LEGO ale

lego.com/en-fi

LEGO tarjous Suomi - syyskuu 2023

LEGO alennuskoodi: Tilauksesi lähetetään samana päivänä

Näytä tarjous

LEGO alennuskoodi: 20% alennusta valikoiduista Lego paketeista

Näytä tarjous

LEGO ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin

Näytä tarjous

LEGO alennuskoodit, jotka juuri missasit:

10% LEGO alennuskoodi: 10% alennusta Lego Star Wars paketista 04-07-2021
5% Lego alennuskoodi: 5% alennusta Lego Harry Potter paketeista 31-01-2021
5% Lego alennuskoodi: 5% alennusta Lego Super Heroes Avengers kokoelmasta 30-11-2020
€ 5.90.- Lego alennuskoodi: Lego Friends tuotteet nyt alkaen vain € 5.90.- 31-01-2021
€ 6.90.- Lego alennuskoodi: Lego Star Wars tuotteet alkaen € 6.90.- 31-01-2021

Ihmiset haluavat myös tietää

Kaikki uusimmat alennuskoodit löytyvät Saleduckin omilta verkkosivuilta. Voit etsiä sinulle parhaan sopivan alekoodin ja käyttää sitä.
Kauppa tarjoaa tällä hetkellä yhteensä 3 ajankohtaisia ja toimivia alekoodeja. Valitse sen jonka haluat käyttää.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lelut24.fi tai soita numeroon (040-5650101
Harri

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

4.5 tähteä / 48 Ääntä

Lego verkkokauppa

Kaikki tietävät Lego tuotteet ja ovat itse leikkineet tai katsoneet lastensa leikkivän näillä lasten suosikkileluilla. Lego shop verkkokaupasta hankit helposti kaikki etsimäsi legot netistä ja yllätät lapsesi ihanalla uudella rakennussarjalla tai uusilla legohahmoilla. Tuotteet ovat varmasti turvallisia eivätkä sisällä esimerkiksi haitallisia kemikaaleja tarjoten lapsellesi mielenkiintoista tekemistä luovan leikin ja oppimisen keinoin.

Lego tarjous ja alennuskoodit

Lego alennuskoodi ja verkkokaupan tarjoukset löytyvät Saleduckin sivuilta, ja mahdollistamme sinulle edullisemmat leluostokset. Lego ale ja verkkokaupan vaihtuvat tarjoukset kannattaa käydä kurkkaamassa aina verkkokaupassa ostoksia tehdessä, ja saatat löytää lapsesi unelmalelun jopa 40% alennuksessa. Lego kauppa tarjoaa parhaat diilit, ja me välitämme ne sinulle helposti löydettäväksi sivuiltamme.

Tuotteet eri ikäisille lapsille

Verkkokaupasta löydät helposti tietyille ikäryhmille suunnitellut tuotteet. Löydät esimerkiksi 0-2 vuotiaille vauvoille ja lapsille Ensimmäinen Duplo setit ja yli 12 vuotiaille lapsille suunnatut haastavammat rakennussarjat. Näin osaat myös ostaa esimerkiksi lahjoja kummilapselle tai vastasyntyneelle lapselle.

Legot eri teemoilla

Löydät monet uudet eri teemasarjat Legon verkkokaupasta, kuten lego ninjago, disneyn prinsessat sekä Star Wars. Eri teemoilla ei löydy vain hahmoja, vaan lapsesi pääsee rakentamaan vaikka kokonaisen Star Wars maailman omilla leluillaan, sillä teeman tuotteisiin kuuluvat niin elokuvista tunnetut hahmot, avaruusalukset ja muut erilaiset teematuotteet. Tietysti myös lasten suosikkituotteet kautta aikojen, kuten lego poliisiasema ja muut lego city tuotteet, löytyvät aina verkkokaupan valikoimasta.

Duplo tuotteet

Duplo lelut on suunniteltu alle 5 vuotiaille lapsille, tarjoten erilaisia rakennuspaloja eri teemoilla. Esimerkiksi ensimmäinen duplo setti on ihana lahja vastasyntyneelle lapselle. Tuotteiden turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, eikä lapsesi voi vahingossa esimerkiksi nielaista rakennussarjan osia eikä niistä löydy vaarallisia kemikaaleja.

Toimitus ja palautus

Tilaaminen tästä verkkokaupasta on huippuhelppoa, ja tilauksesi toimitetaan sinulle vain kuudessa arkipäivässä. Ilmainen toimitus myönnetään lisäksi kaikille yli 55 euron tilauksille. Voit aina valita toimitusosoitteeksi myös esimerkiksi lahjan saajan osoitteen, jolloin voit yllättää esimerkiksi kummilapsesi ihanalla lahjalla! Voit valita toimitustavaksi myös Express-toimituksen, jolloin tuotteet saapuvat sinulle vain kolmessa päivässä! Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus tilaamillesi leluille.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi helposti Visa ja Mastercard luottokorteilla. Maksaminen on aina turvattua ja helppoa, ja tilaus onnistuu hetkessä! Luottokortilla maksettaessa esimerkiksi palautustilanteissa rahat on helppo palauttaa tilillesi.

Lego asiakaspalvelu

Saat asiakaspalveluun helposti yhteyttä soittamalla palvelunumeroon tai lähettämällä sähköpostia. Puhelimitse sinulle vastataan vain englanniksi, mutta sähköpostitse asiakaspalvelu toimii myös suomeksi. Saat vastaukset nopeasti kaikkiin kysymyksiisi tilaukseen tai tuotteisiin liityen.

Lego shop kokemuksia

Jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet etsimänsä Legon lelut tästä verkkokaupasta. Kaikkia merkin lelusarjoja ei esimerkiksi löydy suomen kaupoista, mutta merkin omasta verkkokaupasta löydät niin klassikkotuotteet kuin uutuuslelutkin! Tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja tuotteet saapuvat sinulle ajallaan. Yllätä siis oma lapsesi tai vaikka kummilapsesi ja tilaa rakastetut LEGO lelut tämän luotettavan verkkokaupan valikoimasta!

Lisää verkkokauppoja