Valikko

Iittala Store alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Iittala Store Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Birds by Toikka -tuotteita jopa -35% Iittala Store tarjouksella!

Näytä tarjous!

Iittala Store tarjous jolla Kastehelmi astiat alkaen vain 10€!

Näytä tarjous!

Arabia ja Iittala astiat jopa -70% edullisemmin - hyödynnä Iittala Store tarjous!

Näytä tarjous!

Iittala Store on jokaisen suomalaisen kodin sydän

Iittala Store on se sisustuskauppa, jonka avulla suomalainen koti saa sille ominaisen tyylikkään ilmeen. Suomalainen design on vahvasti esillä kaupan klassisessa muotoilussa ja valikoimasta löytyvät kaikki Iittalan ikoniset tuotteet. Mikäli kotisi vaatii uusia asioita tai sisustustuotteita, Iittalan avulla onnistut tyylikkäästi ja löydät yhtenäiset, sisustukseen sopivat astiat ja muut sisustuksen helmet helposti ja nopeasti. Virallinen Iittala Store verkkokauppa toimittaa tuotteet varmasti ja turvallisesti, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin lisää tilaa kaappiin uusille, tyylikkäille astioille.

Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat kaikkien tuntemat ja rakastamat brändit kuten Iittala, Arabia sekä Hackman. Koti ei ole koti ilman tyylikästä suunnittelua ja sitä saat Iittala Storesta jokaiseen makuun. Ei ole väliä onko tarpeenasi Teema astiat tai Angry Birds kahvimukit, kaikki on vain muutaman klikkauksen päässä.

Iittala on suomalaisen designin helmi

Jokainen tuntee Iittalan. Eikä syyttä, maailmankuulut suunnittelijat kuten Alvar Aalto ja Tapio Wirkkala ovat päästäneet luovuutensa valloilleen ja suunnitelleet ajattomia astioita ja koristeita kaikkien rakastamalle brändille. Iittala Teema on klassinen astiasarja, joka sopii kursailemattoman yksinkertaisuutensa ansiosta lähes jokaiseen talouteen. Monipuolisista värivaihtoehdoista on helppo valita tyylikäs ja omaan sisustukseen sopiva väri jokaiselle astialle. Mikäli taloudesta löytyy jo Teema lautanen, seuraavaksi kannattaa ottaa syyniin Iittala lasit! Viime vuosien hittituotteeksi noussut Iittala Essence lasisarja tuo tyyliä jokaiseen kotiin, sillä nämä olutlasit, viinilasit, juomalasit ja shamppanjalasit ovat yksinkertaiset kauniita suurilla muodoillaan. Kun puolestasi kaipaat hieman leikittelevämpää tyyliä yhdistettynä miellyttäviin väreihin, kannattaa katsastaa Iittala Kastehelmi astiasarja. Nämä klassiset lautaset, lasit, kulhot ja muut kodin luottotuotteet ovat miellyttäviä kädessä ja tuotteiden suunnittelu miellyttää myös silmää. Iittala Taika on taas oikea sarja heille, jotka haluavat astioiltaan hieman enemmän. Huippusuunnittelijoiden suunnittelemat kuvat kohtaavat kaksi eri maailmaa, mikä luo astioihin syvän ja taiteellisen tarujen fantasiamaailman! Olipa kotisi tyyli sitten pelkistetty tai leikittelevä, Iittala astiat sopivat lähes jokaiseen tyyliin ja makuun. Laadukkaat tuotteet kestävät myös aikaa ja kulutusta paremmin kuin tusinatuotteet.

Arabia yhdistää leikin ja tyylikkään suunnittelun

Ehkä yksi Suomen historian eniten kohua herättäneistä astioista on klassisen Arabia -brändin valmistama. Kuuluisat Muumimukit herättävät suuria tunteita ja ovatkin tuhansien kotien suosikkiastioita ympäri maata! Myös muut Arabia kahvikupit edustavat hieman leikittelevämpää tyyliä ja värikkäitä kuoseja, jotka ovat yhdistetty käytännölliseen ja miellyttävään suunnitteluun. Arabia kannu on monen kesäisen ruokapöydän keskipiste ja muut pirteät Arabia astiat varmistavat entistäkin maistuvamman ruoan vaikka koko suvulle. Kodin sisustus on pienistä asioista kiinni ja Arabia tietää kuinka pienistä. Hauskat kuosit ja lukemattomat taideteokset astioissa ovat kuin kodin pieniä aurinkoja varsinkin talven pimeinä aikoina.

