BookBeat alennuskoodi ja tarjoukset

bookbeat.com
4.6 tähteä / 61 Ääntä

Alennuskoodit BookBeat Suomi - syyskuu 2021

BookBeat alennuskoodi: Kuuntele 14 vrk ilmaiseksi hintaan € 0.-

Katso alennuskoodi 021 Suosittu 1

BookBeat alennuskoodi: Perhetili alkaen € 4.90.-

Näytä tarjous

BookBeat alennuskoodi: Kuuntele rajattomasti äänikirjoja hintaan € 9.90.-

Näytä tarjous

Paras BookBeat alennuskoodi tosite

5BookBeat suosituimmat tosite- ja tarjouskoodit Alennus Voimassa
BookBeat alennuskoodi: Kuuntele 14 vrk ilmaiseksi hintaan € 0.- € 0.- 01/11/2021
BookBeat alennuskoodi: Perhetili alkaen € 4.90.- € 4.90.- 01/11/2021
BookBeat alennuskoodi: Kuuntele rajattomasti äänikirjoja hintaan € 9.90.- € 9.90.- 01/11/2021
BookBeat Black Friday alennuskoodi: Ensimmäinen kuukausi € 0.- € 0.- Päättynyt
Eksklusiivinen BookBeat alennuskoodi jolla 2 viikon ilmainen kokeilujakso! Ilmainen kokeilujakso Päättynyt

BookBeat Black Friday alennuskoodi: Ensimmäinen kuukausi € 0.-

Erikoiskampanja: Black Week 2020
Etukoodi: Liitä ennen maksua
Ehtoja: Saat yhden kuukauden ilmaiseksi

Sulje

Katso alennuskoodi

Eksklusiivinen BookBeat alennuskoodi jolla 2 viikon ilmainen kokeilujakso!

Ota nyt talteen eksklusiivinen BookBeat alennuskoodi, jolla saat 2 viikon ilmaisen kokeilujakson. BookBeat -palvelusta löydät e-kirjat joikaseen makuun. Piditpä sitten dekkareista, elämänkerroista tai kaunokirjallisuudesta, löydät BookBeatiltä luettavaa. Klikkaa siis alennuskoodi käyttöösi ja saat ilmaisen kokeilujakson 2 viikon ajaksi!

Sulje

Katso alennuskoodi

Eksklusiivinen Bookbeat alennuskoodi, jolla ilmainen kokeilujakso 1 kuukaudelle!

Testaa suuren suosion saavuttanut Bookbeat kirjapalvelu! Hyödynnä eklusiivinen alennuskoodi, jolla voit kokeille palvelua koko kuukauden kahden viikon sijaan! Hyödynnä siis eksklusiivinen alekoodi ja saat huimat 30pv ilmaista lukuaikaa!

Sulje

Katso alennuskoodi

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät etukuponkeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Juuri nyt on olemassa yhteensä 3 ajankohtaisia sekä varmistettuja alennuskoodeja. Klikkaamalla tarjousta pääset säästämään.
Klikkaa tarjousta. Kun olet maksamassa löydät ostoskoristasi kentän alennuskoodille. Syötä promokoodi kenttään ja alennus näkyy automaattisesti.
Saat tilausvahvistuksen heti sähköpostitse.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bookbeat.com
Harri

Harri

Nettishoppailun asiantuntija

BookBeat Suomi tuo e-kirjat ja äänikirjat mobiililaitteisiisi huippuedullisesti

Miltä kuulostaa rajaton valikoima e-kirjoja sekä äänikirjoja vain yhdellä kuukausimaksulla? Palvelu on yhdessä Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvien Bonnierin kanssa kehittänyt markkinoiden parhaan palvelun digitaalisille kirjoille. Palvelussa luet ja kuuntelet digikirjoja suoraan sovelluksesta puhelimellasi tai tabletillasi, ja näin sinulla on aina e-kirja tai millä tahansa mobiililaitteella kuunneltava äänikirja mukanasi! Et maksa erillisiä maksuja eri kirjoista, vaan yhdellä kuukausimaksulla saat kaikki palvelun sähköiset kirjat käyttöösi!

