Ehdolla kategoriassa Interior

Vilja
http://muotoseikka.blogspot.fi/

Muotoseikka on sisustus- ja muotoilublogi yksinkertaista kauneutta rakastaville. Pelkistettyyn ja persoonalliseen pohjoismaiseen tyyliin nojaavan blogin kantava voima ovat laadukkaat kuvat ja vahva visuaalisuus. Muotoseikassa inspiroidutaan valosta, hengittävistä tiloista, selkeistä pinnoista sekä kekseliäistä esineistä ja kalusteista. Blogissa tehdään myös paljon itse ja pyritään aina ekologisuuteen. Koska koti on mielentila.

Heini
http://www.villah.fi/

Villa H on sisustus- ja lifestyle blogi. Jossa inspiroidutaan kaikesta kauniista ja nautitaan hetkestä. Villa H:ssa on sisustuksen lisäksi vähän kaikkea leivonnan ja matkustelun kautta pukeutumiseen. Rakastan valokuvausta ja tärkeintä blogissani on laadukkaat kuvat.

Fisu
http://www.lily.fi/blogit/hurmaavan-valkeaa

Hurmaavan valkeaa on sympaattinen sisustusblogi, josta löytyy sisustusinspiraatiota, remppaprojekteja, sisustusvinkkejä ja diy-ideoita. Sisustusblogini punainen lanka löytyy oman kodin sisustamisesta ja laittamisesta kauniiksi. Kotini on minulle rakas, ja haluan sen olevan kodikas, sympaattinen, oman näköinen ja viihtyisä. Kodin tunnelma ja estetiikka on minulle tärkeää ja toivon, että se välittyy myös lukijoille.

Netta
http://voikukkapelto.blogspot.fi

Voikukkapelto on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa remontoidaan ja sisustetaan vanhaa rautatieasemaa rennolla otteella. Tyylien sekamelskaa, kirppistelyä, valokuvausta, satunnaista puutarhurointia, elämää asemalla ja sen ulkopuolella - niistä on Voikukkapelto tehty.

Jaana
http://www.at-home.fi/

Blogissa keskitytään arjen kauneuteen ja kodin sisustamiseen. Silloin tällöin postaillaan DIY-ideoita sekä myös ruokaan, hyvinvointiin ja muotiin liittyviä juttuja. Kuvien ja juttujen takana on 32-vuotias Jaana, kolmen pienen tytön äiti ja sisustusalan opiskelija. Kodin sydän on sisustettu valkoisella, mutta tässä kodissa käytetään myös värejä. Blogissa näkyy aidot tunnetilat ja juttuja kirjoitellaankin fiiliksen mukaan!

Irina
http://whiteandfresh.casablogit.fi

White & Fresh on lifestyleblogini, jossa sisustan pientä helsinkiläiskaksiota. Kodin kokonaisilmeessä pyrin vaaleuteen ja yksinkertaisuuteen, tuoden mukaan pieniä, luonnollisia ja kodikkaita yksityiskohtia. Blogissani nähdään myös tavaroiden karsinta-, raivaus- ja järjestelyjuttuja. Lifestyle-aiheet pitävät sisällään kaikkea maan ja taivaan väliltä; terveyttä ja hyvinvointia, kosmetiikkaa ja ihonhoitoa, vaatteita, tapahtumia ja matkustelua. Kiteytettynä siis teeskentelemätöntä ja aitoa juttua kodista ja muista elämän osa-alueista!

Silja
http://www.mintunmustaa.blogspot.fi

Mintunmustaa kertoo kodista vanhassa tehtaassa, ja toki hieman sen asukkaistakin. Iloa silmälle ja mielelle tuovat pohjoismainen design ja mustavalkoinen yksinkertaisuus. Innostuksen iskiessä kotona tapahtuu, ja blogiin ilmestyy mahdollisimman pian todistusaineisto teksteineen ja kuvineen. Mintunmustaa on sisustusintoilua, esteetikon mielenvirtaa, pakkaushulluutta, liian tavaran karsimista, reissuja sekä arjen kauneutta ja iloja pääkaupungissa asuvan näkökulmasta. Rohkeimmille on tarjolla myös tarinoita kirjoittajan välillä lähes surkuhupaisasta pyrkimyksestä käsityö- ja tee se itse -ihmiseksi. Kotona on parasta.

Katja
http://www.neovias.blogspot.com

Neovia House on sisustukseen painottuva blogi, joka elää bloggaajansa elämänmuutosten mukana. Sisustaminen on rakas harrastus ja aiempi ammatti, ja koti kokeilukenttä, jossa harmonisella värikartalla ja yksityiskohdilla on merkitystä. Viiteen blogivuoteen on mahtunut elämä puutalossa, ja uusi elämä luhtitalossa, jonka kolmioon muokataan kotia kolmihenkiselle perheelle. Uusi koti on kuin Tabula Rasa, valkoinen kangas, jonka täyttäminen on hauskaa ja haastavaa. Vuokra-koti asettaa rajoituksensa mutta opettaa samalla sisustajalle kompromissien tekoa ja mahdollisuuksien hyödyntämistä. Blogin punainen lanka on Tee-se-itse - ideat ja sisustuksen kohentaminen pienin keinoin.

Hanna
http://www.lumimaella.fi/

Lumimäellä on sisustuspainotteinen lifestyleblogini, jossa sisustelen kotiamme modernin maalaisromanttisella otteella. Yhdessä Lumimäellä kanssani asuvat mieheni, kolme lastamme ja koira. Kotimme värimaailma on vaalea ja sisustuksessa yhdistelen sekä uutta että vanhaa. Rakastan käsitöiden tekemistä sekä asioiden tuunausta meidän näköiseksemme. Vanhaa kotiamme remontoimme sopivaan tahtiin - rakkaudella. Lumimäellä eletään päivä kerrallaan unohtamatta haaveita & unelmia.

Naku
http://bambulablogi.blogspot.fi/

Bambula-blogia emännöivän Nakun kädessä pysyy akkuväännin siinä missä sukkapuikot tai soppakauhakin. Uudet ideat, isot ja pienet, on kokeiltava käytännössä ja bloggaajan kodissa muutos onkin pysyvä tila. Usein innostusta on enemmän kuin osaamista, mutta onnistumisiakin sattuu. Bambula-blogi on tarina lapsiperheen kodin remontista ja uudistuksista sekä kekseliäistä tee-se-itse -toteutuksista höystettynä inspiroivin ennen-jälkeen -kuvin. Kivat ideat kera kauniin ja informatiivisen kuvamaailman kannustaa lukijaa kokeilemaan itsekin.