Scandic tarjoukset ja alennuskoodi

scandichotels.fi

Alennuskoodit Scandic Suomi - tammikuu 2023

20% Scandic etukoodi

Katso alennuskoodi FG2 Suosittu 1

Scandic alennuskoodi: Hotellihuone alkaen € 89.-/vrk

Katso alennuskoodi PEN

Scandic alennuskoodi: Säästä jopa 15% koko varauksestasi

Näytä tarjous

Scandic alennuskoodi: Jopa 40% alennusta valikoiduista hotelleista

Näytä tarjous

Scandic tarjous: Huoneet aina alennuksella

Näytä tarjous

Scandic opiskelijamajoitus alennettuun hintaan

Näytä tarjous

Scandic kylpylän liput 10% alennuksella

Näytä tarjous

Scandic alennuskoodi: Ilmainen peruutusoikeus nyt € 0.-

Näytä tarjous

Scandic hotelliyöt 50% alennuksessa

Mitä: Saat huoneen 50 prosentin alennuksella
Koskee: Palkintopisteillä ostettavia yöpymisiä
Varaa: Hotelli huhti- tai toukokuun ajalle
Näytä tarjous

Scandic alennuskoodi: Jäsenille pisteet tuplana

Mitä: Yövy huhtikuun loppuun mennessä Scandic hotellissa
Saat: Pisteitä tuplana joka yöltä
Kenelle: Vanhoille ja uusille jäsenille
Katso alennuskoodi

Scandic hotellihuoneet pääsiäisenä alkaen € 78.-

Mitä saat: Hotellihuoneesta alennusta myös pääsiäisenä
Kenelle: Jäsenille
Jos et ole vielä jäsen: Liity ilmaiseksi
Näytä tarjous

Scandic hotelli Tukholmassa -10%

Halautko yöpyä edullisesti mutta laadukkaasti Tukholmassa lähellä keskustaa ja nähtävyyksiä? Nyt saan Scandic-hotelleista Tukholmassa 10% alennuksen. Pohjoismaiden johtava hotelliketju toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään! 
Katso alennuskoodi

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Kaupalla on tällä hetkellä yhteensä 8 ajankohtaisia ja toimivia alekoodeja. Valitse sen jonka haluat käyttää.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
4.5 tähteä / 48 Ääntä

Edulliset hotellit varmalla laadulla kaikkialle Pohjois-Eurooppaan

Palvelu on suosittu hotelliketju, jolla on Euroopassa 230 hotellia ja pääpaino onkin Pohjois-Euroopassa. Scandic.fi sivustolta löydät hotellit Suomen kiinnostavimmista kaupungeista kätevällä sijainnilla. Haluatko, että yöpymispaikkasi on esimerkiksi Tukholma, Kööpenhamina, Tallinna tai vaikkapa Helsinki? Helsingin keskusta onkin kasvattanut suosiotaan matkakohteena niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin keskuudessa. Toivotko, että hotellissasi sinua odottaa iloinen asiakaspalvelu ja buffet aamiainen? Siinä tapauksessa valitse Hotels, sillä tiedät aina saavasi takuuvarmaa laatua edullisin hinnoin. Parhaat hotellit eivät rakennu aina halvasta hinnasta, vaan rahoille on saatava myös tietynlaista vastinetta. Täydellinen lista hotelleista kattaa maat kuten Ruotsi, Suomi, Tanska, Norja, Saksa, Belgia ja Puola. Näin matkustat ympäri Eurooppaa mukavasti ja laadusta tinkimättä. Hotellivaraus on helppo tehdä Scandic.fi -sivustolla samalla kun hyödynnät monipuoliset hotellitarjoukset. Kausittaiset tarjoukset voivat usein koskea kesälomia tai vaikkapa joulua. Pääasia on, että saat hotellin käyttöösi edullisemmin kuin normaalisti, sillä halvat hotellit eivät ole mikään itsestäänselvyys varsinkaan Pohjoismaissa. Löydä Eurooppalaiset nähtävyydet nyt uudella tavalla ja vietä rentouttava viikonloppuloma loistavassa hotellissasi. Hotelli varmistaa, että sinulta ei puutu mitään ja nouset uuteen päivään aina hyvin levänneenä ja tyytyväisenä.

Varaa hotelli helpommin kuin koskaan ja vietä mukavat kaupunkilomat jokaisessa kohteessa

Halvat matkat toteutuvat helposti, kun tiedät mistä löydät matkan eri osa-alueet mahdollisimman edullisesti. Vertaa hotellit ja valitse makuusi parhaiten sopiva hotelli valikoimasta. Näet helposti verkkosivuilta mitä eri hotelleilla on tarjottavaa ja hintavertailu onnistuu helposti samaisella sivulla. Pohjoismaalaiset kertovat arvostavansa hotellissaan siisteyttä, ammattimaista henkilökuntaa, omaa rauhaa sekä mukavia sänkyjä. Hotelliketju kuunteli toiveita, sillä jokainen hotelli vastaa pohjoismaalaisia kriteereitä ja asiakkaan toiveille on aina aikaa. Toteuta edulliset matkat Scandicin avulla helpommin kuin koskaan, eikä sinun tarvitse enää ikinä murehtia hotellisi laadusta. Tiedät, että se on suunniteltu juuri pohjoismaalaiseen makuun.

Scandic alennukset

Klikkaa itsesi hotellitarjoukset ja -paketit sivuille varmistaaksesi itsellesi parhaat alennukset hotelleihin. Kausittaiset kampanjat vauhdittavat edullisempia huoneita ympäri Suomea ja Pohjoismaita, joten sivustoa kannattaa pitää silmällä aina matkalle lähtiessä.

Halvat matkat helposti - käytä alennuskoodi ja loistavat tarjoukset

Saleduck tuntee hotellit. Piste. Tiimimme on vieraillut niin monessa erilaisessa hotellissa jokaisessa maailman kolkassa, että voimme ilolla todeta hotellien olevan juuri sitä mitä suomalaiset hotelleiltaan edellyttävät. Siksi sivustollamme oleva alennuskoodi kannattaakin ottaa aina talteen. Keräämme joka päivä myös uudet tarjoukset ja alennukset sivustollemme, jotta suomalaisten edulliset matkat onnistuisivat aina vaivatta. Voit olla varma, että Saleduck.fi -valikoimasta löytyy aina alennuskoodi käyttöösi. Verkkokauppojemme valikoima kattaa elämän jokaisen osa-alueen, joten verkko-ostokset onnistuvat aina halvemmalla kuin koskaan aikaisemmin.

Scandic kokemuksia

Suomalaiset matkustajat ovat aina olleet todella tyytyväisiä Scandic Hotelleihin. Aina kun jokin pieni yksityiskohta ei hotellissa vastaa asiakkaiden edellyttämää tasoa, hotelli kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja korjaa puutteen lähes heti. Tämä on ennennäkemätöntä palvelua, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Näin jokainen matkustaja myös varmistaa sen, että oma matka sujuu moitteitta kun palveluun voi luottaa joka paikassa.

Scandic asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää varausprosessista, hotelleista, kohteista tai muusta yritykseen liittyvästä, voit ottaa aina yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse. Saat aina asiantuntevaa palvelua ja selkeitä vastauksia tiedusteluusi.

Lisää verkkokauppoja

Viimeksi päivitetty: 28.01.2023