Valikko

Ifolor alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Ifolor Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Meillä ei valitettavasti ole yhtään voimassa olevaa alennuskoodia verkkokaupalle

Ifolor kuvapalvelu laittaa omat kuvasi valitsemiisi tuotteisiin

Ifolor Oy on kuvapalveluyritysten edelläkävijä ja yksi arvostetuimmista verkkokaupoista Suomessa. Täältä voit tilata suosikkikuvistasi perinteiset valokuvat, kuvakirjat, kuvakortit, kalenterit sekä sisustustuotteet, kuten canvas taulut. Ikuista elämäsi tärkeät hetket laadukkaisiin ja hyvännäköisiin kehyksiin tai kuvakirjoihin. Ifolor tuotteet ovat suosittuja lahjaideoita sekä rakastettuja hankintoja. Tilaa valokuvia netistä, jotta voit ihailla mestariotoksiasi seinältä tai kuva-albumista milloin tahansa. Ifolor kirja on suosittu lahja sekä oman perheen kesken, että läheisille ystäville. Kirjaan on helppo tallentaa yhteiset muistot esimerkiksi lomamatkalta ja laittaa ne yksiin kansiin nopeasti. Tilaa nyt siis valokuvakalenteri, canvas taulu tai lukuisat muut tuotteet Ifolor verkkokaupasta. Teetä taulut omasta kuvasta ja pakkaa lomamuistot yksiin kansiin, Ifolor auttaa kaikissa tilanteissa.

Omien kuvien teettäminen

Persoonalliset kuvatuotteet voit helposti suunnitella itse kätevän ifolor.fi työkalun avulla, valitse vain haluamasi kuva, malli ja teksti. Valokuvien teettäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa, sillä nyt saat kaikki haluamasi kuvat kotiin toimitettuna nopeasti ja edullisesti. Valitse parhaat päältä ja Ifolor kehittää kuvat puolestasi. Huippulaatuiset kuvatuotteet ovat myös loistava lahjaidea! Teetä canvas-taulut hääkuvista, kuvakirja lomamatkasi tapahtumista tai vaikka kuvallinen muki lahjaksi läheisillesi. Kuvamuki on suosittu vaihtoehto varsinkin Isänpäivänä!

Ifolor kampanjakoodi edullisempiin ostoksiin

Saleduck etsii sinulle parhaat alekoodit ja tarjoukset, joiden avulla kuvatuotteiden tilaaminen on entistäkin edullisempaa. Katso vain ajankohtainen Ifolor kampanjakoodi ennen ostoksiasi ja voit säästää helposti! Hyödynnä Ifolor alennuskoodi tilatessasi tuotteita tältä sivustolta. Paras ajankohtainen tarjous voi pudottaa tilauksesi hintaa suuresti. Säästä rahaa tilaamalla valokuvat tämän palvelun kautta. Ota vain Ifolor etukoodi talteen, ja suuntaa valokuvaostoksille. Olipa tarpeenasi sitten canvastaulu tai uusi kamera, kaikki onnistuu Saleduck -sivuston kautta eduillisemmin.

Valokuvat netistä kaikkiin tuotteisiin

Tilaa kuvistasi kirja, kalenteri, kiitoskortit, joulukortit, ja paljon muita tuotteita. Voit ilahduttaa ystäviä ja sukulaisia Ifolorin kuvaratkaisuilla. Lähetä joulukortti valokuvasta, tai teetä sisustustaulut ja julisteet lempikuvistasi. Anna digikuvillesi uusi elämä ja kaiva ne esiin kovalevysi kätköistä. Tilaamalla joulukortit netistä ja teettämällä ne omista kuvistasi, teet lähtemättömän vaikutuksen kortin saajaan ja helpotat myös omaa elämääsi. Kuvien teetättäminen netissä onnistuu helposti. Tilaa kuvia tai tee valokuvasta taulu tämän helpon ohjelman avulla. Ifolor sivuston tilausohjelma auttaa sinut helposti alkuun kuvien teettämisessä. Canvastaulu omasta kuvasta tekee kodistasi juuri sinun näköisen, onhan kyseessä sinun kuvasi.

Kuvakirjat itselle tai lahjaksi

Ifolor kuvakirja on loistava keino ikuistaa perheen lomamuistot tai vaikka koota yhteen hääkuvat. Kuvakirja on helppo pitää tallessa, ja sitä voi syventyä selailemaan aina kun huvittaa. Kuvakirjan luominen netissä on helppoa, lataa vain Ifolor Designer ohjelma koneellesi, ja lisää kuvat niille varattuihin kohtiin. Tilaa valokuvakirja Ifolor sivustolta ja kerää kaikki lempikuvasi yksien kansien väliin.