Hackman aterimet kestävät vaikka sukupolvelta toiselle

Kun haluat löytää laadukkaat ja aikaa kestävät veitset ja haarukat, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Hackman on Iittala Storen laatumerkki, jonka tuotteet ovat tunnettuja erittäin korkeasta laadustaan. Hackman aterimet kattavat monia tuotesarjoja, joista on helppo valita ruokailuvälineet modernimpaankin sisustukseen. Muumiaterimet ovat olleet yksi verkkokaupan hiteistä ja soveltuvatkin täydellisesti varsinkin lapsiperheiden käyttöön.

Iittala Store sisustustuotteet ovat tunnettuja ympäri maailmaa

Iittala Store ei koostu pelkistä astioista. Lukuisat, maailmallakin tunnustusta saaneet sisustustuotteet hurmaavat suomalaisia ympäri maata. Alvar Aalto -kokoelman kynttilälyhdyt kuuluvat lähes vakiosisustukseen monissa kodeissa, vaan löytyypä valikoimasta myös kynttilänjalat sekä taide-esineet! Birds by Toikka on sarja, jonka tuotteita tulisi löytyä lähes jokaisesta suomalaisesta taloudesta, sillä näin ajatonta tyyliä on vaikea löytää muualta.

Iittala tarjoukset

Muista aloittaa ostosten teko Iittala Storessa aina Löydöt -sivulta. Lukuisat tarjoukset viimeisistä tuotteista ja vaihtuvat tuote-edut tekevät ostosten teosta miellyttävää, sillä enää tilaajan ei tarvitse maksaa täyttä hintaa. Ja mistäs sitä tietää, etsimäsi tuote saattaa löytyä tältä osastolta huomattavasti normaalia edullisemmin.

Käytä Iittala Store alennuskoodi ja huikeat tarjoukset tyylikkääseen sisustukseen

Saleduck tuntee suomalaisten maun aivan kuten Iittala Storekin. Listaamme sivustollemme suomalaisten rakastamien brändien ja verkkokauppojen parhaimmat tarjoukset sekä alennukset päivittäin, jotta kuluttajat voisivat tehdä ostoksia edullisemmin ja enemmän. Mahdollinen Iittala Store alennuskoodi saattaa tehdä tilaamisesta todella miellyttävää kun budjetti riittääkin suunniteltua pidemmälle. Sivuiltamme on helppo löytää alennuskoodi myös muuhunkin tarkoitukseen, mikäli sisustus ei ole tämän hetken akuutein tarve. Onko tarpeenasi löytää uudet kahvimukit, Aalto maljakko tai täydellisiä lahjaideoita uuteen kotiin? Saleduck ja Iittala Store auttavat, aina edullisesti.

Iittala Store kokemuksia

Tuhannet ja tuhannet suomalaiset tilaavat Iittala, Arabia ja Hackman -tuotteet virallisesta Iittala Storesta. Tämä verkkokauppa takaa aina sujuvan palvelun, luotettavat verkkosivut ja uusimmat tuotteet ensimmäisenä. Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja tee tilaus Iittala Store verkkokaupassa. Asiakkaat kertovat kuinka helppoa ostosten tekeminen on, sillä esimerkiksi Muumimukien hinnat vaihtelevat kaupasta riippuen, eikä asiakas tiedä aina saavansa alkuperäistä tuotetta. Iittala Storessa tätä huolta ei ole, sillä oli kyseessä sitten Muumimukit, Mariskooli tai Teema, kaikki tuotteet ovat aitoja ja alkuperäisiä, Iittala laatua edustavia astioita. Iittala Store on loistava sisustusliike, josta jokainen suomalainen löytää jotain.

Iittala Store toimitus ja maksutavat

Toimitusaika tuotteille on keskimäärin noin 2-5 arkipäivää. Postikulut vaihtelevat lähetysmuodosta riippuen 2,90€ ja 10€ välillä. Toimituskulut ovat aina samat pakettien painosta tai määrästä riippumatta, toimitusmuoto ratkaisee. Voit maksaa tilauksen kaikilla suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard -maksukorteilla, MobilePay -maksulla, Myiittala-etusetelillä sekä laskulla tai erämaksulla.

Iittala Store asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen Iittala Store asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla. Saat aina ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua kysymyksissäsi liittyen Iittala Storeen tai sen tuotteisiin.

Uusi Muumimuki "Muumilaakso" vain 29,90€ Iittala Store tarjouksella!

Näytä tarjous!