Kumiukko alennuskoodi

kumiukko.fi

Valikoima kumituotteita kaikkiin tarpeisiin. Laadukkaita renkaita, letkuja ja muita tarvikkeita eri käyttötarkoituksiin. Tutustu ja löydä tarvitsemasi helposti.

Kumiukko alennuskoodi Suomi - huhtikuu 2024

Kumiukko supertarjoukset - Säästä jopa -35%

Näytä tarjous

0€ toimituskulut käyttämällä huhtikuun Kumiukko tarjous!

Näytä tarjous

Mainoskondomit yrityksille alkaen 0,43€/kpl - Kumiukko tarjous!

Näytä tarjous

Kumiukko alennuskoodit, jotka juuri missasit:

-5€! Säästä tilauksestasi -5€ käyttämällä Kumiukko alennuskoodi! AUT16MPL5
-5€ Kumiukko alennuskoodi vähentää 5€ tilauksestasi AUT16MPL5

Ihmiset haluavat myös tietää

Kaikki uusimmat alennuskoodit löytyvät Saleduckin omilta verkkosivuilta. Voit etsiä sinulle parhaan sopivan alekoodin ja käyttää sitä.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kumiukko.fi
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.2 tähteä / 49 Ääntä

Kumiukko - Vihdoinkin kondomit vaivattomasti ja huomaamattomasti netistä

Kumiukko on kotimainen kondomien verkkokauppa, jossa on tarjolla suuri valikoima ehkäisyvälineitä luotettavilta valmistajilta kuten Viva, GSpot, Durex, Sultan ja RFSU. Kokeilunhaluisille löytyy myös oma valikoima, kuten makukondomit monissa herkullisissa mauissa. Makuja ovat muun muassa mansikka, mango, mustikka, suklaa ja appelsiini. Pieniä erikoisuuksia löytyy myös, kuten pimeässä hohtavat ja viilentävät kondomit. Valikoimissa ovat myös naisten kondomi ja saatkin tästä verkkokaupasta kaikki tarpeelliset kondomi! Kondomien lisäksi Kumiukko verkkokauppa myy myös liukuvoiteet, uskottomuustestit, raskaustestit sekä kuivakondomit.

Saleduck.fi etsii sinulle parhaat alennuskoodit ja tarjoukset. Niiden avulla tilaat ehkäisyvälineet suoraan kotiisi entistäkin edullisemmin.

Turvallisuus ennen kaikkea

Kondomeilla on huono maine seksin pilaajana, mutta oikein käytettynä seksistä on helppo nauttia kondominkin kanssa. Sukupuolitaudit ovat yleisiä nykyään ja sukupuolitautitestit ovat jokaisen painajainen. Onneksi kuitenkin kondomit suojaavat sukupuolitaudeilta. Kumiukko on kotimainen yritys joka on erikoistunut turvallisen seksin helpottamiseen. Ehkäisy on tärkeää, kukaan ei halua joutua vahingossa ikävään tilanteeseen jossa raskaustesti tuntemattoman kanssa ja pahimmassa tapauksessa abortti ovat vaihtoehtoina.

Yhdistä lämmittävä liukuvoide makukondomiin ja tuot kaivattua piristystä makuuhuoneeseen. Näin kondomi ei ole enää tiellä vaan siitä tulee oleellinen lisä petipuuhiin. Liukuvoiteet ovatkin hyvä tapa nostattaa seksuaalista himoa ja näin nouset pilvistä stratosfääriin. Kumiukko liukuvoiteet ovat pH-tasapainotettu kehosi kanssa, joten ne eivät aiheuta poltetta tai kutinaa.

Neuvoja tuotteiden käyttöön

Kumiukko ei ainoastaan toimita tuotteitasi, se myös neuvoo niiden käytössä. Sivustolta löydät osion jossa selitetään erilaisten kondomien toimintaperiaatteet ja kuinka löytää itsellesi juuri oikea kondomi. Näillä ohjeilla on kondomin käyttö helppoa! Samalla sivusto ohjeistaa myös liukuvoiteiden käytössä ja antaa uusia ideoita makuuhuoneeseen ja seksielämän piristykseksi. E pillerit eivät sovi kaikille ja nyt on oikea paikka löytää toimiva vaihtoehto hormonitasapainoa järkyttäville pillereille.

Osta kerralla pidemmän ajan tarpeet - säästät pitkän pennin

Kun ostat kondomeja kaupasta, ihmisten katseet saattavat ärsyttää ja onhan se totta: se on todella kallista puuhaa! Nyt voit tilata isoja eriä kerralla huippuedullisesti! Näin sinun ei tarvitse enää huolehtia katseista kaupassa ja kioskilla ja säästät huomattavan määrän rahaa. Voit saada esimerkiksi 70 kappaleen paketin alle 30 eurolla!

Kumiukko alennuskoodi sekä ajankohtaiset tarjoukset

Kumiukko alennuskoodi on mahtava tapa säästää rahaa kondomiostoksissa. Ennen kuin teet tilausta, tarkista Saleduckin sivut, joista voit löytää mahtavat tarjoukset ja alennukset, joilla säästät ostoksissasi. Alekoodit ovatkin huikea tapa säästää, joten älä ohita onneasi, vaan muista ottaa käyttöön mahdolliset edut ja säästä!

Kumiukko kokemuksia

Monelle kuluttajalle on jo ehtinyt kertymään kokemuksia tästä verkkokaupasta. Tuotteiden huomaamaton toimitus ja helppo tilausprosessi on monen mieleen, eikä monipuolinen valikoimakaan ole haitaksi. Kokeile siis sinäkin kumiukko -verkkokauppaa ja tilaa kondomit netistä!

Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus

Kumiukko toimittaa kaikki tilaukset ilman toimitus- tai käsittelykuluja. Maksat vain ostamistasi tuotteista. Tilaukset toimitetaan aina myös huomaamattomassa kirjekuoressa, joten naapurisi eivät pääse näkemään puuhiasi.

Bonusohjelma

Kun keskität kondomiostosi Kumiukko verkkokauppaan, pääset käsiksi bonusohjelmaan, jolla saat paljon etuja ja ilmaisia tuotteita Kumiukosta. Seksin harrastaminen ei ole koskaan ollut näin kannattavaa. Valitse siis itsellesi paras kondomi ja säästä bonusohjelman kautta!

Tutut ja turvalliset maksutavat

Kumiukko sivustolla käyvät kaikki yleisimmät suomalaisten tuntemat maksutavat. Visa ja Mastercard toimivat maksukorteista, voit maksaa tilauksesi myös suoraan yleisimmillä verkkopankeilla. Vaihtoehtoisesti voit tilata tuotteet myös laskulla tai erämaksulla ja hyödyntää Klarna -palvelua tähän.

Kysymykset voit ohjata suoraan Kumiukon sähköiseen tai puhelinasiakaspalveluun.

Lisää verkkokauppoja