Bookbeat kirjakauppa tarjoaa sinulle parhaimmat nettikirjat

Lataa kirjat netistä liittymällä palvelun jäseneksi, jolloin saat haluamasi kirjan käden ulottuville vain muutamassa sekunnissa. Tutustu palvelun valikoimaan ja lataa e-kirjat koneelle tai tabletille missä ikinä oletkaan. Jätä painavat kirjat kotiin ja nappaa tabletti mukaan seuraavalle lomalle, sillä voit nyt lukea haluamasi sähköinen kirja kätevästi mobiililaitteeltasi lomalla.

Verkkokaupan valikoimasta löydät lisäksi äänikirjat

Lataa suosikkikirjat kännykkään ja kuuntele teokset bussissa, autossa tai vaikkapa lenkillä! Tämä kirjakauppa netissä tarjoaa sinulle lisäksi äänikirjat, joiden avulla voit ladata suosikkiteoksesi mobiililaitteellesi ja kuunnella ne esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa. Kokeile palvelua maksutta muutaman viikon ajan ja hyödynnä lisäksi ilmainen äänikirja.

Suuri valikoima klassikoita sekä uutuuskirjoja

E-kirjasto tarjoaa käyttäjilleen mahtavan valikoiman, josta löydät kirjaklassikot, bestsellerit sekä kirjauutuudet. Löydät itseäsi kiinnostavia kirjoja helposti kirjaston hakutoiminnolla, ja saat kirjasuosituksia halutessasi sähköpostiin. Luettava ei varmasti lopu koskaan kesken! Top-listoja, scifiä, jännitystä, tietokirjallisuutta, elämänkertoja niin kotimaisilta kuin ulkomaalaisilta kirjailijoilta. Suurin osa kirjoista on suomenkielisiä, mutta löydät myös valikoiman ruotsinkielisiä kirjoja.

Hanki kaunokirjallisuus ja dekkarit kerralla luettavaksi

Verkkokaupan kirjahyllystä löydät luettavaa jokaiseen aiheeseen ja teemaan liittyen. Lataa tai kuuntele netissä parhaat dekkarit, minkä jälkeen voit jatkaa suoraan teoksella, jonka pääteema on Suomen historia. Tutustu lukuisiin kirjallisuusvaihtoehtoehtoihin ja valitse sieltä mieleisesi kirjat, kuten Etelä-Amerikan historia tai Neuvostoliiton aikainen politiikka. Vieraile verkkosivustolla ja valitse mielesesi kirja, oli kyseessä sitten jännitystarina, historiateos tai politiikasta kertova opus!

Romantiikka netistä - Lue tai kuuntele haluamasi rakkaustarina palvelussa

Lataa palvelusta nettikirja, josta luet kaikkien aikojen parhaimmat rakkaustarinat ja rakkausrunot. Äänikirjan kuunteminen tai e-kirjan lataaminen on huippuhelppoa, sillä sinun ei tarvitse enää kantaa painavia kirjoja mukanasi. Liity palvelun käyttäjäksi ja lataa haluamasi novelli helposti ja kätevästi netistä.

Lataa nuorten kirjat e-kirjoina tai äänikirjoina mobiililaitteellesi

Verkkokauppa tarjoaa lisäksi parhaimmat nuorten kirjat, joiden joukosta löydät teoksia laidasta laitaan, kuten romantiikkaa, jännitystä, scifiä ja rikostarinoita Suomesta. Vieraile nettisivustolla ja katso mikä kirja sopisi parhaiten nuorelle. Bookbeat nettikirjakauppa tarjaa luettavaa perheestäsi jokaiselle, jopa lapsille ja nuorille.

Lasten oma satukirjasto vain muutaman klikkauksen päässä

Lue lastenkirjat kätevästi tabletilta tai puhelimelta, sillä verkkokaupasta löydät myös nettikirjat, jotka sopivat perheen pienimmille. Satuja on nyt helppo vaihdella päivittäin, kun sinulla on käytössä palvelu, josta löytyy lapsesi mieleen oleva satukirja. Säästä tilaa kirjahyllyssäsi ja säilytä lastenkirjat netissä, josta ne ovat helposti ladattavissa ja luettavissa. Muista lisäksi huippusuositut lasten äänikirjat, jotka voit laittaa pyörimään iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Miten BookBeat toimii?

