Valikko

Caliroots alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Caliroots Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Vans, Adidas, Kenzo ja kymmenet muut katumuodin tuotemerkit jopa -40% Caliroots sivustolta!

Näytä tarjous!

Naisten ja miesten vaatteet -20% Caliroots sivustolta!

Näytä tarjous!

Ilmainen toimitus Caliroots sivustolta!

Näytä tarjous!

Caliroots verkkokaupasta tyylikkäintä katumuotia

Caliroots verkkokaupan missiona on tuoda asiakkailleen tyylikkäimmät katumuodin tuotteet suosituimmilta klassikkomerkeiltä kuten Adidas, Nike, Carhartt, Stussy sekä Vans. Löydät kuitenkin myös huippumerkit Norse Projects ja Our Legacy. Saat varmasti koottua koko katutyylisi tuotteet tästä verkkokaupasta! Löydät niin vanhat klassikot kuten Adidaksen Stan Smith tennarit mutta myös uusimmat uutuudet niin Adidakselta kuin Nikeltäkin.

Caliroots alennuskoodi ja tarjoukset

Alennuskoodi Caliroots verkkokauppaan ja kaikki keinosi säästää tarjouksista alennusmyynteihin on koottu Saleduckin sivuillemme! Kampanjakoodi on helppo kopioida täältä mukaasi ja käyttää verkkokaupan ostoskorissa tilausvaiheessa, jolloin luvattu alennus vähentyy tilauksestasi!

Parhaat katumuodin ja tennarien brändit

Nike, Reebok, Adidas, New Balance, Converse, Carhartt… Caliroots suomi todella rakastaa katumuodin merkkejä! Uusimmat sesonkien uutuudet hankitaan myös tietysti verkkokauppaan välittömästi sinun ostettavaksesi, mutta mallistossa pidetään ne suosituimmat mallit ympäri vuoden, vuodesta toiseen. Löydät myös verkkokaupan premium top brands- merkeistä muun muassa merkit Luker, Common Projects, Norse Projects ja Our Legacy.

Katumuoti

Farkut, collegehousut, sortsit, t-paidat, topit, takit, capit ja asusteet… Kaikki parhaat katumuodin tuotteet löydät tästä verkkokaupasta! Löydät varmasti etsimäsi tuotteet tästä verkkokaupasta, jos arvostat katutyyliä ja tämän verkkokaupan brändejä. Brändeistä mainittakoon muun muassa Nike, Carhartt, Vans, Diamond sekä Huf.

Tennarit

Mitäpä olisi katumuodin verkkokauppa ilman tennareita! Ihastut varmasti tähän verkkokauppaan, jos olet tennareiden suurkuluttaja. Löydät uusimmat sesonkiuutuudet merkeiltä Nike, Adidas, Vans sekä Converse ja suosituimmat klassikkomallit. Alennuskoodi voi säästää sinulta näistäkin ostoksista, ja voit kotiuttaa merkkipopot edullisemmin kuin mistään muualta!

Caliroots uutiskirje

Tilaamalla tämän verkkokaupan uutiskirjeen pysyt ajan tasalla parhaista alennuskoodeista, tarjouksista sekä alennusmyynneistä joita verkkosivulla tarjotaan. Saat myös inspiraatiota pukeutumiseesi sekä näät merkkien uutuustuotteet ennen ku ne ovat edes ilmestyneet!

Nopea asiakaspalvelu

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehdessä ostoksia, saat nopeasti vastauksia kysymyksiisi niin tilauksesta, toimituksesta tai tuotteista. Helpoin tapa lähestyä asiakaspalvelua on lähettää sähköposti, mutta voit myös soittaa heille aukioloaikojen puitteissa.

Caliroots toimitusaika ja palautus

Toimitusaika tässä verkkokaupassa on mitätön, sillä tuotteet saapuvat sinulle 1-2 arkipäivässä! Tuotteet lähetetään jo samana päivänä tilauksestasi jo tilaat ennen 4 iltapäivällä. Sinulla on 30 päivän palautusoikeus tuotteisiisi. Saat lisäksi ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksille, ja shoppailetkin merkkituotteet varmasti edullisemmin tästä verkkokaupasta verrattuna kivijalkakauppoihin!

Caliroots alennuskoodi jolla saat vielä -20% lisäalennusta jo alennetuista tuotteista!

Katso alennuskoodi

Caliroots alennuskoodi jolla 20% lisäalennus!

Katso alennuskoodi

Caliroots tarjous jolla NIKE -merkin tuotteet jopa -50% edullisemmin!

Näytä tarjous!

Kenkien ALE Caliroots verkkokaupassa - miesten ja naisten merkkikengät jopa -50%!

Näytä tarjous!

Kesän ALE Caliroots verkkokaupassa - miesten ja naisten merkkivaatteet jopa -50%!

Näytä tarjous!