Valikko

Decorio alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Decorio Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Ei yhtään Decorio alennuskoodi a

Decorio- Kaikki tarvittava kotisi sisustukseen internetistä

Upeita lamppuja, pörröisiä mattoja, designer sisustusesineitä, kauniita keittiötarvikkeita… Mitä ikinä kotiisi etsitkin Decorio verkkokauppa on pelastuksesi!

Decorio on sisustustarvikkeiden verkkokauppa, joka tarjoaa sinulle skandinaaviseen makuun ja tyyliin sopivia kodintarvikkeita sivustollaan vuorokauden jokaisena päivänä, kellon ympäri.

Decorio - kokemuksia erilaisista sisustusratkaisuista

Decorio on Oulussa toimiva yritys, joka tarjoaa valkoimassaan sisustustuotteiden lisäksi myös sisustussuunnittelua ja stailauspalvelua. Yrityksille Decorio tarjoaa lisäksi yritysasiakkuutta, jonka kautta on mahdollista hankkia persoonallinen ilme toimistoon sekä tilata liikelahjat henkilökunnalle, asiakkaille ja muille yhteistyökumppaneille. Decorio yhdisti vuonna 2016 kaikki palvelunsa saman nimen alle, jolloin verkkokaupan nimi vaihtui pois sisustus24 nimestä

Decorio online kauppa tuo skandinaavista henkeä kotiisi

Decorion valikoima koostuu ekologisista, kestävistä ja laadukkaista sisustustarvikkeista. Valikoimassa löydät mm. hurmaavat tuoksukynttilät, designerien suunnittelemat vadit ja säilytyslaatikot sekä paljon eri värisiä ja mallisia sisustustyynyjä. Halutessasi voit myös valita valaisimen kotiisi, kasaamalla tarjotuista tarvikkeista mieluisan kokonaisuuden.

Tuotteiden värimaailma on hillityn kaunis ja niiden laadukkaat ominaisuudet takaavat jokaiselle tuotteelle pitkän käyttöiän. Pirteillä korostusvärillä ja upeilla kuvioilla takaat kotiisi sinun tyyliisi sopivan tunnelman.

Tunnettuja merkkejä ja tuotteita joita et saa muualta

Decorion tuotevalikoimasta löydät joukon tarkoin valittuja merkkejä, jotka täyttävät tarkat laatuvaatimukset. Valikoima kattaa tuotteita kodin eri tiloihin merkeiltä kuten Amanda B. Be & Liv, Walldesign, Roberope, Elce Stockholm sekä Bloomingville. Verkkokaupan merkit takaavat sinulle kauniit ja persoonalliset sisustuksen tarvikkeet kotiisi.

Decorion Showroom

Kun kaipaat ideoita sisustukseen tai haluat ihailla upeita mallihuoneita voit vierailla Oulussa sijaitsevassa Decorion Showroomissa, josta löydät verkkokaupan tuotteet yhdistettynä eri tavoin. Täältä on helppo saada inspiraatiota oman kodin sisustamiseen, ja löytää ne seuraavan sesongin huipputuotteet.

Decorio alennus kampanjat ja tarjoukset

Decorio tarjoaa aina Outlet osastolta valikoimista poistuvia tuotteita sekä poistoeriä alennetuin hinnoin. Lisäksi rekisteröityneet käyttäjät saavat tiedoin ajoittain vaihtuvista erikoiskampajoista, alennuskoodi sivuista sekä eksklusiivisistä kampanjoista.

Saleduck haluaa tehdä sisustus ostoksistasi entistäkin edullisempaa. Siksi etsimme päivittäin sinulle vaihtuvat alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat. Löydät kaikki alennukset sivustoltamme vain muutamalla klikkauksella. Näin sinulle jää enemmän aikaa sisutukselle ja säästät ostoksissasi rahaa.

Tilaaminen

Kun olet siirtänyt haluamasi tuotteet ostoskoriin ja vienyt tilauksesi loppuun, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tarkemmat tuotetiedot. Voidaksesi tehdä tilauksen sinun tulee olla 18-vuotias. Verkkokauppa on todella helppokäyttöinen, ja löydät helposti etsimäsi tuotteet laajasta valikoimasta.

Maksutavat

Voit valita maksutavan useista eri vaihtoehdoista. Paytrailin avulla voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksu sovelluksella. Halutessasi voit maksaa myös Mastercard, Visa, Diners Club ja Visa Electron maksukorteilla. Jos haluat maksaa tuotteesi vasta niiden saavuttua, voit valita Jouston osamaksun, laskun tai Collectorin laskun 14 päivän maksuajalla.

Toimitus ja palautus

Decorio lähettää sinulle tuotteesi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Joillain tilaustuotteilla voi olla pidempi toimitusaika, jolloin Decorio lähettää sinulle tiedon siitä sähköpostilla. Toimituskulut määräytyät tilauksen koon ja arvon mukaan. Ilmainen toimitus on taattu kaikille yli 60euron tilauksille.

Sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tilauksesi, mikäli et ole tyytyväinen tuotteisiisi. Palautus on veloituksetonta.

Sisustus24 on nyt Decorio!

Olet ehkä tehnyt tilauksesi aiemmin osoitteesta sisustus24.fi . Yrityksen muutosten myötä kaikki palvelut yhdistyivät uuden nimen alle. Jatkossa löydät siis samat tutut palvelut ja kattavan valikoiman Decorion sivustolta.

**Decorio kokemuksia **

Jo tuhannet suomalaiset designin ja sisustamisen ystävät ovat löytäneet tämän laadukkaan ja edullisen sisustuksen verkkokaupan, josta on helppoa ja edullista tilata tuotteet omaan kotiin. Tilaaminen on helppoa, maksaminen nopeaa ja tuotteiden toimitus käy hetkessä. Mikset itsekin jo kokeilisi?

Erä pallovaloja 10% alennuksessa Decorio verkkokaupassa!

Näytä tarjous!

Elce Living sisustustuotteet nyt 20% alennuksella Decorio verkkokaupasta!

Näytä tarjous!

Decorio verkkokaupan syysale - paljon tuotteita jopa 70% alennuksella ja ilmainen toimitus!

Näytä tarjous!

Käytä Decorio alekoodi ja saat 20 euron alennuksen tilauksestasi!

Katso alennuskoodi

Decorio alennuskoodi vähentää 15% kaikista verkkokaupan tuotteista!

Katso alennuskoodi