Ehdolla kategoriassa Health

Nina Ioanna
http://anna.fi/nina-ioanna/

Bloggaan minulle rakkaista aiheista; hyvinvoinnista, terveydestä, ystävistä ja ihmisistä. Olen 27 -vuotias maailmanmatkaaja, takana vuosia ulkomailla asumista ja työntekoa. Nyt asun Helsingissä ja toimin yrittäjänä digimarkkinoinnissa. Rakastan hyvää ruokaa ja olen melkoinen kotikokki. En mikää superleipuri, mutta intohimoinen uusien reseptien ja makujen kokeilija! Keittiöni ja tuotokseni huokuu Välimeren ja Lähi-idän alueen makuja ja tuoksuja.

Laura P.
http://blogbook.fi/fitnessfromthenorth/

Lapissa asuvan Laura Peipon tarinoita ja ajatuksia urheilusta, elämästä sekä työskentelystä liikunta-alalla käsittelevän blogi.

Jenna A.
http://kohtakunnossa.fitfashion.fi/

Kohta kunnossa! on hyvän mielen treeni- & hyvinvointiblogi höystettynä lifestylella. Blogin tarkoitus oli alun perin motivoida minua kohti terveellisempää elämää ja elämäntapoja, mutta nykyään haluan myös motivoida lukijoita terveellisempiin elämäntapoihin niin liikunnan kuin ruoankin suhteen. Blogissa on aiheita laidasta laitaan. Vinkkejä kuntosalilla treenaamiseen sekä kotitreeneihin, reseptejä ja joogaa. Tavallista arkea sekä syvempiä pohdiskeluja unohtamatta!

Laura H.
http://themomentsoflaura.blogspot.fi/

Haluan kannustaa lukijoita seuraamaan omaa intohimoaan, omia unelmia ja tekemään töitä tavotteidensa eteen. Blogini seuraa matkaani crossfit urheilijana, nuorena yrittäjänä ja antaa toivottavasti maanläheisiä vinkkejä tasapainon ja hyvinvoinnin löytämiseksi.

Krista M.
http://kristamblogi.fitfashion.fi/

Krista M. on lifestyleblogi jossa nautitaan juoksusta, sen myötä tulevasta energiasta ja ilosta. Blogissa hyvinvointi koostuu pienistä asioista, milloin perheen kesken hupsuttelusta ja milloin taas herkuttelusta tai onnistuneesta vetotreenistä. Kaikesta saa iloa elämään kun katsoo oikeasta vinkkelistä.

Emmi L.
http://emmilehtomaa.fitfashion.fi

Arvostan luonnollisuutta ja aitoutta, oli sitten kysessä ihminen tai ravinto. Elämäni ei todellakaan ole mitään parsakaalia ja peilin edessä pullistelua, vaan blogin takaa löytyy kaikenlaisesta urheilusta nauttiva, elämän iloinen ja aktiivinen sporttimimmi, joka haluaa jakaa hyvää fiilistä myös ympärilleen. Bloggaamisen lisäksi mm. juonnan Treenisafka- nettisarjaa, sekä olen mukana Fitnessmalli 2015- kilpailussa tuomarina. Rakastan kirjoittamista, sekä asioiden pohdiskelua. Elämään yritän suhtautua aina hymy huulilla ja tuoda postauksissani muutakin esille, kuin vain kivoja selfieitä itsestäni. Give this world good energy!

Hanna T.
http://sporttaillaan.blogspot.fi/

Sporttaillaan! -blogin tarkoitus on levittää liikunnan ilosanomaa! Kirjoitan liikunnan tuomasta hyvästä olosta ja muusta hyvinvoinnista, niin fyysisestä kuin henkisestäkin. Tärkeintä on, että liikkeelle lähteminen on oikeasti mieluinen asia eikä pakkopullaa. Itse olen hurahtanut kestävyysliikuntaan, jonka parasta antia ovat raitis ilma, kauniit maisemat ja endorfiinit!

Mirva Anna-Maria
http://www.lily.fi/blogit/mirvaannamarian

Estetiikkaa, hyvää oloa ja liikuntaa, terveellistä syömistä, muotia ja matkustelua. Blogini täyttyy näistä aiheista ja on pakopaikka hektisestä arjesta niin kirjoittajalleen kuin toivottavasti teille lukijoillekin.

Kia S.
http://cheatclean.fitfashion.fi/

Blogistani löydät treenijuttuja tulevan personal trainerin näkökulmasta sekä treeniä tukevia herkullisia reseptejä. Intohimoni kuntosalitreenailu ja hyvä ruoka kulkevat käsi kädessä. "Treenaan, jotta voin syödä" on lausahdus, joka pätee elämäntavoissani. Hyvinvointijuttujen vastapainoksi kirjoittelen avoimella ja rehellisellä asenteella elämän hyvistä sekä vähän huonommistakin hetkistä.