Valikko

Lomamatkat alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Lomamatkat Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Päivän tarjous Lomamatkat verkkokaupassa alkaen vain 300€

Näytä tarjous!

Säästä jopa -50% äkkilähdöistä Lomamatkat sivustolla - käytä huikea matkatarjous!

Näytä tarjous!

Lapset lomalle mukaan jopa -50% alennuksella Lomamatkat sivustolta!

Näytä tarjous!

Oletko lomamatkan tarpeessa? Varaa edulliset Lomamatkat helposti netistä

Lomamatkat -sivustolta suomalaiset löytävät lempilomansa vain muutamalla klikkauksella. Onko sinun juttusi lepoon keskittyvä rantaloma, retkiä ja seikkailuja sisältävä aktiiviloma tai kaipaatko kenties jotain lapsiperheille tai pelkästään aikuiseen makuun? Suomalaisten lempikohteet löydät täältä, samoin kuin matkatarjoukset sekä kesäksi, että talveksi. Voit valita lähtökentän useista Suomen lentokentistä. Olipa kohteesi sitten Espanja, Kreikka, Kroatia, Thaimaa tai Turkki, takaamme, että tulet viihtymään! Tämä on helppo ja selkeä sivusto, josta jokainen voi varata itselleen matkan aurinkoon. Vertaa lennot ja varaa mahtavat kaupunkilomat kun haluat loistavia shoppailumahdollisuuksia. Varaa hotelli helpommin kuin koskaan ja ota äkkilähtö etelän lämpöön rentoutumaan!

Lomamatkat.fi etsii sinulle parhaat hotellit ja löydät kätevästi halvat lennot Eurooppaan, haluamasi kohteeseen!

Edulliset lomamatkat Kuopiosta, Oulusta sekä muista Suomen kaupungeista

Tältä verkkosivustolta hankit edulliset lennot tai lento ja hotelli -pakettimatkat, sillä www.lomamatkat.fi on edullinen lomanvaraussivusto suomalaiseen makuun. Lisäksi voit varata all inclusive matkat tai äkkilähdöt helposti samalta sivustolta. Katso kauden uutuudet ja lomasuositukset ja varaa itsellesi sopivin vaihtoehto. Lähtöpaikkoina ei tarvitse edes olla Helsinki vaan lomalle voit lentää suoraan omasta kotikaupungista! Valitse lähtökaupungiksi vaikkapa Kuopio, Jyväskylä tai Joensuu ja lennä etelään ilman vaihtoja! Halvat matkat onnistuvat kun käytössäsi ovat lukuisat lentotarjoukset ympäri Suomea!

Jos kotikaupungissasi ei ole lentokenttää, hyödynnä liityntäkuljetus ja varaa bussikuljetus suoraan lentokentälle. Vältä ruuhkassa istuminen ja vaihda vapaalle jo kotikentältä. Liityntäkuljetusbussit liikennöivät ainakin Porista, Kuopiosta, sekä Vaasasta.

Lomamatkat alennuskoodi tai ajankohtainen tarjous

Matkatoimisto Lomamatkat tarjoaa edulliset matkat kymmeniin eri kohteisiin. Varaa lomalennot tai hyödynnä nopeat lähdöt ja voit säästää kymmeniä euroja perheesi lomamatkan hinnassa. Lisäksi löydät vaihtuvat tarjoukset valituista kohteista helposti etusivulta. Kampanjakoodi sekä tarjoushintaiset kohteet ja muut uutiset voit halutessasi tilata myös sähköpostitse. Koodi ja monipuoliset hotellitarjoukset saattavat mahdollistaa sinulle halvat hotellit ja näin saat matkastasi myös enemmän irti kun rahaa jää enemmän itselle.

Saleduck auttaa sinua säästämään lomamatkoissasi. Ota täältä talteen Lomamatkat alennuskoodi kun varaat seuraavaa lomaasi. Saat muutkin matkatarjoukset ja alennukset Saleduckilta vain muutamalla klikkauksella. Valitse sopivin tarjous tai hyödynnä alekoodi ja matkasi hinta putoaa silmänräpäyksessä!

Lennot, rantalomat sekä paljon muuta Lomamatkat sivustolta

Matkatoimisto netissä tarjoaa sinulle upean, kymmenien kohteiden valikoiman. Löydä paras hotellitarjous tai varaa unohtumaton kiertomatka toinen toistaan upeammista lomakohteista. Halutessasi henkilökohtaista apua vieraile Lomamatkat toimistoissa kaupungeissa kuten Lappeenranta, Seinäjoki, Pori tai Rovaniemi. Varaa etelänmatkat vain muutamalla klikkauksella ja vietä vaikka nopea viikonloppuloma auringon alla!

