HBO Max tarjous

hbomax.com

Hauskoja sarjoja ja elokuvia, kuten Game of Thrones ja Harry Potter, tarjoaa HBO Max. Tutustu laajaan valikoimaan suoratoistopalvelussa.

HBO Max alennuskoodi Suomi - heinäkuu 2024

Uusi

HBO Max tarjous: Kesä-Sesonki Ale: Jopa 40% alennus HBO Maxilla!

Katso alennuskoodi tty Suosittu 1

HBO Max tarjous: Kuukausitilaus alkaen 9.99€

Näytä tarjous

HBO Max tarjous: Säästä 35% prosenttia

Näytä tarjous

HBO Max sisältö on parasta viihdettä koko perheelle

Näytä tarjous

HBO Max sarjat ja muut mahdollista katsoa usealla laitteella

Näytä tarjous

HBO Max tarjous: vain 69,99€ /vuosi

Näytä tarjous

Laaja valikoima sisältöä

HBO Max tarjoaa elokuvia, sarjoja ja dokumentteja kaikilta tyylilajeilta. Nauti uusista ja klassisista hiteistä yhdellä tilauksella.

Eksklusiiviset alkuperäissarjat

Katso suosittuja HBO Original -sarjoja, joita et löydä mistään muualta. Tutustu laadukkaisiin ja palkittuihin ohjelmiin.

Useita katselulaitteita

Katso suosikkiohjelmiasi niin tietokoneella, puhelimella kuin älytelevisiolla. Nauti joustavasta katselukokemuksesta, missä ja milloin tahansa.

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Selkeä ja helppokäyttöinen alusta tekee ohjelmien löytämisestä vaivatonta. Löydä nopeasti uutta katsottavaa hakutoiminnon avulla.

Symboliset brändit ja elokuvat

HBO Maxilla on sisältöä tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Warner Bros., DC ja Studio Ghibli. Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta.

HBO Max alennuskoodit, jotka juuri missasit:

40% HBO Max tarjous: Säästä 20% - 40% valikoiduista tuotteista Äitien päivä -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
40% HBO Max tarjous: Säästä 20% - 40% valikoiduista tuotteista Valentine's Day -tapahtumassa Alennus jo vähennetty
80% HBO Max tarjous: HBO Max: Jopa 80% alennusta valituista tuotteista Alennus jo vähennetty
80% HBO Max tarjous: HBO Max: Jopa 80% alennusta valituista tuotteista Alennus jo vähennetty
80% HBO Max tarjous: HBO Max: Jopa 80% alennusta valituista tuotteista Alennus jo vähennetty

Ihmiset haluavat myös tietää

Löydät alennuskoodeja ja tarjouksia muun muassa meidän sivuillamme. Etsi lempikauppasi ja aloita rahan säästäminen jo nyt.
Uusia alekoodeja lisätään jatkuvasti, joten pääset aina säästämään ostoksestasi. Hyväksymällä ilmoitukset pysyt aina ajan tasalla.
Saat tilausvahvistuksen heti sähköpostitse kun olet luonut tunnukset. Tämän jälkeen pääset katsomaan huippuviihdettä samantien.
Voit katsella HBO Maxia iPhonella & iPadilla, Android-puhelimella & -tabletilla, Apple TV:llä, Android TV:llä, Chromecastilla, Samsung TV:llä, LG:llä, Chrome OS:llä, MacOS:lla, Windows PC:llä sekä PS5, PS4, Xbox Series X|S ja Xbox One -pelikonsoleilla. Etsi HBO Max jollakin näistä laitteista ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.
Jaana

Hei! Olen Jaana,

Olen vastuussa siitä, että kaikki tällä sivulla näkemäsi tarjoukset ovat todellisia, oikeita ja ajantasaisia. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että tarjous vanhenee tai tuotteen varasto loppuu nopeammin kuin ehdimme päivittää sen sivulle.

Jos huomaat epätarkkuuksia tai vanhentuneita tarjouksia, voisitko ilmoittaa siitä meille?

Apusi on meille arvokasta, ja näin pidämme yhteisömme aina ajantasalla ja luotettavana.
Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja tuestasi.

4.8 tähteä / 63 Ääntä

HBO Max Suomi tarjoaa kattavan valikoiman viihdettä

HBO Max on laaja ja täysin uusi amerikkalainen suoratoistopalvelu, jonka mahtava sisältö tarjoaa mielenkiintoiset sarjat ja elokuvat perheen jokaisen jäsenen makuun. Valikoima on erittäin kattava, sillä sarjoja ja elokuvia löytyy tuhansia monilta eri tarjoajilta. Palvelu tuo ensimmäistä kertaa yhteen parhaimmat ohjelmat esimerkiksi HBO:n, Warner Bros:in, DC:n ja Cartoon Network:in tarjonnasta yhteen ja samaan palveluun, jolloin niiden katselu helpottuu huomattavasti. Kaikki tutut suosituimmat tv-ohjelmat löytyvät valikoimasta ja lisäksi uutuudet lisätään jatkuvasti mukaan, minkä ansiosta uutta katsottavaa löytyy koko ajan kaikille. Lisäksi HBO Max Originals tarjoaa eksklusiivista katsottavaa, jota ei voi katsoa missään muualla.

