Tasapeli alennuskoodi ja tarjoukset

tasapeli.fi
4.0 t√§hte√§ / 64 √Ą√§nt√§

Alennuskoodit Tasapeli Suomi - syyskuu 2022

Tasapeli alennuskoodi: Jopa 10% alennusta lasten leikkimökeistä

Katso alennuskoodi 022 Suosittu 1

Trampoliini alkaen vain 99‚ā¨ k√§ytt√§m√§ll√§ tarjous Tasapeli verkkokaupassa!

Näytä tarjous

Syyskuun Tasapeli tarjous jolla pingispöytä ja -varusteet jopa -20% tilaamalla verkkokaupasta!

Näytä tarjous

Tasapeli tarjous - Jalkapallokeng√§t alkaen 34‚ā¨ tilaamalla verkkokaupasta!

Näytä tarjous

Tasapeli alennuskoodi: Mini Trampoliini alkaen ‚ā¨ 49.00.-

Näytä tarjous

Tasapeli lasten leikkilinna liukum√§ell√§ alkaen ‚ā¨ 8.88.- kuussa

Näytä tarjous

Tasapeli berg trampoliinit ja trampoliinitarvikkeet alkaen ‚ā¨ 3.-

Näytä tarjous

Tasapeli trampoliini turvaverkko alkaen ‚ā¨ 59.-

Näytä tarjous

Tasapeli voimistelurenkaat ale jopa 70%

Näytä tarjous

Tilaa jalkapallomaalit ja harjoittelukeh√§ jalkapalloilijalle jopa ‚Äď7% alennuksella Tasapeli tarjouksella!

Tasapeli verkkokaupasta löydät jalkapallomaalit ja muut hauskat kuntoiluvälineet, kuten jääkiekkomaalit ja lentopalloverkot, joiden avulla saat hauskoja pelejä aikaiseksi kotipihalla tai kesämökillä perheen ja ystävien kesken. Tilaa jalkapallomaali tai harjoittelukehä jalkapalloilijalle normaalia edullisemmin hyödyntämällä Tasapeli tarjous, jolla saat jopa -7% alennusta kehästä.
Näytä tarjous

Tilaa kuntoiluvälineet jopa -30% alennuksella käyttämällä Tasapeli tarjous!

Tasapeli verkkokaupasta löydät kuntoiluvälineet, kuten joogamatot, voimapyörät, voimistelurenkaat ja kuntopyörät huikein tarjouksin. Hyödynnä erinomainen Tasapeli tarjous ja tilaa netistä Crosstrainer, Spinning -pyörä, minitrampoliini tai putkirulla venyttelyyn jopa -30% edullisemmin. Toimi heti ja tilaa kuntoiluvälineet netistä helposti ja edullisesti Tasapeli verkkosivustolta!
Näytä tarjous

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Kyllä, verkosta löytyy tällä hetkellä 9 aktiivista ja varmistettua tarjousta. Valitse sinulle sopivin.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimitusehdot näkyvät verkkokaupan omilla sivuilla. Voi olla, että saat myös maksuttoman kuljetuksen riippuen tilauksesi summasta.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Harri

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

Tasapeli on aktiivisen ihmisen verkkokauppa

Tämän sivuston valikoimasta löytyy tekemistä tylsimpäänkin päivään. Monipuolinen verkkokauppa tarjoaa shoppailijalle kaikenlaista ulkoilma-aktiviteettia ja tekemistä urheilullisille ihmisille.

Tämä suomalainen verkkokauppa vaalii laatua yhtenä tärkeimmistä prioriteeteistaan, ja pyrkiikin siksi tuomaan hauskuutta ulkoilijoiden elämään asiantuntevalla otteella ja laadusta tinkimättä.

