Apple Music tarjous

apple.com/apple-music

Kuuntele suosikkikappaleitasi, löydä uutta musiikkia ja nauti loputtomasta musiikista Apple Musicin avulla. Tutustu laajaan valikoimaan artisteja eri genreistä.

Apple Music tarjous Suomi - kesäkuu 2024

Kuuntele Kanye West Donda Apple Music

Näytä tarjous

Apple Music hinta alkaen kuukausihintaan 9.99€

Näytä tarjous

3kk Ilmainen kuuntelu Apple Music

Näytä tarjous

Kuuntele edullisesti musiikkia Apple Music palvelun kautta

Näytä tarjous

Apple Music opiskelija alella kuukausihinta alennettuun hintaan

Näytä tarjous

Apple Music peruutus aina ilmaiseksi

Näytä tarjous

Apple Music aina edulliseen hintaan

Näytä tarjous

Apple Music tarjous: testaa ilmaiseksi yhden kuukauden

Näytä tarjous

Kuuntele Käärijä Apple Music palvelusta

Näytä tarjous

Black Friday

Black Friday tuo mielettömiä etuja ja tarjouksia Apple Musicin valittuun valikoimaan, josta miellyttävät tuotteet ja palvelut on edullista napata. Hintojen ollessa alimmillaan voit tehdä huomattavia säästöjä tekemällä ostokset Black Fridayn aikaan. Samalla voit vaikka tehdä lahjaostokset edullisesti tulevaa joulua ajatellen. Pysy siis ajan tasalla Black Fridayn ajankohdasta ja tarjouksista.

Tuki

Ongelmia tai epäselvyyksiä tuotteiden tai tilauksen kanssa? Löydät vastaukset moniin yleisiin kysymyksiin ja vaikeuksiin sivuston Tuki-osastolta. Verkkosivun tuen lisäksi voit etsiä apua Apple-tuki sovelluksen lataamalla. Jos et kuitenkaan vielä saanut vastausta kysymykseesi tai löytänyt tarvittavaa tietoa voit myös ottaa yhteyden tukitiimiin puhelimitse, jolloin saat asiantuntevaa apua jokaiseen tilanteeseen.

Apple one

Apple one palvelun avulla saat nauttia Apple Musicin lisäksi myös kolmesta muusta Apple-palvelusta. Näin saat koottua suosikki palvelusi yhteen ja edulliseen kuukausihintaan. Palveluihin sisältyy Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade sekä iCloud. Nauti viihteestä ja säilytystilasta tilauksen avulla. Tilauksen voi perua koska vain ja se ei velvoita sinua mihinkään.

Lahjakortit

Apple Storen lahjakortit ovat mainio lahja tulevaa joulua tai läheisen syntymäpäivää ajatellen, kun tuskailet lahjan hankinnan kanssa. Lahjakortti on täydellinen lahja henkilölle kuin henkilölle, sillä sen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset ja laajat, jonka ansiosta se ei varmasti ole turha lahja. Voit lähettää ostetun lahjakortin sen saajalle sähköpostitse henkilökohtaisen viestin kera.

Newsroom

Pysy ajan tasalla sekä Applea että sen tuotteita koskevista uutisista verkkosivulta löytyvän Newsroom osion kautta. Saat luettua tärkeitä uutisia sekä itse yhtiöstä että tarkkaa tietoa uusista valikoimaan saapuneista tuotteista. Näin voit saada kokonaisvaltaisen kuvan tuotteista ja niiden hyödyistä, mikä auttaa sinua oman ostopäätöksen ja tuotevalinnan kanssa.

Apple Music alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Apple Music tarjous: Jopa 40% alennus Apple Musicista - nauti suosikkimusiikista halvemmalla Alennus jo vähennetty
40% Apple Music tarjous: Jopa 40% alennus Apple Musicista - nauti suosikkimusiikista halvemmalla Alennus jo vähennetty
80% Apple Music tarjous: Apple Music tarjoaa jopa 80% alennusta Cyber Mondayn tarjouksena Alennus jo vähennetty
80% Apple Music tarjous: Apple Music tarjoaa jopa 80% alennusta Black Fridayn tarjouksena Alennus jo vähennetty
80% Apple Music tarjous: Apple Music tarjoaa jopa 80% alennusta Singles Dayn tarjouksena Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Hinta riippuu aina tilauksestasi, sek- jos käytät alennuskoodeja tai ei.
Apple Music family tilin voit perustaa palvelun omilla sivuilla. Voit hallita monta käyttäjää samalla tilillä.
Palvelun omien sivujen kautta voit olla yhteydessä asiakaspalvelijaan, joka auttaa sinua ongelmissa.
Kaikki tarjoukset näkyvät meidän sivuilla.
Download Apple Music ja muut tarvittavat vaihtoehdot löydät palvelun nettisivuilta.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.6 tähteä / 77 Ääntä

