Amazon code

amazon.com

Amazon alennuskoodi Suomi - maaliskuu 2023

Amazon tarjous - Today's Deals kategorian tarjouksilla säästät jopa -70%

Näytä tarjous

Amazon tarjous - Kodin elektroniikkaa ja viihde-elektroniikkaa jopa -50%

Näytä tarjous

Amazon tarjous - Saat kokeilla Audible äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi

Näytä tarjous

50% Amazon Black Friday alennuskoodi

Kampanja: Black Week 2022
Mitä saat: Alennuksia ja tarjouksia
Voimassa: Koko viikon aikana
Katso alennuskoodi

Tilaa Amazon uutiskirje ja kuulet ensimmäisen parhaista diileistä!

Haluatko tilata tuotteita Amazon verkkokaupasta? Ensiksi sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi, jotta voit tehdä ostoksia Amazonilla. Rekisteröityminen hoituu yhdessä hujauksessa ja samalla saat Amazon uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje pitää sinut ajantasalla parhaista tarjouksista sekä saat upeita alekoodeja!
Näytä tarjous

Amazon joulukauppa tarjoukset: Joululahjat huippuhintaan!

Amazon joulukaupasta löydät kaiken, mitä voit kuvitellakaan täydelliseen jouluun. Joulukaupasta löydät kauniit joulukoristeet, tarvikkeet joulukattaukseen, lelut pukinkonttiin sekä klassikko jouluneuleet. Lisäksi löydät mahtavat ideat joulusukan täytteeksi sekä 'Secret Santa' lahjaideat. Klikkaa siis Amazon verkkokauppaan jouluostoksille!
Näytä tarjous

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Verkkokaupalla on tällä hetkellä 3 toimivia alennuskoodeja. Kaikki tämänhetkiset tarjoukset näkyvät meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Verkkokaupan omilla sivuilla löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
3.9 t√§hte√§ / 33 √Ą√§nt√§

Maailman suurin verkkokauppa

Verkkokauppa on Yhdysvaltalainen suuri verkkokauppajätti, joka myy tavaraa laidasta laitaan -elektroniikasta vaatteisiin tai vaipoista kirjoihin. Verkkokauppa on jo valloittanut kymmeniä maita ympäri maailman. Amazon Suomi ei ole vielä toistaiseksi rantautunut Suomeen, mutta se ei tarkoita, etteikö tuotteita voisi verkkokaupasta Suomeen tilata. Moni Suomalainen suosii Iso-Britannialaista Amazon uk ja saksalaista Amazon de sivustoja, koska nämä verkkokaupat toimivat EU rajojen sisällä. Näin ollen verkkokaupasta tilaaminen on suhteellisen edullista postituskuluineen -erityisesti tuotteiden edullisuuden vuoksi verrattuna kotimaisiin hintoihin. Mitä siis ikinä etsitkään, löydät tuotteen satavarmasti verkkokaupan valikoimasta.

Löydät nettikaupasta tuotteita näistä tuotekategorioista:

 • Musiikki, CD:t ja vinyylit

 • Digitaalinen musiikki

 • Kirjat

 • Taide ja k√§sity√∂tarvikkeet

 • Vaunvantarvikkeet

 • Kauneus ja terveys

 • Tietokoneet

 • Elektroniikka

 • Muoti, asusteet ja keng√§t

 • Koti ja puutarha

 • Elokuvat ja TV:t

 • Lemmikinhoitotarvikkeet

 • Software

 • Urheilu ja outdoor

 • Ty√∂kalut ja varaosat

 • Lelut

 • Pelit ja pelikonsolit

Amazon rekisteröityminen

Jos haluat tilata tuotteita nettikaupasta, tulee sinun rekisteröityä asiakkaaksi. Rekisteröityminen vaatii vain muutaman klikkauksen ja tapahtuu siis hetkessä ja luonnollisesti ei maksa mitään eikä velvoita edes ostoksien tekoon. Voit luoda tilin klikkaamalla 'New customer? Start here' sivuston yläkulmasta. Jatkossa voit pysyä aina sisällä kirjautuneena, jotta sinun ei tarvitse kirjautua joka kerta sisään, kun haluat tehdä nettiostoksia kaupassa.

