Book Depository alennuskoodi

bookdepository.com

Alennuskoodit Book Depository Suomi - maaliskuu 2023

Book Depository alennuskoodi: Ilmainen toimitus hintaan € 0.-

Katso alennuskoodi 023 Suosittu 1

Book Depository alennuskoodi: Jopa 40% alennusta valikoiduista kirjoista

Näytä tarjous

Book Depository alennuskoodi: Uutuuskirjat alkaen € 9.90.-

Näytä tarjous

Saat jopa 70% alennus Book Depository ale tuotteista

Näytä tarjous

Aina Ilmainen toimitus Book Depository

Näytä tarjous

Osta Colleen Hoover kirjat Book Depository kaupasta alkaen hintaan € 13.-

Näytä tarjous

Kuinka käyttää Book Depositoryn alennuskoodia

Alennuskoodin käyttö on helppoa ja nopeaa, seuraat vain alle listattuja ohjeita. 

  1. Kirjaudu sisään Saleduckiin ja etsi Book Depository

  2. Valitse sinulle sopivin alennuskoodi ja lue alennuskoodiin liittyvät tiedot

  3. Klikkaa “Katso alennuskoodi”

 

Uusi ikkuna tulee esiin näytölle

  1. Klikkaa “Kopioi”

  2. Seuraavaksi klikkaa keltaista kenttää, jossa lukee “Käytä alennuskoodi verkkokaupassa”

  3. Sinut ohjataan suoraan Book Depositoryn verkkosivustolle

  4. Valitse haluamasi tuote ja klikkaa “Add to basket”

 

Uusi ikkuna tulee esiin näytölle

  1. Klikkaa “Basket/Checkout”

  2. Syötä Saleduckista saamasi koodi kenttään “Add coupon” (löytyy kokonaishinnan alapuolelta)

  3.  Klikkaa “Apply”

 

Valitsemasi alennus vähennetään kokonaissummasta, alennus näkyy automaattisesti.

Voit maksaa tilauksesi Book Depositoryn verkkokaupassa luotto- ja pankkikortin sekä PayPalin avulla. 

Nyt vuorossa on kivoin osuus, eli odotat vain uusien kirjojen saapumista postitse!

 

Näin helppoa ja edullista voi verkkokaupasta ostaminen olla. Book Depositoryn suuri ja kaiken kattava kirja valikoima on saatavilla suoraan omalta kotisohvalta käsin vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Et siis joudu turhaan murehtimaan myymälän rajatuista aukioloajoista ja ruuhkista, vaan voit selailla verkkokaupan valikoimaa vaikka keskellä yötä, jos se silloin sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupasta ostaessasi voit käyttää kaiken tarvitsemasi ajan valikoiman läpikäymiseen ja ostopäätöksen tekemiseen. Samalla säästät huomattavasti Saleduckin alennuskoodeilla. Uutena jäsenenä saatat saada vielä enemmän alennusta. Katso Saleduckin uusien käyttäjien alennuskoodit sekä opiskelijakoodit.

the book despository_kuinka käyttää.png

Black Friday

Täydennä kirjahyllyä edullisesti Black Fridayn tarjouksia hyödyntämällä. Tänä ainutlaatuisena päivänä löydät kirjoja Book Depositoryn valitusta valikoimasta alennetuin hinnoin, jolloin voit ostaa kerralla enemmän ja samalla vaikka myös läheisille joulua silmällä pitäen. Älä siis menetä mahdollisuutta huomattavien säästöjen tekemiseen kirjojen oston parissa vaan pysy ajan tasalla Black Fridayn ajankohdasta ja tarjouksista.

Uutiskirje

Tilaamalla Book Depositoryn uutiskirjeen pysyt ajan tasalla ajankohtaisista ja menossa olevista tarjouksista ja saat tiedon ensimmäisten joukossa tulevista alennuksista. Tärkeät uutiset saapuvat suoraan sähköpostiisi ilman, että sinun täytyy tehdä mitään. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään ja sen lopetus hoituu helposti ja vaivattomasti vain parilla klikkauksella.

Sosiaalinen media

Seuraa Book Depositoryn matkaa sosiaalisen median kanavilla, kuten Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä sekä Twitterissä. Näin pysyt helposti kärryillä menossa olevista tarjouksista ja alennuksista sekä kiinnostavista kirja-aiheisista uutisista. Sosiaalisen median avulla Book Depositoryn juttujen seuraaminen onnistuu ilman ylimääräistä vaivaa, sillä se kulkee mukana älylaitteessasi, josta uusien julkaisujen selailu onnistuu näppärästi.

