Puhelinfix kuponki ja alennuskoodi

puhelinfix.fi
4.0 tähteä / 50 Ääntä

Alennuskoodit Puhelinfix Suomi - syyskuu 2021

Puhelinfix alennuskoodi - Säästä -5% tilauksesi loppusummasta!

Katso alennuskoodi aat Suosittu 1

Iphone varaosat alkaen vain 2,80€ hyödyntämällä Puhelinfix tarjous!

Näytä tarjous

Syyskuun Puhelinfix tarjous jolla Ilmainen toimitus tilauksellesi!

Näytä tarjous

Työkalusetti puhelimen korjaukseen kaupan päälle hyödyntämällä Puhelinfix tarjous!

Näytä tarjous

Paras Puhelinfix alennuskoodi tosite

5Puhelinfix suosituimmat tosite- ja tarjouskoodit Alennus Voimassa
Puhelinfix alennuskoodi - Säästä -5% tilauksesi loppusummasta! -5% 01/11/2021
Iphone varaosat alkaen vain 2,80€ hyödyntämällä Puhelinfix tarjous! alk 2,80€ 01/11/2021
Syyskuun Puhelinfix tarjous jolla ilmainen toimitus tilauksellesi! Ilmainen toimitus 01/11/2021
Työkalusetti puhelimen korjaukseen kaupan päälle hyödyntämällä Puhelinfix tarjous! Ilmainen lahja 01/11/2021
Black Friday viikon Puhelinflix tarjous - Kaikki tuotteet -25% alennuksella! -25% Päättynyt

Black Friday viikon Puhelinflix tarjous - Kaikki tuotteet -25% alennuksella!

Mobiilitarvikkeet ja -varaosat saat nyt -25% edullisemmin Puhelinflix verkkokaupasta, sillä Black Friday viikon kunniaksi koko verkkokauppa on -25% alennuksessa. Etsitpä tiettyä akkua matkapuhelimeesi, löydät sen Puhlinflixin monipuolisesta valikoimasta. Suojakuoret, USB-kaapelit, USB-laturit ja muut varaosat monelle puhelinmallille kannattaa nyt tilata netistä. Korjaa mielummin vanha laite, kuin ostaisit uuden. Tällä taktiikalla säästät huomattavasti rahaa.

Sulje

Näytä tarjous

Puhelinfix alennuskoodi - Säästä -5% tilauksesi loppusummasta!

Ota talteen Puhelinfix alennuskoodi, jolla saat -5% alennusta tilauksesi loppusummasta! Puhelinfix -verkkokaupasta tilaat varaosat puhelimeesi ja tablettiisi, jolloin voit korjata rikkoutuneen laitteen itse. Valikoimasta löytyy varaosat monille eri merkeille, joten valitse vain oma merkkisi, tilaa varaosat ja korjaat puhelimesi hetkessä!
Ei minimitilausrajaa.

Sulje

Katso alennuskoodi

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Kyllä, verkosta löytyy tällä hetkellä 4 aktiivista ja varmistettua tarjousta. Valitse sinulle sopivin.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimitusehdot näkyvät verkkokaupan omilla sivuilla. Voi olla, että saat myös maksuttoman kuljetuksen riippuen tilauksesi summasta.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@puhelinfix.fi
Harri

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

Puhelimen huolto on helppoa ja nopeaa

Hajosiko puhelimesi yllättäen? Tarvitseko nopeasti uuden varaosan puhelimeesi? Tippuiko Iphone 6 lattialle ja puhelimen näyttö hajosi? Puhelinfixiltä saat huollon tai varaosat älypuhelimeesi ja tablettiisi!

Palvelu korjaa sekä puhelimesi että tablettisi edullisin hinnoin! Puhelimen korjaus on helppoa ja nopeaa palvelun kautta. Laadukkaan korjauspalvelun lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden mobiililaitteen korjaamiseen itse, sillä verkkokauppa myy myös varaosia mobiililaitteisiin. Puhelin huolto itsenäisesti on myös helppoa, sillä palvelu tarjoaa kaupan päälle ilmaiset työkalut ostaessasi varaosan!

Palvelu korjaa monen brändin puhelimia

Palvelu korjaa monipuolisesti erilaisia mobiililaitteita, kuten vaikkapa suositut Iphone 6, Sony z5 tai LG Nexus 5x puhelimet! Myös suositun Huawei Honor 8 puhelimen ja LG Nexus sarjan tuotteiden korjaus onnistuu palvelusta! Puhelimien lisäksi palvelu huoltaa Ipad-laitteita kuten Ipad Air ja Ipad Mini. Puhelimen huoltaminen palvelussa on fiksu valinta ja voit säästää jopa -80% huoltokuluissa!