Amazon kokemuksia

Suomalaiset antavat useimmiten positiivista palautetta kaupan tilauksistaan ja erityisesti kehua kerää verkkokaupan edulliset hinnat. Verkkokaupan valikoima myös sisältää paljon tuotteita ja brändejä, joita ei Suomesta vielä välttämättä saa. Lisäksi netistä tilaaminen säästää aikaa ja väsyttävät kauppareissut ostoskeskuksiin.

Alennuskoodit ja tarjoukset

Kauppa on tunnetusti edullinen verkkokauppa. Sivusto on täynnä tarjouksia ja uusia tarjouksia ilmestyy päivittäin. Voit helposti katsoa uusimmat päivän tarjoukset omasta kategoriasta, joka löytyy kaupan etusivulta. Täältä löydät tuotteita laidasta laitaan huippualennuksilla varustettuna. Jos hyvä tuuri käy, voit löytää etsimäsi Macbook kannettavan roiman alennusprosentin kera. Muista siis tarkkailla kaupan tarjouksia löytääksesi parhaan hinnan. Alennuskoodit, kampanjakoodit ja kupongit tekevät shoppailusta vieläkin edullisempaa ja me tietenkin pidämme huolen, että löydät aina ajankohtaiset alekoodit Saleduckin sivuilta.

Amazon tilaaminen ja toimitus

Tilaaminen kaupasta on helppoa aivan kuten muissakin verkkokaupoissa. Ainoa ero kaupalla ja perinteisillä verkkokaupoilla on se, että kauppa tavallaan yhdistelmä verkkokauppaa, kirpputoria ja kauppakeskuksia. Voit siis ostaa myös käytettyjä tuotteita täältä, mikä on luonnollisesti vieläkin edullisempi shoppailuvaihtoehto. Löydät tietenkin uudet tuotteet, mikäli second-hand ei ole sinun juttusi.

Kun olet lisännyt tuotteesi ostoskoriin, kannattaa tarkistaa tuotteiden hinta, sillä eri maiden hinnoissa on hiukan eroja verotuksen takia. Tilauksesi toimitetaan yleensä 5 - 7 päivän kuluessa valitessasi tomituksesi standardpaketin. Voit halutessasi nopeuttaa tilauksen toimitusta investoimalla muutama euro enemmän, jolloin tilaus toimitetaan 2 - 4 päivän kuluessa.

Amazon palautus

Kauppa myöntää suurimmalle osalle tuotteillensa 30 päivän palautusoikeuden. Palautus on todella helppoa, johon löydät myös selkeät ohjeet kuvien kanssa kaupan sivustolta. Voit vain printata valmiin kaupan palautuslomakkeen ja liimata sen palautettavaan pakettiin. Nyt paketti on valmis vietäväksi palautettavaksi. Mikäli siis et ole aivan varma tuotteen sopivuudesta tai vaikka vaatteen koosta, voit huoletta tilata tuotteen ja tehdä viimeisen ostopäätöksen vasta kotona saatuasi tuotteen.

Amazon maksutavat

Verkkokaupassa maksaminen on helppoa ja sujuvaa ja voit maksaa ostoksesi yleisimmillä Credit ja Debit maksukorteilla. Maksaminen on myös turvallista ja voit huoletta tallettaa halutessasi korttitietosi omalle tilille, jotta ostoksesi tilaaminen ja maksaminen jatkossa sujuu nopeammin ja vaivatta. Huomioithan mahdolliset tullimaksut kaupasta tilattaessa, sillä tuotteita lähetetään eri puolilta maailmaa.

Amazon asiakaspalvelu

Amazon asiakaspalvelu on auki 24/7 ja voit siis tavoittaa heidät vuorokauden ympäri. Tarvitsitpa apua tilauksesi kanssa, palautuksen kanssa tai vaikka maksun kanssa, voit luottaa kaupan pätevään asiakaspalvelutiimin. Löydät myös helposti tietoa usein kysytyt kysymykset osioista, josta yleensä löytyy vastaus kysymykseesi.