Ray-Ban kampanjakoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Ray-Ban Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Tilaa aurinkolasit, silmälasit vahvuuksilla tai kehykset jopa -15% edullisemmin hyödyntämällä Ray-Ban sivuston kampanjatarjoukset!

Näytä tarjous!

Suunnitele uniikit Ray-Ban aurinkolasit miehille, lapsille tai naisille itse alk. 84€ !

Näytä tarjous!

Ilmainen toimitus kaikille Ray-Ban tilauksille!

Näytä tarjous!

Hanki aidot Ray-Ban aurinkolasit & silmälasit suoraan valmistajalta koti-ovellesi toimitettuna

Haaveiletko upeista Aviator pilottilaseista tai haluatko hankkia laadukkaat silmälasikehykset helposti netistä? Ray-Ban sivustolta löydät kaikki suositun brändin aurinkolasi- ja silmälasimallistot aina kausituotteista klassikkomalleihin. Valikoimasta löydät sopivat mallit miehille, naisille sekä lapsille. Halutessasi voit hankkia myös pelkät kehykset, joihin voit erikseen tilata haluamasi linssit.

Merkkiaurinkolasit ja kaikki klassikkomallit

Tältä sivustolta löydät takuulla lasit, jotkat kestävät aikaa ja sopivat kausittain vaihtuviin tyyleihin. Kymmenien tuotteiden valikoimasta voit hankkia huippusuositut klassikkomallit kuten Ray Ban Aviator, Round metal, Wayfarer tai Clubmaster. Jokaisesta mallista löydät useita eri värivaihtoehtoja.

Klassisten ja aikaa kestävien mallistojen lisäksi voit tutustua upeisiin kausi-uutuuksiin tai vähemmin tunnettuihin malleihin. Tutustu vaikkapa Erika tai Justin mallistojen valikoimaan tai pysy muodin aallon harjalla valitsemalla mallistosta New Wayfarer lasit.

Tilaa kehykset ja valitse haluamasi linssit

Kun kaipaat persoonallisempaa vaihtoehtoa, yhdistä ja kustomoi itsellesi mieluisat lasit valitsemalla haluamasi kehykset, sekä niihin sopivat linssit. Voit yhdistellä itsellesi mieluisat lasit kymmenien vaihtoehtojen joukosta. Luonnollisesti kaikille laseille voit valita sopivan koon sekä tehdä valinnat miesten ja naisten mallistojen välillä.

Ray-Ban Alennuskoodit ja aurinkolasien tarjoukset

Verkkokaupan sivustolta löydät edullisia tuotteita ja laseja tarkastamalla valikoimasta poistuvien tuotteiden outlet valikoiman. Edullisten outlet hintojen lisäksi kannattaa hyödyntää myös kausittainen merkki ale, josta hankit lasisi jopa -60% edullisemmin.

Saleduck on apunasi, kun tahdot hankkia merkkikehykset tai tyylisi viimeistelevät lasit edullisesti netistä. Nappaa edukkain tarjous tai hyödynnä alekoodi sivustollamme ja himoitsemasi Aviator lasien hinta saattaa tippua kymmenillä euroilla.

Kokemuksia Ray-Ban sivustolta tilaamisesta

Englanninkieliseltä sivustolta voit etsiä haluamasi tuotteet tai selata eri vaihtoehtoja mallistojen mukaan. Etusivulta löydät myös suosituimmat mallit, joita klikkaamalla pääset suoraan valitsemaan sinulle sopivaa kokoa.

Kun olet löytänyt haluamasi tuotteet, voit siirtyä maksamaan ostoksesi kassalle. Muista syöttää mahdollinen etukoodi tai alekoodi ennen maksutavan valintaa. Voit maksaa ostokset käyttämällä Visa, American Express tai Mastercard luottokorttia sekä Paypal tiliä.

Maksun jälkeen tilauksesi saapuu sinulle noin 3 arkipäivän kuluessa. Toimituskulut sisältyvät tilauksen hintaan, eli et maksa erikseen postikuluista.

Mikset panostaisi kerralla enemmän aurinkolaseihin ja tilaa itsellesi upeat aurinkolasit tai silmälasit, jotka kestävät käyttöä ja vaihtuvia muodin trendejä vuodesta toiseen!