F-Secure tarjous

f-secure.com

Sivustolla on tietoa tietoturvatuotteista ja -palveluista, kuten virustorjuntaohjelmista. Tutustu ja varmista laitteesi suojaus verkossa.

F-Secure alennuskoodi Suomi - huhtikuu 2024

Huhtikuussa F-Secure Safe -lisenssi usealle laitteelle jopa -15% edullisemmin

Näytä tarjous

F-Secure tarjous - Ilmainen F-Secure Safe virustorjunta kokeilujakso

Näytä tarjous

F-Secure tarjous - Ilmainen F-Secure Online Virus Scanner toiminto tarkistaa koneesi viruksilta

Näytä tarjous

F-Secure Freedome VPN nyt ilmainen hintaan € 0.-

Näytä tarjous

F-Secure Online Scanner ilmaiseksi hintaan € 0.-

Näytä tarjous

F-Secure alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% F-Secure tarjous: Jopa 40% alennus F-Securen tuotteista ystävänpäivänä Alennus jo vähennetty
80% F-Secure tarjous: Säästä jopa 80% F-Securen Cyber Monday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
80% F-Secure tarjous: Säästä jopa 80% F-Securen Black Friday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
80% F-Secure tarjous: Säästä jopa 80% F-Securen Singles Day -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
-50% F-Secure alennuskoodi - F-Secure Total nyt jopa -50% alennuksella ONLINE50

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Klikkaa tarjousta. Kun olet maksamassa löydät ostoskoristasi kentän alennuskoodille. Syötä promokoodi kenttään ja alennus näkyy automaattisesti.
Valitse sinulle paras vaihtoehto kuljetukseen, oliko se nopeampi tai halvempi vaihtoehto. Katso myös, onko sinulla mahdollista lunastaa ilmaisen kuljetuksen.
Verkkokaupan omien sivujen kautta löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Harri

Hei! Olen Harri,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.3 tähteä / 47 Ääntä

Onnistuneet tietoturvaratkaisut

Kauppa on yksi Suomen tunnetuimmista ja parhaista virussuojista puhelimelle, tietokoneelle ja tabletille. Yhdellä ohjelmalla voit suojata kaikki käyttämäsi laitteet viruksilta, haittaohjelmilta sekä muilta tiedostoja tai laitetta vahingoittavilta tiedostoilta.

Nämä suomalaiset tietoturva ratkaisut ja antivirus-ohjelmat ovat maailmalla todella tunnettuja ja ne on palkittu jo useilla alan arvostetuimmilla palkinnoilla. Korkea laatu sekä tarkka palomuuri takaavat oikean suojan laitteellesi. Tämän lisäksi yritys kehittää ohjelmistoaan jatkuvasti, jotta se olisi hakkereita edellä virusten ja haittaohjelmien torjumisessa. F Secure tarjoaakin todella monipuolisesti laadukkaita tietoturvaratkaisuja!

Virussuoja tietokoneelle, puhelimelle ja tabletille

Tietokoneen tai läppärin lisäksi voit ladata F-Secure Mobile applikaation, jolla suojaat älypuhelimesi. Virussuoja on ladattavissa myös tablet laitteille. Asennuspaketista löydät oikeat ohjelmistot Windows, Mac tai Android laitteille. Lataamalla aina ajankohtaisimmat ohjelmistopäivitykset varmistat, että tietokone, tabletti tai älypuhelin on aina suojattuna. Jos haluat tarkistaa laitteesi virusten varalta, voit käyttää apunasi Online scanner toimintoa, joka skannaa laitteesi läpikotaisin.

Valitse itsellesi sopivin tuote, kuten F-Secure Freedom tai F-Secure Safe kotiin

Suojaa tietokoneet ja perheenjäsentesi puhelimet F-palvelun tuotteilla, joista voit valita omaan kotiisi sopivimman suojauksen verkkokaupan lukuisista vaihtoehdoista. Tilaa esimerkiksi F-Secure Total, jolla laitteittesi turvallisuus ja yksityisyys on taattu sekä surffaat Internetissä murheitta. Vaihtoehtoisesti hanki kotiin F-Secure Anti Virus, jolla pidät haittaohjelmat kaukana laitteistasi. Kokeile myös ottaa käyttöön F-Secure Online Scanner suojataksesi laitteesi mahdollisimman tehokkaasti.

