E kontakti etukoodi

e-kontakti.fi

Sivustolla e-kontakti.fi voit löytää seuraa ja tutustua uusiin ihmisiin Suomessa. Kokeile ilmaiseksi ja löydä seikkailu!

E kontakti alennuskoodi Suomi - maaliskuu 2024

E kontakti alennuskoodi - Saat 3 päivää ilmaista deittailua palvelussa

Katso alennuskoodi dia Suosittu 1

E kontakti etukoodi: Jäsenyys nyt 0€

Katso alennuskoodi 024

E kontakti alennuskoodi : Ilmainen päivä turvallisella treffipalvelulla

Katso alennuskoodi dia

E kontakti Suomen yksi suosituimmista deittailupalveluista

Näytä tarjous

E kontakti alekoodi: Säästä jopa 10% koko jäsenyydestä

Näytä tarjous

E kontakti pluspaketti alkaen 24.90€

Näytä tarjous

Deittaile ilmaiseksi E kontakti tarjouksella

Näytä tarjous

E kontakti eläinrakkaille lemmikkideitit

Näytä tarjous

E kontakti hinta vain 0€

Näytä tarjous

E kontakti kirjaudu ilmaiseksi

Näytä tarjous

Kuinka käyttää E-kontaktin alennuskoodia

Alennuskoodin käyttö on helppoa ja nopeaa, seuraat vain alle listattuja ohjeita. 

  1. Kirjaudu sisään Salesduckiin ja etsi E-kontakti

  2. Valitse sinulle sopivin alennuskoodi ja lue alennuskoodiin liittyvät tiedot

  3. Klikkaa “Katso alennuskoodi”

 

Uusi ikkuna tulee esiin näytölle

  1. Klikkaa “Kopioi”

  2. Seuraavaksi klikkaa keltaista kenttää, jossa lukee “Käytä alennuskoodi verkkokaupassa”

  3. Sinut ohjataan suoraan E-kontaktin verkkosivustolle

  4. Luo käyttäjäprofiili

 

Saat vahvistuslinkin sähköpostiisi

  1. Klikkaa sähköpostiisi tullutta linkkiä “Vahvista sähköpostisi”

 

Sinut ohjataan takaisin sivustolle

  1. Viimeistele profiilisi ja klikkaa “Siirry deittailemaan”

  2. Klikkaa uudestaan “Siirry deittailemaan” (löytyy sivuston oikeasta yläreunasta)

  3. Klikkaa “Tilaus” (löytyy sivuston yläpalkista)

  4. Klikkaa “Onko sinulla etukoodi? Klikkaa tästä” (Löytyy jäsenyys vaihtoehtojen alta)

  5. Syötä Saleduckista saamasi etukoodi alle tulleeseen kenttään ja klikkaa “Käytä koodi”

 

Seuraavaksi jatkat kassalle ja viimeistelet jäsenyyden maksun.

Tilauksen maksu onnistuu verkkopankki- ja korttimaksulla tai Klarnan laskulla sekä osamaksuna. 

Nyt vuorossa on kivoin osuus, olet valmis deittailuun aloittamiseen ja kumppanin löytämiseen!

 

Tilaamalla jäsenyyden voit lukea ja lähettää rajattomasti viestejä, nähdä profiilissasi vierailleet henkilöt ja jakaa valokuvia yksityisviesteissä. Saleduckin alennuskoodin avulla saat jäsenyyden edullisemmin ja edistät mahdollisuuksiasi kumppanin löytämiseen. Voit etsiä kumppania tai deittiä kotoa käsin ja panostaa aikaa tutustumiseen ja chattailuun. Löydä sielunkumppanisi tai tutustu uusiin ihmisiin E-kontaktin jäsenyyden avulla. Uutena jäsenenä saatat saada vielä enemmän alennusta. Katso Saleduckin uusien käyttäjien alennuskoodit sekä opiskelijakoodit. 

Ekontakti_kaytakoodi.png

Ilmainen käyttäjäprofiili

Voit rekisteröityä ja luoda oman profiilisi seuranhakusivustolle helposti, nopeasti - ja ilmaiseksi. Profiilin luotuasi näet muut sinkut ja voit halutessasi aloittaa deittalun. Saat käyttää omia hakukriteerejäsi, jotta kumppaniehdokkaat olisivat mahdollisimman sopivia sinulle.

Turvallinen

Seuranhakusivusto on turvallinen paikka hakea seuraa. Palvelun välityksellä sinun ei tarvitse antaa yksityistietojasi, edes nimeäsi, tuntemattomille kuin vasta, jos itse niin päätät. Rekisteröinnissä antamasi tiedot ovat vain sivuston tietokannassa, muilta piilossa.

