Valikko

TeknikMagasinet Kampanjakoodi ja tarjous?

Ajankohtaiset TeknikMagasinet Suomi alennuskoodit kesäkuu 2017

TeknikMagasinet verkkokaupan Löytölaari-tuotteet jopa -85% alennuksella!

Näytä tarjous!
Uusi

Fujifilma pikakamera -15% hyödyntämällä TeknikMagasinet tarjous!

Näytä tarjous!

Razer-pelitarvikkeet jopa -53% käyttämällä TeknikMagasinet tarjous!

Näytä tarjous!

Lasten potkulaudat jopa -10€ hyödyntämällä TeknikMagasinet tarjous!

Näytä tarjous!

Urheilu ja vapaa-ajantuotteita -15% TeknikMagasinet sivustolla

Näytä tarjous!

Kaiuttimet TeknikMagasinet verkkokaupasta alkaen 10,95€

Näytä tarjous!

TeknikMagasinet verkkokaupasta ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille

Näytä tarjous!

TeknikMagasinet - kaikki kodin käyttötarvikkeet edullisesti netistä!

Teknikmagasinet tuo saatavillesi kaikki tarvittavat kodin käyttötavarat, kuten kuntoiluvälineet, lasten lelut, naamiaisasut, sisustustuotteet, edullista elektroniikkaa sekä tarvikkeet erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Teknikmagasinet.fi tuo koko valikoiman vain muutaman klikkauksen päähän

Tehdessäsi ostokset verkkokaupasta, saat käyttöösi koko valtaisan tuotevalikoiman, myös ne tuotteet joita et välttämättä löydä myymälästä. Puhelimet, tabletit, lelut, televisiot ja kaikki tarvittavat lisävälineet sekä kodintarvikkeet voit nyt tilata entistä helpommin netistä osoitteesta teknikmagasinet.fi . Löydät varmasti mieluisat tuotteet kaikille perheenjäsenille, joten voit kätevästi keskittää ostoksesi yhteen verkkokauppaan.

Voit tehdä ostoksesi sinulle sopivana ajankohtana ja halutessasi noutaa pakettisi veloituksetta myymälästä tai tilata sen koti-ovellesi.

Teknikmagasinet Finland

Teknikmagasinet on ruotsalainen kodin käyttötavaroiden ja viihteen tavaratalo, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuonna 2000 avattu verkkokauppa on laajentanut tuotevalikoimaa entisestään ja helpottanut laajentamista myös muihin pohjoismaihin. Tänä päivänä löydät verkkokaupan ja myymälän palvelut jo Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

Myymälät

Teknikmagasinet palvelee useissa eri pääkaupunkiseudun ostoskeskuksissa ja Etelä-Suomen kaupungeissa. Teknikmagasinet Jumbo, Sello, Itis ja Kamppi tarjoavat sinulle verkkokauppaa suppeamman valikoiman mm. viihde-elektroniikan, tekniikan ja harrastetarvikkeiden myötä. Lisäksi Teknikmagasinet Turku ja Raisio ovat apunasi, kun haluat nähdä tuotteet paikan päällä tai noutaa pakettisi veloituksetta!

Teknikmagasinet kampanjakoodi ja ajankohtaiset alennukset

Teknikmagasinet verkkokaupasta löydät paljon vaihtuvia kausi tarjouksia ja päivittäin vaihtuvia erikoisalennuksia. Kausittaiset alennusmyynnit ja erikoiskampanjat tarjoavat halpojen hintojen lisäksi myös inspiraatiota ja lahjaideoita. Koska valikoima on perinteistä kivijalkamyymälää laajempi, on myös ale tuotteissa enemmän valinnanvaraa netistä tilattuna. Kun alennusten kerääminen tuntuu vaivalloiselle ja vie liikaa aikaasi, hae apua Saleduckilta. TekniksMagasinet alennuskoodi on helppo kopioida täältä mukaasi ja käyttää se verkkokaupan ostoskorissa.

Saleduck.fi sivusto kerää sinulle kaikki kampanjakoodit, tarjoukset ja alennukset yhdelle sivulle. Saat kaikki parhaat alennukset jokaisesta tuoteryhmästä vain muutamalla klikkauksella. Teknikmagasinet kampanjakoodi on helposti saatavillasi osoitteesta saleduck.fi ja säästää sinulle takuulla rahaa!

Teknikmagasinet tilaaminen

Tilaaminen teknikmagasinet.fi sivustolta on helppoa ja nopeaa. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet ja toimitustavan, voit viedä tilauksesi loppuun, jolloin saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Voidaksesi tehdä tilaus, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Maksutavat

Voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun tilauksen yhteydessä tai Klarnan tarjoaman lasku ja osamaksuvaihtoehdon, jos haluat maksaa tuotteesi myöhemmin tai erissä. Maksukorteista voit käyttää Visa tai Mastercard kortteja. American Express kortilla voit maksaa vain noutaessasi tuotteet myymälästä.

Toimitus ja palautus

Toimitusmaksu määräytyy valitun toimitustavan ja paketin koon mukaan. Tilauksesi lähetetään sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Teknikmagasinet tarjoaa kaikille tuotteilleen 30päivän vaihto ja palautusoikeuden. Lisäksi lähes kaikille tuotteille myönnetään kahden vuoden takuu, jollei tuoteselosteessa toisin mainita.

Radio-ohjattava pikavene -15% käyttämällä TeknikMagasinet tarjous!

Näytä tarjous!

GoPro kamerat jopa -24% edullisemmin käyttämällä TeknikMagasinet tarjous!

Näytä tarjous!

Langattomat kaiuttimet jopa -33% edullisemmin TeknikMagasinet tarjouksella!

Näytä tarjous!

Langattomat kuulokkeet -25% alennuksella hyödyntämällä TeknikMagasinet tarjous!

Näytä tarjous!

Fujifilm Instax Mini 8 polaroidkamera -15% edullisemmin - käytä TeknikMagasinet tarjous!

Näytä tarjous!