Photowall alennuskoodi ja tarjoukset

Alennuskoodit Photowall Suomi heinäkuu 2020

Kuvatapetit seinällesi alkaen vain 29€/m2 sadoista eri vaihtoehdoista Photowall tarjouksella

Näytä tarjous

Ilmainen toimitus kaikille tuotteille käyttämällä Photowall tarjous

Näytä tarjous

Photowall tarjous - Ihastuttava Muumi tapetti vain 33€/m2

Näytä tarjous
Ilmainen toimitus

Maksat vain tuotteista. Verkkokaupan tuotteilla on aina ilmainen toimitus. Näin voit vaivatta ja rauhassa tilata verkosta haluamasi tapetit tai taulut kotiisi huolehtimatta ylimääräisistä kuluista. Verkkokauppa maksaa ne puolestasi.

Nopea toimitus

Verkkokaupan tuotteilla on nopea toimitus, joten et joudu odottaa tilaustasi kauan. Tilaamasi tuotteet lähetetään aina seuraavana arkipäivänä. Saat lähetyksestä vahvistuksen sähköpostitse ja ohjeet lähetyksen seuraamiseen. Photowall toimitusaika on vain 1-4 arkipäivää.

Tyytyväisyystakuu

Photowall takaa asiakkaiden tyytyväisyyden. Jos muutat mieltäsi tilauksen suhteen, käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteilla on myös vuoden takuu ja 3 vuoden reklamaatio-oikeus. Virheelliset tai vahingoittuneet tuotteet voi palauttaa kuluitta.

Ympäristöystävällinen

Kaikki Photowall tapetit ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Tapetit tuotetaan verkkokaupan kotimaassa Ruotsissa, jotta tuotantoa ja työolosuhteita on helpompi valvoa. Lisäksi tuotteet valmistetaan tilauksesta, jolloin ei synny pois heitettävää ylijäämää.

Maksutavat

Verkkokauppa tarjoaa sinulle monipuoliset ja turvalliset maksutavat. Käytössä ovat yleisimmät luottokortit, verkkopankkimaksu, PayPal, SoFort sekä lasku ja kuukausittainen osamaksu. Laskulla on 14 vrk maksuaika, eikä siihen lisätä laskutuslisää.

Best Photowall alennuskoodi Voucher

Top 5 Photowall voucher & promo codes Discount Valid till
Kuvatapetit seinällesi alkaen vain 29€/m2 sadoista eri vaihtoehdoista Photowall tarjouksella Alk. 29€/m2 01/08/2020
Ilmainen toimitus kaikille tuotteille käyttämällä Photowall tarjous Ilmainen toimitus 01/08/2020
Photowall tarjous - Ihastuttava Muumi tapetti vain 33€/m2 33€/m2 01/08/2020
Säästä -25% käyttämällä Cyber Monday Photowall alennuskoodi! -25% Päättynyt
Black Friday Photowall alennuskoodi: Säästä -25% ostoksestasi! -25% Päättynyt

Säästä -25% käyttämällä Cyber Monday Photowall alennuskoodi!

Suositut kuvatapetit, canvas-talut ja muut printit saat nyt -25% edullisemmin käyttämällä Cyber Monday Photowall alennuskoodi! Sisusta kotisi tapetilla tyylikäs tehosteseinä Photowall tapeteilla tai teetä upea tapetti omasta valokuvastasi. Kuvatapeteilla ja canvas-tauluilla luot kodistasi persoonallisen näköisen.

Sulje

Katso alennuskoodi

Black Friday Photowall alennuskoodi: Säästä -25% ostoksestasi!

Nyt kannattaa sisustaa kodin seinät upeilla kuvatapeilla, sillä käytössäsi on huikea Black Friday Photowall alennuskoodi, jolla saat -25% alennusta koko ostoksestasi. Suunnittele oma kuvatapetti tai teetä tapetti vaikka omasta valokuvastasi. Kuvatapetit ovat myös suosittu lastenhuoneen sisustusidea.

Sulje

Katso alennuskoodi

Sisusta canvastauluilla! Photowall sivustolta taulut alkaen vain 47€!

Ammottaako kotisi seinät tyhjyyttään? Kokeile sisustaa canvastaululla! Suunnittele oma canvastaulu tai valitse jokin valmis upea taulu Photowall verkkokaupan valikoimasta! Nyt saat laadukkaat canvastaulut netistä tilattua vain alkaen hintaan 47 euroa. Canvastaulu on toimii myös hyvänä lahjaideana.

Sulje

Näytä tarjous

Tilaa ilmaiset Photowall tuotenäytteet tapeteista ja sisusta!

Sisusta kotisi uuteen uskoon inspiroivilla mittatilaus tapeteilla ja tauluilla. Käyttämällä Photowall tarjouksen saat jopa viisi ilmaisnäytettä laajasta ja persoonallisesta tapettivalikoimasta. Tapeteilla luot lastenhuoneesta hauskan ja viihtyisän tilan ja voit selata avaruus-, eläin-, kartta- sekä urheiluaiheisia tapetteja. Mikäli et osaa päättää tapettien välillä, käytä tämä ainutlaatuinen tilaisuus ja tilaa ilmaisnäytteet vain lähettämällä Photowall asiakaspalveluun sähköpostia. Muista mainita haluamasi tuotteen nimi sekä osoitteesi sähköpostissa ja näytteet ovat pian postiluukussasi!
Lähetä sähköposti osoitteeseen customerservice@photowall.fi
Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään

Sulje

Näytä tarjous

Upeat canvastaulut -25% käyttämällä Photowall alennuskoodi!

Canvastaulu on moderni ja tyylikäs valinta kodin sisustukseen ja nyt saat canvastaulut -25% edullisemmin kun käytössä on Photowall alennuskoodi! Canvastaulu sopii hyvin jokaiseen kodin huoneeseen elävöittämään sisustusta. Tilaa hauska eläintaulu lastenhuoneeseen tai rauhoittava maisemataulu makuuhuoneeseen. Voit myös tilata canvastaulun omasta valokuvastasi, jolloin saat uniikin sisustuksen!

Sulje

Katso alennuskoodi

Lisää verkkokauppoja