Interflora alennuskoodi

interflora.fi

Tilaa kauniit kukat helposti verkosta Interfloran valikoimasta. Löydä sopiva kukkalahja eri tilaisuuksiin ja ilahduta läheistäsi laadukkailla kukilla ja asiantuntevalla palvelulla.

Interflora alennuskoodi Suomi - huhtikuu 2024

Interflora 5€ alennuskoodi seuraavassa tilauksessa

Katso alennuskoodi rje Suosittu 1

5€ Interflora alennuskoodi

Katso alennuskoodi aat

Säästä 5€ käyttämällä Interflora kampanjakoodi

Katso alennuskoodi rje

Interflora tarjous: Kukat verkkokaupasta alkaen vain 14€

Näytä tarjous

Huhtikuun Interflora tarjous jolla kukkalähetys Suomessa vain 11,80€

Näytä tarjous

Interflora tarjous - Suklaarasia tai lahja kukkatilaukseen alkaen vain 7€

Näytä tarjous

Interflora alennuskoodi: Säästä jopa 25% kaikesta

Näytä tarjous

Säästät jopa 20% Interflora edullinen kukkalähetys

Näytä tarjous

Interflora syyskimput alkaen 45€

Näytä tarjous

Interflora tilaukset lähetetään samana päivänä

Näytä tarjous

Tilaa Interflora kukkakimput alkaen 30€

Näytä tarjous

Interflora kukkalähetys myös ulkoimaille

Näytä tarjous

Interflora lisätuotteet lähetyksiin alkaen 5€

Näytä tarjous

Interflora kukkatilaukset edullisesti jokaiseen tilanteeseen

Näytä tarjous

Interflora alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Interflora alennuskoodi: Jopa 40% alennusta Interfloran Valentine's Day -tarjouksista Alennus jo vähennetty
20-80% Interflora alennuskoodi: 20-80% alennuksia Interfloran Cyber Monday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
20-80% Interflora alennuskoodi: 20-80% alennuksia Interfloran Black Friday -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
20-80% Interflora alennuskoodi: 20-80% alennuksia Interfloran Singles Day -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
5€ Interflora alennuskoodi: säästä 5€ kukkatilauksestasi ELOKUU23

Ihmiset haluavat myös tietää

Kaikki uusimmat alennuskoodit löytyvät Saleduckin omilta verkkosivuilta. Voit etsiä sinulle parhaan sopivan alekoodin ja käyttää sitä.
Valitse sinulle sopivin etukoodi, ja klikkaa tarjousta. Siirryt verkkokaupan sivulle ja koodisi on valmiiksi kopioitu.
Toimituksen kesto riippuu verkkokaupan toimitusehdoista. Normaalisti toimitus kestää 2-5 päivää, mutta nopeampia vaihtoehtoja saattaa löytyä.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@interflora.fi tai soita 0102176320
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.3 tähteä / 41 Ääntä

Kukkatoimitus itselle tai läheiselle helposti Interflora verkkokaupasta

Interflora on kukkakauppa, jonka valikoimaa voit vihdoin selata netissä! Sinun ei enää tarvitse lähteä kukkakauppaan asti valitsemaan kukkia äidille, puolisolle tai edes itsellesi, sillä saat ne nyt suoraan kotiin toimitettuna! Monet juhlat vaativat kukkia ja Interflora takaa, että vaikka et pääsisikään itse paikan päälle, voit silti muistaa juhlien sankareita helposti ja edullisesti. Saat verkkokaupasta kaikenlaiset kukat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tämän lisäksi tarjolla on myös vinkkejä kukkien hoitoon ja valintaan. Katso myös mitä erilaiset kukat symboloivat! Äitienpäiväkukka on mahtava keino ilahduttaa äitiä, joka ei välttämättä asu aivan kivenheiton päässä. Voit myös tilata surukukat toimitettavaksi surunvalittelun tai adressin yhteyteen Interflora verkkokaupan laajasta valikoimasta. Olipa kyseessä sitten punainen ruusu tai kesäkukat netistä, Interflora auttaa helppokäyttöisellä palvelulla ja verkkosivulla!