Maksutavat

Sivustolla on monipuoliset maksuvaihtoehdot. Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla, MobilePay-maksulla, pankkisiirrolla tai laskulla, jos tahdot maksaa ostoksesi myöhemmin. Laskulla maksettaessa myös osamaksu on mahdollinen.

Pluspaketti

Sinun on mahdollista hankkia itsellesi seuranhakusivuston pluspaketti. Tämän avulla saat käyttöösi lisäominaisuuksia, kuten profiilien tarkastelu näkymättömänä, enemmän kuva-albumeja, lukukuittaukset, viestien suodatus ja Match-hakukone.

Asiakaspalvelu

Sivustolla toimii asiakaspalvelu, johon voit olla yhteydessä mieltäsi askarruttavissa asioissa. Asiakaspalvelu toimii sähköisellä viestillä. Vastausten ja neuvojen lisäksi asiakaspalvelu tarkistaa sivuston seuranhakuprofiilien aitouden, jotta palvelu toimii.

E kontakti alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% E kontakti etukoodi: 20-40% alennusta E kontaktin tuotteista - Löydä rakkauden päiväksi Alennus jo vähennetty
20-80% E kontakti etukoodi: Cyber Monday - Jopa 20-80% alennusta E kontaktilla Alennus jo vähennetty
20-80% E kontakti etukoodi: Black Friday - Jopa 20-80% alennusta E kontaktilla Alennus jo vähennetty
20-80% E kontakti etukoodi: Singles Day - Jopa 20-80% alennusta E kontaktilla Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Kaikki uusimmat alennuskoodit löytyvät Saleduckin omilta verkkosivuilta. Voit etsiä sinulle parhaan sopivan alekoodin ja käyttää sitä.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Verkkokaupan omilla sivuilla löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.6 tähteä / 46 Ääntä

E-kontakti on täysin suomalainen seuranhakusivusto

Löydä unelmiesi kumppani tai pidä hauskaa irtosuhteiden parissa. Palvelu on sivusto, jossa voit kohdata aitoja ihmisiä virtuaalisessa ympäristössä. Sovi treffit tämän turvallisen deittipalvelun kautta ja tapaa kiinnostavia ihmisiä.Palvelunsivuston kautta sinkut ovat luoneet jo satoja tuhansia treffiprofiileja ja suuri osa heistä on löytänyt arvokasta seuraa sivuston kautta. Kokeile sinäkin. Luo profiili ja aloita rohkeasti keskustelu mielenkiintoisen ihmisen kanssa. Se voi viedä jopa alttarille asti.

Vihdoinkin deittailu on helppoa ja turvallista täysin suomalaisella sivustolla. Tämä treffipalsta ei jätä ketään kylmäksi ja voit olla varma, että flirttailu alkaa kun iskurepliikit lentelevät suuntaan ja toiseen. Palvelussa kaikkien on helppo luoda omaa persoonallisuuttaan vastaava deittiprofiili ja järjestää hauskat sinkkutreffit pian omanlaisen kumppanin kanssa. Ota siis suunnaksi E-kontakti kirjaudu sisään, etsi ja aloita seurustelu kiinnostavien ihmisten kanssa!

Löydä alennuskoodi ja tarjous avuksi kumppanin metsästykseen

Käytä hyväksesi ajankohtainen etu ja säästä. Ilmainen deittisivu on paras keino kumppanin löytämiseen ja alennuskoodi treffisivustolle pitää jäsenyyden hinnan alhaisena. Ota nettideitti tarjoukset talteen ja hanki edullisesti uusia kokemuksia tämän treffisivuston kautta. Saleduck pitää huolen, että sinulla on mukanasi ajankohtaisin alennuskoodi tekemään deittailusta vieläkin edullisempaa. Lukuisat tarjoukset ja alekoodit pitävät huolta taloudestasi elämän jokaisella osa-alueella, sillä valikoimamme ei rajoitu ainoastaan deittailuun. Tavoitteenamme on, että sinä säästäisit tekemällä ostoksia. Ei ole väliä onko kyseessä lomamatka, seuranhakupalvelu tai auton renkaat, meiltä löytyy aina edullisempi ratkaisu. Alennukset päivitetään joka päivä ja näin sinä pysyt kärryillä tarjouksista ja koodeista seuraamalla ainoastaan yhtä sivustoa. Tarkkaile siis Saleduckin sivuja sillä voit löytää mahtavat e-kontakti ilmainen -tarjouksen! E-kontakti ilmainen kokeilu on mahtava tapa tutustua palveluun ja aloittaa treffailu ilmaiseksi!

