Ruokaboksi alennuskoodi

ruokaboksi.fi

Ruokaboksi alekoodi Suomi - maaliskuu 2023

Ruokaboksi hinta alkaen € 59.- /boksi

Näytä tarjous

Ruokaboksi reseptit edullisesti jokaiseen makuun

Näytä tarjous

Ruokaboksi lahjakortit alkaen € 62.-

Näytä tarjous

Ruokaboksi vegeboksi joko € 59.- tai € 75.-

Näytä tarjous

Ruokaboksi alennus € 30.-

Näytä tarjous

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja paras tarjous ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Juuri nyt on olemassa yhteensä 5 ajankohtaisia sekä varmistettuja alennuskoodeja. Klikkaamalla tarjousta pääset säästämään.
Klikkaa tarjousta. Kun olet maksamassa löydät ostoskoristasi kentän alennuskoodille. Syötä promokoodi kenttään ja alennus näkyy automaattisesti.
Verkkokaupan sähköposti on info@ruokaboksi.fi ja puhelinnumero on 09 42577 899. Lisäksi saat apua myös chatillä helposti Ruokaboksin verkkosivun alareunasta painamalla.
Ruokaboksi asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä palveluun ja tilauksiinsa. Verkkokauppa panostaa resepteihin, ruuan laatuun ja asiakkaiden tyytyväisyyteen suuresti.
4.4 tähteä / 48 Ääntä

Ruokaboksi Finland Oy

Ruokaboksi on kotimainen ja edullinen palvelu, joka tuo helpotusta jokaisen normaaliin arkeen. Tilaamalla Ruokaboksin saat ruuan raaka-aineet ja niiden reseptit suoraan kotiovellesi. Tämän ansiosta syöt vaivatta terveellisesti ja mausta tinkimättä, vähennät arkistressiä ja ruokahävikkiä, säästät aikaa, opit uusia reseptejä, inspiroidut ruuanlaitosta. Lisäksi kallis ruokakaupassa käynti ei ole enää tarpeellista. Ruokaboksi on saatavilla todella edullisesti koko perheelle ja aina silloin tällöin erilainen alennuskoodi, alekoodi, alennus, etu, koodi tai tarjous voi olla mahdollinen. Uusi ruokaboksi toimitetaan aina viikottain ja sisältää 3-4 reseptiä ja niihin tarvittavat raaka-aineet. Kaikki raaka-aineet ovat laadukkaita ja lähes aina kotimaisilta tuottajilta. Ruokaboksin voi hankkia myös lahjaksi esimerkiksi lahjakortin avulla. Lahjakortti on 62 eurosta 89 euroon ja se voidaan toimittaa helposti lahjan saajalle.

Kokemuksia

Kaikki asiakkaiden kokemukset ovat todella positiivisia ja arvostelu palvelusta on todella hyvä. Lisäksi palvelun ensimmäiset testiasiakas ja kokeiluasiakas -asiakkaat kokeilivat palvelua erinomaisin tuloksin. Kokeilu asiakas -palaute ja oli erittäin tyytyväistä ja kehuttua, eikä kukaan kokenut, että palvelu olisi huijaus. Kokeilu onnistuu erittäin helposti uusille asiakkaille, sillä peruutus sekä yksittäisten boksien tauottaminen ja vaihtaminen viikoittain on helppoa. Niinpä tilauksen lopettaminen onnistuu ilman turhaa vaivaa ja irtisanominen on aina mahdollista.

Boksien sisältö

Ruokaboksi sisältää arkiviikon iltaruokien reseptit eli valintasi mukaan joko kolme tai neljä ruokaa sekä niihin kuuluvat raaka-aineet valmiiksi mitoitettuna. Tavallisimmat perusmausteet, kuten suola ja pippuri, eivät tule boksin mukana. Perusbokseja on kolmea erilaista, mitkä ovat ruokaboksi, vegeboksi ja perheboksi. Ruokaboksi sisältää monipuolisesti erilaisia arkiruokia, ja joka on saatavilla isossa tai pienessä koossa sisältäen 3-4 reseptiä. Vegeboksi sisältää herkullista kasvisruokaa ja on saatavilla isossa tai pienessä koossa sisältäen 3 reseptiä. Perheboksi sopii erityisesti lapsiperheille, sillä raaka-aineet maistuvat hyvin myös lapsille, ja se on saatavilla isossa tai jättikoossa sisältäen 3-4 reseptiä. Niinpä ruokabokseja löytyy kaikille eri tarpeisiin – pieni yksinasuvalle tai jätti suurelle perheelle. Näiden boksien lisäksi on myös kausiin liittyviä bokseja, kuten joulu, isänpäivä, äitienpäivä ja grilliboksi. Lisäksi on mahdollista tilata lisätuotteita ruokaboksin mukana, hedelmää, aamupala, jälkkäriä, viikonloppuruokaa, mausteita, kananmunia sekä vaihtuvia sesonkituotteita. Myös yrityksille on tarjolla boksi, sillä hedelmäboksi koostuu edullisista ja laadukkaista kauden hedelmistä ja on suunnattu yrityksille esimerkiksi heidän välipala- tai kokoustarjontaan. Tilaa siis ensimmäinen kokeiluboksi ja aloita ruokaboksin tilaaminen luomalla tunnukset. Kannattaa myös kokeilla arvonta onneaan ja osallistua kuukausittaiseen arvontaan, jossa voi voittaa kuukauden ruokaboksit ilmaiseksi.

