Suunnittele markkinointikampanja ja voita 3000€

1.png 

 

Saleduckin missiona on auttaa kaikkia netissä shoppailevia kuluttajia säästämään rahaa ostoksissaan. Tarjoamme Suomen sivustollamme tuhansia alennuskoodeja ja tarjouksia satoihin verkkokauppoihin. Verkkokauppojen joukosta löydät sekä paikalliset suosikit, että globaalisti tunnetut yritykset. Sivustoltamme löydät aina parhaat tarjoukset ja alennuskoodit niin muotiin, urheiluun, matkailuun, kotiin, vapaa-aikaan kuin elektroniikkaankin.

 

Saleduckin henkilökunta koostuu monikulttuurisesta tiimistä Amsterdamin ja Kuala Lumpurin toimistoissa. Haluamme jatkuvasti kehittää sivustoamme entistä paremmaksi ja siksi tuommekin nyt opiskelijoille mahdollisuuden näyttää kyntensä online-markkinoinnin maailmassa. Saleduckin Euroopan toimisto tarvitsee apuasi uuden markkinointikampanjamme suunnittelussa ja ideoinnissa tänä syksynä. Voittajalle on luvassa uskomattomat 3 000€ rahaa opiskeluiden tueksi sekä mahdollisuus suorittaa palkallinen harjoittelu Saleduckin Amsterdamin toimistossa. Nostata siis opiskelijabudjettisi uudelle tasolle ja lähetä hakemuksesi jo tänään.  

 

Mikä on Saleduck apuraha?

 

Parhaan markkinointikampanjan suunnittelijalle on luvassa huikea 3 000€ rahapalkinto. Tämän lisäksi voittajalla on mahdollisuus suorittaa palkallinen harjoittelu Saleduckin Suomi -tiimissä Amsterdamin toimistolla. Työharjoittelu tarjoaa upean mahdollisuuden kaikille online markkinoinnista kiinnostuneille kehittyä verkkomarkkinoinnin ammattilaiseksi. Harjoittelusta maksetaan 350€ kuukausittainen palkkio ja mahdollisen harjoittelun kesto on 3-6 kuukautta. Harjoittelu sijoittuu vuodelle 2017.

 

Aiempaa kokemusta online markkinoinnista ei vaadita. Tarjoamme valtavasti ajankohtaista tietoa ja ammattimaiset työvälineet online markkinointiin, sosiaalisen median käyttöön, markkinointikampanjoiden luomiseen sekä sisällöntuotantoon. Harjoittelijan ammattinimike on Junior Online Marketer ja tiimin jäsenen työtehtävänä on auttaa sivustoa kasvamaan Suomen suurimmaksi tarjousportaaliksi.

 

Hakuaika : NYT

Viimeinen hakemuksen jättöpäivä: 1.11.2016

Voittajan julkistus: 10.11.2016

 

väliotsikko.png

 

Löydät tarkat ohjeet kampanjan suunnitteluun ja kilpailuun osallistumiseen klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin voit ansaita 3 000€!

Lähetä presentaatiosi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen scholarship@saleduck.com

Kerro meille sähköpostissasi mikäli haluat suorittaa harjoittelun Amsterdamissa ja muista myös ilmoittaa harjoittelusi ajankohdan!

 

 

Apurahan yleiset ehdot ja säännöt

 

1.11.2016 jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä
Hakijan tulee olla opiskelijana suomalaisessa oppilaitoksessa harjoittelun alkaessa sekä koko harjoittelun ajan
Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias EU-kansalainen
Voit hakea apurahaa tai apurahaa & stipendia täysin veloituksetta
Saleduckin työntekijöiden perheenjäsenet eivät voit hakea apurahaa
Henkilötiedot sekä hakijan nimi pidetään salassa eikä sitä julkaista missään markkinointikanavissa ilman hakijan erillistä suostumusta.
Saleduck myöntää vain yhden apurahan sekä yhden harjoittelupaikan kevät-lukukaudelle 2017
Plagiointi on ehdottomasti kielletty!
Sinun tulee voida todistaa olevasi opiskelija

 

Mikä on Saleduck?

 

Saleduck on hollantilainen start up yritys joka tuo parhaat alennuskoodit ja tarjoukset verkkoshoppailijoiden käyttöön jo 15 sivuston voimin. Saleduck toimii 15 eri markkina-alueella Euroopassa ja Aasiassa. Toimistomme sijaitsevat Amsterdamissa, Alankomaissa sekä Kuala Lumpurissa Malesiassa. Saleduckin 35 työntekijää sekä innokkaat harjoittelijat tekevät päivittäin valtavasti töitä löytääkseen kuluttajille parhaat tarjoukset tuhansiin eri verkkokauppoihin. Toivottavasti sinä olet pian osana monikulttuurista ja nuorekasta tiimiämme!

 2.png