Turvallinen treffisivusto

Sivustolla löydät turvallisesti seuraa, sillä jokainen profiili tarkistetaan ennen hyväksymistä. Näin varmistut siitä, että ruudun toisella puolen jutteleva ihminen on takuulla sitä, mitä hän väittää olevansa. Täällä sinkut kohtaavat toisensa ja järjestävät helposti mukavat nettitreffit tutustuakseen samanmielisiin ihmisiin. Myöhemmin voit huoletta sopia treffit ja tavata turvallisessa ympäristössä. Unohda muut hämärät deittisivut ja kirjaudu palvelun jäseneksi. Täällä saat juuri sitä mitä olet tullut etsimään ja luotettava kumppani löytyy suuremmalla todennäköisyydellä kuin muualta. Tutustu muihin sinkkuihin ja löydä mieleistäsi seuraa helposti, seuranhaku on nyt helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan.

E-kontakti kokemuksia

Sivuston käyttäjät ovat olleet todella tyytyväisiä kokemuksiinsa. Palvelun kokemukset ovat positiivisia! Tämä deittipalvelu on mahdollistanut jo monia romanttisia rakkaustarinoita ja onnellisia kertomuksia. Usko siis E-kontakti.fi kokemuksia, kokeile sinäkin ja ihastu. Yksi tämän sivuston hyvistä puolista on sen edullisuus. E-kontakti hinta ei ole päätähuimaava, vaan jokainen voi liittyä ja löytää rakkauden edullisesti, sillä palvelun hinnat ovat edulliset. Palvelun sisäänkirjautuminen on helppoa ja näppärää, joten teknisistä taidoista ei deittailu jää kiinni! Nettideittailu kokemuksia kannattaa hankkia, sillä niistä syntyy hauskoja tarinoita, ellei jopa parisuhteita. Sivusto onnistuu siinä, missä monet seuranhakupalstat epäonnistuvat. Se nimittäin tuo suomalaisia oikeasti yhteen ja ihmiset löytävät nettiseuraa helpommin kuin aikaisemmin.

E-kontakti kirjautuminen

Luo oma käyttäjätili ja valitse kuvat, jotka haluat esille profiiliisi. Klikkaa itsesi osoitteeseen E-kontakti kirjaudu sisään ja aloita muiden sinkkujen profiilien selailu. Tämä palvelu, niinkuin monet muutkin deittisivustot, tarjoaa jännittäviä seikkailuja sinkuille. Kun etsinnässä ovat luotettavat seuranhakupalvelut, laita tämä nimi korvan taakse ja ota suunnaksi e-kontakti.fi kirjaudu!

Deittisivusto tuo jännitystä elämään

Liikkeellä ollessasi voit kirjautua sivustolle mobiili -sovelluksen kautta. Ihmisille syntyy päivittäin positiivisia kokemuksia deittipalvelusta. Kokeile rohkeasti ja tapaa uusia ihmisiä. Hyppää seikkailuun ja nauti. Jännittävät tarinat voivat alkaa sivustolta. Palvelui on niitä deittisivustoja, joilta voit löytää mitä tahansa: oli etsinnässäsi sitten kuumat seksitreffit tai romanttinen kynttiläillallinen, ne tapahtuvat kaikki yhdessä osoitteessa. Kerro millainen romantikko olet ja mitä olet hakemassa tai jaa salaisimmat seksifantasiat, voit olla varma siitä, että rehellisyydellä löydät juuri sinun mieltymyksiäsi vastaavan kumppanin.

E-kontakti jäsenyys

Parhaat deittisivustot auttavat tapaamaan sinkkuja. Tämä treffisivusto on ilmainen. Voit luoda profiilin ilman lisäkuluja. Mikäli haluat lisätoimintoja käyttöösi, voit liittyä jäseneksi määräajaksi ja jos käytössäsi on mahdollinen E-kontakti koodi, voit säästää lisätoimintojen hinnassa! Palvelun hinnat ovat maltillisia, joten lisätoiminnotkin saat käyttöösi edullisesti! E-kontakti asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin joka päivä. Laadukas asiakaspalvelu ja yrityksen vastuullinen toiminta tekevät nettideittailusta helppoa ja vaivatonta. Tältä sivustolta voit löytää seuraa turvallisesti ja vastuullisesti. Palvelun peruminen on myös helppoa, ja asiakkaalle annetaan 14 päivää aikaa perumiseen. Maksutavat ovat monipuoliset ja myös osamaksu on sallittu. Suuntaa sivustolle ja kokeile itse!

E-kontakti asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun käytöstä tai tarvitset neuvoja, ota yhteyttä sähköiseen asiakaspalveluun sähköisellä viestillä.

Lisää verkkokauppoja