaa erikoistarjouksia vain rekisteröityneille kasvattajille. Edut ja alennus annetaan käyttöösi kirjautuessa kasvattaja-asiakkaaksi. Kaikki tuotteet toimitetaan edullisesti suoraan koti-ovelle, jolloin aikaa ja vaivaa ei kulu ruokien ja tarvikkeiden etsintään eri myymälöistä.

Alennuskoodi, kuponkikoodi ja muut tarjoukset

Kauppa tarjoaa asiakkailleen vaihtuvia etuja ja palkkio-ohjelman, jonka avulla saat säästöjä keskittämällä kaikki lemmikkisi tarvikeostokset Zooplussalle. Lisäksi sinua hemmotellaan lisä-alennuksin kun suosittelet kauppaa ystävällesi. Kuponkikoodi tai alennuskoodi lähetetään uutiskirjeen tilaajille suoraan sähköpostiin.

Saleduck etsii päivittäin sinulle parhaat kampanjat, tarjoukset ja erikoisalennukset. Alennukset todella säästävät sinulle rahaa ja alennuskoodi onkin todella helppo käyttää! Zooplus kuponki tuo sinulle selvää säästöä kaikkiin ostoihin ja helpoiten lunastat sen osoitteesta saleduck.fi. Nappaa sopivin alekoodi ja säästä jopa -30%!

Zooplus verkkokaupasta tilaaminen, toimitusaika, toimitus, palautus sekä kokemuksia

Valittuasi halutut tuotteet ja vietyäsi ne ostoskoriin, voit lähettää tilauksesi eteenpäin. Kaikista tilauksista kauppa lähettää tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Maksutavat

Sivustolla voit maksaa käyttämällä PayPal-sovellusta, Visa, American Express, Diners Club tai Mastercard luottokortteja tai verkkopankkimaksua. Halutessasi maksaa myöhemmin, voit tilata tuotteesi myös laskulle. Kassa vaiheessa muista syöttää mahdollinen Zooplus kuponkikoodi.

Zooplus toimitusaika

Zooplus toimittaa sinulle kaikki tilauksesi DHL lähettipalvelun kautta suoraan koti-ovellesi. Saat soiton ennen toimitusta. Jos ehdotettu toimitusaika ei sovi sinulle, voit sopia halutun toimitusajan lähetin kanssa. Toimitus tapahtuu noin 2-6 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tarkemmat arviot toimituksista näet kaupan sivuilla.

Zooplus asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista, palvelusta, toimituksesta tai mistä tahansa kaupan palveluihin liittyvästä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Kauppa palvelee sinua arkipäivisin suomenkielisessä asiakaspalvelu numerossa sekä sähköpostitse.

Palautus

Voit palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa, mikäli et ole niihin tyytyväinen. Palautuksen tehdäksesi ole ensin yhteydessä asiakaspalveluun.

Lisää verkkokauppoja