Kattava varaosa valikoima takaa, että puhelimen näyttö, akku tai suojalasi on helppo vaihtaa! Panssarilasi on varma valinta, jos tarvitset kestävän varaosan puhelimen näytöksi ja tämänkin tuotteen löydät palvelusta! Työkalusarja, jonka saat veloituksetta tilatessasi varaosan auttaa korjaamaan mobiililaitteen itse. Tekemällä itse säästät rahaa ja aikaa, sekä opit lisää puhelimien korjauksesta!

Palvelu on varma valinta, jos puhelimen huolto on sinulle tärkeää ja haluat nopeaa sekä laadukasta palvelua! Palvelu tarjoaa ilmaisen toimituksen tuotteille ja voit säästää huoltokuluissa jopa -80%! Huollon toteuttaa palvelun luotettava yhteistyökumppani Suomessa. Koulutetut elektroniikka asentajat tai vastaavan koulutuksen saanut huoltoteknikko suorittaa aina huollon ja huolto tehdään ESD-suojatussa huoltopisteessä. Palvelulla on myös elinikäinen takuu kaikissa huolloissa, sekä vuoden takuu akuilla. Palvelu tarjoaakin huippulaadukasta palvelua kun tarvitset korjauksen mobiililaitteellesi!

Alennuskoodi ja tarjous aina meiltä

Saleduck on palvelun luotettava yhteistyökumppani ja alennuskoodi sekä tarjous palvelulle on helppo käyttää Saleduckin kautta. Alennuskoodi löytyy näppärästi Saldeuckin sivuilta ja klikkaamalla linkkiä pääset suoraan käyttämään koodin. Tarjoukset ja alekoodit vaihtelevat, joten jos tarvitset puheilmen huoltoa ja haluat säästää rahaa, tsekkaa ehdottomasti Saleduckilta, josko sopivaa alekoodia löytyy juuri silloin!

Puhelinfix kokemuksia ja asiakkaiden kertomaa

Puhelinfixin asiakkaat arvostavat yrityksen nopeaa ja laadukasta palvelua. Puhelimen korjausaika on 2-3 päivää olipa kyseessä sitten iphone akku, ipad huolto, suositun iphone 6 näytön korjaus tai muu älypuhelin huolto! Tyytyväisistä asiakkaista kertoo koko ajan kasvava asiakaskunta, joka voi luottaa, että mobiililaitteen korjaus onnistuu kätevästi ja lyhyt huoltoaika takaa, että saat tärkeän puhelimesi takaisin nopeasti. Myös kohtuulliset hinnat sopivat hyvin asiakkaille, sillä tämän vuoksi puhelimen hajotessa ei tarvitse ostaa heti uutta ja kallista puhelinta. Asiakkaat ovatkin löytäneet yrityksestä hinta-laatusuhteeltaan hyvän paikan puhelimen tai tabletin korjaukseen! Myös yrityksen varaosapalvelu on suosiossa asiakkaiden keskuudessa!

Maksutavat ja ilmainen toimitus sekä asiakaspalvelu

Puhelinfixillä on ilmainen toimitus sekä varaosille että huollosta palautettaville tuotteille. Pienet toimitukset toimitetaan kirjeitse asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen ja suuremmat toimitukset ovat noudettavissa lähimmästä postitoimistosta. Maksat siis vain itse tuotteesta tai varaosasta! Voit maksaa palvelulla verkkopankeilla, Visalla, Mastercardilla sekä Klarna laskulla ja erämaksulla. Varaosilla on elinikäinen takuu, silloin kun se teetetäänpalvelussa. Varaosille jotka on ostettu verkkokaupasta on 1 vuoden takuu.

Puhelinfixi asiakaspalvelun tavoitat kaupan nettisivujen keskustelulomakkeen kautta, josta asiantuntevat asiakaspalvelijat vastaavat kaikkiin kysymyksiisi!

Puhelimen näytön korjaus, Ipadin näytön vaihto tai muu mobiililaitteen korjaus ja huolto ei ole koskaan ollut helpompaa, joten käytä kauppaa kun tarvitset mobiililaitteen huoltoa!

Lisää verkkokauppoja