Tempur tarjous ja alennuskoodi

tempur.com

Selaa Tempurin valikoimaa patjoista tyynyihin ja löydä mukavuutta ja tukea yöunillesi. Tutustu eri tuotteisiin ja löydä sopiva ratkaisu unen laadun parantamiseen.

Alennuskoodit Tempur Suomi - huhtikuu 2024

Tempur alennuskoodi: Ilmainen toimitus ja palautus

Näytä tarjous

Tempur tarjouskoodi: Lakanat ja tyynyliinat alkaen 25€

Näytä tarjous

Tempur tarjous: Kokeile tuotetta 2 viikkoa kotona

Näytä tarjous

Tempur alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Tempur tarjous: Säästä 20-40% mukavista patjoista ja tyynyistä Valentine's Dayna Alennus jo vähennetty
80% Tempur tarjous: Cyber Monday - Jopa 80% alennusta Tempurin patjoista ja tyynyistä Alennus jo vähennetty
80% Tempur tarjous: Black Friday - Jopa 80% alennusta Tempurin patjoista ja tyynyistä Alennus jo vähennetty
80% Tempur tarjous: Singles Day - Jopa 80% alennusta Tempurin patjoista ja tyynyistä Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Alennuskoodien määrä riippuu verkkokaupan tarjouksista, joten määrä saattaa vaihdella. Meillä on kuitenkin aina ajankohtaisimmat ja uusimmat koodit meidän sivuillamme.
Klikkaamalla keltaista ruutua sen tarjouksen kohdalla, jota haluat käyttää. Linkillä pääset suoraan kaupan omille sivuille ja voit aloittaa shoppailun.
Toimitusehdot näkyvät verkkokaupan omilla sivuilla. Voi olla, että saat myös maksuttoman kuljetuksen riippuen tilauksesi summasta.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.6 tähteä / 58 Ääntä

Tempur auttaa sinua nukkumaan paremmin

Tempur -tuotteet ovat pitkän tutkimustyön tulos, joka alkoi NASAn kehitettyä tämän painetta lievittävän materiaalin astronauteilleen. Tempur on avosoluinen, viskoelastinen ja painerasitusta lieventävä materiaali, joka muotoutuu tarkasti kehon muotojen mukaan ja tukee sieltä missä se on tarpeellista. Vartalon paino jakautuu patjalle tavallisiin joustinpatjoihin verrattuna tasaisemmin, ja näin painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. Tempur patja saa nukkumisen tuntumaan painottomassa tilassa olemiselta!

Tempur tarjous ja alennuskoodit

Saleduckin sivuilta löydät ajankohtaiset alennuskoodit ja tarjoukset tästäkin verkkokaupasta. Alennuskoodi Tempur verkkokauppaan saattaa säästää sinulta satoja euroja vuodeostoksistasi, joten kannattaa vierailla sivuillamme ennen ostoksien tekemistä! Tempur tyyny voi olla pelastuksesi hyvien yöunien metsästyksessä! Nappaa Tempur tarjous mukaan ja säästä sänkyostoksilla huomattavia summia rahaa.

Tempur patjat

Patjamallistot on suunniteltu sopimaan kaikille iästä, koosta tai muodoista huolimatta. Voit valita 3 eri tuen mallistosta, joten voit valita pehmeän patjan tai patjan jämäkällä tuella. Tempur sijauspatja on halvempi sijoitus ja saat laitettua sen vanhan patjasi päälle ja parantaa sen ominaisuuksia ilman uuden sängyn ostamista. Ohuempi Tempur petauspatja helpottaa uuden Tempur-sänkysi petaamista sekä tuo pintamukavuutta. Verkkokaupan valikoimasta löytyy patjat useimmille sängyille, olipa sinulla sitten käytössä parisänky, yhden hengen sänky tai jenkkisänky. Runkopatja saa uuden elämän kun sen päällä on koko kehoa tukeva Tempur patja!

Valikoimista löytyvät myös sijauspatjat ja petauspatjat, joten kaikki tarvittavat patjat saat yhdellä tilauksella. Kun siis etsit laatua uniisi, muista Tempur patjat!