Jatkuvasti laajeneva tuotevalikoima tarjoaa välineitä erilaisiin pallopeleihin ja ulkoharrastuksiin. Tasapeli sivustolta tilaat trampoliinit, jalkapallomaalit ja pelipöydät. Aktiviteetteja kaipaava ei siis joudu jättää tämän kaupan verkkosivuja tyhjin käsin. Tasapeli tarjoaa loistavia tuotteita vaikka perheen kesämökille tai vaikka kodin pihalle.

Tasapeli tuotevalikoima

Ei enää iänikuista tietokonepelien näpyttelyä tai turhia sarjoja TVstä. Näillä tuotteilla motivoit lapset, ja miksei aikuisetkin, lähtemään ulos nauttimaan raittiista ilmasta hauskojen pelien parissa.

Trampoliini

Tilaa vaikka suosittu trampoliinipaketti Exit JumpArena omalle kotipihallesi ja ala opetella kunnon hyppytemppuja vaikuttaaksesi kaverisi. Trampoliinit on saatavilla monessa eri koossa. Niiden turvallisuuteen kannattaa panostaa, joten täydellinen varustepaketti on oiva hankinta. Suojaverkot reunoilla varmistavat, ettei lennoikkainkaan pomppija vahingossa laskeutuisi reunojen väärälle puolelle.

Jalkapallo

Jalkapallomaalit, maalivahdin hanskat, palautusseinät sekä itse jalkapallot. Panosta nyt tämän pelin saloihin ja treenaa itsesi huipulle. Tilaa jalkapallokengät ja muut tarpeelliset jalkapallotarvikkeet ja haasta naapurisi pelaamaan. Jos lapsesi harrastaa jalkapalloa, tasapeli.fi on oikea osoita kaikkien tarvikkeiden hankkimiseen.

Pelipöydät

Tasapeli verkkokaupasta tilaat myös hauskat pelipöydät, kuten pöytäfutispelin, pingispöydän tai ilmakiekkopelin. Biljardipöytä löytyy myös rauhallista sisäurheilua kaipaaville. Kehitä taitojasi näillä hauskoilla seurapeleillä.

Kuntoilutuotteet

Painonpudottajalle tai urheilullisesta elämäntavasta haaveilevalle Tasapeli sivustolta löytyy myös laaja valikoima tuotteita. Voimistelurenkaat, leuanvetotanko tai vaikka tasapainolauta. Kehitä itsesi kuntoon lihaskestävyyttä lisäämällä. Nämä laadukkaat tuotteet takaavat onnistumisen.

Muut tuotteet

Tasapeli tuotetarjonta on suunnattu monenlaiselle kiinnostuksen kohteelle. Valikoimasta löytyvät tikkataulut, jääkiekkomaalit, salibandymailat ja maalit, koripallot ja korit sekä käsipallovarusteet. Tarvikelistalta löytyy tietysti myös reput ja laukut moneen eri tarkoitukseen. Lapsille voi hankkia monenlaisia leikkivälineitä, kuten liukumäkiä ja keinuja.

Toimitus ja tilaus

Tilaukset toimitetaan perille 4-10 arkipäivän kuluessa. Mikäli tuote on loppu varastosta, siitä ilmoitetaan heti sähköpostilla. Toimitustavat ja maksuvaihtoehdot ovat aina turvallisia ja asiakasystävällisiä. Jos jokin asia jää mietityttämään, asiakaspalvelu auttaa mielellään.

Tasapeli Blogi

Uusia peli- ja hauskanpitoideoita voi lukea Tasapeli sivuston blogista. Pysy kärryillä kauden uutuuksista ja ulkoilmaurheilun trendeistä. Tilaamalla uutiskirjeen pidät myös huolen siitä, että uutuustuotteet ja alennukset tavoittavat sinut ensimmäisten joukossa. Tilatessasi voit luoda oman tilin ja tarkastella tilauksiasi. Voit myös tutustua Tasapeli verkkokauppaan sosiaalisen median kautta.

Lisää verkkokauppoja

Viimeksi päivitetty: 28.09.2022