Autodesk alennuskoodi

autodesk.fi

Tutustu Autodeskin monipuoliseen ohjelmistovalikoimaan suunnitteluun ja luomiseen. Löydä työkalut arkkitehtuurille, suunnittelulle ja insinööritieteelle.

Alennuskoodit Autodesk Suomi - kesäkuu 2024

Autodesk alennuskoodi: Säästä jopa 10% koko tilauksestasi

Näytä tarjous

Autodesk alennuskoodi: Ilmainen kokeilujakso hintaan € 0.-

Näytä tarjous

Kuinka käyttää Autodeskin alennuskoodia

Alennuskoodin käyttö on helppoa ja nopeaa, seuraat vain alle listattuja ohjeita. 

  1. Kirjaudu sisään Salesduckiin ja etsi Autodesk

  2. Valitse sinulle sopivin alennuskoodi ja lue alennuskoodiin liittyvät tiedot

  3. Klikkaa “Katso alennuskoodi”

 

Uusi ikkuna tulee esiin näytölle

  1. Klikkaa “Kopioi”

  2. Seuraavaksi klikkaa keltaista kenttää, jossa lukee “Käytä alennuskoodi verkkokaupassa”

  3. Sinut ohjataan suoraan Autodeskin verkkosivustolle

  4. Valitse haluamasi tuote ja klikkaa “Add to basket”


Sinut siirretään automaattisesti kassalle.

Nyt voit kirjautua jo olemassa olevalle tilille tai luoda uuden tilin. 

  1. Klikkaa “Promotion code” (löytyy kokonaishinnan vasemmalta puolelta)

  2. Syötä Saleduckista saamasi koodi kenttään ja klikkaa kentän vieressä olevaa “>” painiketta

 

Valitsemasi alennus vähennetään kokonaissummasta, alennus näkyy automaattisesti.

Voit maksaa tilauksesi Autodeskin verkkokaupassa Paypalin, luottokortin tai suoraveloituksen kautta.

Nyt vuorossa on kivoin osuus, eli pääset käyttämään valitsemaasi tuotetta itse ja tutustumaan sen ominaisuuksiin!

Näin helppoa ja edullista voi verkkokaupasta ostaminen olla. Autodeskin monipuolinen valikoima on saatavilla kotoa tai työpaikalta käsin vain parilla klikkauksella. Kaikki, mitä sinun täytyy tehdä on vain päätös siitä, mitä tuotteita valitset. Voit käyttää aikaa tuotteiden läpikäymiseen ja ostopäätöksen tekoon kaikessa rauhassa. Tutustu laadukkaisiin tuotteisiin ja osta sinulle parhaiten sopiva aikana, mikä sinun aikatauluusi sopii ja säästä huomattavasti Saleduckin alennuskoodeilla. Uutena jäsenenä saatat saada vielä enemmän alennusta. Katso Saleduckin uusien käyttäjien alennuskoodit sekä opiskelijakoodit.

autodesk_kuinkakayttaa (1).png

Black Friday

Oletko uuden ja laadukkaamman ohjelmiston tarpeessa, mutta hankinnan hinta mietityttää? Onneksi Black Friday tulee apuun, kun on hätä. Se on päivä, jolloin löydät mielettömiä alennuksia valitusta tuotevalikoimasta ja säästät huomattavia summia ostoksistasi. Älä menetä mahdollisuutta hankkia ykkösluokan ohjelmistot Autodeskiltä edullisemmin, vaan tee tarvittavat ostokset Black Fridayn aikaan.

30 päivän takuu

Nauti Autodeskin tarjoamasta 30 päivän rahat takaisin takuusta. Oikean ohjelmiston hankinta on suuri päätös. Autodesk ymmärtää tämän, siksi voit rauhassa koeajaa uutta ohjelmistoa 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen valitsemaasi tuotteeseen, saat rahasi takaisin. Näin voit olla murehtimatta ostopäätöksen teosta, sillä tämä rahat takaisin takuu tekee ostoksesta täysin riskittömän.

Nopea ostos

Saat uuden tuotteen heti käyttöön ostopäätöksen tehtyäsi . Nyt sinun ei tarvitse turhaan odotella tuotteen hyödyntämistä, sillä se on valmiina ladattaviksi välittömästi sen jälkeen, kun olet maksanut valitsemasi ohjelmiston. Tuotteen maksaminen on turvallista sivuston tarjoamalla SSL-salauksella. Älä siis odottele turhia vaan osta uusi ohjelmisto nopeasti ja turvallisesti saman tien!

