Storytel tarjous

storytel.fi

Tutustu laajaan valikoimaan äänikirjoja ja e-kirjoja Storytelin verkkosivuilla. Löydä suosikkisi ja nauti lukuhetkistä missä ja milloin tahansa!

Storytel alekoodi Suomi - toukokuu 2024

Storytel kampanjakoodi : 50% alennusta kahden kuukauden kuuntelusta

Katso alennuskoodi nen Suosittu 1

Storytel alennuskoodi: Kahden viikon ilmainen kuuntelu hintaan 0€

Katso alennuskoodi 024

Storytel kuuntele äänikirjoja alkaen 14.10€ kuukaudessa

Näytä tarjous

Storytel unlimited jäsenyys alkaen 16.99€ kuukaudessa

Näytä tarjous

Storytel kuukausihinta alkaen 9,90€

Näytä tarjous

Storytel lahjakortti tarjous alkaen 5€

Näytä tarjous

Storytel 1kk ilmaiseksi

Näytä tarjous

Storytel alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% Storytel tarjous: Jopa 40% alennusta valikoiduista tuotteista - Älä missaa tilaisuutta Alennus jo vähennetty
40% Storytel tarjous: Jopa 40% alennusta valikoiduista tuotteista - Älä missaa tilaisuutta Alennus jo vähennetty
80% Storytel tarjous: Storytelin Sinkkupäivä: Jopa 80% alennusta valituista tuotteista Alennus jo vähennetty
80% Storytel tarjous: Storytelin Sinkkupäivä: Jopa 80% alennusta valituista tuotteista Alennus jo vähennetty
80% Storytel tarjous: Storytelin Sinkkupäivä: Jopa 80% alennusta valituista tuotteista Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Uusia alekoodeja lisätään jatkuvasti, joten pääset aina säästämään ostoksestasi. Hyväksymällä ilmoitukset pysyt aina ajan tasalla.
Koodi kopioidaan automaattisesti kun avaat alennuksen. Muistathan liittää koodi ennen maksua.
Saat tilausvahvistuksen heti rekisteröinnin jälkeen.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@storytel.com
Katariina

Hei! Olen Katariina,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.5 tähteä / 50 Ääntä

Verkkokaupasta löydät e-kirjat mobiililaitteellesi

Verkkokaupassa voit lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja mobiililaitteellasi, kuten älypuhelimella tai tabletilla. Verkkokaupalla on monipuolinen sekä laaja valikoima eri e-kirjoja, joten valikoimista löytyy jokaisen makuun sopivia kirjoja. Kirjoja voit lukea myös englanniksi ja ruotsiksi.

Storytel e-kirjat voit ladata myös offline -tilaan, jolloin voit lukea kirjoja silloinkin kun verkkoyhteys mobiililaitteessasi ei ole käytettävissä. Ota siis kirjat mukaan mobiililatteellasi lentokoneeseen, bussiin ja koko maailman ääriin!

Lukeminen ja valikoima

Tehdäksesi tilauksen palvelulle, sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi. E-kirja luetaan palvelun sovelluksessa, joten lukeaksi kirjoja sinun on ladattava sovellus puhelimeesi tai tablettiisi. Kuten e-kirja, myös äänikirja kuunnellaan sovelluksen kautta. Avaa siis vain sovellus, valitse haluamasi kirja ja aloita lukeminen tai äänikirjan kuunteleminen!

Palvelun e-kirjasto on kattava ja löydät kirjastosta monipuolisen valikoiman kirjoja mukaan lukien uudet kirjat sekä myöskin klassikot. Elämänkerrat, dekkarit, ajankohtaiset aiheet ja monet muut kirjat ovat luettavissa vain muutamalla klikkauksella. Yksi palvelun parhaimpia puolia onkin palvelun monipuolisuus niin kirjavalikoimassa kuin lukumahdollisuuksissa. Palvelussa saat yksissä kansissa lukemiset mukaan lomalle, offline-tilaan lentokoneeseen, sadut lapsille ja äänikirjat, joten voit lukea vaikkapa autoa ajaessasi! Voit nauttia palvelun avulla lempikirjasi tarinasta aina kuin haluat ja missä tahansa.

Palvelun avulla säästät myös aikaa, sillä sinun ei tarvitse kierrellä kaupassa ostamassa kirjoja tai käydä tasaisin ajoin kirjastossa. Nappaa siis kirjat netistä mobiililaitteellesi ja nauti lukemisesta enemmän, nopeammin sekä helpommin olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa!

Kampanjakoodi ja muut mahtavat tarjoukset

Kirjat ovat kalliita, mutta palvelun kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea rajattomasti kirjoja, joten palvelu säästää myös rahaa. Kun kuitenkin haluat säästää entistä enemmän tarkista Saleduckin sivut, sillä sivustoltamme voi löytyä mahtava kampanjakoodi, jolla säästät tilauksessasi! Saleduckin sivuilta löydät aina ajankohtaiset alekoodit, joten jos huomaat alennuskoodin, ota se käyttöön nopeasti, jotta alennuskoodi ei ehdi loppua ennen tilauksen tekoa! Tarjoukset ja alennukset on helppo käyttää, joten rahan säästäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Storytel kokemuksia

Jos etsit muiden käyttäjien kokemuksia -palvelusta, älä jätä tätä kappaletta väliin. Palvelun suosittu ja kokemuksia onkin ehtinyt kertymään jo monelle kuluttajalle. Palvelun monipuolisuus ja helppo käyttäminen ovat monen asiakkaan suosikkeja. Kirjoja on helppo lukea, ja palvelun käyttäminen helpottaa lukuharrastusta, sillä painavia kirjoja ei tarvitse kantaa mukana. Kun kirjat kulkevat aina mukanasi mobiililaitteesi ansiosta, eivät kirjat myöskään vie kotona turhaan tilaa, joten palvelulla on monia positiivisia asioita! Kokeile siis sinäkin tätä palvelua, ja huomaat miksi niin moni pitää palvelusta!

Storytel asiakaspalvelu ja tilauksen maksaminen

Jos sinulle herää kysymyksiä Storytel palvelusta, palvelun käytöstä tai kirjoista, voit aina ottaa yhteyttä palvelun asiakaspalvelun sähköpostilla. Löydät myös verkkosivuilta paljon lisätietoa sekä vastauksia kysymyksiin, joten voit myös tarkistaa ensin verkkosivuilta löytyvät tiedot ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun.

Tilaus veloitetaan pankkikortiltasi aina uuden tilauskauden alkamispäivänä ja palvelun hinta on 16,99€ kuukaudessa. Jos päätät lopettaa tilauksesi, voit käyttää palvelua tilauskauden loppuun asti. Voit myös aina aloittaa tilauksesi uudestaan, jolloin sinun tarvitsee vain kirjautua tilillesi ja käynnistä tilauksesi uudestaan. Kaikki tietosi ovat tallella, joten tilauksen aloittaminen uudelleen on todella helppoa!

Kun siis tarpeenasi on löytää uutta lukemista, parhaat kirjat tai haluat vaikkapa vain testata uutta lukupalvelua, muista silloin tämä palvelu!

Lisää verkkokauppoja