ET Terveys tarjous ja alennuskoodi

etlehti.fi
4.3 tähteä / 32 Ääntä

Alennuskoodit ET Terveys Suomi - syyskuu 2022

Hyödynnä tarjous ja tilaa ET Terveys lehti vuodeksi ainoastaan 49€ (norm. 89€)!

Näytä tarjous

Syyskuun tarjous jolla ET Terveys lehti vuodeksi tilattuna vain 4,8€/nro - Käytä tämä etu hyväksesi

Näytä tarjous

Käytä tarjous ja säästä jopa 25€ ET Terveys lehden kestotilauksesta!

Näytä tarjous

80% ET Terveys Black Friday tarjous

Ehdot: Säästät yli puolet hinnasta
Kampanjan nimi: Black Week 2021
Muita ehtoja: Prosenttisi näkyy tuotteen kohdalla
Katso alennuskoodi

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Juuri nyt on olemassa yhteensä 3 ajankohtaisia sekä varmistettuja alennuskoodeja. Klikkaamalla tarjousta pääset säästämään.
Klikkaa tarjousta. Kun olet maksamassa löydät ostoskoristasi kentän alennuskoodille. Syötä promokoodi kenttään ja alennus näkyy automaattisesti.
Valitse sinulle paras vaihtoehto kuljetukseen, oliko se nopeampi tai halvempi vaihtoehto. Katso myös, onko sinulla mahdollista lunastaa ilmaisen kuljetuksen.
Soittamalla numeroon (09) 759 6600
Katariina

Katariina

Nettishoppailun asiantuntija

ET Terveys tarjoaa lukijalleen asiaa terveydestä ja hyvinvoinnista

ET Terveys on lehti, joka keskittyy yli 55-vuotiaan ihmisen terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen. Lehdestä voit lukea esimerkiksi erilaisista hoidoista, treenaamisesta ja hyvästä ruokavaliosta. Tilaa tämä lehti ja pidä huolta terveydestä. Lue parhaat vinkit hyvinvointiin tästä aikakauslehdestä. Voit lukea, mitkä ovat parhaat ruoka-aineet kehon jaksamiselle ja elinvoiman ylläpitämiseen.

ET Terveys tarjoushintaan

Käytä hyväksesi parhaat lehtitarjoukset ja tilaa ET Terveys edullisesti kotiin. Tämä aikakauslehti on mahdollista tilata postilaatikkoon huippuhalvalla, kun tartut tarjouksiin. Ota ET Terveys alennuskoodi ja etu käyttöön lehteä tilatessasi ja säästä tuntuvia summia. Tarjoukset mahdollistavat tämän piristävän lukupaketin tilaamisen kotiin halvalla.

ET Terveys sisältää paljon laadukasta luettavaa

Ota talteen ammattilaisten vinkit terveydestä

Oli tavoitteenasi sitten laihdutus tai parempi ruokavalio, ET Terveys tuo paljon hyödyllistä tietoa terveellisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Lue ammattilaisten vinkit hierontaan, vyöhyketerapiaan ja muihin mielenkiintoisin hoitoihin. Lue myös, mistä saat parasta hammashoitoa ja millaiset kengät edistävät jalkapohjien terveyttä. Saat vinkit moneen terveyden osa-alueeseen tästä lehdestä.

Lue mielenkiintoisia henkilötarinoita

Lue inspiroivia tarinoita kiinnostavista ihmisistä. Voit uppoutua syövästä selviytyneen rohkaisevaan tarinaan, tai voit lukea, miten eläkeiälläkin moni harrastaa fyysistä kuntoa vaativia lajeja. Voit saada kiinnostavia ideoita oman vapaa-ajan viettoon muiden aktiivisten ihmisten kertomuksista. Voit myös saada vinkkejä rauhallisempaan vapaa-ajanviettoon ja harrastusmahdollisuuksiin.

Terveellinen ruokavalio ja hyvinvointi

Kokeile, miten raakaravinto vaikuttaa terveyteesi ja jaksamiseen. Kokkaa herkulliset ja terveelliset ateriat. Osta vain parhaat raaka-aineet ruoanlaittoon. Tämä lehti neuvoo, miten voit ruokavaliolla edistää terveyttä. Saat myös vinkkejä ruoanlaittoon ja leivontaan. Panosta laadukkaaseen syömiseen ja näet, kuinka voit paremmin. Tämä lehti antaa vinkit erilaisiin ruokavalion kokeiluihin ja terveellisiin dieetteihin.

Asiaa perheistä ja avioliitoista

Panosta parisuhteeseen ja nauti vaikka eläkkeestä yhdessä kumppanin kanssa. ET Terveys antaa myös henkiseen hyvinvointiin parhaat vinkit ja neuvot. Pysy onnellisena ja nauti elämästä tämän lehden vinkeillä.

ET Terveys lehden tilaus ja toimitus

Tilaa tämä mielenkiintoinen aikakauslehti ja saat mukana myös hienot tilaajalahjat. Panosta terveyteen tämän lehden neuvoilla ja nauti viihdyttävästä luettavasta. Toimitus on säännöllinen ja tilattuasi lehden kotiin, voit aina odottaa sen saapuvan luvattuun aikaan. Lehtitilaus on helppoa ja maksaminen turvallista. Voit peruuttaa ET terveys lehden helposti, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Voit soittaa lehden asiakaspalveluun ja hoitaa ongelmatilanteet nopeasti ja vaivattomasti. Tilaa nyt tämä ihana lukupaketti ja nauti laadukkaasta luettavasta joka kuukausi.

Lisää verkkokauppoja

Viimeksi päivitetty: 28.09.2022