Asiantuntijan avustus

Tarvitsetko apua sopivan ohjelmiston valinnan kanssa? Autodeskin tarjoama asiantuntijan apu on saatavilla niin ennen kuin jälkeen oston. Se vastaa kysymyksiin ja auttaa sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi sopivan ohjelmiston, joka täyttää vaatimuksesi ja palvelee tarpeitasi juuri kuin sen kuuluu. Asiantuntijan apu on saatavilla myös ostopäätöksen teon jälkeen ja avustaa sinua ohjelmiston käytössä.

Joustava maksu

Jos tilauksen maksu tuntuu liian suurelta kerralla maksettavaksi, voit myös maksaa ohjelmiston tilausmaksun joustavalla aikataululla. Näin sinulle jää myös joustovaraa liiketoimintasi rahoituksen kanssa. Saat joustavalle maksulle kilpailukykyisen koron ja voit tehdä maksusuunnitelman, jonka avulla onnistut budjetoimaan yrityksen talouden ja tekemään menoarvion, kun tiedät milloin maksat ja kuinka paljon.

Ihmiset haluavat myös tietää

Klikkaa valitesami tarjousta, ja siirryt verkkokaupan omille sivuille. Alekoodisi on valmiiksi kopioitu, mutta muistathan liittää se ennen maksua.
Löydät alennuskupongit Saleduckin omilta sivuilta. Jos laitat ilmoitukset päälle, et ikinä missaa ajankohtaisia etuja!
Toimituksen kesto riippuu toimitusmuodosta. Normaali kesto on 2-5 arkipäivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja löytyy.
Verkkokaupan omilla sivuilla löytyy yhteydenottolomake, jonka voit käyttää.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.8 tähteä / 76 Ääntä

Välineitä paremman tulevaisuuden rakentamiseen

Autodesk on tukenut suunnittelua ja rakentamista jo neljän vuosikymmenen ajan. Se tarjoaa työkaluja monipuolisten projektien toteuttamiseen ja tekniikoiden yhdistämiseen monilla aloilla. Sen tarjoama ohjelmisto auttaa sinua projektin aloituksesta ja hahmottamisesta viimeisten yksityiskohtien hiomiseen saakka. Olet sitten arkkitehti, suunnittelija tai rakentaja löydät työtäsi helpottavat välineet Autodeskin nettisivuilta. Ne toimivat myös suurena apuna nykypäivän suunnittelussa ja rakentamisessa, jossa vihreys ja ekologinen kestävyys ovat vahvasti läsnä. Voit pienentää projektisi ekologista jalanjälkeä tehokkaalla suunnittelulla, joka parantaa energian käyttöä ja tehokkuutta. Yhtiö on ylpeä omasta vihreästä mallistaan, sillä sen rakennukset, palvelinkeskukset sekä pilvi palvelut toimivat 100 prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Ekologisuuden lisäksi se pyrkii tekemään osansa maailmanlaajuisten haasteiden voittamiseksi. Lahjoittamalla ilmaisia ohjelmistoja esimerkiksi opiskelijoille, akateemisille laitoksille sekä voittoa tavoittelemattomille yrityksille se osallistuu paremman tulevaisuuden rakentamiseen ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.

Ainutlaatuisia ohjelmistoja jokaiselle

Sivustolta voit ostaa tarvitsemasi tuotteet yksitellen tai hyödyntää kolmea eri kokoelmaa, joiden avulla säästät huomattavasti tuotteiden hankinnassa. Kokoelmista löydät vaihtoehdot arkkitehdeille ja rakentajille, tuote suunnittelijoille ja valmistajille sekä median ja viihteen parissa töitä tekeville. Voit myös ladata ilmaisen kokeilun, jonka aikana sinulla on mahdollisuus kokeilla ohjelmistoja ja nähdä itse sen tehokkuus ja vaikuttavuus. Sivustolta löytyvät oppitunnit auttavat sinua pääsemään alkuun uuden ohjelmiston kanssa, heti sen latauksesta ja tilin luomisesta varsinaiseen käyttöön asti. Foorumilta voit etsiä vastauksia kysymyksiisi tai jakaa itse tietoa eteenpäin tai katsastaa sivuston blogit. Saat myös haettua ohjelmistoon tulleet uudet päivitykset kätevästi sivustolta, kun olet tehnyt ostopäätöksen ja tullut osaksi tyytyväisten Autodeskin asiakkaiden yhteisöä.