Kukkalähetys ulkomaille ja Suomeen vain muutamalla klikkauksella

Tilaa kukat netistä ja ilahduta läheistäsi helpommin kuin koskaan. Nyt ei ole väliä, vaikka tämä läheinen asuisi ulkomailla, sillä Interflora toimii 140 eri maassa, joihin voit tilata kukkalähetyksen päivän tarkkuudella! Nopeat toimitukset ympäri maailmaa takaavat, että olet aina ajoissa liikkeellä ja tieto kulkee joutuisasti myös maiden rajojen läpi. Kukkien lähettäminen on nyt todella helppoa ja läheisten muistamisesta kannattaakin tehdä vuosittainen perinne. Pienellä lahjalla voi olla suurikin merkitys lahjan saajalle, joten älä ikinä aliarvioi kukkalähetyksen voimaa! Interflora kukkalähetys ymmärtää tilaajien erilaiset tarpeet ja sen takia valikoimasta on yhtä helppoa tilata niin hautajaiskukat kuin äitienpäivälahja.

Kiireinen arki saattaa joskus yllättää, eikä kukkien ystävillä ole aikaa aina poiketa kukkakauppaan valitsemaan suosikkejaan piristämään kodin ilmapiiriä. Nyt voit tilata kukkia kotiin helposti myös itsellesi, sillä Interflora kukat sopivat kaikkiin elämäntilanteisiin!

Interflora alennus

Katso aina ajankohtaisin alennus Interflora verkkokauppaan Saleduck -sivulta! Näin pysyt aina kärryillä uusimmista tarjouksista ja saat mahdollisesti myös suklaat mukaan kukkalähetykseen! Kukkien tilaus netistä on nyt helppoa ja kannattavaa, Interflora auttaa sinua unohtamaan kaiken juhlastressin!

Käytä Interflora alennuskoodi ja löydä parhaat tarjoukset ilahduttamisen maailmaan

Saleduck tietää, että juhlasesonki voi olla monille vaikeaa aikaa, varsinkin kiireisen elämän keskellä. Aina ei ole aikaa poiketa kukkakaupan kautta ja joskus paikan päälle pääseminen saattaa myös olla ongelma. Sen takia Interflora alennuskoodi pitää huolta sekä budjetistasi, että mielenterveydestäsi. Nappaa alekoodi mukaasi, kun löydät sen valikoimastamme ja helpota sesongin stressiä. Pidämme huolta, että sivustollamme on päivittäin suomalaisten suosimien verkkokauppojen ajankohtaisimmat alennukset ja tarjoukset, jotta sinun elämäsi olisi helpompaa. Löydä alennuskoodi lähes jokaiselle elämän osa-alueelle ja säästä satoja euroja vuosittain täysin normaaleissa ostoksissa!

Interflora kokemuksia

Interflora on kansainvälinen yritys, jonka asiakkaina on tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Helppo suomenkielinen sivusto toimii moitteetta ja kukkatilaus on helppo tehdä lähes minne tahansa. Laaja valikoima ja monipuoliset tuotteet ovat tehneet Interflorasta yhden suosituimmista kukkakaupoista. Harva tietääkään, että kukkakauppa netissä saattaa ratkaista monet arjen ongelmat todella helposti! Monet asiakkaat kertovat, että varsinkin kaukana olevat hautajaiset ovat usein tilaisuuksia, joihin ei aina pääse osallistumaan. Läheisten muistaminen on kuitenkin helpottunut kukkapalvelun avulla.

Interflora kukkakaupat

Interfloralla on yhteistyökauppoja ympäri Suomea. Valitse sivustolta paikkakunta, syötä hakukenttään postinumero ja katso esimerkiksi Kukkalähetys Helsinki -vaihtoehdot ja näe kaikki yhteistyökaupat yhdellä sivulla. Kukkakimppu vai joulukukka, sinä päätät! Täältä löytyy kukka jokaiseen tilanteeseen.

Interflora toimitus ja maksutavat

Arkisin ennen klo. 13.00 tehdyt tilaukset voidaan toimittaa kotiosoitteeseen jopa saman päivän aikana lähes kaikkialla Suomessa! Kuljetusmaksu vaihtelee kotimaan ja ulkomaiden välillä. Kotimaan toimitukset alkaen vain 11,80€. Voit maksaa tilauksesi verkkopankkimaksulla, luottokortilla tai Visa Electron -maksukortilla. Valittavanasi on myös Svea Lasku.

Interflora asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä Interflora asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköisellä lomakkeella.

Lisää verkkokauppoja