Fressi24 alennuskoodi ja tarjoukset

Alennuskoodit Fressi24 Suomi toukokuu 2019

Toukokuun Fressi24 tarjous - Kuntosalin ilmainen kokeilu

Näytä tarjous

Fressi24 tarjous jolla kuntosalijäsenyys alkaen vain hintaan 39€/kk

Näytä tarjous

Fressi24 tarjous jolla saat Fressi Trainer tapaamisen ilmaiseksi

Näytä tarjous

Treenaat kaikilla Suomen Fressi24 kuntosaleilla hintaan 49€/kk

Näytä tarjous

Erikoistarjoukset

Fressi24 kuntosali tarjoaa sinulle ilmaisen kokeilujakson sekä ilmaiset introtunnit personal trainerin kanssa. Kuntosalikokeilu ei vaadi sitoutumista, vaan voit lopettaa sen milloin haluat. Introtunneilla personal trainer opastaa kävijöitä laitteiden käytössä.

24h aukiolo

Ei rajoittavia aukioloaikoja. Kuntosali on auki ympäri vuorokauden 365 päivää vuodessa, pyhäpäivät mukaan lukien. Näin ollen voit treenata ihan milloin itse haluat, miten usein haluat tai milloin omaan aikatauluusi parhaiten sopii.

Turvallinen

Kuntosali on panostanut asiakkaidensa turvallisuuteen. Keskuksissa on useita sisäpuhelimilla varustettuja hätäpainikkeita, joilla saat hätätapauksessa yhteyden vartijoihin. Keskuksissa on myös videovalvonta, hälytysjärjestelmä ja tarvittaessa vartijat.

Asiakastili

Pääset kuntosalin verkkosivuilta omalle asiakastilillesi, jonka kautta hallitset itse asiakkuuttasi. Tilin kautta voit muuttaa maksutietojasi, yhteystietojasi, varata trainer –aikoja, seurata treenihistoriaasi ja halutessasi jäädyttää tai lopettaa asiakkuutesi.

Helppo lopetus

Kuntosaliasiakkuudella ei ole sitoutumisaikoja, joten voit lopettaa, milloin haluat. Lopettamisen voit tehdä helposti verkkosivuilla. Huomioi kuitenkin, että jäsenyyteen sovelletaan kuukauden irtisanomisaikaa. Voit käyttää kuntosalia normaalisti irtisanomisajan aikana.

Uuden vuoden Fressi24 tarjous - Kuntosaliasiakkuudesta jopa -22% alennus

Näytä tarjous

Fressi24 kuntosalijäsenyys ilman sitoumusta! Treenaa juuri niin kauan kuin haluat!

Näytä tarjous

Lisää verkkokauppoja