Musiikkia jokaiseen päivään

Apple ei itsessään esittelyä kaipaa, sillä sen tuotteet ovat vallanneet maailmaa yrityksen perustamisesta asti. Apple Music ei ole poikkeus yhtiön korkealuokkaiseen suunnitteluun ja teknologiaan. Sen kuuntelu ei rajoitu vain yhtiön omiin laitteisiin, toki se tietenki löytyy valmiiksi asennettuna iPhonesta, iPadista, Macista, Apple TV:stä ja Apple Watchista. Se on myös ladattavissa Android- sekä Windows-laitteisiin ja sitä voi sen lisäksi kuunnella Sonos-kaiuttimilla, Samsung Smart TV:llä sekä CarPlaylla tai suoraan verkosta. Valintaa kuunteluun siis riittää, kuten myös siinä, mitä kuunnella. Musiikkivalikoima koostuu yli 85 miljoonasta eri kappaleesta ja 30 000 soittolistasta. Siri auttaa sinua löytämään haluamasi musiikin helposti ja vaivatta. Voit kuunnella suosikki artisteja, soittolistoja ja kappaleita myös internet yhteyden ulkopuolella offline tilassa lataamalla suoraan laitteeseesi. Näin musiikki kulkee mukanasi paikasta toiseen luoden tunnelmaa pitkin päivää ja tuoden piristystä myös harmaisiin ja kylmiin syyspäiviin. Se tulee myös kätevästi mukaan kesämökin grillibileisiin juhannuksen aikaan sekä metsäpolulle juoksulenkillä. Et myöskään joudu irtautumaan musiikin luomasta flow tilasta vaan voit jatkaa sulavaa musiikin matkaa ilman häiriöitä niin kauan kuin haluat, sillä Apple Musicissa ei ole lainkaan mainoksia.

Kuuntele radiota suoratoistona

Voit löytää uusia sinulle tuntemattomia musiikin helmiä Apple Musicin soittolistoja kuuntelemalla tai tuudittautua vanhojen tuttujen suosikkien seurassa. Pääset laulamaan kappaleiden mukana vaikka et tietäisikään sanoituksia, sillä ne juoksevat näytöllä kappaleen mukana, ellet laita niitä erikseen pois päältä. Näin voit omistautua musiikkiin myös oman äänen kautta tai vain sanoja seuraten. Soittolistojen lisäksi voit poimia uusia biisejä radion välityksellä. Voit kuunnella radiota joko kansainvälisesti maailman eri nurkista sekä myös jo tuttuja paikallisia asemia kotimaasta. Jos live radiosta löytyy uusi kesän hitti voit tallentaa sen uudelleen kuuntelua varten tai luoda oman aseman siitä musiikista, mistä pidät. Kokoa siis omat suosikit omaan asemaan tai luo soittolistoja jokaiseen tilanteeseen ja hetkeen. Kuuntele nyt -osio tarjoaa sinulle kuuntelu historiasi mukaisia ehdotuksia, mikä puolestaan helpottaa ja nopeuttaa ainaista uuden musiikin etsimistä sen suuresta ja loputtomasta viidakosta. Päivän Top 100 listat puolestaan kokoavat suosittuja kappaleita maita kohden. Chekkaa vaikka Japanin, Brasilian sekä Bulgarian top 100 listat ja löydä musiikkia länsimaailman ulkopuolelta, laajenna musiikillista tietämystä ja nauti sen tuomista uusista elämyksistä.

Myös opiskelijoille ja perheille

Voit tutustua Apple Musicin käyttöön, ominaisuuksiin ja hyötyihin kolmen kuukauden ilmaisen kokeilujakson avulla. Tänä aikana saat hyvän kuvan sen toimivuudesta ja palveluista, jonka jälkeen voit päättää, jos haluat jatkaa maksamalla tilauksesta vai lopettaa kuuntelun. Jos haluat jatkaa sen käyttöä vielä kokeilujakson päätyttyä on sinulla valinnanvaraa tilauksen teon yhteydessä. Opiskelijoiden pieneen ja niukkaan budjettiin on olemassa edullisempi tilausvaihtoehto, jonka ansiosta on mahdollista päästä nauttimaan musiikista opiskeluiden ohessa sekä viikonloppuna rentoutuessa että kokeeseen lukiessa. Pienet tulot opiskeluiden ohessa eivät siis ole este ohjelmiston käytölle ja monipuolisen musiikin kuuntelulle. Perheille on myös olemassa oma tarjouksensa. Perhe tilauksen tehneet saavat rajattoman käytön jopa kuudelle henkilölle edullisella hinnalla. Jokainen perheenjäsen saa oman musiikkikirjaston sekä henkilökohtaisia, omaan musiikkimakuun sopivia suosituksia. Tilaus ei koskaan ole sitova, eli sen voi aina lopettaa ja aloittaa uudestaan oman elämäntilanteen ja mielen mukaan. Voit siis pitää parin kuukauden tauon milloin tahansa ja palata takaisin lempimusiikin pariin, kun sinusta siltä tuntuu.

Laatua kuulokkeista riippumatta

Apple Musicin uusinta versiota Applen laitteilla kuuntelevat pääsevät käsiksi tuhansiin Dolby Atmos musiikkikappaleisiin, kuulokkeista riippumatta. Dolby Amos tarkoittaa ääniteknologiaa, jossa musiikki ei ole sidottu vasempaan ja oikeaan kanavaan vaan mahdollistaa yksittäisten äänien sijoittamisen kaikkialle kuulijan ympärille, mikä luo syvän matkan musiikin parissa. Tuhansien Dolby Amos kappaleiden lisäksi koko valikoima on saatavilla häviöttömällä äänellä ja eri tarkkuuksilla. Nauti siis erittäin suuresta valikoimasta laadukkaalla äänentoistolla kuulokkeiden kautta. Anna musiikin auttaa keho ja mieli hereillä aamulla, kun istut bussissa tai metrossa matkalla töihin tai kouluun. Tai tee ruokaostokset päivän päätteeksi lempimusiikin tahtiin. Musiikki on apunasi päivästä toiseen, kun sitä tarvitset. Anna sen tsempata harrastuksiin ja töihin energisoivien soittolistojen avulla sekä rauhoittaa mieltä illalla ennen nukkumaan menoa.

Lisää verkkokauppoja