Valikko

Holiday Club alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Holiday Club Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Hyödynnä Holiday Club alennuskoodi jolla saat Villas -huoneistot -15% edullisemmin!

Katso alennuskoodi

Holiday Club alennuskoodi, jolla -10% kaikista kylpylälomista ja loma-asunnoista!

Katso alennuskoodi

Holiday Club tarjous jolla kylpyläloma kesällä alkaen vain 49€ henkilöltä!

Näytä tarjous!

Holiday Club Angry Birds -lomat huipputarjouksia joilla säästät -15% majoituspaketin hinnasta!

Näytä tarjous!

Vuokraa Holiday Club Villas loma-asunto super edullisesti! 2vrk alkaen 49e/hlö!

Näytä tarjous!

Virkistävät Holiday Club kylpylälomat nyt alkaen vain 39€ - säästä jopa -35% päivän hinnasta

Näytä tarjous!

Holiday Club- avain elämäsi parhaisiin loma-elämyksiin ja kokemuksia kotimaan matkailusta

Kun kaipaat pakoa arjesta ja haluat nauttia rentouttavista loma-aktiviteeteista Holiday Club loma-kohteet ovat täydellinen kohde sinulle. Valikoimasta löydät ihania kylpylälomia, upeasti varusteltuja huoneistoja aivan laskettelukeskusten ytimessä sekä valtaisia lomamökkejä luonnon helmassa järven rannalla. **Suomen kylpylät, **kuten Saimaa, Saariselkä, Katinkulta ja muut Spa kohteet tarjoavat sinulle mahtavat puitteet ja ketjun kylpyläloma tarjoukset pitävät huolen, että saat lomasi parhaaseen hintaan.

Holiday Club resorts - täydellinen pakotie arjesta

Nauti pohjoisen tunnelmasta tai yhdistä kaupunkiloma ja kylpyläloma majoittumalla ihanissa kylpyläkohteissa ympäri Suomen. Löydät yli kymmenen vaihtoehtoa Suomesta sekä ulkomailta.

Upeat kylpylälomat, modernit hotellit ja tyylikkäät loma-asunnot

Saimaan kauneutta ja loistavat harrastusmahdollisuudet tarjoileva Holiday Club Saimaa sijaitsee Lappeenrannan vieressä, Itä-Suomessa. Upea lomakeskus kylpylän, hotellin ja loma-asuntojen muodostamana tarjoaa mahtavat puitteet eri aktiviteeteille kuten golf, uinti tai keilaus. Tutustu myös uutuuskohteena avattuun Punkaharju resort kylpylään, jonka yhteydessä toimii myös kymmenen kaunista loma-asuntoa.

Kylpyläbreikki kaupungin kupeessa on mahdollista varaamalla huone joko Holiday Club Tampere tai Caribia kohteista, joissa voit rentoutua Suomen suurimpien kaupunkien tuntumassa. Upea vaihtoehto yhdistää kylpyläloma - ja edullinen kaupunkiloma Suomessa.

Halutessasi matkustaa lähemmäs lapin uniikkia luontoa, voit valita yhden hiihtokeskuksien kylpyläkohteista. Pohjoisen eksotiikkaa ja ulkoiluaktiviteetteja tarjoavat Holiday Club Katinkulta Vuokatissa, Holiday Club Saariselkä, Holiday Club Salla sekä Kuusamo, joka tunnetaan myös nimellä ** Kuusamon tropiikki**. Luonnonrauhan ja kylpyläosaston lisäksi löydät kunkin kohteen yhteydessä Villas-huoneistot ja Loma-asuntoja, jotka ovat oiva vaihtoehto kun kaipaat enemmän tilaa.

Villas- huoneisto ja upeat lomamökit

Luksusvarustellut, uudet tyylikkäät huoneistot ja eri kokoiset mökit ja loma-asunnot löydät 12 eri paikkakunnalta. Kylpylöiden yhteydessä sijaitsevien huoneistojen, kuten Holiday Club Saimaa, Tampere, Katinkulta, Kuusamo tai Saariselkä lisäksi yritys vuokraa hulppeita loma-asuntoja mm. Himoksella, Pyhällä sekä ihanissa kesämatkailukohteissa mm. Punkaharjulla, Naantalissa ja Kalajoella.