Halvat äkkilähdöt

Lomamatkat tarjoaa äkkilähdöt etelään, niin kuin myös etuja matkan ajoissa varaaville. Kun olet ajoissa liikkeellä, saatat saada ennakkovaraajan etuja ja matkustat edullisemmin. Mikäli olet spontaani ihminen ja haluat säästää lomamatkoissa, edulliset äkkilähdöt ovat paras keino varata matkat. Saat lomamatkat ja äkkilähdöt Oulusta, Helsingistä tai vaikka Vaasasta halvemmalla kuin tavallisesti. Käytä hyväksesi spontaanin varaajan etu ja lennä lämpimään. Halvat lennot ja hotellit ovat valittuna valmiiksi tai voit räätälöidä matkan oman mielesi mukaan. Turkin matkat tai rantaloma voi olla jopa satasia halvempi kuin normaalisti! Hintavertailu onnistuu matkatoimiston sivuilla helposti ja pian pääset kokemaan maailman kuuluisimmat nähtävyydet. Edulliset hotellit löytyvät myös helposti, joten varaa kaikki nyt yhdeltä sivulta valmiiksi ja keskity matkan suunnitteluun.

Ylelliset unelmalomat

Jos kaipaat täydellistä rentoutumista arjen keskelle, varaa all inclusive lomamatka päästäksesi löhöilemään auringon ja palmujen alle raikkaita drinkkejä siemaillen. Nauti viiden tähden hotellin tarjonnasta uima-altaineen ja puhtain valkein lakanoin. All inclusive vaihtoehto sopii hyvin myös lapsiperheille. Valikoimasta voit aina valita rantalomat tai etelän matkat luonnollisesti ilman aterioita. Perhelomat voi varata Lomamatkat sivustolta, ja näin myös vanhemmat pääsevät rentoutumaan. Katso lomasuositukset sivustolta ja tiedät minne on parasta matkustaa perheen kanssa. Vertaa hotellit ja varaa ylellisin vaihtoehto huomattavasti edullisemmin kuin aikaisemmin. Hotellivaraus on helppo tehdä eikä sinun tarvitse huolehtia hotellin laadusta, täältä löydät aina laadukkaat hotellit.

Aktiivilomat

Niille, jotka eivät halua viettää lomaa rannalla makoillen, Lomamatkat tarjoaa aktiivilomia joilla pääset tekemään ja kokemaan enemmän. Lähde vuorikiipeilemään tai vaikka purjehtimaan. Alppien vaellusreitit kutsuvat ja Välimeren sininen vesi vain odottaa matkustajia. Jos haluat saada mahdollisimman paljon irti lyhyessä ajassa, laita varaukseen kiertoloma, jolloin näet jopa seitsemän kohdetta yhdellä kertaa. Varaa lennot netistä ja lähde reippailemaan ulkomaille!

Monipuoliset risteilyt suomalaiseen makuun

Lomamatkat verkkosivusto tarjoaa myös monipuoliset risteilyt Helsingistä. Olipa kyseessä sitten hotellimatka Tallinnaan tai Karibian risteily, täällä on mistä valita. Lähde laivalla Viroon ja vietä päivä Tallinnassa. Loman ei aina tarvitse kestää viikkoja, ota alle Tallinnan risteily ja rentoudu vaikka vain yhden päivän ajan!

Lomamatkat kokemuksia ja varaaminen

Tällä sivustolla varaus on selkeää ja yksinkertaista. Klikkaa haluamasi lomamatka ostoskoriin ja valitse haluamasi matkustuspäivät ja matkustajien määrä. Lomamatkat hoitaa kaiken muun puolestasi, jolloin pääset nauttimaan matkastasi ilman huolia. Matkan varaus ja peruutus on helppoa tämän lomantarjoajan kautta. Lomamatkat toimii verkossa tehokkaasti, ja sen tarjonta on monipuolisempaa, kuin mitä monet muut matkatoimistot pystyvät tarjoamaan. Tutustu sivuston tarjontaan ja voit unohtaa aikaa vievät hintavertailut. Täällä kaikki on valmiiksi sinulle valikoitu. Liity tuhansien tyytyväisten turistien joukkoon ja anna lomamatkojen tarjota sinulle unohtumattomia kokemuksia.

Asiakaspalvelu

Tavoitat Lomamatkat asiakaspalvelun puhelimitse, sähköpostilla sekä verkkosivujen chat-toiminnolla.

Lomamatkat alennuskoodi jolla -50€ alennus matkoista Legolandiin sekä 73€ arvoinen LEGO tuotepaketti!

Katso alennuskoodi

Kaikki all inclusive -hotellit jopa -300€ alennuksella Lomamatkat verkkokaupan tarjouksella!

Näytä tarjous!

Kaupunkilomat jopa -150€ alennuksella käyttämällä Lomamatkat tarjous!

Näytä tarjous!

Lomamatkat tarjous jolla rantalomat nyt jopa -200€ alennuksella!

Näytä tarjous!

Naistenpäivän tarjous Lomamatkat verkkokauppaan jolla kiertomatkat -350€ alennuksella!

Näytä tarjous!