Valitsitpa minkä tahansa ohjelman, kaikissa palveluntuoteissa on nopea ja helppo asennus. Tilaa jo tänään sinulle sopiva F secure suojaus, jolla tietokoneen, puhelimen tai tabletin virustorjunta on taattu!

F-Secure Safe -ohjelmalla suojaat tietokoneet sekä mobiililaitteet

Jos etsinässä on laadukas pakettiratkaisu tietokoneesi suojaamiseen, valitse Safe -ohjelma. Tämä ohjelma takaa kotimaista tietoturvaa kaikille laitteillesi; PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille sekä tableteille. Samassa paketissa on muun muassa tehokas virustentorjunta, selaus- ja verkkopankinsuojaus sekä verkkosuojaus. Näin suojaat laitteesi haitallisilta viruksilta ja teet verkko-ostoksia turvallisesti.

Toimi heti ja loitonna virus laitteistasi! Pidä kannettavat tietokoneet ja muut laitteet turvassa missä tahansa liikutkin sivuston palveluiden avulla.

Tavoitteena löytää paras ilmainen virustorjunta? Sivusto tarjoaa myös monet ilmaiset tuotteet ja työkalut

Tiesitkö, että sinun on mahdollista suojata laitteesi ja hankkia ilmainen virustorjunta sivustolta? Katso F-Secure verkkokaupasta tuotteet kuten F-Secure Online Scanner ja mainokset loitolla pitävä F-Secure Adblocker, joilla poistat virukset ja haittaohjelmat ja surffaat netissä nopeammin, kun mainokset eivät enää häiritse sinua. Tarkista myös F-Secure Internet Security -ohjelma, kun haluat hyvän suojauksen internetissä surffailuun. Siinä missä F-Secure Internet Security sopii tietokoneelle, on mobiililaitteen suojaus helppoa F-Secure Mobile Security -ohjelmalla. Suuntaa siis verkkokauppaan, tee tilaus ja F-Secure lataa virustorjunnan laitteellesi hetkessä!

F-Secure Freedome suojaa yksityisyytesi

Haluatko surffailla netissä ilman että seuraajat, mainostajat tai edes operaattorisi eivät näe, mitä teet verkossa? Tilaa F-Secure Freedome -paketti, ja selailet netissä yksityisesti! Saat myös pääsyn estettyihin sisältöihin, sillä saat muutettua virtuaalista sijaintiasi esimerkiksi Amerikkaan. Surffailet myös turvallisesti, sillä palvelu torjuu haitalliset sovellukset sekä verkkosivut. Freedome F-Secure on monipuolinen paketti, josta saat monia hyötyjä! Tilaa siis itsellesi F Secure Freedome ohjelma, kun haluat selata nettiä turvallisemmin!

F-Secure booster parantaa laitteidesi suorituskykyä

Tökkiikö läppärisi kovassa käytössä, esimerkiksi pelatessa? Hanki nyt Booster-paketti, ja tietokoneesi suorituskyky paranee silmissä! Se pidentää muun muassa akun kestoa, parantaa tietokoneesi vakautta ja vapauttaa levytilaa tehden koneestasi huomattavasti ketterämmän. Muista myös tehdä F-Secure päivitys, jolla saat kaiken tehon irti tilaamistasi ohjelmistasi.

F-Secure yrityksille - hanki luotettava palomuuri firmallesi

F-Securen tuotteista voit valita ohjelman, jolla yrityksesi tietoturva on taattu. Tutustu verkkokaupassa yrityksille sopivien tuettujen tuotteiden valikoimaan ja valitse firmallesi sopivin tuote. F-Secure palomuuri on osa F-Securen ohjelmia, kuten F-Secure Safea, jossa hallitset palomuurin käyttöä asetuksissa. Klikkaa siis käyttöön F-Secure PSB ja yrityksesi virusturva on hallussa!

Muista myös ohjelmistopäivitykset ja -lataukset jolloin myös haittaohjelmien poisto onnistuu paremmin. Osta lisenssi, jolloin yrityksesi saa käyttöön jatkuvat korjauspäivitykset ja yrityssuojatuotteiden uusimmat versiot.

F-Secure sopii kaikille tuotemerkeille

F-Securen avulla turvaat kaikki laitteet tuotemerkistä huolimatta. Olipa etsinnässä sitten F-Secure mac tai F-Secure PC, saat suojauksen kummallekin laitteelle. Hanki siis virustorjunta Mac -koneelle tai mille tahansa muulle tuotemerkin laitteelle ja takaa tietokoneesi turvallisuus. Äläkä huoli, myös kännykät on helppo turvata. Osta virustorjunta Android -puhelimille tai mille tahansa muulle puhelimelle, jolloin puhelimesi turvallisuus on sekin taattu viimeisen päälle.