Palvelun käyttäminen on helppoa kuin heinänteko, ja saat ensimmäisen kirjan luettavaksesi vain muutamassa minuutissa! Palvelun käyttäminen alkaa helposti käyttäjätilin luomisella, jonka luot helposti ja nopeasti palvelun verkkosivuilla. Saat heti ilmaisen 14 päivän kokeilujakson käyttöösi, jolloin saat kaikki sähköiset kirjat käyttöösi täysin veloituksetta. Palvelun käyttäminen tapahtuu lataamalla BookBeat sovellus App storesta tai Google play- kaupasta. Sovellus on tietysti myös täysin ilmainen, ja kirjautumistunnuksillasi pystyt lukemaan ja kuuntelemaan e-kirjaston kaikkia tuotteita.

Helppokäyttöinen sovellus kaikille laitteillesi

Palvelun app -sovellus on helppo ladata ilmaiseksi App storesta tai Google play- kaupasta puhelimille, tableteille sekä lukulaitteille. Saat ladattua sovelluksen kaikkiin laitteisiisi, ja näin palvelu on aina mukanasi missä kuljetkin! Palvelu muistaa mihin jäit kirjoissasi, ja näin voit helposti jatkaa lukemista toiselta laitteeltasi. Olipa sinulle Windows phone, iPhone, tabletti tai vaikkapa läppäri, toimii sovellus varmasti laitteellasi!

BookBeat kokemuksia

Jo tuhannet suomalaiset lukutoukat ovat löytäneet tämän mahtavan palvelun, josta lukea ja kuunnella niin äänikirjoja kuin digitaalisiakin kirjojam ja kokemukset ovat olleet mahtavia! Monet käyttäjät ovat erityisesti tykästyneet palvelun kuukausimaksuun, jolloin kirjoja voi ahmia yhdellä kuukausihinnalla niin paljon kuin ikinä haluaa, ilman laina-aikojen umpeutumisia! Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon jo tänään ja aloita 14 päivän kokeilujaksosi nyt!

Alennuskoodi ja parhaat tarjoukset

Palvelu tarjoaa asiakkailleen erilaisia tarjouksia ja kampanjahintoja, joilla säästää palvelun jo valmiiksi edullisista kustannuksista. Lisää alennuskoodi esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä, ja säästät ensimmäisestä kuukausimaksustasi! Kaikki tarjoukset ja alekoodit löytyvät tietysti Saleduck verkkosivuilta, josta nappaat ne mukaasi ennen tilausten tekoa.

Kokeile palvelua 14 päivää täysin ilmaiseksi

BookBeat kokeilujakso antaa sinun kokeilla palvelun e-kirjoja sekä äänikirjoja täysin kuluttomasti 14 päivän ajan! Näin saat tutustua täysin ilmaiseksi palvelun käyttöominaisuuksiin, valikoimaan ja toimivuuteen. Tämä tarjous on voimassa ympäri vuoden, eikä sinun todella kannata jättää sitä käyttämättä! Tämän jälkeen palvelu jatkuu normaalilla kuukausimaksulla, mutta voit perua tilauksen koska vain haluat. Voimme olla varmoja että ihastut!

Edullisella kuukausimaksulla kaikki kirjaston kirjat käyttöösi

Palvelun käyttömaksu on huippuedullinen 16,90 euroa kuukaudelta, joten hinta ei todella huimaa päätä! Ensimmäisen maksusi 14 päivän kokeilukauden jälkeen maksat helposti Visa tai Mastercard luottokortilla, jonka jälkeen kuukausimaksu menee kätevästi automaattisesti korttitililtäsi. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, ja voit irtisanoa sen koska vain haluat ja se päättyy heti kauden loputtua. Sinun ei tarvitse murehtia kirjojen lainaamisesta tai lainan umpeutumisesta, vaan kaikki palvelun kirjat ovat aina luettavissasi.

BookBeat asiakaspalvelu

Asiantunteva ja nopea asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissasi sähköpostitse. Saat nopeasti vastauksia kysymyksiisi esimerkiksi kirjajulkaisuista tai tilauksesta.

Lisää verkkokauppoja