Scandic tarjous

scandichotels.fi

Hotelliketju tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja eri puolilla Suomea. Tutustu hotellien tarjontaan ja varaa huone helposti verkossa. Tervetuloa rentoutumaan!

Scandic alennuskoodi Suomi - kesäkuu 2024

20% Scandic etukoodi

Katso alennuskoodi FG2 Suosittu 1

Scandic alennuskoodi: Hotellihuone alkaen 89€ /vrk

Katso alennuskoodi PEN

Scandic alekoodi: Säästä jopa 15% koko varauksestasi

Näytä tarjous

Scandic ale: Jopa 40% alennusta valikoiduista hotelleista

Näytä tarjous

Scandic opiskelija alennus: opiskelijamajoitus alennettuun hintaan

Näytä tarjous

Scandic kylpylä tarjous: 10% alennusta

Näytä tarjous

Scandic tarjous : lapset majoittuvat Maksutta

Näytä tarjous

Scandic koirat yöpyvät lisähintaan 20€/ yö

Näytä tarjous

Scandic hotellit edulliseen hintaan

Näytä tarjous

Scandic teinihuone alkaen 65€

Näytä tarjous

Parhaan hinnan takuu

Scandic Hotels takaa aina parhaan hinnan suoraan omilta verkkosivuiltaan varatuista huoneista. Saat parhaan tarjouksen ilman välikäsiä.

Vastuullinen majoitus

Scandic on Pohjoismaiden suurin joutsenmerkitty hotelliketju, joten voit majoittua ympäristöä kunnioittaen. Valitsemalla Scandicin teet kestävän valinnan.

Niin perheet kuin bisnesmatkailijat

Scandic tarjoaa tilaa sekä perhelomille että työmatkoille. Kaikille löytyy sopiva majoitus ja tarvittavat palvelut.

Mukavia aamiaisia aikaisille linnuille

Scandicin aamiaiset alkavat jo klo 04.00, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon aamuvirkuille ja aikaisille lentomatkailijoille.

Välitön tunne tervetulleeksi

Scandicissa jokainen vieras tuntee itsensä tervetulleeksi. Palvelu ja ilmapiiri on lämmin ja vieraanvarainen.

Scandic alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Scandic tarjous: Jopa 40% alennusta valikoiduista tuotteista Scandicilla Alennus jo vähennetty
40% Scandic tarjous: Jopa 40% alennusta valikoiduista tuotteista Scandicilla Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Eläkeläisille löytyy omat seniorihinnat, jotka löydät Scandicin nettisivuilta.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.5 tähteä / 48 Ääntä

Edulliset hotellit varmalla laadulla kaikkialle Pohjois-Eurooppaan

Palvelu on suosittu hotelliketju, jolla on Euroopassa 230 hotellia ja pääpaino onkin Pohjois-Euroopassa. Scandic.fi sivustolta löydät hotellit Suomen kiinnostavimmista kaupungeista kätevällä sijainnilla. Haluatko, että yöpymispaikkasi on esimerkiksi Tukholma, Kööpenhamina, Tallinna tai vaikkapa Helsinki? Helsingin keskusta onkin kasvattanut suosiotaan matkakohteena niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin keskuudessa. Toivotko, että hotellissasi sinua odottaa iloinen asiakaspalvelu ja buffet aamiainen? Siinä tapauksessa valitse Hotels, sillä tiedät aina saavasi takuuvarmaa laatua edullisin hinnoin. Parhaat hotellit eivät rakennu aina halvasta hinnasta, vaan rahoille on saatava myös tietynlaista vastinetta. Täydellinen lista hotelleista kattaa maat kuten Ruotsi, Suomi, Tanska, Norja, Saksa, Belgia ja Puola. Näin matkustat ympäri Eurooppaa mukavasti ja laadusta tinkimättä. Hotellivaraus on helppo tehdä Scandic.fi -sivustolla samalla kun hyödynnät monipuoliset hotellitarjoukset. Kausittaiset tarjoukset voivat usein koskea kesälomia tai vaikkapa joulua. Pääasia on, että saat hotellin käyttöösi edullisemmin kuin normaalisti, sillä halvat hotellit eivät ole mikään itsestäänselvyys varsinkaan Pohjoismaissa. Löydä Eurooppalaiset nähtävyydet nyt uudella tavalla ja vietä rentouttava viikonloppuloma loistavassa hotellissasi. Hotelli varmistaa, että sinulta ei puutu mitään ja nouset uuteen päivään aina hyvin levänneenä ja tyytyväisenä.

Varaa hotelli helpommin kuin koskaan ja vietä mukavat kaupunkilomat jokaisessa kohteessa

Halvat matkat toteutuvat helposti, kun tiedät mistä löydät matkan eri osa-alueet mahdollisimman edullisesti. Vertaa hotellit ja valitse makuusi parhaiten sopiva hotelli valikoimasta. Näet helposti verkkosivuilta mitä eri hotelleilla on tarjottavaa ja hintavertailu onnistuu helposti samaisella sivulla. Pohjoismaalaiset kertovat arvostavansa hotellissaan siisteyttä, ammattimaista henkilökuntaa, omaa rauhaa sekä mukavia sänkyjä. Hotelliketju kuunteli toiveita, sillä jokainen hotelli vastaa pohjoismaalaisia kriteereitä ja asiakkaan toiveille on aina aikaa. Toteuta edulliset matkat Scandicin avulla helpommin kuin koskaan, eikä sinun tarvitse enää ikinä murehtia hotellisi laadusta. Tiedät, että se on suunniteltu juuri pohjoismaalaiseen makuun.

Scandic alennukset

Klikkaa itsesi hotellitarjoukset ja -paketit sivuille varmistaaksesi itsellesi parhaat alennukset hotelleihin. Kausittaiset kampanjat vauhdittavat edullisempia huoneita ympäri Suomea ja Pohjoismaita, joten sivustoa kannattaa pitää silmällä aina matkalle lähtiessä.

Halvat matkat helposti - käytä alennuskoodi ja loistavat tarjoukset

Saleduck tuntee hotellit. Piste. Tiimimme on vieraillut niin monessa erilaisessa hotellissa jokaisessa maailman kolkassa, että voimme ilolla todeta hotellien olevan juuri sitä mitä suomalaiset hotelleiltaan edellyttävät. Siksi sivustollamme oleva alennuskoodi kannattaakin ottaa aina talteen. Keräämme joka päivä myös uudet tarjoukset ja alennukset sivustollemme, jotta suomalaisten edulliset matkat onnistuisivat aina vaivatta. Voit olla varma, että Saleduck.fi -valikoimasta löytyy aina alennuskoodi käyttöösi. Verkkokauppojemme valikoima kattaa elämän jokaisen osa-alueen, joten verkko-ostokset onnistuvat aina halvemmalla kuin koskaan aikaisemmin.

Scandic kokemuksia

Suomalaiset matkustajat ovat aina olleet todella tyytyväisiä Scandic Hotelleihin. Aina kun jokin pieni yksityiskohta ei hotellissa vastaa asiakkaiden edellyttämää tasoa, hotelli kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja korjaa puutteen lähes heti. Tämä on ennennäkemätöntä palvelua, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Näin jokainen matkustaja myös varmistaa sen, että oma matka sujuu moitteitta kun palveluun voi luottaa joka paikassa.

Scandic asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää varausprosessista, hotelleista, kohteista tai muusta yritykseen liittyvästä, voit ottaa aina yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse. Saat aina asiantuntevaa palvelua ja selkeitä vastauksia tiedusteluusi.