Tempur sänky

Näissä vuoteissa yhdistyvät patja, runko ja vuodepohja täydelliseksi sänkykokonaisuudeksi. Löydät kolme erilaista sänkymallistoa eri designeilla ja ominaisuuksilla, ja löydät varmasti itsellesi ja kotiisi sopivan sängyn! Saat valittua itse värin ja ominaisuudet, voit muun muassa valita moottorisängyn tai muhkeamman patjakerroksen maksimaalisen mukavuuden saamiseksi. Vuoteet ovat kauniisti suunniteltuja ja sopivat skandinaaviseen sisustukseen ollessaan yksinkertaisen kauniita. Tilaa Tempur sängyt vaikka koko perheelle, sillä näin hyviä yöunia ei saa muissa sängyissä.

Tempur tyynyt

Oikeanmallisen ja -kokoisen tyynyn valinta on tärkeää nukkumismukavuudelle ja vaikuttaa koko kehon nukkumisasentoon merkittävästi. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia tyynyjä, nukuitpa vatsallasi, kyljelläsi tai selälläsi. Kaikilla tyynyillä on kolmen vuoden laatutakuu, joten voit olla varma tuotteen kestävyydestä ja siitä, että se säilyttää muotonsa. Kokeile vaikkapa Tempur ombracio -tyynyä, joka sopii mihin tahansa nukkumisasentoon ja nuku paremmin! Katso ajankohtainen Tempur tyyny tarjous, säästä ja tilaa. Pian nukut missä tahansa mukavammin kuin koskaan aikaisemmin, sillä Tempur tyynyt antavat makoisat unet!

Tempur takuu

Kaikille tuotteille patjoista tyynyihin myönnetään kattava takuu. Rekisteröityäsi tuotteen verkkosivulla takuu astuu voimaan, eikä sinun tarvitse säästää takuupapereita tai muita dokumentteja jolloin takuukorvaukset hoituvat helposti ja nopeasti. Esimerkiksi tyynyille saat 3 vuoden takuun ja vuoteille vieläkin pidemmän takuun!

Pientuotteet

Verkkokaupasta löydät myös muut tuotteet, jotka auttavat sinua nukkumaan mahdollisimman hyvin. Peitot, lakanat, suojalakanat, tyynyliinat, matkatyynyt, tukityynyt, lahjat ja lukuisia lahjaideoita varsinkin huono-unisille läheisille.

Tempur alennuskoodi ja loistavat tarjoukset tekevät arjestasi sujuvampaa

Saleduck auttaa huonosti nukkuvia suomalaisia säästämään rahaa sekä hermoja. Hyödynnä loistavien verkkokauppojen vaihtuvat tarjoukset ja alennukset, sillä löydät ne nyt helposti yhdeltä sivustolta. Päivitämme joka päivä suomalaisten suosikkiverkkokauppojen alekoodit ja alennusmyynnit sivustollemme, jotta sinun elämäsi olisi helpompaa ja rahaa jäisi muuhunkin kuin arjen pakollisiin ostoksiin. Ota käyttöösi alennuskoodi ja tilaat sadat erilaiset arkituotteet, kuten eläintenruoan ja astiat, huomattavasti normaalia edullisemmin. Tempur alennuskoodi auttaa sinua nukkumaan, toisen verkkokaupan kuponkikoodi saattaa taas auttaa lomalle edullisemmin. Mitä ikinä tarvitsetkin, lisää Saleduck.fi -sivusto kirjanmerkkeihin ja säästä rahaa tekemällä ostoksia! Yksikään tarjous ei enää mene sinulta ohi suun.

Ilmainen toimitus kotiovelle

Tyyny- ja pientuotetilaukset toimitetaan postin välityksellä, ja ne toimitetaan sinulle 5-14 työpäivässä. Vuoteet saapuvat sinulle kotiin toimitettuna 2-3 viikossa tilauksesta DHL:än tai Postin välityksellä. Sopiva toimitusajankohta sovitaan asiakkaan kanssa, joten saat valittua sinulle parhaiten sopivan ajankohdan vastaanottaa tilaus. Näin sinun ei tarvitse huolehtia sängyn hakemisesta ja kuljettamisesta!

Tempur kokemuksia

Tempur -tuotteita tilaavat, yöuniaan arvostavat suomalaiset ovat kertoneet, kuinka nukkuminen ei enää onnistu kunnolla ilman laadukkaita Tempur -tyynyjä ja patjoja. Liity sinäkin nyt tähän pirteään porukkaan, jonka yöunet ovat joka yö täydelliset ja kokeile laadukkaita Tempur -tuotteita! Kun haluat vain positiivisia Tempur sänky kokemuksia, käänny tämän verkkokaupan puoleen.

Lisää verkkokauppoja