Ruohonjuuri alennuskoodi

ruohonjuuri.fi

Ekologisia ja luonnonmukaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, ruokaa ja kodintarvikkeita. Laaja valikoima terveellisiä vaihtoehtoja arjen tarpeisiin. Tervetuloa tutustumaan!

Alennuskoodit Ruohonjuuri Suomi - toukokuu 2024

Ruohonjuuri tarjous: hyönteisten karkotussuihke vain 15,50€

Näytä tarjous

Ruohonjuuri lehti 0€

Näytä tarjous

Ruohonjuuri myymälänouto 0€

Näytä tarjous

Ruohonjuuri kuukauden tarjoukset jopa 40% alennusta

Näytä tarjous

Ruohonjuuri verkkokauppa : paljon laatu tuotteita edulliseen hintaan

Näytä tarjous

Ruohonjuuri Verkkokauppa: Jopa 30% alennusta valituista tuotteista.

Näytä tarjous

Kuinka käyttää alennuskoodia Ruohonjuuri verkkosivuilla?

Alennuskoodin käyttö on helppoa ja nopeaa, seuraat vain alle listattuja ohjeita. 

  1. Klickaa sivuillamme sitä alennuskoodia mitä haluat käyttää, ja pääset siitä suoraan Ruohonjuuri sivuille

  2. Valitse haluamasi tuote/ tuotteet ja klikkaa “Osta!”

  3. Klikkaa ostoskori ikonia (löytyy sivun oikeasta yläreunasta) ja sen jälkeen "Kassalle"

  4. Syötä koodi kenttään, jossa lukee “Alennuskoodi tai lahjakortti” 

Ruohonjuuri_kuinka_käyttää_alennuskoodia.png

Ruohonjuuri alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Ruohonjuuri alennuskoodi: Jopa 40% alennus lahjoista Rakkaasi hemmotteluun Alennus jo vähennetty
40% Ruohonjuuri alennuskoodi: Jopa 40% alennus lahjoista Rakkaasi hemmotteluun Alennus jo vähennetty
80% Ruohonjuuri alennuskoodi: Jopa 80% alennusta luonnontuotteista Cyber Mondayn kunniaksi Alennus jo vähennetty
80% Ruohonjuuri alennuskoodi: Jopa 80% alennusta luonnontuotteista Black Fridayn kunniaksi Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät alennuskoodeja sekä tarjouksia helposti esimerkiksi meidän sivuiltamme.
Suomen sisällä paketit lähetetään pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä. Suomen lähimaihin toimitus kestää noin 3-5 arkipäivää, ja kauemmas noin 6-10 arkipäivää käsittelyajan lisäksi.
Kuka tahansa yli 18 vuotias voi liittyä sähköpostiosoitteella kanta-asiakkaaksi. Tämän teet helposti Ruohonjuuri nettisivuilla.
Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, joka koskee avaamattomia, alkuperäispakkauksissa olevia, käyttökelpoisia ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on ilmaista Suomessa.
Ei ole, voit tehdä tilauksen ilman että rekisteröidyt.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.7 tähteä / 42 Ääntä

Ruohonjuuri Verkkokauppa: Ruohonjuuri on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman terveys- ja kauneustuotteita. Verkkokaupasta löydät korkealaatuisia luomutuotteita, ravintolisiä, luonnonkosmetiikkaa ja paljon muuta. Ruohonjuuri Verkkokauppa on täydellinen paikka ostaa terveyteen ja kauneuteen liittyviä tuotteita helposti ja nopeasti. Me ymmärrämme, että hyvinvointiin panostaminen voi olla helppoa ja mukavaa.

Ruohonjuuri Kauneus: Ruohonjuuri tarjoaa laajan valikoiman kauneustuotteita, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Verkkokaupasta löydät luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia tuotteita ja muita ekologisia vaihtoehtoja. Olitpa sitten etsimässä kasvojenhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita tai meikkejä, Ruohonjuuri Kauneudesta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Haluamme auttaa sinua loistamaan omassa kauneudessasi.

Ruohonjuuri Terveys: Ruohonjuuri tarjoaa laajan valikoiman terveystuotteita, jotka auttavat sinua pitämään huolta hyvinvoinnistasi. Verkkokaupasta löydät luomuruokaa, ravintolisiä, superfoodeja ja paljon muuta. Ruohonjuuri Terveys on luotettava kumppani terveyteen liittyvissä tarpeissasi. Haluamme tukea sinua matkallasi kohti terveempää elämää.

Ruohonjuuri Ruoka: Ruohonjuuri tarjoaa laajan valikoiman luomuruokaa ja muita terveellisiä vaihtoehtoja. Verkkokaupasta löydät kaiken tarvitsemasi aamiaismuroista välipaloihin ja illallisiin. Ruohonjuuri Ruoka on oikea paikka sinulle, joka haluat syödä hyvin ja terveellisesti. Haluamme tehdä terveellisten valintojen tekemisestä helppoa ja herkullista.

Ruohonjuuri Tarjoukset: Ruohonjuuri tarjoaa säännöllisesti erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Verkkokaupasta löydät aina ajankohtaiset tarjoukset ja saat mahdollisuuden hankkia haluamasi tuotteet edullisesti. Ruohonjuuri Tarjoukset on oikea paikka sinulle, joka haluat löytää laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Haluamme pitää huolta siitä, että terveytesi ja hyvinvointisi eivät rasita lompakkoasi liikaa.

Ruohonjuuri Opiskelija: Ruohonjuuri tarjoaa erilaisia etuja opiskelijoille. Verkkokaupasta löydät opiskelija-alennukset ja tarjoukset, jotka auttavat sinua säästämään rahaa terveys- ja kauneustuotteiden hankinnassa. Ruohonjuuri Opiskelija on oikea paikka sinulle, joka haluat hyödyntää opiskelijaetuja ja pitää huolta hyvinvoinnistasi samalla. Tiedämme, että opiskelijana jokainen säästetty euro on kullan arvoinen.

Lisää verkkokauppoja