Tallink Silja alennuskoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset Tallink Silja Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

Ei yhtään Tallink Silja alennuskoodia

Tallink Silja alennuskoodi

Tallink Silja tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen matkakokemuksen. Nauti, viihdy, syö, juo… Kaikki toiveesi toteutetaan näillä risteilyaluksilla. Parhaat hinnat takaavat, että varaat edullisesti niin risteilyt Helsingistä ja Turusta, automatkat sekä hotellit! Koe upeat nähtävyydet, buffet ja merimaisemat mm. Ruotsissa, Virossa ja Ahvenanmaalla! Käy katsomassa lempibändisi konsertti laivalla ja tee ostokset taatusti edullisemmin kuin satamassa. Kaiken tämän sinulle tarjoaa Tallink Silja.

Alennuskoodit ja tarjoukset

Me Saleduck Suomi haluamme tarjota sinulle parhaat tarjoukset ja alennuskoodit, jotka tekevät matkustelustasi helpompaa - ja edullisempaa. Kokeile ja ihastu eksklusiivisiin alennuksiin, joita saat vain meidän kauttamme. Tältä sivulta löytämäsi koodit ovat käytettävissäsi ilman rekisteröitymistä tai turhia liittymismaksuja. Eli kaikki on siis etsitty sinulle ja etusi voi olla -10%, -20% tai jopa -50%!

Risteily Helsingistä Tallinnaan

Siljan suosituimpia risteilyjä ovat mm. 22h risteily sekä päiväristeily Tallinnaan, joissa pääset alle vuorokaudessa minilomalle Tallinnaan ja takaisin. Maissaoloaika vaihtelee neljästä tunnista jopa 13:sta tuntiin risteilystä riippuen.

Päivä Tukholmassa

Kaksi iltaa laivalla ja kokonainen päivä Tukholmassa houkuttelevat yhä useampia suomalaisia ottamaan risteilyn länsinaapurin suuntaan. Tukholma on loistava kohde esimerkiksi shoppailumatkalle!

Tax free

Ostokset on mukava tehdä laivan tax free -myymälöissä! Kaupasta saat edullisesti mukaan mm. tuoksut, kosmetiikkaa, muotivaatteet ja leluja. Täältä löytyvät tuliaiset koko perheelle! Tax free hinnasto on nähtävilläsi verkossa ja voit tilata useita tuotteita etukäteen preorder -palvelulla.

Club One

Tiesitkö, että voit saada bonuspisteitä laivamatkoistasi? Club One -kanta-asiakasohjelmaan liittymällä sinulle annetaan pisteitä matkavarauksistasi, ostoksistasi laivalla sekä Tallink Hotels -hotelleissa. Pisteet voit käyttää esim. tekemään seuraavista laivamatkoistasi tai Finnair -lennoista edullisempia!

Laivat

Kaikki Tallink Siljan laivat ( Baltic Queen, Silja Serenade, Silja Symphony, Baltic Princess, Galaxy...) ovat huippuvarusteltuja lomakeskuksia, joissa pääset unohtamaan arjen kiireet. Laivoista löytää mm. ravintoloita, muotimyymälöitä, kylpyläosastoja sekä leikkimaailmoja.

Asiakaspalvelu Tallink Silja Suomi

Saat yhteyden asiakaspalvelijoihin yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Vinkki! Välttääksesi ruuhkia, soita arkisin klo. 13.00-16.00 välillä.

Silja Line kokemuksia

Olipa mielessäsi sitten unohtumaton vapaa-ajan elämys, ikimuistoinen liikematka tai tavaroiden kuljettaminen meriteitse, Tallink Silja Oy tarjoaa sinulle siihen mahdollisuuden. Uskalla kokeilla, ylittyvätkö odotuksesi, kun vastassa ovat parhaat hinnat ja palvelut.

Risteilyt Helsingistä alennuskoodi -15% Tallink Silja

Katso alennuskoodi