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi? Saat yhteyden asiakaspalvelu tiimiin sivustolla täytettävän lomakkeen avulla, helposti ja vaivattomasti. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää sähköpostia yhteydenottoa varten. Et siis jää yksin tilausprosessin kanssa vaan apu on saatavilla ja kysymyksiin ja epäselvyyksiin vastataan yksityiskohtaisesti. Sen lisäksi voit etsiä vastauksia sivuston “Help” osastolta, josta löydät vastaukset yleisiin kysymyksiin.

Ilmainen toimitus

Maksat vain tilaamistasi tuotteista, et niiden toimituksesta. Book Depository toimittaa tuotteet tilauksen suuruudesta välittämättä aina veloituksetta. Näin voit rauhassa tilata kirjoja kodin mukavuudesta ja vain odottaa kirjojen saapumista postitse ilman ylimääräisiä kuluja. Verkkokaupasta ostaminen ei siis tule yhtään kalliimmaksi kuin ostojen teko myymälästä, sen sijaan säästät vain aikaa.

10% Book Depository alennuskoodi

Saat: 10 prosenttia alennusta
Koskee: Valittuja bestseller kirjoja
Toimi: Nopeasti
Katso alennuskoodi

Book Depository Harry Potter kirjat jopa 10% alennuksessa

Kategoria: Harry Potter kirjat
Säästät: Jopa 10 prosenttia
Hanki: Kirjallisuuden klassikko
Näytä tarjous

Book Depository alennuskoodi 10%

Saat: 10 prosenttia alennusta
Koskee: Kaikkia tuotteita
Voimassa: Toistaiseksi
Katso alennuskoodi

Book Depository alennuskoodi 10%

Saat: 10 prosenttia alennusta
Koskee: Bestseller kirjoja
Kenelle: Kaikille tilaajille
Katso alennuskoodi

Book Depository alennuskoodi: 10% alennusta

Mitä saat: 10 prosenttia alennusta
Koskee: Koko tilaustasi
Kenelle: Kaikille tilaajille
Katso alennuskoodi

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Kaupalla on tällä hetkellä yhteensä 6 ajankohtaisia ja toimivia alekoodeja. Valitse sen jonka haluat käyttää.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Laita viestiä: help@support.bookdepository.com
4.5 tähteä / 49 Ääntä

Kansainvälinen ja suuri kirjavalikoima

Book Depository (entiseltä nimeltään The Book Depository) on kasvanut sen perustamisesta vuonna 2004 Iso-Britannian johtavaksi kirjojen jälleenmyyjäksi. Sen valikoimasta löytyy nykyisin peräti 20 miljoonaa kirjaa. Englanninkielisen kirjallisuuden lisäksi voit löytää kirjoja yhdeksällä muulla kielellä kirjoitettuna, kuten vaikka suomeksi! Suomenkielisen kirjallisuuden joukosta löytyy esimerkiksi Tove Janssonin Muumi-romaanit, jotka tunnetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella sekä Leeni Hoimelan Urban Knit: Modern Nordic Patterns kirja, jonka avulla opit neulomaan villasukat ja neuleet. Kirjoja löytyy myös ruotsiksi, saksaksi, portugaliksi, puolaksi, espanjaksi, kiinaksi, ranskaksi ja italiaksi. Vieraskielisiä kirjoja voi hyödyntää vaikka kielen opiskeluun tai jo saavutetun kielitaidon ylläpitämiseen Suomesta käsin. Laajan kielivalikoiman lisäksi kirjoja löytyy lajeittain laidasta laitaan, halusit sitten kuunnella lasten äänikirjoja tai lukea oikeustieteistä. Selkeiden kategorioiden vuoksi voit etsiä haluamasi kirjoja niiden kielen, lajityypin tai kirjailijan mukaan. Sen lisäksi katsastat nopeasti uudet julkaisut, bestsellerit sekä vielä tulossa olevat teokset. Näin löydät sinulle vielä tuntemattomia kirjoja ja kirjailijoita, joista voi tulla uusia henkilökohtaisia suosikkeja ja mieltä avartavia lukukokemuksia. Book Depository toimittaa jokaisen suuruiset tilaukset kotiovelle ilmaiseksi, jolloin mikään tilaus ei ole liian pieni tilattavaksi, vaan saat huoletta ostettua myös yksittäisiä kirjoja ylimääräisistä kuluista huolehtimatta.

