Apple TV tarjous

apple.com/tv

Katso suosittuja TV-ohjelmia, elokuvia ja alkuperäissarjoja Apple TV:ssä. Löydä laadukasta viihdettä monipuolisesta valikoimasta suoratoistopalvelussa.

Apple TV tarjous Suomi - kesäkuu 2024

Kokeile Apple TV ilmaiseksi 7 päivää

Näytä tarjous

3 kuukautta ilmainen katselu Apple TV+ tarjous

Näytä tarjous

Katso nyt Succession sarja Apple TV

Näytä tarjous

Katso edullisesti sarjoja ja elokuvia Apple TV palvelun kautta

Näytä tarjous

Apple TV Original-tuotantoa vain Apple TV:ssä

Näytä tarjous

Apple TV tarjous : kuukauden kokeilujakso 0€

Näytä tarjous

Apple TV hinta alkaen 5.99€

Näytä tarjous

Apple TV plus Ilmainen 3kk kokeilu kun ostat Apple tuotteen

Näytä tarjous

Apple TV Suomi Ilmainen kokeilu 7 päivää

Näytä tarjous

Apple TV koodi: Ilmainen kokeilu

Näytä tarjous

Black Friday

Black Friday tuo mielettömiä etuja ja alennuksia Apple TV:n valittuun valikoimaan. Älä siis menetä mahdollisuutta tarjousten ja alhaisten hintojen hyödyntämiseen vaan shoppaile kukkarolle ystävällisellä tavalla Black Fridayn aikaan, samalla teet vaikka jouluostokset perhettä ajatellen. Pysy ajan tasalla Black Fridayn ajankohdasta ja tarjouksista ja nauti huomattavien säästöjen tekemisestä.

Ilmainen toimitus

Tilaa Apple TV tai sitä tukevia lisävarusteita ja nauti niiden ilmaisesta toimituksesta. Asiakkaana maksat siis vain itse tuotteista, et niiden toimituksesta. Näin voit siis säästää aikaa tehdessä ostokset verkossa myymälässä käyntiin verrattuna etkä joudu huolehtimaan ylimääräisistä kuluista. Pysyt myös tietoisena toimituksen etenemistä, jolloin voit valmistautua paketin saapumiseen.

Sovellus

Voit katsella sarjoja ja elokuvia mistä laitteesta tahansa Apple TV sovelluksen ansiosta. Sovellus löytyy jo valmiiksi asennettuna Applen laitteista, kuten iPhonesta, iPadista sekä Macista. Se on myös käytettävissä pelikonsoleissa, älytelevisioissa sekä suoratoistolaitteilla. Näin lempisarjasi kulkevat mukanasi minne menetkin, vuorokaudesta tai kellonajasta riippumatta. Nauti sovelluksen tuomasta vapaudesta katsoa TV:tä milloin vain.

Tuki

Tukea ja apua on saatavilla aina, kun sitä tarvitset. Sivustolta voit itse löytää vastauksia moniin usein kysyttyihin kysymyksiin ja tavallisiin ongelmiin. Jos etsittyä vastausta tai tietoa ei kuitenkaan löydy voit ottaa yhteyttä Applen tukitiimiin, jossa kysymyksiin vastataan asiantuntevasti. Voit ottaa tiimiin yhteyttä joko puhelimitse sekä Applen tuki sovelluksen kautta.

Lahjakortit

Mietitkö mitä antaa ystävälle tai perheenjäsenelle lahjaksi tulevana jouluna tai syntymäpäivänä? Apple Storen lahjakortit ovat mainio lahja kenelle tahansa, iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Voit lähettää ostetun lahjakortin läheisellesi sähköpostitse oman viestin kera. Näin annat jotain hyödyllistä ja kätevää, mitä kukin voi hyödyntää omalla tavallaan ja oman tarpeen mukaan.

Apple TV alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Apple TV tarjous: Apple TV:stä 20% - 40% alennusta - täydellinen Äitien päivälahja Alennus jo vähennetty
40% Apple TV tarjous: Apple TV:stä 20% - 40% alennusta - täydellinen ystävänpäivälahja Alennus jo vähennetty
80% Apple TV tarjous: Jopa 80% alennusta Apple TVstä Alennus jo vähennetty
80% Apple TV tarjous: Jopa 80% alennusta Apple TVstä Alennus jo vähennetty
80% Apple TV tarjous: Jopa 80% alennusta Apple TVstä Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Apple TV+ kaikki käyttöehdot löytyy palvelun verkkosivuilla. Kirjaudu Apple tunnuksellasi sisään, ja katso sarjoja ja elokuvia.
Apple TV+ kokemuksia voit lukea netissä, ennen kun päätät jos haluat palvelun vai et.
Jos Apple TV ei toimi, ole yhteydessä heidän asiakapalveluunsa verkkosivujen kautta.
Kaikki Apple TV tarjous ja muut alennukset löytyvät meidän sivuillamme.
Palvelun omien sivujen kautta pystyt helpoiten olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.7 tähteä / 67 Ääntä