Muut tuotteet kuten kuvalahjat tekevät juhlapyhistä helpompia

Teetä kiitoskortti lakkiaisjuhlien vieraille tai tilaa kalenterit netistä omilla kuvilla koristettuina. Tiesitkö, että omista kuvista voi teettää myös hiirimaton tai vaikka puhelimen suojakuoret. Puhelimen kuoret ja hiirimatto ovatkin oivia lahjaideoita esimerkiksi nuorille sukulaisille, jotka ovat mukana tekniikan kehityksessä. Valitse tämän verkkokaupan selkeät ja edulliset palvelut ja säästä hinnassa. Saat kauniita ja omaperäisiä valokuvatuotteita moneen tarkoitukseen. Omista kuvista teetetyt kiitoskortit ja joulukortit ihastuttavat ja ovat persoonallinen valinta. Sisustus, ilahduttaminen, lahjat. Mikä ikinä tarpeesi onkin, Ifolor pyrkii auttamaan edullisesti ja vaivattomasti.

Pilvipalvelu kaikille kuvillesi

Mikäli kuulut niihin ihmisiin, joiden valokuvien arkistointi on sekavaa ja epäjärjestelmällistä, hanki helppo ratkaisu ongelmaan ja tallenna kuvat pilvipalveluun. Ifolorin sivuilta löydät inspiraatiota ja ohjeita siihen, kuinka löydät parhaimman pilvipalvelun omille kuvillesi helposti ja vaivattomasti. Pilvipalvelun avulla kuvien tallennus, jakaminen ja varmuuskopiointi onnistuu vaivatta. Suuntaa Ifolor verkkokauppaan ja lue lisää! Rekisteröidy maksullisen tai ilmaisen pilvipalvelun käyttäjäksi ja järjestä vihdoin kaikki kuvat selkeään järjestykseen. Ifolor auttaa sinua jokaisessa tilanteessa ja antaa yksityiskohtaiset ohjeet erilaisten pilvipalveuiden käyttöön.

Ifolor kokemuksia

Tuhannet käyttäjät tilaavat Ifolor verkkokaupasta apua kuvatarpeisiinsa. Näin he varmistavat onnistuneet lahjat ja laadukkaat tuotteet edullisesti moniin tilanteisiin. Tutustu verkkokauppaan ja liity iloisten ja tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Ifolor hinnasto ja toimitusaika

Ifolor.fi tuotteilla on täysi 100% tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen sinulle toimitettuihin tuotteisiin, voit palauttaa ne veloituksetta 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Verkkokaupan asiakaspalvelu auttaa mielellään, mikäli tilaaminen herättää kysyttävää. Tilauksen toimitusajat ovat nopeita ja luotettavia. Kuvatuotteet on helppo suunnitella verkkosivuston tarjoamilla ohjeilla. Tutustu palvelujen hintoihin ja yksityiskohtiin sivustolla ja tilaa lempikuvasi kotiin.

Kokemuksia verkkosivuston käytöstä

Jo tuhannet suomalaiset ovat teettäneet kuvat netissä tai tilanneet mahtavat kuvakirjat ja kuvalahjat tästä verkkokaupasta. Hinnasto on vähintäänkin kohtuullinen, eikä kuvien teettäminen netissä käy kalliiksi. Designer -tilausohjelma on helppokäyttöinen, ja omat kuvat on helppo järjestää haluamaansa järjestykseen esimerkiksi kuvakirjaan. Kuvakirjaa tai kuvalahjaa parempaa lahjaideaa et keksi! Persoonallinen lahja ihastuttaa varmasti lahjan saajasta riippumatta, eikä lahjan tarvitse käydä edes kalliiksi kun tilaat sen täältä!

Eksklusiivinen Ifolor alennuskoodi jolla canvas-taulut -20% alennuksella!

Katso alennuskoodi

Käytä Ifolor alennuskoodi ja saat tilauksestasi -25€ alennuksen!

Katso alennuskoodi

Ifolor alennuskoodi vähentää -10€ tilauksestasi!

Katso alennuskoodi

-5€ alennus tilauksen loppusummasta käyttämällä Ifolor alennuskoodi!

Katso alennuskoodi

Eksklusiivinen Ifolor alennuskoodi vähentää -20% Deluxe kuvakirjoista!

Katso alennuskoodi