HBO Max tarjous

hbomax.com

HBO Max alennuskoodi Suomi - syyskuu 2023

HBO Max tarjous: Kuukausitilaus alkaen 9.99€

Näytä tarjous

HBO Max tarjous: Säästä 35% prosenttia

Näytä tarjous

HBO Max sisältö on parasta viihdettä koko perheelle

Näytä tarjous

HBO Max sarjat ja muut mahdollista katsoa usealla laitteella

Näytä tarjous

HBO Max tarjous: vain 69,99€ /vuosi

Näytä tarjous

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät alennuskoodeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Uusia alekoodeja lisätään jatkuvasti, joten pääset aina säästämään ostoksestasi. Hyväksymällä ilmoitukset pysyt aina ajan tasalla.
Kaupalla on tällä hetkellä yhteensä 5 ajankohtaisia ja toimivia alekoodeja. Valitse sen jonka haluat käyttää.
Saat tilausvahvistuksen heti sähköpostitse kun olet luonut tunnukset. Tämän jälkeen pääset katsomaan huippuviihdettä samantien.
Voit katsella HBO Maxia iPhonella & iPadilla, Android-puhelimella & -tabletilla, Apple TV:llä, Android TV:llä, Chromecastilla, Samsung TV:llä, LG:llä, Chrome OS:llä, MacOS:lla, Windows PC:llä sekä PS5, PS4, Xbox Series X|S ja Xbox One -pelikonsoleilla. Etsi HBO Max jollakin näistä laitteista ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.
Matilda

Matilda

Editor

4.8 tähteä / 63 Ääntä

HBO Max Suomi tarjoaa kattavan valikoiman viihdettä

HBO Max on laaja ja täysin uusi amerikkalainen suoratoistopalvelu, jonka mahtava sisältö tarjoaa mielenkiintoiset sarjat ja elokuvat perheen jokaisen jäsenen makuun. Valikoima on erittäin kattava, sillä sarjoja ja elokuvia löytyy tuhansia monilta eri tarjoajilta. Palvelu tuo ensimmäistä kertaa yhteen parhaimmat ohjelmat esimerkiksi HBO:n, Warner Bros:in, DC:n ja Cartoon Network:in tarjonnasta yhteen ja samaan palveluun, jolloin niiden katselu helpottuu huomattavasti. Kaikki tutut suosituimmat tv-ohjelmat löytyvät valikoimasta ja lisäksi uutuudet lisätään jatkuvasti mukaan, minkä ansiosta uutta katsottavaa löytyy koko ajan kaikille. Lisäksi HBO Max Originals tarjoaa eksklusiivista katsottavaa, jota ei voi katsoa missään muualla.

HBO Max tarjonta

HBO Max tarjoaa todella paljon niin sarjoja kuin elokuvia, minkä ansiosta valinnanvaraa riittää mainiosti kaikille sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi löytyy niin vanhoja suosikkeja kuin uusia hittejä. Suositut elokuvaklassikot ovat muun muassa Harry Potter ja Matrix sekä suosikki tv ohjelmat, kuten Sinkkuelämää, Shameless, Walking dead ja Game of Thrones. Kaiken lisäksi mahtavat uutuudet -valikoima kasvaa jatkuvasti uusilla huippu ohjelmilla, kuten Dune ja Lust ja uuden uusilla kausilla jo suosikeiksi tulleista sarjoista, kuten Euphoria ja Westworld. Kaiken kaikkiaan valikoima on erittäin laaja ja tarjoaa todellakin hinnalle vastinetta.

Tarjous ja hinta

HBO Max maksaa € 8.99 kuukaudessa, mutta tarjouksen ansiosta tilauksen voi saada halvemmalla, sillä vuositilaus on € 69.99, jolloin palvelun hinnasta säästää 35 prosenttia. Tämä vastaa neljän kuukauden hintaa, joten näin saat huimat neljä kuukautta ilmaista katselua. HBO Max ei tarjoa ilmainen kuukausi -tarjousta tai alennuskoodi -mahdollisuutta, sillä ilmainen kokeilu ei ole mahdollista tällä hetkellä tilauksen alussa. Kokeilu onnistuu normaalin tilauksen kautta edullisella hinnalla joko kuukausi- tai vuositilauksella. 35 prosentin alennus kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, jotta viihteen katselu onnistuu mahdollisimman edullisesti.

Peruutus ja apu ongelmatilanteisiin

Tilauksen irtisanominen onnistuu todella helposti milloin vain haluat, sillä tilaus ei ole sitova missään tapauksessa. Jos tilaus on kuukausitilaus, sen irtisanoessa tilaus loppuu jo maksetun kuukauden lopussa. Jos tilaus on vuositilaus, sen irtisanoessa tilaus loppuu kun jo maksettu vuosi päättyy. Näin irtisanominen toteutuu heti, etkä joudu enään maksamaan yhtään enempää, mitä olet jo maksanut. Lisäksi katselu on mahdollista jo maksetun kauden loppuun, joten irtisanoessa et menetä mitään, mitä olet jo maksanut. Niinpä peruutus on erittäin helposti tehtävissä asetuksissa. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelu ja ohjekeskus tarjoavat apua kaikkiin tilanteisiin. Niinpä apu on aina lähellä ja helposti löydettävissä, jolloin myös katselua voi jatkaa nopeasti ilman pitkää keskeytystä.

HBO Max kokemuksia

Palvelu on erittäin helppokäyttöinen ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä tähän palveluun, joka tarjoaa rakastettua viihdettä yhdessä paikassa. Ohjelmat ovat erittäin laadukkaita ja jopa kuvanlaatu tarjoaa loistavan elämyksen viihteen parissa kotisohvalla. Kirjautuminen onnistuu aina helposti tunnuksilla, jotka luodaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Tämän jälkeen katselu onnistuu samanaikaisesti kolmella eri laitteella, minkä ansiosta useampi perheenjäsen voi nauttia katselusta yhtä aikaa. Lisäksi palveluun on mahdollista luoda jopa viisi yksilöllistä profiilia, joka tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle yksilöllisiä suosituksia ja näin tekee viihteen katsomisesta mahtavan kokemuksen. Tämän lisäksi kaikkia ohjelmia on mahdollista ladata, jolloin niiden katselu onnistuu missä tahansa ilman nettiyhteyttä. Katselu onnistuu useilla eri laitteilla, kuten esimerkiksi iPhonella, iPadilla, Android-puhelimella ja -tabletilla, Apple TV:llä, Android TV:llä, Chromecastilla, Samsung TV:llä, LG:llä, Chrome OS:llä, MacOS:lla, Windows PC:llä sekä PS5, PS4, Xbox Series X|S ja Xbox One -pelikonsoleilla. Tällöin vain etsitään HBO Max palvelu kyseisellä laitteella joko selaimen tai aplikaatiokaupan kautta, kirjaudutaan sisään tilauksen aloittamisen yhteydessä luoduilla tunnuksilla ja aloitetaan parhaan viihteen nauttiminen.

Lisää verkkokauppoja