Reseptit

Kaikkien ruokaboksien reseptit vaihtuvat viikoittain ja koko seuraavan viikon menu on aina nähtävillä joka maanantai saapuvassa uutiskirjeessä, joka kertoo reseptien lisäksi myös Ruokaboksin muut ajankohtaiset kuulumiset. Reseptit ovat erittäin laadukkaita ja tarjoavat monipuolisen ruokavalion, joka sopii lähes kaikkien makuun. Lisäksi Vappu Pimiä on ollut mukana Ruokaboksin syntymisessä ja Vappu Pimiän suunnittelemia ruokia on myös tarjolla. Erittäin hyvä reseptejä ilmestyy joka viikko ja varsinkin viikko 2, viikko 10 ja viikko 14, sekä vko 6, vko 7 ja vko 8 ovat olleet suosittuja. Kuitenkin jos jonkun viikon reseptit eivät näytä hyvältä tai ole omaan makuun tai ei muuten vaan halua tilata boksia jollakin viikolla, se on helppo tauottaa milloin vain.

Omat sivut

Jotta voit ryhtyä Ruokaboksi asiakkaaksi, ensin tulee luoda tunnukset, joka tapahtuu täysin ilmaiseksi. Tämän jälkeen kirjaudu sisään ja tilaa oma Ruokaboksi. Jatkossa ruokaboksin vaihtaminen, tilauksen tauottaminen tai peruminen sekä lisätuotteiden tilaaminen onnistuvat helposti omien sivujen kautta. Lisäksi jotta löydät parhaiten sinulle sopivan ruokaboksin, voit tehdä verkkosivuilla ruokaboksi-testin ja testi kertoo parhaimman vaihtoehdon. Verkkosivuilta löytyy myös usein kysytyt kysymykset, jotka auttavat monissa tilanteissa sekä avoimet työpaikat. Lisäksi yhteystiedot ja chat-palvelu sijaitsevat sivuilla yläkentässä ruokaboksi logo vieressään. Ruokaboksin sähköposti on info@ruokaboksi.fi ja puhelinnumero 09 42577899 ja asiakaspalvelu auttaa aina mielellään.

Toimitus ja maksaminen

Monet Suomen paikkakunnat ovat Ruokaboksin toimitus alueella. Verkkosivuilla testi kertoo kuuluuko osoitteesi näihin alueisiin, kun syötät postiosoitteesi sinne. Alueet kuitenkin laajenevat koko ajan ja jos osoitteesi ei ole siellä vielä tällä hetkellä, se voi ilmestyä sinne myöhemmin. Ruokaboksien toimitusaika on aina maanantai-iltaisin 15:00 – 22:00 välisenä aikana. Tarkka toimitusaika tarkennetaan asiakkaille tekstiviestitse edeltävänä perjantaina ja saat toimituspäivänä realiaikaisen seurantalinkin. Voit vaihtaa tilausta eri boksien välillä helposti ja asiakkaana saat itse valita, millä viikolla palvelua haluat käyttää. Jokainen asiakas saa ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakastunnukset, joilla voi hallita toimituksia jatkossa omasta toimituskalenteristaan. Myös maksaminen on helppoa, sillä tilausta ei tarvitse olla maksamassa Ruokaboksia vastaanottaessa tai erillisillä laskuilla, vaan ainoat maksutavat ovat, että summa veloitetaan automaattisesti vain niiltä viikoilta, joina palvelua käytät. Järjestelmä kysyy maksutiedot ensimmäisen tilauksen jälkeen. Ruokaboksien hinnat vaihtelevat boksista ja sen koosta riippuen, mutta hinta on 59 euron ja 109 euron välillä. Joka tapauksessa hinta tulee paljon halvemmaksi kuin jatkuvat ruokakaupassa käyminen. Tilaa siis tämä mahtava ja maukas arjen helpottaja.

Lisää verkkokauppoja