F-Secure Key pitää kaikki salasanasi turvassa

Onko sinulla kymmeniä eri salasanoja eri sivustoille, ja säilytät niitä huolimattomasti esimerkiksi tiedostolla? Key ohjelman avulla tallennat salasanasi, kirjautumistunnukset, sähköpostiosoitteet, PIN-koodit sekä luottokorttitiedot turvallisesti ja helposti koneellesi. Palvelun avulla pystyt luomaan vahvoja salasanoja kaikkiin palveluihisi, sillä sinun ei tarvitse enää säilyttää niitä mielessäsi! Ohjelma täyttää kirjautumistiedot automaattisesti, ja näin säästät aikaa verkossa surffaillessasi.

F-Secure kokemuksia - Luotettava virustorjuntaohjelma

Palvelu tarjoaa luotettavia palveluita miljoonille tyytyväisille käyttäjille ympäri maailmaa. Palvelun avulla turvaat laitteesi ohjelmilla, jotka on helppo asentaa. Turvaa Internetissä surffaaminen ja VPN-yhteys jo tänään palveluiden avuilla. Palveluiden avulla tietoturva ja VPN toimivat kotisi joka laitteessa. F Secure VPN on monen valinta, joten kun etsinnässä on laadukas VPN, ota käyttöön F Secure VPN!

Tilaa helposti ja vaivatta virusturva suoraan netistä

Virustorjunta paketin ja palomuurin voit ostaa kätevästi suoraan netistä. Tilaaminen vie aikaasi vain muutaman minuutin mutta voi säästää sinulta valtavasti aikaa ja vaivaa, sillä siten saat taatusti kaikki laitteesi suojattua. Suomenkielinen kotisivu, asiakaspalvelun Chat toiminto tai puhelinsoiton päässä oleva asiakaspalvelu tekee ostokokemuksestasi entistä vaivattoman ja miellyttävämmän.

Klikkaa itsesi vain verkkokauppaan ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto eri paketeista. Kun olet valinnut tuotteet, voit siirtyä viemään tilaus vaiheen loppuun. Hinta määräytyy valittujen palveluiden mukaan ja alennuskoodi laskee sinulle säästösi suoraan maksu vaiheessa.

Alennuskoodi ja ilmainen virusturva

Sivuilta löydät ajankohtaiset kampanjatarjoukset sekä erikoisalennukset kaikista Safe paketeista, online scanner toiminnoista sekä antivirus ohjelmista. Kun rekisteröidyt käyttäjäksi, saat lisäksi tarjouksia sähköpostiisi sekä automaattiset muistutukset jos antivirus suojasi on päättymässä.

Saleduck auttaa sinua suojaamaan kaikki tekniset laitteet, jotka käyttävät internet yhteyttä. Saleduckin sivustolta löydät aina ajankohtaiset alennukset, vaihtuvat kampanjat ja monipuoliset tarjoukset. Katso ja hyödynnä myös sivustolta mahdollisesti löytyväalennuskoodi, jolla säästät taatusti virusturvassasi. Tarjous saattaa säästää tilauksestasi useita kymmeniä prosentteja, ja se on helppoa käyttää tilauksen tekemisen yhteydessä. Muista aina hyödyntää alennus tai mahdollinen alekoodi ostosten teon yhteydessä, eikä F-Secure Mobile Security hinta ole päätä huimaava!

Monipuoliset maksutavat

Voit maksaa ostoksesi joko Visa, Visa Electron tai Mastercard luottokorteilla, joissa on verify ominaisuus. Korttimaksun sijaan voit myös maksaa suoraan suomalaisella verkkopankkimaksulla, PayPal tilillä tai tilaamalla laskun kotiisi.

30 päivän palautusoikeus

Kun saat ostoksesi mukana tulevan F-Secure Key numerosarjan, voit aktivoida sillä virusturvasi toimivaksi. Jotta antivirus ohjelman käyttö olisi mahdollisimman riskitöntä sinulle, on kaikilla tilatuilla tuotteilla ja palveluilla 30 päivän palautusoikeus. Jollet siis ole tyytyväinen virussuojan toimintaan, voit palauttaa ostoksesi ja saat rahasi takaisin!