Katso Alennuskoodi

katso.fi

Katso.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita kodin sisustamiseen, vaatteisiin ja elektroniikkaan. Tutustu valikoimaan ja löydä sopivat tuotteet arkeesi!

Alennuskoodit Katso Suomi - heinäkuu 2024

Uusi

Katso Alennuskoodi: Jopa 40% alennusta kesäsuosikeista – säästä nyt!

Katso alennuskoodi tty Suosittu 1

Hyödynnä Katso tilaajien tarjous ja saa tilaukseesi kaupan päälle langattoman sääaseman, arvoltaan 39,90€!

Näytä tarjous

Nyt 3 kuukauden tilaus Katso -lehteä vain 1,66€ numerolta!

Näytä tarjous

Heinäkuun Katso -lehtitarjous jolla 16 numeroa yhteensä vain 24,90€!

Näytä tarjous

Monipuolinen sisältö

Tilaa monipuolista ja ajantasaista sisältöä eri aiheista. Löydät kiinnostavia artikkeleita ja uutisia päivittäin.

Kohdennetut tarjoukset

Saat juuri sinulle räätälöityjä tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Älä koskaan jää paitsi erikoistarjouksista ja kampanjoista.

Laadukkaat artikkelit

Lue laadukkaita ja asiantuntevia artikkeleita, jotka on kirjoitettu tarkasti ja luotettavasti. Syvenny erilaisiin aiheisiin ja saat aina uutta tietoa.

Tilaajapalvelu

Asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan tilaajia kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa. Saat nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Helppo tilausprosessi

Tilaaminen on helppoa ja vaivatonta muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Aloitat tilauksen käden käänteessä.

Katariina

Hei! Olen Katariina,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.0 tähteä / 43 Ääntä

Katso on Suomen tilatuin TV-lehti

Katso esittelee TV:n tarjonnan, tuo tietoa elokuvista ja sarjojen juonenkäänteistä sekä esittelee elokuvatähtien haastattelut. Tämä monipuolinen TV lehti tuo sinulle parhaat vinkit telkun katseluun. Saat myös tietoa tunnetuista näyttelijöistä ja TV esiintyjistä. Valitse parhaat leffat katsottavaksi viikonloppuna, ja lue lisätietoa ohjelmien sisällöstä. Saat tietoa yli 70 TV kanavasta. Tämä lehti avaa ikkunan TV maailmaan tutustumiseen.

TV ohjelmat

Ota selvää, mitkä TV ohjelmat tänään kannattaa katsoa. Televisio ohjelmat on helppoa katsoa tämän lehden sivuilta, jotta lempiohjelmat eivät jäisi katsomatta. Mitkä televisio ohjelmat tänään ovat katsomisen arvoisia, selviää Katso lehden sivuilta. Onko Salatut Elämät edelleen lempiohjelmasi, vai katsotko mieluummin ulkomaalaistaustaisia laatusarjoja. Älä myöskään unohda lauantai-illan leffaa popcornkulhon kera. TV ohjelmat on esitelty selkeästi jokaiselle viikonpäivälle. Voit helposti selata kaikkien kanavien tarjonnan ennen kuin edes avaat TV:n.

Elokuvat

Katso lehti antaa loistavan oppaan parhaiden leffojen valitsemiseen, niin TV:stä kuin elokuvateatterissakin. Katso, mitä leffoja mieluiten itse katsoisit, ja käännä TV oikealle kanavalle oikeaan aikaan. Voit myös lukea elokuva-arvostelut, mitkä leffat ovat saaneet eniten tähtiä, ja mihin taas ei kannata tuhlata aikaa. Tutustu elokuva tarjontaan Katso lehden sivuilla ja valitse mieleistäsi viihdettä. Voit katsoa vanhoja klassikoita tai valita Hollywoodin uusimmat elokuvat TV ohjelmien listalta. Ole aina ajan tasalla parhaista TV lähetyksistä.

Elokuvatähdet ja haastattelut

Katso sisältää myös tietoa näyttelijöistä ja heidän eri elämänvaiheistaan. Voit lukea sekä suomalaisista että ulkomaalaisista näyttelijöistä ja TV tähdistä. Lehti on täynnä haastatteluja kiinnostavista ihmisistä ja ohjelmista. Voit kurkistaa tähtien yksityiselämään, tai kuulla heidän mielipiteitään elokuvien tekemisestä.

TV sarjojen juonet

Katso lehti paljastaa juonet TV sarjoihin, mikäli sinulta jäi jokin jakso näkemättä. Tämä lehti kurkistaa sarjojen ja elokuvien monimutkaisiin juonenkiemuroihin ja analysoi ohjelmien etenemistä katsojan mukana. Katso lupaa sinulle ne herkullisimmat juonipaljastukset. Näillä eväillä et tylsisty kotona. Katso pitää huolen viihteestä sivuillansa, sekä päivittämällä sinut TV:n ohjelmatarjonnasta.

Tilaa tämä ohjelmaopas kotiin

Katso lehti tarjoaa täydellisen ohjelmaoppaan sohvannurkassa viihtyvälle. Nauti parhaista TV ohjelmista ja elokuvista parhaaseen aikaan. Tilaa Katso lehti kotiin ja tiedät mitä TV:ssä tapahtuu. Tilaaminen on edullista ja helppoa. Lehti toimitetaan kotiin säännöllisesti ja luotettavasti. Katso lehden mukana saat parhaat tilaajalahjat. Valitse mieleisesi lehtitilauksen yhteydessä. Tämän lehden kestotilaus takaa edullista viihdettä kotiin.

Lisää verkkokauppoja