Pizza-online alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Pizza-online Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Pizza kotiinkuljetus eri kaupungeissa jopa 5% alennuksella - Kerää Pizza online bonukset

Näytä tarjous!

Rekisteröidy Pizza-online palvelun käyttäjäksi täysin ilmaiseksi!

Näytä tarjous!

Pizza-online paikallisilla tarjouksilla pizza jopa alle 7€!

Näytä tarjous!

Pizza-Online take-away ruokatilausten kotiinkuljetus 0€!

Näytä tarjous!

Pizzaonline - ravintolasi internetissä

Etkä halua kokata kotona, mutta lähin ravintola on liian kaukana? Haluatko tilata herkut leffailtaan suoraan koti-ovellesi?

Pizzaonline on pelastuksesi kaikkiin koti-iltoihin ja päiviin, joina haluat päästä helpolla ruoanlaiton osalta. Osoitteesta pizzaonline.fi löydät kaikki herkulliset lounaat ja päivälliset päivän jokaiseen ruokailuhetkeen.

Pizzaonline.fi - Suomen suurin online tilausportaali

Pizzaonline on hieman erilainen verkkokauppa. Palvelua ylläpitää Vantaalainen ohjelmistoalan yritys nimeltä SLM Finland OY. Vuonna 2005 perustetun sivuston missiona on tuoda herkulliset ravintola-annokset sinulle kotiinkuljetettuna vain muutaman klikkauksen päähän. Suuren suosion saavuttaneen sivuston ruokavalikoima on vuosien saatossa kasvanut tasaiseen tahtiin ja tänä päivänä voit tilata mieluistasi purtavaa jopa yli 600 toimijan menuista.

Ruokavaihtoehtoja kaikkiin makuihin

Pizzaonline.fi sivustolta voit tarkastella satojen eri ravintoloiden ruokalistoja. Valikoimasta voit erilaiset ruokavaihtoehdot kuten pizza, pasta, tortilla, leikkeet, burgeri, salaatti, sushi, tai erilaiset kebabruoat. Voit myös halutessasi tilata mm. kiinalaista ruokaa, marokkolaisia herkkuja, thai ruokaa sekä intialaista ruokaa.

Erikoisruokavalioita noudattavat voivat etsiä ruokavalioonsa sopivia annoksia suoraan rajaamaan hakuvalikkoon sallitut ruoka-aineet. Allergiasi eivät siis estä sinua nauttimasta helppoa ja herkullista ateriaa.

Ravintoloita ympäri Suomen

Pizzaonline palvelu on käytössäsi jo 37 eri Suomen kaupungissa. Pizzaonline.fi sivusto tarjoaa sinulle useita eri ravintolavaihtoehtoja kaikissa suurissa kaupungeissa, kuten mm. Tampere, Turku, Pori sekä Helsinki.

Kuinka Pizzaonline toimii?

Ennen tilaamista sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi pizzaonline palveluun. Voidaksesi rekisteröityä sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Rekisteröityminen käy muutamassa minuutissa, ja ravintoloiden tarjonta on hetkessä tilattavissasi!

Rekisteröitymisen jälkeen voit valita haluamasi ruoat ravintoloiden listalta ja lisätä ne ostoskoriisi. Voit etsiä haluamasi ruoka-annokset selaamalla ruokalistoja ravintolahaun avulla tai hakemalla haluamasi annos.

Kun olet tehnyt tilauksesi se siirtyy suoraan sellaisenaan ravintolaan. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, voit tehdä sen soittamalla suoraan ravintolaan. Jos et saa ravintolan henkilökuntaa kiinni, ole yhteydessä pizzaonline.fi asiakaspalveluun. Pizza online tilausseuranta on helppoa verkkokaupassa. Sinulle annetaan aina arvio tilauksesi saapumisesta, eikä näin sapaumisaika ole täysi yllätys. Näin voit myös nälkäisenä valita esimerkiksi vähemmän kiireisen ravintolan, joka pystyy toimittamaan tilauksesi nopeammin.

Tilausta tehdessäsi voit valita sinulle sopivimman toimitus- ja maksutavan. Voit halutessasi noutaa annoksesi ravintolasta itse tai tilata ne kotiinkuljetettuna. Ruoka-annokset voit maksaa käteisellä, korttimaksulla, verkkopankkimaksulla tai jopa Klarnan laskulla. Pizza online mobiilimaksu on myös näppärä tapa maksaa ruokaostoksesi, ja maksu veloitetaan seuraavasta puhelinlaskustasi. Voit maksaa myös käteisellä noutaessasi ruan ravintolasta tai maksaa ruokasi saapuessa kotiisi.

Pizzaonline.fi etukoodi ja parhaat tarjoukset

Saleduck tuo saataville parhaat alennukset ja pizza online etukoodi, jotta sinulla jää enemmän aikaa illallisestasi nauttimiseen. Sivustolta saleduck.fi löydät kaikki ajankohtaisimmat alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat. Löydät kaikki kampanjat vain muutamalla klikkauksella, jolloin saat ruokasi entistä edullisemmin ja vaivattomasti. Pizza online lahjakortti tekee ruokatilauksista entistä edullisempia.

Pizzaonline.fi asiakaspalvelu

Jos tilauksessasi tai maksuissa ilmenee mitä tahansa ongelmia tai haluat antaa palautetta, voit olla yhteydessä Pizza-onlinen asiakaspalveluun. Verkkokaupan oma asiakaspalvelu on apunasi jokaisena viikon päivänä aamusta iltamyöhään. Www.pizzaonline on laaduas paikka ruokatilauksille.

Pyydä lempiravintolaa liittymään pizzaonline palveluun

Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi pizza-online palveluun voit halutessasi myös suositella yritykselle ravintolaa, jonka sinä tahtoisit löytyvän verkkokaupasta.

Hyvän ruoan tilaaminen koti-ovelle ei ole koskaan ollut näin helppoa. Mikset siis ottaisi rennosti ja nauttisi herkullista ravintolatason illallista mukavasti kotonasi kokkaamisen tai hermoja raastavien kauppareissujen sijaan?

**Pizza online kokemuksia **

Moni ei ole tiennyt, että pizzan kotiinkuljetus olisi näin helppoa ja etenkin edullista! Monet ravintolat tarjoavat ilmaista kotiinkuljetusta tilatessasi tietyn määrän ruokaa, ja näin säästät esimerkiksi koko perheelle tilatessa! Eri ravintoloja on helppo vertailla helppokäyttöisessä palvelussa, ja voit tehdä päätöksen rauhassa omalla kotisohvalla. Maksaminen on tehty helpoksi, ja ruokasi saapuu hetkessä tilauksen tehtyäsi! Monet ovatkin yllättyneet palvelun huipputoiminnasta, ja katuvat etteivät kokeilleet kotiinkuljetusta aiemmin! Sinunkin on viimeistään nyt aika kokeilla tätä loistavaa palvelua, joten tilaa pizza netistä jo tänään!

Pizza-online uutuus ravintoloista take away annokset ilmaiseksi kotiin kuljetettuna!

Näytä tarjous!

2 ateriaa 1 hinnalla Pizza-Online alennuskoodi

Katso alennuskoodi

Parhaat pizza online tarjoukset Helsinki

Näytä tarjous!

Pizza-online take away Ilmainen kotiinkuljetus

Näytä tarjous!

Bonus jopa 10% Pizza-online

Näytä tarjous!