TokoiTech alennuskoodi ja tarjoukset

tokoitech.fi
4.1 tähteä / 43 Ääntä

Alennuskoodit TokoiTech Suomi - syyskuu 2022

TokoiTech outlet tuotteet jopa 50% alennuksessa

Näytä tarjous

TokoiTech alennustuotteet jopa 30% alessa

Näytä tarjous

TokoiTech Apple iPhone suojat alkaen € 7.15

Näytä tarjous

TokoiTech tarjous: Ilmainen toimitus

Näytä tarjous

TokoiTech tarjous: Toimitus € 0.-

Näytä tarjous

TokoiTech alennuskoodi jolla -10% alennusta tilauksestasi!

Käytä nyt mahtava TokoiTech alennuskoodi, jolla saat -10% alennusta tilauksestasi kun tilauksesi on arvoltaan yli 30 euroa. TokoiTech -verkkokaupasta saat varaosat sekä korjaustyökalut älypuhelimellesi ja tabletillesi. Kun huollat puhelimesi itse, säästät huoltokuluissa, joten klikkaa alennuskoodi käyttöön ja säästä!
Minimitilaus: Yli 30€
Katso alennuskoodi

TokoiTech alennuskoodi jolla säästät -10% tilauksesi loppusummasta!

Hyödynnä nyt mahtava TokoiTech alennuskoodi ja säästät -10% tilauksesi loppusummasta! TokoiTechiltä löydät varaosat puhelimesi sekä tablettisi korjaamiseen. Olipa käytössäsi sitten Iphone, Huawei tai Samsung, saat varaosat näiden merkkien mobiilituotteisiin TokoiTechiltä nyt entistä edullisemmin!
Katso alennuskoodi

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Verkkokaupalla on tällä hetkellä 5 toimivia alennuskoodeja. Kaikki tämänhetkiset tarjoukset näkyvät meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@tokoitech.fi
Harri

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

TokoiTech myy sinulle puhelimen varaosat ja asennussarjat

Hajosiko puhelimesi yllättäen, mutta huoltokustannukset jännittävät? Ei hätää! Nyt voit tilata varaosat sekä varaosien asennussarjat sekä työkalut TokoiTech -verkkokaupasta. TokoiTech myy varaosat monille eri puhelinmerkeille sekä -malleille. Olipa kyseessä sitten Iphone 6 tai Huawei Honor 8, löydät varaosat näihin puhelimiin TokoiTech -verkkokaupasta. Jos puhelimen sijaan hajoamaan pääsi tabletti, saat varaosat tästä verkkokaupasta myös tablettien korjaukseen!

Puhelimen korjaus ei ole koskaan ollut näin helppoa, joten suuntaa TokoiTech -verkkokauppaan kun tarvitset varaosat puhelimeesi tai tablettiisi!

Varaosat monille eri puhelinbrändeille

TokoiTech -verkkokaupalla on erittäin monipuolinen valikoima erilaisia varaosia useille eri puhelin- ja tablettimalleille. Jos olet uskollinen Apple -käyttäjä ja käytössäsi on Iphone tai vaikkapa Ipad Mini, on TokoiTechillä paljon erilaisia varaosia merkin eri mobiililaitteille. Iphone varaosat nappaatkin siis TokoiTechiltä!

Jos taas käytössäsi on jonkun muun brändin puhelin, kuten vaikkapa Huawei tai Samsung, myy TokoiTech näillekkin merkeille varaosat, olipa etsinnässä sitten akku, puhelimen lasi tai MicroUsb. Nappaa siis Samsung varaosat kuin myöskin varaosat Huawei mobiililaitteille TokoiTech -verkkokaupasta!

Puhelimen korjaaminen itse

Puhelimen korjaaminen itse on helppoa, sillä saat kattavat ohjeet TokoiTechin verkkosivuilta. Varaosien mukana tulee myös työkalut sekä tarvittaessa asennusarja, joten sinun ei tarvitse ostaa edes työkaluja erikseen. Kattavien ohjeiden ansiosta on vaikkapa puhelimen näytön korjaus helppoa ja näppärää, vaikka et olisikaan ammattilainen. Puhelimen akku on myös kätevää vaihtaa itse, kun seuraat ohjeita.

Kun korjaat puhelimen itse säästät aikaa ja rahaa, sillä varaosat toimitetaan sinulle muutamassa päivässä, eikä sinun tarvitse maksaa huoltoliikkeelle huollosta. Maksat siis vain varaosien hinnan!

Varaosien lisäksi voit tilata TokoiTech -verkkokaupasta myös tuotteita, joilla suojaat puhelintasi vaurioilta, kuten esimerkiksi puhelimen kuoret. Kun huolehdit, että puhelin on suojattu kunnolla, ei puhelin pääse hajoamaankaan niin helposti!

TokoiTech alennuskoodi sekä monet muut tarjoukset

Kun huomaat, että puhelimesi tai mobiililaitteesi on hajonnut ja tarpeena on varaosat, muista tarkistaa Saleduckin sivut ennen kuin teet tilauksen. Voit huomata, että Saleduckin sivustolla on juuri silloin voimassa TokoiTech alennuskoodi, jolla voit säästää useita prosentteja tilauksesi loppusummasta! Löydät Saleduckin sivuilta mahtavat tarjoukset ja muut alennukset myös tähän verkkokauppaan. Ota siis käyttöön mahdolliset alekoodit, jotta saat tilauksesi entistä edullisemmin. Alennuskoodi on aina helppo käyttää, joten säästäminen on tehty todella helpoksi. Älä siis käytä turhaan rahaa, vaan tarkista aina ajankohtaiset alennuskoodit ennen kuin tilaat!

TokoiTech kokemuksia

TokoiTecjin asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä verkkokaupan asiantuntevaan asiakaspalveluun sekä tuotteiden helppoon asennukseen. Monipuolisten ohjeiden ansiosta puhelimen korjaaminen on helppoa ja tähän onkin moni asiakas ollut erityisen tyytyväinen, sillä he ovat onnistuneet korjaamaan puhelimensa helposti ja nopeasti. Myös tuotteiden nopea toimitus on ollut monen asiakkaan mieleen, joten kokeile sinäkin tätä verkkokauppaa ja mobiililaitteesi on korjattu hetkessä!

TokoiTech asiakaspalvelu, toimitus ja maksuvaihtoehdot

Kun harkitset tilauksen tekoa TokoiTech -verkkokaupasta ja sinulla on kysymyksiä liittyen tuotteisiin, tilausprosessiin tai mihin tahansa muuhun verkkokauppaan liittyen, voit olla yhteydessä TokoiTechin asiantuntevaan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun tavoitat nopeiten verkkosivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Tilaamasi tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Kaikki arkisin klo 15.00 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä, joten tilauksesi saapuu useimmissa tapauksissa todella nopeasti.

Voit maksaa tilauksesi verkkopankinssa, luottokortilla, postiennakolla, laskulla tai PayPal-maksulla.

Jos siis tarpeenasi on puhelimen korjaus tai varaosat, olipa merkki sitten Lumia, Iphone tai Sony, suuntaa TokoiTech -verkkokauppaan ja tilaa varaosat, joilla korjaat puhelimesi näppärästi!

Lisää verkkokauppoja

Viimeksi päivitetty: 28.09.2022