Finnlines tarjouskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Finnlines Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Ei yhtään Finnlines tarjouskoodia

Finnlines tarjous tai alennuskoodi takaa edulliset laivamatkat Eurooppaan

Kaipaatko vaihtelua Tukholman ja Tallinnan risteilyille? Jos vastauksesi on kyllä, varaa vaihteeksi laivamatka Saksaan tai Puolaan. Finnlines laivat vievät sinut edullisesti ja mukavasti Itämeren upeisiin satamakaupunkeihin. Suomesta matkustaessa kohteita ovat mm. Travemünde Saksassa ja Kapellskär Ruotsissa, joihin pääsee lähtemään kätevästi Helsingistä tai vaikka Naantalista.

Lähde laivalla Saksaan tai Puolaan ja varaa risteily suoraan kotimaasta

Totaalista rentoutumista ja huoletonta lomamatkaa etsiville Finnlines risteily on täydellinen vaihtoehto. Risteilylaivalla matkustaminen on viihdyttävää ja kiireetöntä; laivalla voit nauttia olostasi mukavassa hytissä, ihailla upeita merimaisemia aurinkokannella tai maistella ruokia buffet-pöydistä. Laivoilla on lisäksi mm. baari, kuntosali, saunaosasto sekä myymälöitä.

Reittimatkat, upeat laivamatkat tai autolautta Saksaan

Onko unelmissasi Keski-Euroopan kiertäminen autolla? Helpoiten tämän matkan aloittaminen onnistuu laivamatkalla Saksaan, josta pääsee vaivattomasti jatkamaan matkaa vaikka kuinka pitkälle. Esimerkiksi Helsingistä Saksaan on lähtöjä ympäri vuoden jopa kuusi kertaa viikossa, joten voit lähteä matkaan koska tahansa! Finnlines laivat liikennöivät Vuosaaren satamasta ja aikataulut löydät helposti nettisivuilta.

Finnlines rahti ja aikataulut

Finnlines oyj tarjoaa myös suurempien tavaramäärien rahti kuljetusta Itä- ja Pohjanmeren alueella monilla reiteillä esim. Naantali - Kapelskär, Vuosaari ( Helsinki) ja Malmö - Travemünde. Kysy tarjousta! Esimerkiksi muuttaminen toiseen maahan sujuu näin näppärästi ja edullisesti.

Laivojen aikataulut löydät helposti nettisivulta. Voit räätäilöidä matkasi helposti valitsemalla haluamasi reitin ja varaamalla lomapakettisi autolla tai ilman suoraan verkosta.

Online-varaus ja Finnlines tarjous

Laivamatkan varaaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Sinun tulee vain valita lähtösatama, kohdesataman lähtöpäivämäärä ja matkustajien lukumäärä, näin pääset katsomaan mahdolliset laivat ja lähdöt. Matkan maksaminen onnistuu joustavilla vaihtoehdoilla, joihin kuuluu mm. Paypal, verkkopankit ja Visa.

Finnlines tarjoukset ja alekoodi

Ajankohtaisimmat Finnlines tarjoukset risteilyille sekä autopaketeille on aina löydettävissä helposti samalta sivustolta. Sesonkien mukaan vaihtuvat kampanjat ja kampanjakoodi voivat säästää sinulle kymmeniä euroja matkapakettisi hinnassa. Varaa edullinen risteily suoraan osoitteesta finnlines.fi ja lähde matkaan.

Saleduck.fi etsii parhaat alennuskoodit ja tarjoukset, joilla teet matkustamisesta entistäkin edullisempaa. Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset tarjoukset ja alekoodit, joiden avulla voit alennus voi olla aina jopa -10%, -20% tai jopa huimat -50%! Hyödynnä upea Finnlines tarjous ja varaa matkasi Travemünde kaupunkiin jo tänään!

Star Club ja kanta-asiakas tarjoukset

Finnlinesin kanta-asiakkaiden Star Clubiin liittyminen on täysin ilmaista ja se todellakin kannattaa! Saat esimerkiksi 3% alennuksen kaikkiin henkilö-, hytti- ja ajoneuvohintoihin, vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja matkaetuja, jopa -20% alennuksen laivan baarien ja ravintoloiden juomista sekä 5% alennuksen makeisista, hajuvesistä, matkamuistoista ja asusteista. Finnlines laivat liikennöivät vuoden ympäri. Lähetä rahti Saksaan tai hyödynnä tarjoukset ja varaa edulliset hytit matkallesi.

Lähde autolla Eurooppaan ja varaa matkasi suoraan Finnlines sivustolta

Matkan varaaminen on todella helppoa ja nopeaa. Aloita varauksesi teko syöttämällä tietoihin henkilömäärä, lähtöpaikka ja tarvitsemasi palvelut. Lähtöpaikaksi voit valita kohteen Helsinki tai Naantali. Siirry seuraavaan vaiheeseen ja lisää varauksellesi muut mahdolliset lisäpalvelut, kuten ateriat tai majoitus. Kun olet täyttänyt pyydetyt tiedot, voit siirtyä maksamaan varauksesi, jonka jälkeen saat varausvahvistuksen matkastasi.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Jäikö sinulle jotain kysyttävää risteilyistä, reittimatkoista, rahdista tai muista laivayhtiön palveluista? Finnlines oyj asiakaspalvelu on tavoitettavissasi kaikkina arkipäivinä klo 9-17 puhelimitse. Laivojen aikataulut ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät osoitteesta www.finnlines.fi Sivuilta löytyvät myös avoimet työpaikat suuressa suosissa olevalle laivayhtiölle

Finnlines laivat kokemuksia

www.finnlines.fi tarjoaa sinulle useita matkavaihtoehtoja, laivan hytit ja risteilyt aina edullisesti, ammattitaitoisen palvelun, viihdykettä ja mukavuuksia. Mitä muuta voisit lomalta toivoa? Saleduck toivottaa mukavaa merimatkaa!

Varaa Finnlines automatka Saksaan joulukuuksi ennakkoon ja saat matkan vain 348€ !

Näytä tarjous!

Suomi-Ruotsi iltalähdöt nyt -20% Finnlines verkkosivulta!

Näytä tarjous!

Finnlines tarjous, jolla Ruotsin laivojen iltalähdöt -20%!

Näytä tarjous!

Finnlines kesän autopaketti tarjoukset Saksaan, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle jopa -20%!

Näytä tarjous!

Ruotsin ja Ahvenanmaan risteilyt -50% Naantalista Finnlines tarjouksella

Näytä tarjous!