Etihad Airways kampanjakoodi

etihad.com

Hei! Etihad tarjoaa lentoja, varaa lippusi, tutustu kohteisiin ja löydä matkavinkkejä. Lentoyhtiö tarjoaa monipuolisia palveluita matkailijoille. Tervetuloa tutustumaan!

Alennuskoodit Etihad Airways Suomi - heinäkuu 2024

Uusi

Etihad Airways kampanjakoodi: Jopa 40% alennus lennoista - Matkusta edullisesti kesällä!

Katso alennuskoodi tty Suosittu 1

Heinäkuun Etihad Airways tarjous - Säästä jopa -35% hyödyntämällä lentotarjoukset!

Näytä tarjous

Etihad Airways tarjous jolla lennot ja äkkilähdöt Helsingistä Lähi-Itään ja Australiaan alkaen 885€!

Näytä tarjous

Etihad Airways tarjous jolla varaat lennot aina -10% edullisemmin käyttämällä mobiili applikaatiota!

Näytä tarjous

Kansainvälinen luksusmatkailu

Etihad Airways tarjoaa huippuluokan lentoja maailmanlaajuisiin kohteisiin, kuten Abu Dhabiin ja Milanoon edullisin hinnoin.

Liikematkat mukavasti

Nauti Etihadin business-luokan eduista, alkaen vain 13,115 MYR:n hintaan. Koe lentomatkustus ylellisyydellä ja mukavuudella.

Koko perheen matkat

Lennä lasten kanssa vaivattomasti ja mukavasti. Etihad Airwaysin perheystävälliset palvelut tekevät lentomatkasta helppoa.

Ylimääräistä jalkatilaa

Lisää mukavuutta ja tilaa matkallesi valitsemalla Etihadin extra-jalkatilalliset paikat. Nauti matkustamisesta ilman ahtauden tunnetta.

Yhteydet taatusti

Hyödynnä Etihadin laajat internet-paketit, joilla pysyt aina yhteydessä. Käytettävissä rajattomasti dataa koko lennon ajan.

Etihad Airways alennuskoodit, jotka juuri missasit:

-60€! Etihad alennuskoodi säästää sinulle jopa -60€ menopaluu lennoista! ETIHAD
Katariina

Hei! Olen Katariina,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.3 tähteä / 29 Ääntä

Löydä uskomattomat Lentodiilit ja varaa lennot Aasiaan Etihad Airways lentoyhtiön siivin

Kun haluat matkustaa kaukomaille ja nauttia lomastasi jo lennon aikana, varaa lennot Etihad Airways sivustolta. Tämä uskomattoman korkealaatuinen lentoyhtiö tarjoaa sinulle palvelukokemuksen, johon vain harva lentoyhtiö kykenee. Uudet, valtavat lentokoneet, palvelut ja ateriat lennolla sekä ystävällinen lentohenkilökunta takaavat sinulle luksuksentäyteisen lentokokemuksen. Ota kohteeksi Thaimaa, Australia tai eksoottinen Afrikka, varaa edulliset lentoliput suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä ja nauti lomastasi jo matkan aikana.

Valitse lähtöpaikaksi Helsinki ja varaa lennot kaukomaille

Lentoyhtiö lentää kymmeniin kohteisiin Afrikassa, Lähi-Idässä sekä Australiassa. Voit varata edulliset lennot suoraan Helsingistä suosikkikohteeseesi olipa se sitten glarmouria henkivä Dubai, rantalomailijan Thaimaa tai reppureissaajien suosiossa oleva Australia sekä Indonesia. Ota siis kohteeksi Bangkok, Kuala Lumpur, Sydney tai Abu Dhabi ja koe kaukomaiden eksotiikka ennennäkemättömän edullisesti.

Suorat lennot kaukokohteisiin ovat hyvin rajatut, mutta Etihad Airways lentoyhtiön yhteistyökumppanit kuten Finnair tai Air Berlin lennättävät sinut keski-Euroopan kentille, joista voit vaihtaa suoraan Etihad Airwaysin operoimalle lennolle. Lentoaikataulut eri kohteista löydät helpoiten käyttämällä kohdehakua tai etsimällä suoraan sinulle sopivia lentoja.

Etihad Airways lentotarjoukset tai alennuskoodi lentolipuillesi

Tältä sivustolta varaat aina edulliset lennot laadusta tinkimättä. Äkkilähtö voi säästää lippusi hinnasta jopa satoja euroja ja liittymällä kanta-asiakkaaksi saat lentoliput, hotellit sekä muut palvelut alennetuin hinnoin tai täysin ilmaiseksi. Vaihtuvat tarjoukset eri kohteisiin tai ajankohtainen tarjouskoodi takaa aina lennot normaalia hintaa edullisemmin.

Saleduck etsii sinulle halvat matkat sekä parhaat hinnat lennoillesi. Valitse sivuiltamme paras lentotarjous tai nappaa alennuskoodi, vertaa lennot ja lentoaikataulut ja valitse sinulle sopivin matka-ajankohta. Älä siis käytä turhaa aikaa parhaan lentodiilin etsimiseen vaan klikkaa itsesi sivustollemme ja löydät ne kaikki entistä nopeammin.

Etihad Airways sivustolta varaamisen kokemuksia

Englanninkieliseltä sivustolta lentojen varaaminen on helppoa ja luotettavaa. Valitse vain haluamasi kohde tai klikkaa etusivun tarjousta, jolloin voit valita matkustuspäivämäärät. Voit valita haluamasi lento-ajat sekä lippuluokan. Kaikkiin lipputyyppeihin sisältyy aina ruumaan menevä matkatavara sekä ateriat ja viihdepalvelut lennolla.

Voit myös halutessasi hankkia luksusta tuovat lisäpalvelut jo varauksenteon yhteydessä. Varaa lisää jalkatilaa tai upgreidaa matkutusluokkasi ja vältyt jonossa seisoskelulta. Etihad airways tarjoaa parasta palvelua vaativammallekin matkustajalle.

Viisumi ja passi sekä muut matkustusrajoitteet

Tarkista ennen matkallesi lähtöä, tarvitsetko kohteeseesi viisumia tai oleskelulupaa. Lentoyhtiö ei vastaa tarvittavista matkustusasiakirjoista ja voi tarvittaessa evätä pääsyn lennolle puutteellisten tietojen takia.

Lähtöselvitys ja matkatavarat

Check in hoituu helposti netissä ennen lennollesi lähtöä. Syötä kenttään varaustunnus, lähtöselvitä mahdolliset matkatavarat ja tulosta lentolippusi. Halutessasi voit tehdä lähtöselvityksen myös lentokentän automaateilla.

Voit ottaa mukaasi käsimatkatavaran sekä ruumaan menevän, enintään 23kilon painoisen matkalaukun. Tarkista lipputyypistäsi sallittujen matkatavaroiden määrä. Halutessasi voit ostaa lisämatkatavaran lentokentällä tai internet sivustolla.

Nauti Lähi-Idän parhaasta palvelusta ja lennä edullisesti laadusta tinkimättä. Etihad Airways lentoyhtiö lennättää sinut kerta toisensa jälkeen maailman kauneimpiin kaukokohteisiin.