HBO Max tarjonta

HBO Max tarjoaa todella paljon niin sarjoja kuin elokuvia, minkä ansiosta valinnanvaraa riittää mainiosti kaikille sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi löytyy niin vanhoja suosikkeja kuin uusia hittejä. Suositut elokuvaklassikot ovat muun muassa Harry Potter ja Matrix sekä suosikki tv ohjelmat, kuten Sinkkuelämää, Shameless, Walking dead ja Game of Thrones. Kaiken lisäksi mahtavat uutuudet -valikoima kasvaa jatkuvasti uusilla huippu ohjelmilla, kuten Dune ja Lust ja uuden uusilla kausilla jo suosikeiksi tulleista sarjoista, kuten Euphoria ja Westworld. Kaiken kaikkiaan valikoima on erittäin laaja ja tarjoaa todellakin hinnalle vastinetta.

Tarjous ja hinta

HBO Max maksaa € 8.99 kuukaudessa, mutta tarjouksen ansiosta tilauksen voi saada halvemmalla, sillä vuositilaus on € 69.99, jolloin palvelun hinnasta säästää 35 prosenttia. Tämä vastaa neljän kuukauden hintaa, joten näin saat huimat neljä kuukautta ilmaista katselua. HBO Max ei tarjoa ilmainen kuukausi -tarjousta tai alennuskoodi -mahdollisuutta, sillä ilmainen kokeilu ei ole mahdollista tällä hetkellä tilauksen alussa. Kokeilu onnistuu normaalin tilauksen kautta edullisella hinnalla joko kuukausi- tai vuositilauksella. 35 prosentin alennus kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, jotta viihteen katselu onnistuu mahdollisimman edullisesti.

Peruutus ja apu ongelmatilanteisiin

Tilauksen irtisanominen onnistuu todella helposti milloin vain haluat, sillä tilaus ei ole sitova missään tapauksessa. Jos tilaus on kuukausitilaus, sen irtisanoessa tilaus loppuu jo maksetun kuukauden lopussa. Jos tilaus on vuositilaus, sen irtisanoessa tilaus loppuu kun jo maksettu vuosi päättyy. Näin irtisanominen toteutuu heti, etkä joudu enään maksamaan yhtään enempää, mitä olet jo maksanut. Lisäksi katselu on mahdollista jo maksetun kauden loppuun, joten irtisanoessa et menetä mitään, mitä olet jo maksanut. Niinpä peruutus on erittäin helposti tehtävissä asetuksissa. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelu ja ohjekeskus tarjoavat apua kaikkiin tilanteisiin. Niinpä apu on aina lähellä ja helposti löydettävissä, jolloin myös katselua voi jatkaa nopeasti ilman pitkää keskeytystä.

HBO Max kokemuksia

Palvelu on erittäin helppokäyttöinen ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä tähän palveluun, joka tarjoaa rakastettua viihdettä yhdessä paikassa. Ohjelmat ovat erittäin laadukkaita ja jopa kuvanlaatu tarjoaa loistavan elämyksen viihteen parissa kotisohvalla. Kirjautuminen onnistuu aina helposti tunnuksilla, jotka luodaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Tämän jälkeen katselu onnistuu samanaikaisesti kolmella eri laitteella, minkä ansiosta useampi perheenjäsen voi nauttia katselusta yhtä aikaa. Lisäksi palveluun on mahdollista luoda jopa viisi yksilöllistä profiilia, joka tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle yksilöllisiä suosituksia ja näin tekee viihteen katsomisesta mahtavan kokemuksen. Tämän lisäksi kaikkia ohjelmia on mahdollista ladata, jolloin niiden katselu onnistuu missä tahansa ilman nettiyhteyttä. Katselu onnistuu useilla eri laitteilla, kuten esimerkiksi iPhonella, iPadilla, Android-puhelimella ja -tabletilla, Apple TV:llä, Android TV:llä, Chromecastilla, Samsung TV:llä, LG:llä, Chrome OS:llä, MacOS:lla, Windows PC:llä sekä PS5, PS4, Xbox Series X|S ja Xbox One -pelikonsoleilla. Tällöin vain etsitään HBO Max palvelu kyseisellä laitteella joko selaimen tai aplikaatiokaupan kautta, kirjaudutaan sisään tilauksen aloittamisen yhteydessä luoduilla tunnuksilla ja aloitetaan parhaan viihteen nauttiminen.

Lisää verkkokauppoja