Tiedon ja taidon lisäämiseksi

Kirjat ovat aina varma valinta oman maailman tietoisuuden lisäämiseksi ja uusien taitojen kartuttamiseksi. Book Depository tarjoaa tietokirjallisuutta monipuolisesti aiheesta riippumatta, oli kyse sitten historian opiskelusta tai elämänkerroista. Voit löytää tunnetut klassikkokirjat, kuten Anne Frankin kuuluisuuteen asti nousseen päiväkirjan, jota kirjailija piti piileskellessään perheensä kanssa juutalaisvainoilta toisen maailmansodan aikana. Valikoimassa on myös mukana viime vuosina julkaistu, suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtanut Yuval Noah Harrarin kirja "Sapiens", joka kertoo ihmiskunnan historiasta sen alusta nykypäivään saakka. Kielen opiskelua varten, vieraskielisten kirjojen valikoiman lisäksi, on saatavilla monilla oppikirjoja, joilla päästä alkuun ja vauhtiin kielen kuin kielen kanssa sekä pieniä taskusanakirjoja lomamatkan avuksi. Matkalle mukaan voit myös ostaa päivitetyn matkaoppaan, jonka kanssa on helppo suunnistaa vieraassa maassa tai kaupungissa, olit sitten lähdössä Berliiniin muurille, Uuden Seelannin viinitarhoille tai Costa Rican rannoille. Taiteesta ja valokuvauksesta kiinnostuneet voivat myös hyötyä suuresta tietokirjallisuuden valikoimasta ja sukeltaa syvälle taiteen maailmaan taide osastolta löytyvien kirjojen avulla.

Kirjallisuutta hyvään oloon

Kehon ja mielen hyvinvointi on ollut lähivuosina nousussa jopa trendiksi asti. Hyvän olon harjoituksista on tullut osa arkea monelle, joka ei sitä aiemmin ole harrastanut. Joillekin kirjat ovat oiva tapa rentoutua pitkän päivän jälkeen ja paeta romaanien taianomaiseen maailmaan, toisille ne ovat tiedonlähde hyvinvoinnin ylläpitoon ja uusien keinojen löytämiseen. Book Depositoryn sivuilta löytyy osasto, joka on täysin omistettu kehon, mielen ja sielun terveydelle. Täältä voit löytää Eckhart Tollen "The Power of Now" kirjan kaltaisia helmiä, joiden opetukset kantavat lukukokemusta kauemmas ulottuen päivittäiseen elämään saakka. Valikoiman kirjat luovat esimerkiksi lisää ymmärrystä meditaatio harjoitukseen ja sen hyötyihin, opettavat Tarot korttien saloista sekä kertovat vinkkejä arkeen oma-apu kirjojen muodossa. Hengellisten ja mielen asioiden lisäksi hyvää oloa voi myös harjoittaa hyvällä ruualla. "Ruoka & juoma" kategorian alta löytyvät kirjat ovat täynnä reseptejä uusiin kulinaarisiin kokemuksiin, jotka värittävät harmaata arkea mukavan illallisen, lounaan tai aamupalan avulla. Voit löytää inspiraatiota kasvipohjaisen ruokavalion ylläpitämiseen tai autenttisen espanjalaisen tapas lautasen luomiseen.

Lapsille ja nuorille

Myös lapsille ja nuorille löytyy kattava valikoima, jolloin lukemisharrastuksen aloittaminen onnistuu jo nuorella iällä. Lapsille voi etsiä kirjoja ikäryhmittäin, jolloin sopivan kirjan lahjaksi hankkiminen on helppoa. Nuorille yksilöille on esimerkiksi tarjolla tunnettu ja suosittu kirja "Missä Vallu?", joka harjoittaa lapsen visuaalista huomiokykyä. Hieman vanhemmille ja jo lukutaitoisille lapsille ja nuorille löytyy tietenkin monien suosiossa olevat Harry Potter, Twilight ja Nälkäpelit kirjasarjat sekä uudempia markkinoille saapuneita lukukokemuksia nuorelle yleisölle. Book Depositoryn valikoimasta löytyvät siis kirjat vauvasta vaarille eli verkkokauppaan voi turvautua koko elämänkaaren läpi. Verkkokaupan selkeästi suunnitellulta sivustolta on nopea etsiä halutut kirjat aihepiireittäin ja tilata ne kotiin maksutta. Suuren valikoiman ansiosta voit asiakkaana luottaa haluttujen kirjojen löytymiseen yhdestä ja samasta paikasta ja täten säästää aikaa kirjojen etsinnältä.

Lisää verkkokauppoja