Kokoelma suunnittelun aloituksesta sen toteutukseen

AEC collection on suunnittelijoille, insinööreille sekä urakoitsijoille tehty setti, joka koostuu BIM ja CAD ohjelmistoista. Oletko arkkitehti? Kokoelma on mukanasi suunnittelu prosessin ensimmäistä askeleista saakka. Voit syventyä luomisen ja kokeilun maailmaan kokoelmassa tarjottujen välineiden avulla ja nähdä ideasi visualisoituna. Hyödyntämällä näitä välineitä voit antaa luovuutesi juosta vapaana ja keskittyä uusiin, tuntemattomiin ideoihin ja mahdollisuuksiin, joita et ole vielä kerennyt tutkimaan. Luonnoksen aloittaminen onnistuu helposti kokoelmasta löytyvän FormIt Pro:n avulla, joilla voit tehdä 3D luonnoksia manuaalisesti. Aloittamalla yksinkertaisilla mallinnustyökaluilla saat ensimmäisen visuaalisen idean suunnittelulle ja voit jatkaa edistyneempien työkalujen kanssa projektin yksityiskohtiin. Tahdotko suunnitella ekologisia, kestävän kehityksen rakennuksia? Saat apua aurinkopaneelien hyödyntämiseen ja sitä koskeviin kysymyksiin tutkimalla auringon ja varjon vaikutusta parilla klikkauksella. Suorittamalla analyysejä energian ja rakennuksen suorituskyvystä voit luoda hyvin toteutetun, vihreän suunnittelutyön tehokkaasti ja varmasti. Lopuksi sinulla on selkeä visuaalinen luonnos, jonka avulla saat helposti esiteltyä ideasi asiakkaalle. Kokoelmasta löytyvät myös tarvitut työkalut rakennusinsinööreille. Niiden tuomalla avulla vältät rakennukseen kuuluvia riskejä, säästät rahaa uudelleen työstöstä ja optimoit turvallisen sekä tehokkaan rakentamisen.

Selkeyttä koko prosessiin

Autodeskiltä löytyy myös kokoelma tuotesuunnitteluun ja valmistukseen. Se tukee sinua uusien tuotteiden luomisessa ja mallin rakentamisessa. Käyttämällä kokoelmasta löytyviä työkaluja voit nopeasti luoda innovatiivisia tuotteita, joko vain yhden osan tai suuren kokoonpanon, ja esitellä valmiin ideasi selkeänä ja visuaalisena 3D mallina. Prosessin seuraava vaihe hoituu helposti kokoelmaa hyödyntämällä, sillä se auttaa sulavassa siirtymässä suunnitellusta tuotteessa sen valmistukseen tuomalla tarvittavat tiedot työntekijöiltä seuraaville ja tekemällä prosessista virtaviivaisen. Valmistuksen puolella töitä tekevät hyötyvät prosessin automatisoinnista ja säästävät niin aikaa kuin energiaa. Vältä tuote häiriöitä ja laajenna sen mahdollisuuksia tarjottujen välineiden avulla ja lopulta toimita uusi, innovatiivinen tuote asiakkaalle nopealla aikataululla.

Pelien ja viihteen innovatiiviseen suunnitteluun

Päästä luovuutesi irti pelisuunnittelun tai elokuvan animaatiota tehdessä. Käyttämällä Autodeskin Media ja entertainment kokoelmasta löytyviä ohjelmistoja voit keskittää huomiosi uusien ja luovien ratkaisujen tekoon ja antaa käytettävän ohjelmiston tehdä tehtävänsä sen sijaan, että joudut ratkaisemaan ohjelmistoon liittyviä ongelmia tai vikoja. Haluatko luoda erittäin realistisia hahmoja koko perheen animaatio elokuvaan vai vaikuttavia tehosteita kuten räjähdyksiä pelissä tapahtuvaan taisteluun? Entäs monimutkaiset luonnonmateriaalit kuten hiekka, tuli tai lumi? M&E kokoelma on kanssasi koko prosessin ajan, auttaen sinua pienistä osista kokonaisen maiseman luomiseen saakka. Rakenna haluamasi maailma hätkähdyttävillä yksityiskohdilla ja luo maailmaan kuuluvat hahmot ilman rajoituksia.

Lisää verkkokauppoja