Fit alennuskoodi ja tarjoukset

Alennuskoodit Fit Suomi heinäkuu 2020

Fit lehti tarjous - 5 kuukauden lehtitilaus vain 28€ jolloin säästät -30%

Näytä tarjous

Heinäkuun tarjous jolla Fit tilaajaLahja kaikkiin lehtitilauksiin - Arvo jopa 38,80€

Näytä tarjous

Fit tarjous - 10kk lehtitilaus -51% alennuksella + arvokas tilaajalahja

Näytä tarjous

Best Fit alennuskoodi Voucher

Top 5 Fit voucher & promo codes Discount Valid till
Fit lehti tarjous - 5 kuukauden lehtitilaus vain 28€ jolloin säästät -30% -30% 01/08/2020
Heinäkuun tarjous jolla Fit tilaajalahja kaikkiin lehtitilauksiin - Arvo jopa 38,80€ Lahja 01/08/2020
Fit tarjous - 10kk lehtitilaus -51% alennuksella + arvokas tilaajalahja -51% 01/08/2020
Erinomainen tarjous jolla viisi numeroa Fit -lehteä ja tilaajalahjaksi Lumene -tuotepaketti yhteensä vain 20€! 28€ Päättynyt
Fit 4kk lehtitarjous, jossa tilaajalahjana upea Aarikka- putkikassi tai Ivana Helsinki Golden Bambi laukku! Arvo jopa 59€! -59,00€! Päättynyt

Erinomainen tarjous jolla viisi numeroa Fit -lehteä ja tilaajalahjaksi Lumene -tuotepaketti yhteensä vain 20€!

Fit on lehti niille, jotka haluavat elää terveellisesti ja oppia uutta liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta. Tämä lehti tarjoaa kaikki eväät terveelliseen elämään! Hyödynnä tarjous ja kun tilaa nyt 5 numeroa Fit -lehteä, saat tilaajalahjaksi vaikka mahtavan Lumene -tuotepaketin, jonka arvo yksinään on jopa 39€! Saat koko paketin nyt yhteensä vain 28€!

Sulje

Näytä tarjous

Fit 4kk lehtitarjous, jossa tilaajalahjana upea Aarikka- putkikassi tai Ivana Helsinki Golden Bambi laukku! Arvo jopa 59€!

Fit lehden voit tilata heinäkuussa neljäksi kuukaudeksi vain hintaan 19,90€! Tämän lisäksi saat upean tilaajalahjan, jonka arvo on jopa 59€! Valitse mieluisin tilaajalahja ja vastaanota joko Ivana Helsinki Golden Bambi laukku tai Aarikan putkikassi!

Sulje

Näytä tarjous

Fit 4kk lehtitarjous, jossa tilaajalahjana upea Aarikka- putkikassi tai Ivana Helsinki Golden Bambi laukku! Arvo jopa 59€!

Fit lehden voit tilata heinäkuussa neljälksi kuukaudeksi vain hintaan 19,90€! Tämän lisäksi saat upean tilaajalahjan, jonka arvo on jopa 59€! Valitse mieluisin tilaajalahja ja vastaanota joko Ivana Helsinki Golden Bambi laukku tai Aarikan putkikassi!

Sulje

Näytä tarjous

Fit lehdestä treenimotivaatiota kesään jopa 45% edullisemmin

Tilaa Fit lehti kolmeksi kuukaudeksi ja säästä 45% tilauksen hinnasta. Saat laadukasta kesälukemista ja motivoit itsesi treenaamaan lehden vinkeillä ja neuvoilla. Lisäksi saat ohjeita hyvään ruokavalioon ja tietysti parhaat tilaajalahjat lehden mukana.

Sulje

Näytä tarjous

Loistava tarjous jolla Fit lehti 2 kuukaudeksi ilmaiseksi 4 kuukauden tilauksen yhteydessä vain 5€!

Säästä jopa 18 euroa. Tilatessasi Fit lehden neljäksi kuukaudeksi, saat kahden kuukauden lehdet vain viidellä eurolla! Saat laadukasta ja inspiroivaa luettavaa jopa puoleksi vuodeksi. Käytä siis hyväksesi tämä Fit tarjous ja tilaa aikakauslehti kotiin. Tämä lehtitilaus tuo motivaatiota urheiluun ja vinkkejä kunnossa pysymiseen.

Sulje

Näytä tarjous

Lisää verkkokauppoja