Scandic tarjous

scandichotels.fi

Scandic alennuskoodi Suomi - syyskuu 2023

20% Scandic etukoodi

Katso alennuskoodi FG2 Suosittu 1

Scandic alennuskoodi: Hotellihuone alkaen 89€ /vrk

Katso alennuskoodi PEN

Scandic seniori: seniorihinta alkaen 95€

Näytä tarjous

Scandic tarjous: viikonloppuisin ja syyslomalla 10% ale ruoasta ravintoloissa

Näytä tarjous

Scandic alekoodi: Säästä jopa 15% koko varauksestasi

Näytä tarjous

Scandic alennuskoodi: Jopa 40% alennusta valikoiduista hotelleista

Näytä tarjous

Scandic opiskelija alennus: opiskelijamajoitus alennettuun hintaan

Näytä tarjous

Scandic kylpylä tarjous: 10% alennusta

Näytä tarjous

Scandic alennuskoodi: Ilmainen peruutusoikeus nyt 0€

Näytä tarjous

Scandic tarjous : lapset majoittuvat Maksutta

Näytä tarjous

Scandic koirat yöpyvät lisähintaan 20€/ yö

Näytä tarjous

Scandic hotellit edulliseen hintaan

Näytä tarjous

Scandic teinihuone alkaen 65€

Näytä tarjous

Halvat viikonloppulomat Scandic nettisivuilta

Näytä tarjous

Scandic alennuskoodit, jotka juuri missasit:

95€ Scandic tarjous: majoitus alkaen 95€/ vuorokausi 07-09-2023
10% Scandic tarjous: viikonloppuisin 10% alennusta ruoasta ravintoloissamme sekä vaihtuvia annosetuja 23-08-2023
95€ Scandic tarjous: elokuun hotelliyöt alkaen 95€/ yö 31-08-2023
95€ Scandic tarjous: lomayöt alkaen 95€/yö 13-08-2023
95 € Scandic tarjous: lomayöt alkaen 95 € 13-07-2023

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Kaupalla on tällä hetkellä yhteensä 14 ajankohtaisia ja toimivia alekoodeja. Valitse sen jonka haluat käyttää.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Eläkeläisille löytyy omat seniorihinnat, jotka löydät Scandicin nettisivuilta.
Matilda

Matilda

Editor

4.5 tähteä / 48 Ääntä

Edulliset hotellit varmalla laadulla kaikkialle Pohjois-Eurooppaan

Palvelu on suosittu hotelliketju, jolla on Euroopassa 230 hotellia ja pääpaino onkin Pohjois-Euroopassa. Scandic.fi sivustolta löydät hotellit Suomen kiinnostavimmista kaupungeista kätevällä sijainnilla. Haluatko, että yöpymispaikkasi on esimerkiksi Tukholma, Kööpenhamina, Tallinna tai vaikkapa Helsinki? Helsingin keskusta onkin kasvattanut suosiotaan matkakohteena niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin keskuudessa. Toivotko, että hotellissasi sinua odottaa iloinen asiakaspalvelu ja buffet aamiainen? Siinä tapauksessa valitse Hotels, sillä tiedät aina saavasi takuuvarmaa laatua edullisin hinnoin. Parhaat hotellit eivät rakennu aina halvasta hinnasta, vaan rahoille on saatava myös tietynlaista vastinetta. Täydellinen lista hotelleista kattaa maat kuten Ruotsi, Suomi, Tanska, Norja, Saksa, Belgia ja Puola. Näin matkustat ympäri Eurooppaa mukavasti ja laadusta tinkimättä. Hotellivaraus on helppo tehdä Scandic.fi -sivustolla samalla kun hyödynnät monipuoliset hotellitarjoukset. Kausittaiset tarjoukset voivat usein koskea kesälomia tai vaikkapa joulua. Pääasia on, että saat hotellin käyttöösi edullisemmin kuin normaalisti, sillä halvat hotellit eivät ole mikään itsestäänselvyys varsinkaan Pohjoismaissa. Löydä Eurooppalaiset nähtävyydet nyt uudella tavalla ja vietä rentouttava viikonloppuloma loistavassa hotellissasi. Hotelli varmistaa, että sinulta ei puutu mitään ja nouset uuteen päivään aina hyvin levänneenä ja tyytyväisenä.

Varaa hotelli helpommin kuin koskaan ja vietä mukavat kaupunkilomat jokaisessa kohteessa

Halvat matkat toteutuvat helposti, kun tiedät mistä löydät matkan eri osa-alueet mahdollisimman edullisesti. Vertaa hotellit ja valitse makuusi parhaiten sopiva hotelli valikoimasta. Näet helposti verkkosivuilta mitä eri hotelleilla on tarjottavaa ja hintavertailu onnistuu helposti samaisella sivulla. Pohjoismaalaiset kertovat arvostavansa hotellissaan siisteyttä, ammattimaista henkilökuntaa, omaa rauhaa sekä mukavia sänkyjä. Hotelliketju kuunteli toiveita, sillä jokainen hotelli vastaa pohjoismaalaisia kriteereitä ja asiakkaan toiveille on aina aikaa. Toteuta edulliset matkat Scandicin avulla helpommin kuin koskaan, eikä sinun tarvitse enää ikinä murehtia hotellisi laadusta. Tiedät, että se on suunniteltu juuri pohjoismaalaiseen makuun.

Scandic alennukset

Klikkaa itsesi hotellitarjoukset ja -paketit sivuille varmistaaksesi itsellesi parhaat alennukset hotelleihin. Kausittaiset kampanjat vauhdittavat edullisempia huoneita ympäri Suomea ja Pohjoismaita, joten sivustoa kannattaa pitää silmällä aina matkalle lähtiessä.

Halvat matkat helposti - käytä alennuskoodi ja loistavat tarjoukset

Saleduck tuntee hotellit. Piste. Tiimimme on vieraillut niin monessa erilaisessa hotellissa jokaisessa maailman kolkassa, että voimme ilolla todeta hotellien olevan juuri sitä mitä suomalaiset hotelleiltaan edellyttävät. Siksi sivustollamme oleva alennuskoodi kannattaakin ottaa aina talteen. Keräämme joka päivä myös uudet tarjoukset ja alennukset sivustollemme, jotta suomalaisten edulliset matkat onnistuisivat aina vaivatta. Voit olla varma, että Saleduck.fi -valikoimasta löytyy aina alennuskoodi käyttöösi. Verkkokauppojemme valikoima kattaa elämän jokaisen osa-alueen, joten verkko-ostokset onnistuvat aina halvemmalla kuin koskaan aikaisemmin.

Scandic kokemuksia

Suomalaiset matkustajat ovat aina olleet todella tyytyväisiä Scandic Hotelleihin. Aina kun jokin pieni yksityiskohta ei hotellissa vastaa asiakkaiden edellyttämää tasoa, hotelli kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja korjaa puutteen lähes heti. Tämä on ennennäkemätöntä palvelua, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Näin jokainen matkustaja myös varmistaa sen, että oma matka sujuu moitteitta kun palveluun voi luottaa joka paikassa.

Scandic asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää varausprosessista, hotelleista, kohteista tai muusta yritykseen liittyvästä, voit ottaa aina yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse. Saat aina asiantuntevaa palvelua ja selkeitä vastauksia tiedusteluusi.