Ulkomaan kohteet - Varaa Golf loma tai kylpyläloma Euroopassa

Holiday Club resorts palvelee asiakkaitaan Suomen lisäksi suomalaisten suosikki lomakohteissa Espanjassa sekä Ruotsissa. Miltä kuuloistaisi Golf-loma aurinkorannikolla tai koko perheen lasketteluviikko upeassa Åressa? Sivuston kautta varaat helposti huoneistosi myös ulkomaan lomaasi varten.

Vaihtuvia kylpylätarjouksia, kampanjakoodi ja säästöä tuova alennuskoodi kaikkeen lomailuun

Holiday Club sivustolta löydät paljon erilaisia kampanjoita ja alennuksia sekä vaihtuvia tarjouksia koko vuodelle. Loma-asuntojen osakkaille ja rekisteröityneille kanta-asiakkaille on tarjolla lisäksi erilaisia viikko tarjouksia ja alennuksia. Nappaa vaikkapa edullinen tutustumisloma ja kokeile olisiko sinusta loma-osakkaaksi esim. Katinkulta tai Saimaa kylpylöihin.

Saleduck etsii sinulle Holiday Clubin parhaat loma tarjoukset ja huokeimmat alennuskoodit, jotta voit varata majoituksen entistä edullisemmin. Saleduck.fi sivusto kokoaa parhaat tarjoukset samalle sivulle, jotta sinulla jää enemmän aikaa lomailuun. Edullisen loman varaaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa! Nappaa paras alekoodi tai kampanjakoodi ja syötä se varausvaiheessa. Näin tiputat helposti jopa -20% majoituksesi hinnasta.

Holiday Club varaaminen

Voit varata kylpylälomasi, loma-asuntosi tai huoneiston suoraan internetistä. Heti tilauksen jälkeen saat varauksestasi vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksutavaksi verkkokaupassa voit valita Nordean, Danskebankin, Op-pankin tai S-pankin verkkomaksun. Luottokorteista sivusto hyväksyy verkkomaksamiseen Visa ja Mastercard kortit. Tutustu myös Holiday Clubin myöntämään Lomaluottoon jolla voit maksaa majoituksesi osissa. Muista syöttää kampanjakoodi tai varaustunnus sille varattuun kenttään.

Varaus - ja peruutusehdot

Varaus on sitova sen tekohetkestä alkaen. Kylpylähotelleissa huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen ja ne tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Loma-asuntojen ja Villas-huoneistojen sisäänkirjautumis - ja luovutusajat vaihtelevat kohteittain. Voit tarkistaa huoneiden luovutusajat Holiday Club internet-sivustolta.

Yksityiskohtaiset toimitus- ja peruutusehdot löydät tilauksen teon yhteydessä sekä tilausvahvistuksesta.

P.s. Etsiessäsi etuja yrityksellesi tutustu myös Holiday Club yrityspalvelu konseptiin. Lisätietoja saat nettisivuilta tai asiakaspalvelusta. Suomen paras kylpylä on mitä parhain yöpymiskohde myös työmatkalaiselle

Holiday Club alennuskoodi jolla 3 yön kylpyläloma koko perheelle yhteensä vain 120€!

Katso alennuskoodi

2 yötä Tampereen Kylpylässä tai Turun Caribiassa alkaen vain 69€ - käytä Holiday Club alennuskoodi!

Katso alennuskoodi

Holiday Club alennuskoodi jolla 3 yön tutustumisloma kylpylässä alkaen vain 90€!

Katso alennuskoodi

Holiday Club alennuskoodi jolla 2 yötä Saimaa kylpylähotellissa koko perheelle alkaen vain 49€!

Katso alennuskoodi

Kylpyläloma Vappuna Holiday Club Saimaassa tai Caribiassa alkaen vain 59€ yöltä - käytä Holiday Club tarjous!

Näytä tarjous!