Korkeatasoista viihdettä jokaiseen kotiin

Apple TV on maailman kuuluisan teknologiajätin kehittämä mediatoistin, joka tarjoaa viihdettä sarjojen ja elokuvien muodossa. Sen ensimmäinen versio tuotiin markkinoille vuonna 2007, jonka jälkeen uusia malleja on kehitetty ahkerasti. Uusin versio Apple TV 4K tuotiin päivänvaloon vuoden huhtikuussa, sisältäen vieläkin pidemmälle kehitettyä teknologiaa ja korkealaatuista toistoa. Monien suomalaisten kodit ovatkin hyötyneet yhtiön tuomista teknologian laitteista eikä Apple TV ole siihen poikkeus. Apple TV+ on katsottavissa joko suoraan verkosta nettisivuilta läppärin tai tietokoneen kautta tai sovelluksesta käsin. Sovellus löytyy valmiiksi mistä tahansa yhtiön laitteista, oli sinulla sitten iPhone, iPad, Mac tai Apple TV. Mahdollisuutena on myös katsominen suoratoistolaitteella, kuten Rokulla, Amazon Fire TV:llä, Android TV:llä tai Google TV:llä sekä älytelevisioiden ja pelikonsolien kautta. Mahdollisuudet elokuvien ja sarjojen katsomiseen ovat siis monipuoliset, minkä ansiosta tuote on saatavilla ja käytettävissä jokaiselle elämäntilanteesta riippuen. Näin pistät sarjan tai elokuvan pyörimään vaikka pitkän bussimatkan ajan mukana kulkevasta laitteesta tai kodin mukavuudesta käsin popcorneista ja colasta nauttien. Suuresta valikoimasta löytyy aina jotain koko perheelle tai ystäväpiirille lauantain leffailtaa varten, oli mukana sitten lapsia, aikuisia tai isovanhempia.

Tutustu palveluun ilmaiseksi

Et joudu ostamaan sikaa säkissä, vaan voit ensin selvittää, jos tuote on sopiva tarpeisiisi ja jos sen tilaus kannattaa. Voit tutustua ohjelmiston tarjontaan ja ominaisuuksiin kaikessa rauhassa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ansiosta. Kokeilujakso antaa mahdollisuuden nimensä mukaisesti tuotteen kokeiluun ilman rahallista tai minkään muunlaista sitoutumista. Tilaus on mahdollista perua milloin tahansa kokeilujakson aikana, jolloin et maksa turhaan tilauksesta, jos et sitä halua. Jos kuitenkin tykästyt tuotteeseen lukemattomien muiden asiakkaiden tavoin, voit vain antaa tilauksen jatkua niin kauan kuin tahdot ja nauttia sen monipuolisesta sarja ja elokuva valikoimasta. Tilauksen lopettaminen hoituu suoraan sivustolta käsin, kuten myös sen uusiminen aina, kun ikävä koittaa. Lopettaessasi tilauksen saat tietenkin jatkaa katsomista aina tilauskauden loppuun saakka ja jatkaa tilausta, jos mieli muuttuu. Saat siis nauttia joustavuudesta viimeiseen saakka ja päättää itse, milloin, mistä ja mitä katsot.

Urheilun seuraamista suorana

Applen omien alkuperäisten elokuvien ja sarjojen lisäksi pääset tilaamaan maksullisia kanavia sekä vuokraamaan tai ostamaan elokuvia ja TV-ohjelmia. Ostetut ja vuokratut sarjat ja elokuvat ovat turvassa säilytyksessä kirjastossa, josta niiden katsominen hoituu kätevästi sopivan ajan löydyttyä. Sen lisäksi urheilun fanit pääsevät nauttimaan suorien urheilulähetysten katsomisesta. Olit sitten koripallon, jääkiekon tai yleisurheilun ystävä, et menetä mahdollisuutta seurata pelejä livenä vaan pääset nauttimaan kunnollisesta penkkiurheilusta oikealla ajankohdalla. Pukeudu siis suosikki tiimisi paitaan ja kannusta tiimi voittoon kotoa käsin. Tilaat siis vain pitsat, kutsut ystäväsi paikan päälle ja avaat urheilu kategorian, josta löydät kiinnostavan pelin katsottavaksi. Jos lempi tiimiä tai urheilulajia ei ole vielä löytynyt, on tämä oiva tilaisuus urheilun maailmaan sukeltamiseen, urheilulajien ja joukkueiden läpikäymiseen ja oman tiedon laajentamiseen.

Katsottavaa koko perheelle

Apple tuo säännöllisesti valikoimaan uusia sarjoja ja elokuvia, jolloin kiinnostavaa katsottavaa riittää pitkälle aikaa. Lapsille löytyy sopivia sarjoja ja elokuvia sairauspäivien, viikonloppujen tai loma-ajan varalle. Näin myös vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia omasta ajasta, kun jälkikasvulle löytyy mieluisaa ajanviihdettä. Katsottavaa löytyy tietenkin myös itse vanhemmille, jos lapsille tarkoitetut ohjelmat alkavat pitkästyttämään. Saatavilla on dokumentteja, draamaa, komediaa ja paljon muuta. Sivuston kategorioiden avulla on helppo etsiä sarjoja ja elokuvia niiden genren mukaan sekä tutustua uusiin ja vasta tuotettuihin ohjelmiin "uusimmat julkaisut" osaston vuoksi. Näin pysyt ajan tasalla uusista ja kiinnostavista elokuvista ja sarjoista, joiden joukosta voi löytyä uusia lemppareita, joita voi seurata talven ja pimeyden saapuessa. Esimerkiksi suosittu Jennifer Aniston ja Reese Witherspoonin tähdittämä draamasarja The Morning Show käy mainiosti laiskaan päivään, kun ulkona olevat pakkaset eivät tunnu houkuttelevalta. Komediaa suosiville valikoimasta löytyy esimerkiksi 7 Emmy palkinnon voittanut Ted Lasso tai Emily Dickinsonin elämästä kertova sarja Dickinson. Sivustolta löytyy myös tietoa pian saapuvista elokuvista ja sarjoista, jolloin ne voi laittaa omaan toivelistaan, josta niiden katsominen onnistuu niiden saavuttua valikoimaan.

Lisää verkkokauppoja